11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună seara fetelor! Lexia, Iulia mi-a atras şi mie atenţia că un clip de-al meu nu mai poate fi vizionat la noi. Îmi pare rău, asta e situaţia cu drepturile de autor. YouTube nu e de vină, trebuie să asculte de producătorii mofturoşi, de fapt ne face un serviciu, pentru că altminteri firmele respective ne-ar putea da în judecată. Urât, of!
Premiu de consolare începutul ep. 22. Daţi clic pe rezoluţie mare dacă în mod automat nu se vede clar. Filmul 2-3 ore este încă în curs de procesare. Vom continua mâine.
Aşk ve Ceza ep. 22 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
Premiu de consolare începutul ep. 22. Daţi clic pe rezoluţie mare dacă în mod automat nu se vede clar. Filmul 2-3 ore este încă în curs de procesare. Vom continua mâine.
Aşk ve Ceza ep. 22 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragă Iulia,
Yahoo nu prea respectă drepturile de autor, dar nici nu oferă calitate video-audio ca YouTube.
Lexia şi tu poţi încerca să-ţi pui clipul blocat pe Yahoo sau pe Trilulilu sau pe amândouă.
Să sperăm că îl puteţi vizualiza (un clip blocat mai poate fi vizionat de creatorul lui, de-asta nu ne putem da seama întotdeauna ce se întâmplă cu unele dintre ele).
Asi & Demir - No sé por qué te quiero
http://video.yahoo.com/watch/6055347/15737473
Yahoo nu prea respectă drepturile de autor, dar nici nu oferă calitate video-audio ca YouTube.
Lexia şi tu poţi încerca să-ţi pui clipul blocat pe Yahoo sau pe Trilulilu sau pe amândouă.
Să sperăm că îl puteţi vizualiza (un clip blocat mai poate fi vizionat de creatorul lui, de-asta nu ne putem da seama întotdeauna ce se întâmplă cu unele dintre ele).
Asi & Demir - No sé por qué te quiero
http://video.yahoo.com/watch/6055347/15737473
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzule...esti geniala..
multumesc mult de tot pt videoclip..si plus melodie..problema e ca eu aveam salvat in favorite pe YT un videoclip cu cei 2 care interpreteaza aceasta melodie..asa ca buba cred ca e si in alte parti...
oricum Motzule..mi-ai facut o bucurie mare de tot..asta seara cand ma termina caldura si curg apele de pe mine in casa...
.
ps: MULTUMIM SI PT PORTIA DE FULGERICA!
windy..buna seara draga windy...esti bine?
mii de
multumesc mult de tot pt videoclip..si plus melodie..problema e ca eu aveam salvat in favorite pe YT un videoclip cu cei 2 care interpreteaza aceasta melodie..asa ca buba cred ca e si in alte parti...
oricum Motzule..mi-ai facut o bucurie mare de tot..asta seara cand ma termina caldura si curg apele de pe mine in casa...
.
ps: MULTUMIM SI PT PORTIA DE FULGERICA!
windy..buna seara draga windy...esti bine?
mii de
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara,
Mai fac o tentativa sa postez un comentariu. Daca nici pe asta nu il pot trimite (ca ala de la pranz am vazut ca s-a dus in neant) arunc modem-ul pe fereastra sii ii dau in judecata pe astia cu NET-ul pentru daunele aduse neuronului meu si asa stingher, stresat si toropit de caldura.
Sper ca sunteti bine (eu acum am ajuns acasa asa ca am pierdut iar sansa de a ma intalni cu voi prin ograda lui Fulgerica).
Motzi ma inclin in fata ta si a membrilor echipei care ti-au stat alaturi, "pe baricade" fiindca am lipsit dupa forum dar stiu ca, in pofida vremii (caniculei), vremurilor, piedicilor si problemelor, ati reusit sa va apropiati cu pasi mari de finalizarea subtitrarii primului sezon din AvC.
Vad ca de la sfarsitul lui august intra in grila cam toate serialele cunoscute + cele noi (multumiri Vivi pentru stire). Sa speram ca vor fi imbunatatiri (bine, ideal ar fi un schimb de parteneri, dar sa nu ne gandim la lucruri imposibile) si la AvC si la Gonulcelen.
Cam atat.
Scuze este vorba de stirea pusa la pranz de Vivi (cred) dar cum eu stateam de vorba pe mess cu o Valentina am botezat-o. Inca o data scuze si raman datoare cu mielul
Va pup, sa aveti o noapte buna si maine o zi lipsita de probleme.
Mai fac o tentativa sa postez un comentariu. Daca nici pe asta nu il pot trimite (ca ala de la pranz am vazut ca s-a dus in neant) arunc modem-ul pe fereastra sii ii dau in judecata pe astia cu NET-ul pentru daunele aduse neuronului meu si asa stingher, stresat si toropit de caldura.
Sper ca sunteti bine (eu acum am ajuns acasa asa ca am pierdut iar sansa de a ma intalni cu voi prin ograda lui Fulgerica).
Motzi ma inclin in fata ta si a membrilor echipei care ti-au stat alaturi, "pe baricade" fiindca am lipsit dupa forum dar stiu ca, in pofida vremii (caniculei), vremurilor, piedicilor si problemelor, ati reusit sa va apropiati cu pasi mari de finalizarea subtitrarii primului sezon din AvC.
Vad ca de la sfarsitul lui august intra in grila cam toate serialele cunoscute + cele noi (multumiri Vivi pentru stire). Sa speram ca vor fi imbunatatiri (bine, ideal ar fi un schimb de parteneri, dar sa nu ne gandim la lucruri imposibile) si la AvC si la Gonulcelen.
Cam atat.
Scuze este vorba de stirea pusa la pranz de Vivi (cred) dar cum eu stateam de vorba pe mess cu o Valentina am botezat-o. Inca o data scuze si raman datoare cu mielul
Va pup, sa aveti o noapte buna si maine o zi lipsita de probleme.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 16 Aug 2010, 11:48 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Bună Windy !! ce mai faci ?? ne este foarte dor de tine.,..
Windy cine e Vali????
Windy cine e Vali????
vai de mine windy..mamalui de net..sa ne zici unde are adresa ca mergem sa il batem..
esti bine? cum rezisti pe caldura de afara?
denisa cred ca se refera la vivi...ea a postat noutatile..si incurca windy!
esti bine? cum rezisti pe caldura de afara?
iulia80- vip
iulia80 a scris:v
Multumesc Iulia. Denisa, de la caldura mi se trage!!!
Multumesc din nou Iulia, am corectat si eu. Raman datoare cu un miel, chiar si virtual
Si mie mi-a fost dor de voi, din pacate pe langa problemele cu NET-ul am ajuns si foarte tarziu acasa ...
Iulia, dau bomboane, inghetata (mai ales inghetata), sucuri si ce mai vreti voi
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 16 Aug 2010, 11:54 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
da-mi o cutie de bobo cum zice galusca si se rezolva..sau pe caldura asta..impart cu fetele cu inghetata de ciocolata...nu e asa denisa?windy_day a scris:iulia80 a scris:v
Multumesc Iulia. Denisa, de la caldura mi se trage!!!
Multumesc din nou Iulia, am corectat si eu. Raman datoare cu un miel, chiar si virtual
iulia80- vip
da, da îngheaţă vrem şi dacă se poate să ne fie servită de
de când l-a lăsat pe Kenan , Zeynep e cam zilnic prin presă
Tehlikeli yakınlaşma
16.08.2010
'Arka Sokaklar' dizisinin yakışıklı oyuncusu Berk Oktay ve diziye yeni katılan güzel oyuncu Zeynep Beşerler önceki gece ilk kez birlikte görüntülendi. Geçtiğimiz hafta birlikte olduklarına dair haberler basında yer alan ikili, sabah 05.00'te Anjelique'ten çıkarken iddiaları doğrular gibiydi...
Günaydın
Tehlikeli yakınlaşma
16.08.2010
'Arka Sokaklar' dizisinin yakışıklı oyuncusu Berk Oktay ve diziye yeni katılan güzel oyuncu Zeynep Beşerler önceki gece ilk kez birlikte görüntülendi. Geçtiğimiz hafta birlikte olduklarına dair haberler basında yer alan ikili, sabah 05.00'te Anjelique'ten çıkarken iddiaları doğrular gibiydi...
Günaydın
pentru ca i-am scos par alb Denisei..ii cedez Denisei, o portie mai mare de inghetata servita de Fulgerica..
e bine asa Denisa..m-ai iertat?
da ezela pare binisor prin presa..cu exemplare bune de pastrat la casa omului,nu?
e bine asa Denisa..m-ai iertat?
da ezela pare binisor prin presa..cu exemplare bune de pastrat la casa omului,nu?
iulia80- vip
Iubita nu e nici o supărare dar dacă tu îl cedezi pe Muri acum sper să nu te aştepţi ca eu să refuz ...
nu bre...portia mai mare de inghetata o papi tu! servita de Fulgerica...numai intr-un sort imbracat!DENISA a scris:Iubita nu e nici o supărare dar dacă tu îl cedezi pe Muri acum sper să nu te aştepţi ca eu să refuz ...
iulia80- vip
iulia80 a scris:
nu bre...portia mai mare de inghetata o papi tu! servita de Fulgerica...numai intr-un sort imbracat!
ei bunica ..... îl vreau pe fulgerică, nu te face că nu pricepi ...
Vad ca si Ezala si Ezelu' de cand s-au despartit au dat iama prin restaurante, discoteci si altele asemenea sa nu mai spunem ca au devenit adeptii "variatiei" (ca schimba partenerii/partenerele asiduu) si nu isi refuza mai nimic
Astia au stat ca pestii pe uscat sau ce, ca parca au scapat din "puscarie" asa se poarta, nasoala relatie trebuie sa fi avut
windy_day- vip
bunica e surda de-o urche..si mai poarta si ochelari cu dioptrie mare...ce sa-i faci..?
2-3 zile nu mai mult..ca pe urma sesizeaza rodica..si mi=o primesc pe cocoasa...
ca a facut azi o razie pe froum in verificare..si nu se stie cand ma altoieste!
saracii parca au scapat din inchisoare..!(ezel cu ezeala)
apropo mai exista serialul ezel sau s-a terminat cu episodul cand au impuscata pe fata din menekse si halil?
2-3 zile nu mai mult..ca pe urma sesizeaza rodica..si mi=o primesc pe cocoasa...
ca a facut azi o razie pe froum in verificare..si nu se stie cand ma altoieste!
saracii parca au scapat din inchisoare..!(ezel cu ezeala)
apropo mai exista serialul ezel sau s-a terminat cu episodul cand au impuscata pe fata din menekse si halil?
iulia80- vip
Windy sunt în căutări ....
ai noştri nici măcar cu ştiri din acestea nu apar prin presă.
ai noştri nici măcar cu ştiri din acestea nu apar prin presă.
Nu am zărit-o astăzi pe Rodica .
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=26473
Facebook canceled Cansel's private account. It says that he was a victim of the virtual world.
http://televizyongazetesi.com/Page/News/NewsDetail.aspx?CID=26473
Facebook canceled Cansel's private account. It says that he was a victim of the virtual world.
Denisa..windy..calc meu da semne ca cedeaza..
asa ca ma retrag gratios....
denisa ai graija cu Fulgerica...maxim 3 zile..da?
va doresc noapte buna....somnik usor cu vise placute
a fost doar in patrulare denisa..nu si-a facut cunoscuta prezenta..doar asa de la dos..
ps: care-i treba cu contul lui cansel?
asa ca ma retrag gratios....
denisa ai graija cu Fulgerica...maxim 3 zile..da?
va doresc noapte buna....somnik usor cu vise placute
a fost doar in patrulare denisa..nu si-a facut cunoscuta prezenta..doar asa de la dos..
ps: care-i treba cu contul lui cansel?
iulia80- vip
DENISA a scris:d]Facebook canceled Cansel's private account. It says that he was a victim of the virtual world.
Pai el oricum este asa putin virtual, ca pare pierdut in spatiu, s-o fi ratacit prin lumea aia virtuala si a trebuit sa ii inchida contul ca sa reuseasca sa gaseasca usa spre realitate
Iulia, te pup.
Noapte buna si sper sa reusim sa ne mai citim si maine. A, si a propos, multumsc pentru clipul postat cu ceva vreme in urma (cel cu period drama) nu te-ai inselat, mi-a placut enorm.
windy_day- vip
ai grija windy..ca te bat fetele...windy_day a scris:DENISA a scris:d]Facebook canceled Cansel's private account. It says that he was a victim of the virtual world.
Pai el oricum este asa putin virtual, ca pare pierdut in spatiu, s-o fi ratacit prin lumea aia virtuala si a trebuit sa ii inchida contul ca sa reuseasca sa gaseasca usa spre realitate
ma bucur ca ti-a placut clipul..
gata ma duc la nani....denisa..ochii si murat,da?
noapte buna..
iulia80- vip
Noapte bună !! Iulia
parcă eu nu cred ar fi fost chiar contul lui sau poate lui îi place să facă pe victima , chiar sunt curioasă ce daune i s-au produs .
parcă eu nu cred ar fi fost chiar contul lui sau poate lui îi place să facă pe victima , chiar sunt curioasă ce daune i s-au produs .
iulia80 a scris:
ai grija windy..ca te bat fetele...
ma bucur ca ti-a placut clipul..
gata ma duc la nani....denisa..ochii si murat,da?
noapte buna..
Ei sper si eu sa nu dea prea tare ca si eu sunt putin pierduta prin meandrele net-ului (totusi nu peste Elcinel sau Fulgerica as vrea sa dau eu pe acolo - LOL)
DENISA a scris:Noapte bună !! Iulia
Iulia, iti spun si eu, inca o data, noapte buna.
Denisa, pai trebuie sa fie si el in atentia presei cu ceva, ca in rest e cam molcut.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 17 Aug 2010, 12:26 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Windy peste cine ai vrea să dai ??? sper că nu peste dânsa ????
DENISA a scris:Windy peste cine ai vrea să dai ??? sper că nu peste dânsa ????
Nu peste ea, ca nu am nevoie de spatiul virtual sa intalnesc specimene de genul . Insa Elcinel e prea lipsit de "nerv" iar Fulgerica prea negrut pentru gustul meu. Am ramas "fana" nuantelor de albastru/verde in ce priveste culoarea ochilor si a tenului ceva mai deschis asa ca preferatii mei se incadreaza cam in gama asta cromatica . Bine, combinatia ideala este ca la "culoare" sa se adauge talent + filme bune.
WOW, Denisa, ma retrag si eu.
Sa ai o noapte buna
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 17 Aug 2010, 12:40 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum