11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iulia dacă era la Lexia ne spunea , dar el cred că a poposit prin alte părţi .
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pai la asta m-am gandit si eu..dar poate stie ea cine i-a pus piedica lui Fulgerica....DENISA a scris:Iulia dacă era la Lexia ne spunea , dar el cred că a poposit prin alte părţi .
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
pai la asta m-am gandit si eu..dar poate stie ea cine i-a pus piedica lui Fulgerica....
mă dar chiar aşa de împiedicat să fie ?? eu propun să-i tăiem piedica .
care piedica..din ce parte..sa nu fie nimic vital!DENISA a scris:iulia80 a scris:
pai la asta m-am gandit si eu..dar poate stie ea cine i-a pus piedica lui Fulgerica....
mă dar chiar aşa de împiedicat să fie ?? eu propun să-i tăiem piedica .
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 18 Aug 2010, 8:33 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:
care piedica..din ce parte..sa nu fie nimci vital!
unde te gândeşti soro ???? piedica de la picior .
iulia80 a scris:
windy..am gasit ceva pt tine draguta...sper sa iti placa!
https://www.youtube.com/watch?v=15Q6dZe7L5Y&playnext=1&videos=5RS9LEkKsTs&feature=sub
Esti grozava. Acum imi copiez niste titluri (ca am cautat cu soundtrack dar nu am gasit inregistrari de calitate pentru descarcare) sa ma duc pe torente sa vad daca reusesc sa gasesc toata coloana sonora sa o descarc
Cat despre North&South MI-A PLACUT LA NEBUNIE! (cand au dat serialul la noi eu nu am fost in tara asa ca nici nu stiam ca a fost difuzat). Este o ecranizare superba, cat despre distributie, numai actori unul si unul.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 18 Aug 2010, 8:32 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
draga windy..revad acum ultimul episod...
sper daca fetele vor fi curioase sa incerce sa il vizioneze si ele!
https://www.youtube.com/watch?v=aPpP2otbJN8&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=rx5OkpgStu4&feature=related
denisa draga..nici nu ma gandisem eu la alta piedica!
vai de mine windy..a fost la noi si l-am ratat? eu l-am vazut de 6 ori numai pe YT...minim..
denisa draga..nici nu ma gandisem eu la alta piedica!
vai de mine windy..a fost la noi si l-am ratat? eu l-am vazut de 6 ori numai pe YT...minim..
iulia80- vip
iulia80 a scris:draga windy..revad acum ultimul episod...
Imi place, imi place, imi place la nebunie si are o coloana sonora atat de frumoasa. Surprinzator de bun RArmitage (de care eu, sincer, nici nu auzisem) . Pe restul actorilor ii mai vazusem in diverse seriale britanice si stiam ca joaca foarte bine.
Serialul a fost difuzat acum 3 ani parca, pe TVR dar nu stiu care (2 sau cultural), stiu sigur insa ca a fost.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 18 Aug 2010, 8:50 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
acum sunt in paralel cu ultimul episod din N&S si coloana sonora din Amelie
dar cu gandul la cine se opreste Fulgerica de 2 nopti..ca eu l-am trimis la DENISA.. drept rasplata ca m-a ajutat.... si el ma face de rusine..nu nimereste adresa!
bun baiat si R.A. la casa omului....Robin Hood..serial slab bine de tot..dar pt R.A. m-am uitat....
acum e serialul politist in care joaca,..Strike.,..parca..
vai de mine o sa ne bata Denisa si Dea..ca umblam cu crengi straine in ograda lui Fulgerica!
dar cu gandul la cine se opreste Fulgerica de 2 nopti..ca eu l-am trimis la DENISA.. drept rasplata ca m-a ajutat.... si el ma face de rusine..nu nimereste adresa!
bun baiat si R.A. la casa omului....Robin Hood..serial slab bine de tot..dar pt R.A. m-am uitat....
vai de mine o sa ne bata Denisa si Dea..ca umblam cu crengi straine in ograda lui Fulgerica!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 18 Aug 2010, 8:56 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:acum sunt in paralel cu ultimul episod din N&S si coloana sonora din Amelie
dar cu gandul la cine se opreste Fulgerica de 2 nopti..ca eu l-am trimis la DEnisa.. drept rasplata ca m-a ajutat.... si el ma face de rusine..nu nimereste adresa!
Pai bine Iulia tu nu stiai ca asta e asa mai ametit? La ce te asteptai? Mai are si GPS-ul setat pe turca si ai vazut cum suna traducerile din turca in romana facute cu goagăl, iti dai seama cum suna si din romana in turca .
windy_day- vip
iulia80 a scris:acum sunt in paralel cu ultimul episod din N&S si coloana sonora din Amelie
vai de mien o sa ne bata Denisa si Dea..ca umblam cu crengi straine in ograda lui Fulgerica!
Recunosc are talent cu carul dar nu si roluri pe masura. Am vazut si eu pe Netflix cateva episoade din RH (ultima serie), restul distributiei (mai ales ala din rolul lui RH) si rolurilor varza dar asta a facut din ... bici, parca personajul lui era din alt film teleportat in stupizenia aia de serial . Denisa nu da ca am inchis subiectul (trecem pe MP??? cupidon )
windy_day- vip
iubitele puteţi discuta despre orice , nu e nici o problemă , o să ni se tocească limba şi buricile degetelor dacă discutăm doar despre Muri .
nu o sa dee Denisa..ca incerc sa repar GPS lui Fulgerica....
ca poate da Domnul si ajunge la noapte la Denisa!
plus ca noi o pe Denisa mult de tot!
ca poate da Domnul si ajunge la noapte la Denisa!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
văd eu cât mă iubeşti după cum ajunge Muratelu' la mine .
haide mai Denisa...ca eu imi dau interesul...l-am trimis...l-am rupt eu de langa mine...cu riscul de a fi altoita de Rodica...si tu zici ca nu te !DENISA a scris:
văd eu cât mă iubeşti după cum ajunge Muratelu' la mine .
uite cat de mult!
https://www.youtube.com/watch?v=cRvJg7rYgKA
iulia80- vip
Fetelor am musafiri , aşa că voi ieşi. Iulia vezi cum setezi şi în seara asta GPS-ul ...
vă pupăcesc....
vă pupăcesc....
Iulia, eu zic sa te mai gandesti! Ca Rodica face gimnastica la greu si nu se stie ce iese (ai vazut ce vioi este blanosul ei, a trecut si la miscari din brate nu numai din falci).
O seara placuta Denisa si noapte buna.
Te pupam si noi.
PS Eu zic totusi sa nu iti faci mari sperante cu Fulgerica fiindca asta e ratacit rau de tot ... si cam speriat (daca mai da si o furtuna spune ca sunt blitz-uri si sta ascuns pana trece)
Denisa, vad ca in fine i-au dat Nurgulei unul langa ea care sa o faca sa se simta silfida
O seara placuta Denisa si noapte buna.
Te pupam si noi.
PS Eu zic totusi sa nu iti faci mari sperante cu Fulgerica fiindca asta e ratacit rau de tot ... si cam speriat (daca mai da si o furtuna spune ca sunt blitz-uri si sta ascuns pana trece)
Denisa, vad ca in fine i-au dat Nurgulei unul langa ea care sa o faca sa se simta silfida
windy_day- vip
windy_day a scris:
e pierdut în spaţiu ??? o crede că se apropie sfârşitul lumii când o vedea atâtea " bliţuri "
haide mai Denisa..pleci?...
seara placuta..eu ii dau ordin sa vina direct la tine..daca nu are de-a face cu ....!
..
daca nu uite ceva de rezerva! daca e frig la noapte sigur o sa fie alaturi de tine...ca e baiat bun!
https://www.youtube.com/watch?v=SeB3NYpSmKY&feature=related
seara placuta..eu ii dau ordin sa vina direct la tine..daca nu are de-a face cu ....!
..
daca nu uite ceva de rezerva! daca e frig la noapte sigur o sa fie alaturi de tine...ca e baiat bun!
iulia80- vip
iulia80 a scris:haide mai Denisa..pleci?...
seara placuta..eu ii dau ordin sa vina direct la tine..
Iulia, bag de seama ca diversifici "oferta" doar, doar o renunta Denisa la Fulgerica si Denisa e adversar puternic fiindca are un arsenal mai ceva decat cel al trupelor NATO.
windy_day- vip
windy draga..o incerc si eu cu altcineva..ca la cum sunt autostrazile di pi la noi din Moldova..mi-s sanse mari sa o nimereasca Fulgerica la noapte!
si atunci hai sa aiba draga de ea o alternativa ,numai bun de pus pe rana,nu?
windy draga..pt ca nu am partea dorsala suficient de mare..m-am gandit sa pap niste bobo cu crema de whisky..te servesc si pe tine,vrei....? pastram una si pt denisa,rodica lexia si motz!
.....una si pt michi..draga de ea...
si pt kh69..good evening dear friend!
si atunci hai sa aiba draga de ea o alternativa ,numai bun de pus pe rana,nu?
windy draga..pt ca nu am partea dorsala suficient de mare..m-am gandit sa pap niste bobo cu crema de whisky..te servesc si pe tine,vrei....? pastram una si pt denisa,rodica lexia si motz!
.....una si pt michi..draga de ea...
iulia80- vip
Good evening kh69.
Iulia, multumesc. Eu am ceva kg in minus dar in afara de ciocolata neagra nu prea mananc dulciuri, acum insa hai sa nu fiu nazuroasa si sa iau o bomboana ca daca este si cu ceva alcool incep sa vad viata in roz.
Alternativa oferita Denisei nu este asa de rea cu toate ca, na, inca unul cu nasul mare si care tuna si fulgera cu privirea nu e prea mult??? cupidon
Iulia, multumesc. Eu am ceva kg in minus dar in afara de ciocolata neagra nu prea mananc dulciuri, acum insa hai sa nu fiu nazuroasa si sa iau o bomboana ca daca este si cu ceva alcool incep sa vad viata in roz.
Alternativa oferita Denisei nu este asa de rea cu toate ca, na, inca unul cu nasul mare si care tuna si fulgera cu privirea nu e prea mult??? cupidon
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 18 Aug 2010, 10:13 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
iulia80 a scris:windy draga..o incerc si eu cu altcineva..ca la cum sunt autostrazile di pi la noi din Moldova.
hi iuliia80 how are you girls
i am fine and miss you all
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
hello again....we are fine..thank you...!
you are ok?
windy..stii tu vorba cu intre 2 nu te ploua....vom vedea noi ce va alege!
you are ok?
windy..stii tu vorba cu intre 2 nu te ploua....vom vedea noi ce va alege!
iulia80- vip
ya i am fine thank you ... i come back from my visit to damascus and it was a nice trip i wish all of you to be there
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum