Serialesitelenovelet
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 10:05 am

Arăboaicele spun că serialul ASI se bucură de un mare succes în ţările arabe şi se aşteaptă ca în octombrie să câştige multe premii Tuba şi Murat la premiile " Sultan awards ".
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Mar 10 Aug 2010, 11:02 am

Denisa, mulţumim de noutăţi. Hop şi eu, mai puteai crede?
'Neaţa fetelor!
Nou-nouţ, un nou fragment cu ajutorul lui Xalqa şi a unei fete minunate care se numeşte Dana, eu le sunt recunoscătoare lor şi Lexiei care acum sparge gheaţa la fiecare subtitrare Exclamation

Aşk ve Ceza ep. 21 - 6/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 10 Aug 2010, 11:14 am

buna dragelor...
am nitel timp liber si am intrat sa va salut...Moztule multumim pt fragment tie si plutonului!11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
buna Lexia,buna Denisa!
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 10 Aug 2010, 12:27 pm

Bună ziua dragelor, o ce mă bucur Motzişorule,
kiss kiss kiss
şi să nu vin cu mâna goală vă las ceva de ultimă oră
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 10 Aug 2010, 2:42 pm

Buna ziua fetelor!!! Ce mai faceti ? V-ati ascuns de caldura asta? 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 890584 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 890584
Motzisor multumim kiss
Lexia ne-ai pus un clip frumos 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 60243 cupidon

iulia80 a scris:buna dragelor...
am nitel timp liber si am intrat sa va salut...Moztule multumim pt fragment tie si plutonului!11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
buna Lexia,buna Denisa!
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
salutari si din partea noastra kiss

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 10 Aug 2010, 2:51 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 10 Aug 2010, 2:49 pm

DENISA a scris:
Admin_dea05 a scris:

O melodie care ma relaxeaza 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 898610

https://www.youtube.com/watch?v=mtE85V6E1y0&feature=related

Frumoasă melodia Dea , cam prea relaxantă, mă cam ia cu somn şi nu e bine că în jurul meu am multe hârţoage .

Bine atunci asta sper sa mearga mai bine..sa vezi cum iti zboara
hârţoage ..deja le vad Smile
https://www.youtube.com/watch?v=Sypzhfqbeyo
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 10 Aug 2010, 5:21 pm

Motzişor a scris:Denisa, mulţumim de noutăţi. Hop şi eu, mai puteai crede?
'Neaţa fetelor!
Nou-nouţ, un nou fragment cu ajutorul lui Xalqa şi a unei fete minunate care se numeşte Dana, eu le sunt recunoscătoare lor şi Lexiei care acum sparge gheaţa la fiecare subtitrare Exclamation

Aşk ve Ceza ep. 21 - 6/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss kiss kiss
ai vazut ca acum pe you tube poti urca pana la 15 min ?...Eu acum am vazut printr-o greseala de-a mea am urcat o parte din gonulcelen de aproape 15 min...nu stiam ca au schimbat regula
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 5:34 pm

bună drăgălaşelor !!!

Mulţumim Lexia ( mie chiar îmi place muzica arăbească), Motzi.

Dea propun ca mâine să-mi găseşti o melodie care să facă să dispară complet hârţoagele , că deja după 2 zile eu sunt sătulă de ele .

Iulia ce mai faci ?????
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 6:08 pm

Hi Everyone...

As you might know, today Tuba was online, answering some of the questions asked by her fans. I tried to translate this question/answer session. The questions were very long and mostly repetitive. It looks like Tuba was online for about half an hour and gave answers to very few questions. So I translated the questions according to Tuba's selections, rather than translating the whole paragraphs... I hope this helps...

August 10, 2010

TB: Hello everyone, welcome...

Q: Do you like the role you play in Gönülçelen?

TB: When starting a project, I try to select the role that I will enjoy the most and the project that will add to me most. Because I already love the role in the beginning, I live with that love of the character through the end... Besides, I am not a type of person that does something without loving or believing in.

Q: Do you ever google yourself on the internet?

TB: Yes, of course sometimes I search myself, because I can’t follow all the news/articles written about me. So, I log in to my fan sites sometimes. I write answers but sometimes they are not posted. Probably they don’t believe that it is me. It is not frequent, but I follow the sites occasionally.

Q: I would love to see you in a movie again. Are there any projects that are certain?
Are there any Turkish and foreign directors you would like to work with?
Did you ever think about theater? Would you consider an offer to play in a theater?

TB: There are no certain projects now. As the TV series is still going on, the time is limited. I don’t want to be torn in between the two. Therefore, I am taking a break from the movie projects until the completion of the series.
Of course there are directors I would like to work with. I don’t want to give any names, but I hope I will have a chance to work with them.
I started thinking about theater last year. I might consider this after the completion of the series, as well.

Q: Do you like reading books? What kind?

TB: I like reading books a lot. It is something in my life that I can never give up. I read different kinds of books. To me, in a book, the language, the flow and for the foreign writers, the accurate translation to Turkish are important.

Q: I will study acting. Currently I am a freshman at high school, Radio-TV section. Do you think I should pursue this? Did you ever regret (acting)?

TB: I did not study acting. I studied stage setting and costume design. I never regretted acting, even one moment. Furthermore, if I didn’t do acting I don’t know what I would do...

Q: Are there any objects, words, numbers, days or people that you believe bring good luck to you?

TB: I don’t have any thing that I believe brings good luck.

Q: Turkish or foreign, in which novel’s movie version you would like to play the leading role?
In a movie or TV adaptation of the life of which Turkish woman hero you would like to take part?

TB: Great Expectations-Charles Dickens
Cahide Sonku

Q: You have a huge fan base. You are like a way of life for us. Sometimes we can’t express our exact feelings to you; words become simple. You hear the love and admiration words continuously. Does this cause the meaning of these words to diminish or lighten in time?

TB: Love is something that is expressed not just with words, but the combination of body language, glances and words. If you can see them all, feel them all then the abundancy of these expressions don’t make this feeling simple. Thanks...

Q: As your fans, we want to communicate with you all the time, we want you to see our messages and receive messages from you. Do you have plans in this sense? Website for example...

TB: I plan to set up an official website, as soon as possible.

Q: Where do you want to see yourself in acting? What are your goals and target? Did you ever dream yourself as a Hollywood star?

TB: Rather than seeing myself at some point, I try to act as best as I can. Life brings things to me anyway... To me, doing something ‘as best as I can’ is important.

TB: Dear friends, I would like to answer all of the questions individually but I would probably need 8-9 hours for that. I am at the set right now and unfortunately, don’t have this chance. I have to go back to shooting. I want to thank all of you for being here. I hope to see you again in such an organisation. Bye...

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 6:13 pm

Fetelor bag de seamă că Tuba cam ştie părerea fanilor vizavi de " preaurâtul" Sami .

Ea se gândeşte la teatru , Murat la teatru ... sună promiţător
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 10 Aug 2010, 9:04 pm

DENISA a scris:Fetelor bag de seamă că Tuba cam ştie părerea fanilor vizavi de " preaurâtul" Sami .

Ea se gândeşte la teatru , Murat la teatru ... sună promiţător

Mulţumim Denisa, chiar aşa e cu teatrul dar parcă şi Burcinica declara că vrea la teatru. Oare Murat nu are de gând să stea de vorbă cu fanii să ne facă o surpriză, aşa în pauzele de la filmări? Smile Smile Smile am vrea noi.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 10 Aug 2010, 9:04 pm

Admin_dea05 a scris:... ai vazut ca acum pe you tube poti urca pana la 15 min ?...
Sara bună frumoaselor, da Dea, am văzut deja de vreo 2 săptămâni, dar la HD-ul pus de mine dacă depăşim 10'25' depăşim şi cei 2 GB permişi de YouTube, aşa că Aşk ve Ceza va rămâne la 10 minute fragmentul. Vă ţuc, mai vorbim, să mai apuc şi eu să fac prin casă câte ceva, şi orice muncă începe mai întâi cu o cafea cafea cafea
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 9:07 pm

bună Lexia ! văd că Tuba spune că intră pe net să le trimitem adresa forumului , noi nu le vom şterge mesajele.

B. visează şi ea cu ochii deschişi , probabil a putrezit scândura din care se făcea şcena teatrului ptr ea.

bună Motzi !!!
.11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 115786b28e12162f6235911
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 10 Aug 2010, 9:11 pm

buna dragelor..
denisa..nu sunt f bine..am avut un accident cu masina..
exact la 150 metri de blocul meu...si pt ca e masina firmei imi fac tot felulul de griji..
am intrat doar sa va salut..
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 9:12 pm

iulia80 a scris:buna dragelor..
exact la 150 metri de blocul meu...si pt ca e masina firmei imi fac tot felulul de griji..

WoW!!!! sper că eşti bine , fiarele se fac .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 10 Aug 2010, 9:14 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:buna dragelor..

WoW!!!! sper că eşti bine , fiarele se fac .
sunt sigura de asta..dar cand mi-am depus demisia numai accidentul asta imi mai trebuia!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 9:16 pm

iulia80 a scris:
sunt sigura de asta..dar cand mi-am depus demisia numai accidentul asta imi mai trebuia!

ai demisionat înainte sau urmează?? nu fii tristă o să se rezolve fii optimistă.11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 9756dbc224b394c4e01111711.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 9756dbc224b394c4e011117
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 10 Aug 2010, 9:19 pm

DENISA a scris:
iulia80 a scris:

ai demisionat înainte sau urmează?? nu fii tristă o să se rezolve fii optimistă.11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 9756dbc224b394c4e01111711.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 9756dbc224b394c4e011117
am demisionat deja!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 9:24 pm

"Büyük Buluşma" Dan Özel Anlar

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 020056040
Spoiler:

Iulia tot răul e spre bine , dacă maşina are asigurare ar trebui să nu fie o mare tragedie .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 10 Aug 2010, 9:26 pm

multumesc mult,Denisa..
eu din pacate am sa ies...am intrat doar sa va salut..
seara placuta dragelor..
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 9:28 pm

iulia80 a scris:multumesc mult,Denisa..
seara placuta dragelor..

pa, pa

Mâine să ai o zi uşoară să-ţi rezolvi problema .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 10 Aug 2010, 9:33 pm

Hey, Iulia, bine că n-ai păţit nimic, fii tare, Doamne-ajută, să sperăm că e doar vorba de formalităţi.
Îţi ţin pumnii!!!!!!!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 10 Aug 2010, 11:20 pm

iulia80 a scris:multumesc mult,Denisa..
seara placuta dragelor..
Bine ca esti tu bine....masina se repara...Pupicei si sanatate!!Maine sa ai parte de o zi usoara! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 10 Aug 2010, 11:21 pm

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 39492_1360810828478_1477784258_30814442_6894720_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 10 Aug 2010, 11:22 pm

DENISA a scris:bună Lexia ! văd că Tuba spune că intră pe net să le trimitem adresa forumului , noi nu le vom şterge mesajele.

B. visează şi ea cu ochii deschişi , probabil a putrezit scândura din care se făcea şcena teatrului ptr ea.

bună Motzi !!!
.11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 115786b28e12162f6235911
A putrezit demult... Smile noroc cu Muratelul ca o mai scoate din anonimat

Motzişor a scris:
Admin_dea05 a scris:... ai vazut ca acum pe you tube poti urca pana la 15 min ?...
Sara bună frumoaselor, da Dea, am văzut deja de vreo 2 săptămâni, dar la HD-ul pus de mine dacă depăşim 10'25' depăşim şi cei 2 GB permişi de YouTube, aşa că Aşk ve Ceza va rămâne la 10 minute fragmentul. Vă ţuc, mai vorbim, să mai apuc şi eu să fac prin casă câte ceva, şi orice muncă începe mai întâi cu o cafea cafea cafea
Aha ! Deci depaseste la tine...

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 10 Aug 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum