11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata!!!
Bine v-am regasit. O saptamana buna celor care sunt la lucru si vacanta minunata celor care se afla inca in vacanta.
Sa aveti o zi minunata!
Las si cafea cafea cafea cafea , mai multa sa ajunga pentru toata lumea!
Bine v-am regasit. O saptamana buna celor care sunt la lucru si vacanta minunata celor care se afla inca in vacanta.
Sa aveti o zi minunata!
Las si cafea cafea cafea cafea , mai multa sa ajunga pentru toata lumea!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
..Buna dimi!!!!windy_day bine ai venit acasa!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună dimineaţa!!! Da Dea eu vreau!!!!
Bine aţi revenit Denisa şi Windy cu forţe proaspete. Windy mulţumim de cafea, Denisa se vede că ai forţe proaspete, frumos clip şi ne bucurăm că avem iarăşi noutăţi de pe la turci. Iulia dragă pe la tine încă nu s-a răcorit tot suferi de căldură?
Vă ofer şi eu căte o cafea şi vă doresc o săptămână frumoasă.
A şi încă ceva:
Bine aţi revenit Denisa şi Windy cu forţe proaspete. Windy mulţumim de cafea, Denisa se vede că ai forţe proaspete, frumos clip şi ne bucurăm că avem iarăşi noutăţi de pe la turci. Iulia dragă pe la tine încă nu s-a răcorit tot suferi de căldură?
A şi încă ceva:
Buna lexia!!!!!Daca tot oferi o cafea am zis sa nu o refuz nici pe a ta O saptamana frumoasa!lexia a scris:Bună dimineaţa!!! Da Dea eu vreau!!!!
Admin_dea05- Admin
Bună dimineaţa fetelor, Dea, Iulia, Windy, Lexia, Lica, ce frumos arată totul cu pozeee şi clipuuuri şi multă cafea! Iau şi eu că tare mi-e poftă. Vă doresc o zi superbă
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimi!!! O zi frumoasa!Motzişor a scris:Bună dimineaţa fetelor, Dea, Iulia, Windy, Lexia, Lica, ce frumos arată totul cu pozeee şi clipuuuri şi multă cafea! Iau şi eu că tare mi-e poftă. Vă doresc o zi superbă
Admin_dea05- Admin
Uitaţi pe cine am eu comandant de oaste
ei... acum să vă văd...
ei... acum să vă văd...
DENISA a scris:Uitaţi pe cine am eu comandant de oaste
ei... acum să vă văd...
Bună Denisa, uauu!! dar îi respecţi şi comenzile, cum e ?? le respecţi sau
El trebuie să asculte de ale mele că doar eu " tai şi spânzur " , el e băiat ascultător dar se pare că face pe surdul dacă îi spun ceva de soaţă.
DENISA a scris:El trebuie să asculte de ale mele că doar eu " tai şi spânzur " , el e băiat ascultător dar se pare că face pe surdul dacă îi spun ceva de soaţă.
Da! acolo nu se ştie cine taie şi spânzură, oare?
buna ziua dragelor..
am intrat sa va salut nitel..
mai denisa..sigur nu ai facut insolatie?
buna windy draga..bine ai revenit...
buna lexia.....ce mai faci?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna ziua dragelor..
i
Iulia recunosc că am stat cam mult în soare , deci e posibil să fi făcut insolaţie , dar cred că mai am nativ ceva ţigle lipsă la mansardă.
iulia80 a scris:buna ziua dragelor..
Bună Iulia dragă mulţumesc de întrebare dar tu te-ai mai răcorit? sau poftim iţi ofer condiţii sau frig e mai bine aşa?
denisa...ai grija cu tiglele...sa nu loveasca mansarda..
lexia am tras ieri un frig pe Rarau...mi-a inghetat si....in mine....
m-am racorit suficient,multumesc!
lexia am tras ieri un frig pe Rarau...mi-a inghetat si....in mine....
m-am racorit suficient,multumesc!
iulia80- vip
Zeynep B is shooting a film with foreign actors right now and she admires the professional approach of these foreigners. She is complaining about the attitudes of some Turkish actors that ignore to come to the set, complain a lot, don't want to shoot some scenes .
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/zeynep_beserler_kimlere_ates_puskurdu_.htm
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/zeynep_beserler_kimlere_ates_puskurdu_.htm
dragelor..eu ies..incerc sa intru deseara..
iulia80- vip
Ne reauzim după ce ajung acasă
Eu ies niţel afară să-mi aerisesc neuronii şi ptr a mă ciurui niţel ţânţarii . Vă las fluturaşi că ţânţăroi nu am găsit .
..Vai deni!!!Nu stiam de unde am eu atati tantari in casa..Tu mi i-ai trimis????DENISA a scris:Eu ies niţel afară să-mi aerisesc neuronii şi ptr a mă ciurui niţel ţânţarii . Vă las fluturaşi că ţânţăroi nu am găsit .
O melodie care ma relaxeaza
https://www.youtube.com/watch?v=mtE85V6E1y0&feature=related
Admin_dea05- Admin
buna dimineata!
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
iulia80- vip
Bună dimineaţa !
Ce mai faceţi cucuietelor ????? Dea aşa rapid au ajuns ţânţarii la tine ???
Ce mai faceţi cucuietelor ????? Dea aşa rapid au ajuns ţânţarii la tine ???
Admin_dea05 a scris:
O melodie care ma relaxeaza :rf<:
https://www.youtube.com/watch?v=mtE85V6E1y0&feature=related
Frumoasă melodia Dea , cam prea relaxantă, mă cam ia cu somn şi nu e bine că în jurul meu am multe hârţoage .
Tuba va fi astăzi la ora 13:00 pe Dizifilm .
- Spoiler:
We heard that the interview of Tuba Büyüküstün is today (august 10th). The time got announced now. Tuba Büyüküstün will be today at 13:00 o'clock (Turkish time) at DiziFilm.Com.
Tuba, who was voted as "the best female actress" in the survey DiziFilm Oscars. She will be online and answer your questions. Don't come too late!
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum