Serialesitelenovelet
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 11:24 am

Bunaaa!!!
Lexia, ar fi nu doar unul/una ci chiar cativa carora li s-ar potrivi sfarsitul bancului! cupidon
Dea, HA, HA, HA!!!! Nici in 1000 de ani Smile .

Denisa am mari, dar mari dubii ca vederea soatei l-ar face pe Fulgerica sa stea cuminte la vederea blitz-urilor insa fotografii tot s-ar alege cu ceva ca sunt sigura ca B s-ar infige in fata sa o "traga" aia in poza. ("biata" B nu are nicio vina decat ca are prea mult tupeu si prea putin talent Smile )

Puahahaha, Zeynep asta chiar ca zici ca a scapat din lanturi. Cum Dumnezeule au stat astia (Ezelu si Ezela adica) impreuna atata timp??? ... ca dupa cum se poarta zici ca abia acum descopera viata.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de rodica Mier 18 Aug 2010, 5:32 pm

Buna ziua dragele mele am reusti si am parcurs multe multe pagini scrise de voi in lipsa mea. Am observat ca nu prea a-ti fost fete cuminti a-ti cam atentat la Murat al meu si al Iuliei easaraca s-a luptat eroicu cu voi cu sunt convinsa cu multe tentatii unele dinspre Murat altele de l;a voi pentru a ceda Dar ea nu si nu Bravo ei E cu adevarat o prietena buna si mai stiu ca voi sunteti invidioase pe acest fapt ca noi suntem dispuse sa-l impartim pe Muratel.
Apropos am venit cu forte proaspete si cu pofta de lupta dupa concediu Smile
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 5:35 pm

Bună drăgălaşelor !!!! Bună Rodica !!!!!!

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 29364398876467602971
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 18 Aug 2010, 5:47 pm

DENISA a scris:Bună drăgălaşelor !!!! Bună Rodica !!!!!!

http://www.yukleresim.com/images/29364398876467602971.jpg

Buna Denisa ce mai faci ? Bai.........ce bine arata Murat e chiar un tip misto si e al meu Smile
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 5:56 pm

chiar că arată foarte bine în acaestă fotografie chiar şi cu mâinile în buzunare , mi-au spus turcoaicele că încă nu a apărut rezumatul primului ep din al doilea sezon .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 6:46 pm

DENISA a scris:chiar că arată foarte bine în acaestă fotografie chiar şi cu mâinile în buzunare , mi-au spus turcoaicele că încă nu a apărut rezumatul primului ep din al doilea sezon .

buna seara natiune..
buna rodica..buna denisa..
ce mai fac fetele...bine ai revenit rodica....sper ca esti bine..
denisa draga ..de cine vorbiti?
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 6:57 pm

bună Iulia !!! de Murat
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 7:04 pm

Buna, buna ...
Denisa, ma insel sau asta este unul dintre costumele alea din sezonului I (ca nu a avut asa multe)???? Parca a rulat cam trei - unul bleumarin si doua cu dungi, adica asta din poza si unul gri. Ha, ha, ha .... Smile, sper ca nu o ia si Bostanel pe urma lui Tomris, care dupa primele 10 episoade din ASI nu l-a mai scos pe Fulgerica din costumul negru, bine, asta in sezonul I ca in al doilea l-a trecut pe camasi de bazar si jeansii de acasa!!! Smile

Puahahahha, acum vad ca Nurgula si-a tras din nou rochie cu burta. Iar cade in depresie ca scriu astia ca mai bine juca rolul mamei lui Fulgerica Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 18 Aug 2010, 7:16 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:10 pm

Windy turcoaicele spun că fotografia e de la începutul serialului , nu e recentă, la început parcă avea un costum maro închis.

windy_day a scris:

Puahahahha, acum vad ca Nurgula iar si-a tras rochie cu burta. Iar cade in depresie ca scriu astia ca mai bine juca rolul mamei lui Fulgerica Smile

a făcut şunculiţe dacă toată vara a luat cafenelele la rând în loc să meargă la sală.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 7:12 pm

DENISA a scris: Windy turcoaicele spun că fotografia e de la începutul serialului , nu e recentă, la început parcă avea un costum maro închis.

Era negru costumul, daca imi amintesc bine, iar ea avea rochia aia ca o fata de masa si a mai avut una rosie deci ... Smile . Inseamna ca Nurgula iar ne va povesti cum tine dieta cu hrana pentru pesti, oratanii si alte fiinte vii Smile asezonata cu ceapa si usturoi

Iuliaaaaa! Trezirea!!! Ce faci??? A aparut Nurgula cu rochie cu burta, "tipand" pe corp si lucind de zici ca este la nunta de copil de bulibasa si tu nimic, nimic??? Sau "frumusetea lucitoare" a Iasomicai ti-a luat graiul?
kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 7:20 pm

buna windy draga...
mai denisa..pe bune acum ca am scris adresa ta....mai incercam la noapte sa vedem daca ajunge!
problema e ca a venit rodica..si cam e ultima seara denisa in care ti-l pot ceda..ca pe urma ma altoieste rodica.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
despre ce rochie vorbit dragelor..eu sunt cam obosita..pt ca colegul cu care vin acum de la serviciu..a avut si el un mic accident de masina ...si am stat 3 ore in roman ca sa isi rezolve el cu asigurarea tipei( ca evident era o tipa de vina)..si nepotul meu e geana pe mine..ne uitam la home on the range
https://www.youtube.com/watch?v=jaYhdd8pYzY&feature=related
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793

windy draga..am vazut rochia...........
confused confused confused vai de mine ..filoftea nu are oglinda la cabina de proba..sigur asta e buba!

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 18 Aug 2010, 7:31 pm, editata de 2 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:24 pm

Iulia eu cred că el e greu de cap şi nu pricepe adresa .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 7:26 pm

iulia80 a scris:buna windy draga...
mai denisa..pe bune acum ca am scris adresa ta....mai incercam la noapte sa vedem daca ajunge!
problema e ca a venit rodica..si cam e ultima seara denisa in care ti-l pot ceda..ca pe urma ma altoieste rodica.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
despre ce rochie vorbit dragelor..eu sunt cam obosita..pt ca colegul cu care vin acum de la serviciu..a avut si el un mic accident de masina ...si am stat 3 ore in roman ca sa isi rezolve el cu asigurarea tipei( ca evient era o tipa de vina)..si nepotul meu e geana pe mine..ne uitam la home on the range
https://www.youtube.com/watch?v=jaYhdd8pYzY&feature=related
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793

Iulia, vezi ca pe pagina anterioara e o poza, prezentare pentru AvC, cu Fulgerica avand mainile infundate pana la coate in buzunare, Iasomica imbracata in rochia lucitoare, baba 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 885862 etc. Despre asta vorbim.

Pupa-l pe galuscuta si vizionare placuta (frumoase desenele astea animate indragostit)
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 7:27 pm

DENISA a scris:Iulia eu cred că el e greu de cap şi nu pricepe adresa .

bre..nu vorbi de rau.....din cauza furtunii draga s-au modificat setarile....lasa ca pun pe autostrada din moldova cu directia denisa...
bine asa draguta?..ca daca nici asta seara nu ajunge...nu te mai pot ajuta..ai vazut ca rodica e vigilenta! slap slap slap
nu de alta dar eu dau cu imprumut si eu sufar pe urma....

windy draga..mi-au sarit ochii din orbite cand am vazut rochia...
confused confused confused
nu are rabdare la desene asta seara..cred ca stie ca pleaca la noapte sora mea cu el la Baile Felix...si e neastamparat..cu mentiunea ca ne manaca ficatii!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:33 pm

iulia80 a scris:
bre..nu vorbi de rau.....din cauza furtunii draga s-au modificat setarile....lasa ca pun pe autostrada din moldova cu directia denisa...

Iulia dar dacă el nu are direcţie ????11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Smiley_115
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:34 pm

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Sinttulo4n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 7:35 pm

iulia80 a scris:
DENISA a scris:Iulia eu cred că el e greu de cap şi nu pricepe adresa .

windy draga..mi-au sarit ochii din orbite cand am vazut rochia...
confused confused confused
nu are rabdare la desene asta seara..cred ca stie ca pleaca la noapte sora mea cu el la Baile Felix...si e neastamparat..cu mentiunea ca ne manaca ficatii!

Smile Smile Smile , rochia ca rochia da' si ce "bine" ii vine !!!!
Piciului pune-i un desen animat cu ceva actiune ca sa il "prinda" , ca asta e prea educativ pentru agitatia produsa de iminenta calatorie Question

Denisa cred ca GPS-ul lui Fulgerica traduce coordonatele trimise de Iulia cu goagăl si de aia greseste drumul Smile

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 18 Aug 2010, 7:38 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:38 pm

Windy , materialul face burtă , nu Nurgul are mai nou burtică la purtător .

Oare din cauza "" goagălului " nu ajunge el la mine ?????

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 18 Aug 2010, 7:40 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 18 Aug 2010, 7:39 pm

DENISA a scris:Windy , materialul face burtă , nu Nurgul are mai nou burtică la purtător .

Smile Smile Smile Smile Sper ca nu ai vorbit serios Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 7:44 pm

mai..goagal-ul meu functioneaza ghini mai....e din cauza drumului denisa..cred ca se duce prin tg bujor...si de asta ocoleste ..nitel..
i-am pus mai nou si dumbo... windy pare mai atent la acesta..
11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793.
windy..am gasit ceva pt tine draguta...sper sa iti placa!
https://www.youtube.com/watch?v=15Q6dZe7L5Y&playnext=1&videos=5RS9LEkKsTs&feature=sub
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:47 pm

Iulia nu ştiu cât de " ghinişor " funcţionează dar cred că se strecoară vreo eroare prin circuit , ori el poposeşte şi prin alte părţi .11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Smiley_118
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:50 pm

Efe Çinar

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 46259_1593237190387_1219625000_31667906_3076910_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 7:52 pm

DENISA a scris:Iulia nu ştiu cât de " ghinişor " funcţionează dar cred că se strecoară vreo eroare prin circuit , ori el poposeşte şi prin alte părţi .11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Smiley_118
acum ma enervez eu denisa.. 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754
care parti....?mai care din voi il retine in drum spre denisa..ca eu i-am dat liber numai pt denisa...sa vezi eu ce mi-o primesc de la rodica!
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 18 Aug 2010, 7:57 pm

săraca e strânsă atat de tare cu corsetul încât nici nu se poate mişca, mai a re niţel şi se destramă rochia pe ea .

11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Nurgul

Iulia cineva stă la cotitură şi mi-l mură.
[
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 18 Aug 2010, 8:05 pm

denisa draga..sa vezi tu ce urat fac cand aflu cine ti-l deturneaza..adika nici eu,nici rodica dar nici tu nu l-am avut zilele acestea pe Fulgerica..
windy sigur nu l-a avut ca ei nu ii plac cei negruti..poate lexia denisa..ai intrebat-o ?

windy am gasit un fragment care sunt sigura ca iti va placea..
https://www.youtube.com/watch?v=HUfxPEFA0Cc 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 18 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum