11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata dragelor...
le doresc celor care poarta numele de Maria...LA MULTI ANI! multa sanatate si bucurii!
le doresc celor care poarta numele de Maria...LA MULTI ANI! multa sanatate si bucurii!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
NURGÜL YEŞİLÇAY VE CEM ÖZER'İN "BEBEK" TAKINTILARI!
- Spoiler:
Ünlü çift "Bebek" diyor, başka bir şey demiyor...
14.08.2010 08:09:00
Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve kendisi gibi oyuncu eşi Cem Özer Süper Starlife kameralarına yakalandı.
Ayakligazete.com'un haberine göre, kameralarımızı ne zaman Bebek'e çevirsek görüntülenen çift, bu sefer de geleneği bozmadı. "Osman Nejat" adında bir oğulları olan evli çift, yine Bebek'te bir kafede objektiflere yansıdı. Nejat İşler ile yeni bir filmin hazırlığında olan Nurgül Yeşilçay'ın hiç çıkarmadığı güneş gözlükleriyle, eşi Cem Özer ve masalarında oturan arkadaşıyla koyu bir sohbet halinde olduğu gözlendi.
Dear DANA,
Nurgül Yesilcay and her husband Always go to the same cafes...Nurgül never took them off his glasses at the cafe.Nurgül chatted with her wife and friends at the cafe..
buna denisa...
te-a doborat caldura la munte? esti bine?..
uite o melodie pt tine....sper sa iti placa..
https://www.youtube.com/watch?v=K3wZ5P_VO9g
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna denisa...
bună Iulia !! stau la umbră dar e tot cald .
Mulţam de dedicaţie .
Una şi de la mine
multumesc mult Denisa!
in Iasi nu se poate respira la aceasta ora!
iulia80- vip
iulia80 a scris:multumesc mult Denisa!
dacă mai ţin temperaturile astea o să ne prăjim .
Iulia mai ştii ceva de Andradamaria ??? astă e sărbătorită.
cred ca e tot in concediu...DENISA a scris:iulia80 a scris:multumesc mult Denisa!
dacă mai ţin temperaturile astea o să ne prăjim .
Iulia mai ştii ceva de Andradamaria ??? astă e sărbătorită.
eu am ratat cand a anunta ea ca pleaca in vacanta ...
am sa o intreb pe windy poate stie ea ceva de ea?
LA MULTI ANI MARIOARA!
https://www.youtube.com/user/kennyGuille#p/u/41/qXQWmf1l3Jc
iulia80- vip
să ne mai răcorim , măcar vizual
Denisa.....esti geniala...exact asta cautam si eu tot de la Kenny G!
ceva de racoare!
ceva de racoare!
iulia80- vip
Deja ascult colinde poate mi se mai răceşte neuronul rămas în viaţă, dar cred că este în stare latentă.
“HAYIRDIR İNŞALLAH”!..
GÜN BOYU BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENEN ZEYNEP BEŞERLER İLE BERK OKTAY KAFALARI KARIŞTIRDI!..
15/8/2010 11:30
GÜN BOYU BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENEN ZEYNEP BEŞERLER İLE BERK OKTAY KAFALARI KARIŞTIRDI!..
15/8/2010 11:30
- Spoiler:
Arka Sokaklar dizisinin oyuncularından Berk Oktay ve Kenan İmirzalıoğlu'nun eski sevgilisi Zeynep Beşerler önceki gün sabaha karşı 05.0'de Anjelique'den çıkarken görüntülendi.
Geçtiğimiz günlerde ikilinin beraber olduğuna dair haberler çıkmıştı.
http://www.ucankus.com/detay/64050/hayirdir-insallah-gun-boyu-birlikte-goruntulenen-zeynep-beserler-ile-berk-oktay-kafalari-kari
denisa....dar nu crezi ca apare cam de filoftea in presa fara ca sa faca sau sa zica ceva?
scuze pt disparitie..dar am coborat sa imi cumpar o inghetata...!
iulia80- vip
iulia80 a scris:denisa....dar nu crezi ca apare cam de filoftea in presa fara ca sa faca sau sa zica ceva?
Ii este teamă că îi vom uităm faţa.
mai denisa..de la caldura neuronul meu e mai ..cum sa ma exprim eu..mai uracios...asa...DENISA a scris:iulia80 a scris:denisa....dar nu crezi ca apare cam de filoftea in presa fara ca sa faca sau sa zica ceva?
Ii este teamă că îi vom uităm faţa.
si am sa zic ceva urat..dupa ce ne-a zgariat retina..nu cred ca o putem uita!
vai de mine..sper sa nu fi fost prea rea!
amu dupa ce m-am ghiftuit cu jum de tort de inghetata de la amicii cu ciocolata si portocale..am sa te intreb Denisa..nu servesti o inghetata?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 15 Aug 2010, 3:17 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:
amu dupa ce m-am ghiftuit cu jum de tort de inghetata de la maicii cu ciocolata si portocale..am sa te intreb Denisa..nu servesti o inghetata?
numai una ??? vreau cât de multă se poate , e preferata mea în această perioadă.
denisa...mie imi place mult inghetata de la amicii-cea cu ciocolata si cirese....dar merge si altceva in lipsa...
asa ca te invit sa o inghetata!
in afara de marioara..mai avem vreo marie in ograda aici?
asa ca te invit sa o inghetata!
in afara de marioara..mai avem vreo marie in ograda aici?
iulia80- vip
mai nou îmi place şi Milka dar pe locul unu rămâne
buna buna buna cea de la betty ice..dar e numai in cantitati mici....si mie imi trebuie macar 500gr ca sa incept!DENISA a scris:mai nou îmi place şi Milka dar pe locul unu rămâne
cea de la betty ice cu fructe de padure..numai ca ultima data de la ea am impresia ca m-am ametit putin..daca iti vine a crede..
iulia80- vip
Mie îmi place doar îngheţata cu ciocolată şi în cantităţi cât mai mari .
stiu si mie imi place...ce nu imi place in schimb e ca vad si cei din jur dupa o anumita perioada ca am mancat inghetata in cantitati industriale...mai ales intr-o anumita portiune!DENISA a scris:Mie îmi place doar îngheţata cu ciocolată şi în cantităţi cât mai mari .
denisa ma duc sa fac un dus..revin...
iulia80- vip
ne reauzim mai pe seară după ajung şi eu acasă.
DENISA a scris: ne reauzim mai pe seară după ajung şi eu acasă.
denisa..multumesc mult....
drum bun spre casa..
am iesit si eu ma duc sa ma intalnesc cu colegii..
iulia80- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum