11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
hi girls how are you all ? I have slow line yasterday so i closed the net fast l
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:
waw nice job dear denisa you have great talent i love it too much
kh69- membru senior
kh69 a scris:
video is not done by me, is made by a fan from Turkey.
i had to go now
kh69- membru senior
DENISA a scris:kh69 a scris:
video is not done by me, is made by a fan from Turkey.
nice job and thank you once again >>see you later bye
kh69- membru senior
kh69 a scris:
nice job and thank you once again >>see you later bye
I hope to meet you again later
Temă ptr acasă : VOTAŢI-L PE MURAT
http://magazin.milliyet.com.tr/tum-zamanlarin-en-yakisikli-jonu-kim-/magazin/haberdetay/20.08.2010/1278637/default.htm
http://magazin.milliyet.com.tr/tum-zamanlarin-en-yakisikli-jonu-kim-/magazin/haberdetay/20.08.2010/1278637/default.htm
eu l-am votat de 9 ori de la 3 PC-uri cu toate browse-rele ( OPERA , MOzilla, Google Chrome)
DENISA a scris:Temă ptr acasă : VOTAŢI-L PE MURAT
eu l-am votat de 9 ori de la 3 PC-uri cu toate browse-rele ( OPERA , MOzilla, Google Chrome)
Bună seara, Denisa şi eu l-am votat de pe 2 PC-uri, mai adaugă şi Internet Explorer că şi cu ăla merge.
ei..ia sa vedem..buna seara sau buna dimineata cum vreti dragelor..
dar cam liniste mai in ograda...ce se intampla...
denisa draga tot cu ochii in soare mama?
Motzule,lexia ,xalqa..multumim dragelor si dragului mult de tot!
denisa draga dar ce zice in mica parodie?...ca mi-s pe langa complet..!
bre..dar pe unde bantui?
dar cam liniste mai in ograda...ce se intampla...
Motzule,lexia ,xalqa..multumim dragelor si dragului mult de tot!
bre..dar pe unde bantui?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
şi eu sunt tot pe lângă tine , am priceput tot.
iulia80 a scris:
cred că deja am făcut insolaţie , stând atâtea zile cu ochii la soare .
DENISA a scris:cred că deja am făcut insolaţie , stând atâtea zile cu ochii la soare .iulia80 a scris:
noroc ca a venit racoarea si ploile in moldova..ca ajungeam cu tine la spital!
iulia80- vip
ehee.. încă nu m-am răcorit ....
in iasi e racoare denisa..dar binisor..a scazut sub 20 de grade temperatura acum..DENISA a scris:ehee.. încă nu m-am răcorit ....
ce-am pierdut din inima? ceva interesant..ca am zis ca vad maine episodul!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 21 Aug 2010, 12:46 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
eu nu am căzut pe spate după vizionare ( dar nu am văzut întreg episodul ) am avut musafiri ., Hasret e tristă , Murat idem .
The people who attended the ATV advertisement wore their own choice of dresses.
The women from a magazine were discussing the dresses etc. and they both agreed they liked Tuba's hair and dress because she looked younger than she actually was. they said there is no need to hurry to look older.
They also liked Ceyda Duvenci's blue dress. They said the colour suited her skin colour.
Nurgül chose her own dress. I did not listen to any comments about her but I am guessing she likes these glam looking maxi dresses herself.
The women from a magazine were discussing the dresses etc. and they both agreed they liked Tuba's hair and dress because she looked younger than she actually was. they said there is no need to hurry to look older.
They also liked Ceyda Duvenci's blue dress. They said the colour suited her skin colour.
Nurgül chose her own dress. I did not listen to any comments about her but I am guessing she likes these glam looking maxi dresses herself.
ei na filoftea are mandrie... cu rochia nu a nimerit-o ghini diloc!
am gasit ceva pt windy! sper sa ii placa!
https://www.youtube.com/watch?v=k4Afhh5Oqjo&feature=sub
am gasit ceva pt windy! sper sa ii placa!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
deosebit videoclipul si melodia...secret garden au melodii superbe!
iulia80- vip
iulia80 a scris:deosebit videoclipul si melodia...secret garden au melodii superbe!
Melodia îmi place foarte mult.
DENISA a scris:iulia80 a scris:deosebit videoclipul si melodia...secret garden au melodii superbe!
Melodia îmi place foarte mult.
uite aici unde deosebita denisa..dedicatie pt tine..pt ca esti o super draguta1
inca una draga denisa...
https://www.youtube.com/watch?v=KJYXsGeA6mw&feature=related
eu ma retrag gratios! va doresc noapte buna ,cu vise cat mai frumoase!
iulia80- vip
buna dimineata soare..
buna dimineata windy!
ce mai faci? esti bine? matinala matinala?
windy ..eu ma retrag...ne citim mai tarziu..
buna dimineata windy!
ce mai faci? esti bine? matinala matinala?
windy ..eu ma retrag...ne citim mai tarziu..
iulia80- vip
Buna dimineata! Vad ca iar s-a dus in neant mesajul asa ca reiau.
Las cafea si pentru toata lumea.
Iulia multumesc pentru clip. Imi place Secret Garden (iar imaginile din P&P sunt minunate - superb filmata pelicula asta). Imi plac si X-ray Dog, pe care i-am descoperit datorita tie, de altfel (au un sunet mai in forta, dar imi plac). Multumesc .
Iulia ne "vedem" mai spre seara.
Sa aveti un week-end minunat.
Las cafea si pentru toata lumea.
Iulia multumesc pentru clip. Imi place Secret Garden (iar imaginile din P&P sunt minunate - superb filmata pelicula asta). Imi plac si X-ray Dog, pe care i-am descoperit datorita tie, de altfel (au un sunet mai in forta, dar imi plac). Multumesc .
Iulia ne "vedem" mai spre seara.
Sa aveti un week-end minunat.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Bună dimineaţa dragelor,
Iulia, în parodia respectivă discută despre căsătoria lui cu Burcin, ceva de genul că să o lase pe aia şi să o ia pe ea, mă rog atât cât am înţeles eu.
Frumos realizat şi ultimul clip adus de tine aici.
Vă servesc şi eu cu câte o
vă doresc o zi bună.
Iulia, în parodia respectivă discută despre căsătoria lui cu Burcin, ceva de genul că să o lase pe aia şi să o ia pe ea, mă rog atât cât am înţeles eu.
Frumos realizat şi ultimul clip adus de tine aici.
Vă servesc şi eu cu câte o
vă doresc o zi bună.
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum