11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna buna mai denisa.....
dar esti scumpa la vedere draga..
sa inteleg ca a aparut Fulgerica in public?
pt ca windy a pomenit ceva seara..am gasit ceva pt voi dragelor...si pt windy!
https://www.youtube.com/watch?v=R_kZmSwTsNQ&feature=related
..sper sa va placa!
dar esti scumpa la vedere draga..
sa inteleg ca a aparut Fulgerica in public?
pt ca windy a pomenit ceva seara..am gasit ceva pt voi dragelor...si pt windy!
..sper sa va placa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara tuturor
Iulia, multumiri. Imi place mult de tot clipul.
Adauga la lista si Two Steps from Hell care suna foarte aproape de X-Ray Dog (imi place mai mult ultimul dar si TSFH merita ascultat, de exemplu pe asta o am la favorite https://www.youtube.com/watch?v=YGvIg0m2_ZI&feature=related)
Tuturor va doresc o seara placuta.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna seara dragelor! buna draga windy....windy_day a scris:
Buna seara tuturor
Iulia, multumiri. Imi place mult de tot clipul.
Adauga la lista si Two Steps from Hell care suna foarte aproape de X-Ray Dog (imi place mai mult ultimul dar si TSFH merita ascultat, de exemplu pe asta o am la favorite https://www.youtube.com/watch?v=YGvIg0m2_ZI&feature=related)
Tuturor va doresc o seara placuta.
f frumoasa melodia...si puternica..aduce nitel cu muzica din ultimul mohican...scena cand fug ei in munti...
f faina oricum...
denisa pe unde bantui mama?
https://www.youtube.com/watch?v=HWGRnHOhGiE
de la minutul 3:34...superba muzica
gata trag dreapta...
noapte buna dragelor..
iulia80- vip
Multumim motzisor
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimineata soare....
buna dimineata dragelor...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa.....
pt ca de ieri m-am indragostit f tare de o melodie..v-o dedic din toata inima(windy sa nu ma bati ca si ieri am postat-o) dar suna atat de bine dimineata cand inca nu m-am trezit si parca parca neuronul mai doarme!
inca una si ma duc....
https://www.youtube.com/watch?v=DpvSt45PXTM&feature=sub
buna dimineata dragelor...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa.....
pt ca de ieri m-am indragostit f tare de o melodie..v-o dedic din toata inima(windy sa nu ma bati ca si ieri am postat-o) dar suna atat de bine dimineata cand inca nu m-am trezit si parca parca neuronul mai doarme!
inca una si ma duc....
https://www.youtube.com/watch?v=DpvSt45PXTM&feature=sub
iulia80- vip
Buna Ce mai faceti sa stii ca sunt suparat pe voi ca mi-ati furat imaginea in care eu faceam sport. Invidioaselor.pentru ca eu am lipsit Iulia a fost ingaduitoare si voi nu a-ti fost cuminti Sunt foarte si am saa fac ordine pisica infuriat
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
buna denisa.. buna dragelor..
ce mai faci draguta? ti-am zis eu ca se va infuria rodica... sa vezi ce cocosata voi merge eu !
dar esti tare scumpa draga la vedere? bantui?
ce mai faci draguta? ti-am zis eu ca se va infuria rodica... sa vezi ce cocosata voi merge eu !
dar esti tare scumpa draga la vedere? bantui?
iulia80- vip
Bună fetelor !!!!
Rodica nu noi am furăcit-o , ea s-a evaporat .
Bună Iulia !!!! am lipsit motivat , am fost ieri seară la o nuntă.
Bună Iulia !!!! am lipsit motivat , am fost ieri seară la o nuntă.
lasa draga ca nu ne crede..oricum dintre noi toate pe mine ma cocoseste..ca sunt la un bloc de ea!DENISA a scris:Bună fetelor !!!!
denisa ai vazut ca a pus dea poza facuta de vyk cu fulgerica la bustul gol! de la inceputul serialului...si cu blanita de fulgerica! cupidon cupidon cupidon
chefuieste mama chefuieste!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
denisa ai vazut ca a pus dea poza facuta de vyk cu fulgerica la bustul gol! de la inceputul serialului...si cu blanita de fulgerica! cupidon cupidon cupidon
nu , pune-o aici să o văd, să-l examinez.
io-te aici!DENISA a scris:iulia80 a scris:
nu , pune-o aici să o văd, să-l examinez.
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 22 Aug 2010, 4:24 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
[/quote]iulia80 a scris:https://2img.net/h/oi48.tinypic.com/2qavg42.jpg
nu e chiar blănos, are nişte degete precum cârnăciorii.
DENISA a scris:
mai dar tu tii cu lupul?
dupa ce draga ca e finut..zici ca are degete precum carnatii!
iulia80- vip
iulia80 a scris:DENISA a scris:
mai dar tu tii cu lupul?
nu mă , dar cam aşa mi se par mie , poate am eu ochiul defect .
cred ca nu te-ai odihnit dupa nunta bine!DENISA a scris:iulia80 a scris:DENISA a scris:
mai dar tu tii cu lupul?
nu mă , dar cam aşa mi se par mie , poate am eu ochiul defect .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
cred ca nu te-ai odihnit dupa nunta bine!
oare nu sunt odihnită ???? eu îl văd cel mai cel în general.
cum mai..nu te-ai plans tu toata saptamana ca ai stat cu ochiila luna,ca l-ai asteptat ..si nu a venit la tine?DENISA a scris:iulia80 a scris:
cred ca nu te-ai odihnit dupa nunta bine!
oare nu sunt odihnită ???? eu îl văd cel mai cel în general.
acuma te dai de gol..ca de fapt a venit si m-ai facut pe mine sa ma simt vinovata ca am bagat coordonate gresit la GPS sau sa le banui pe fete ca i-a pus vreuna piedica pe traseu?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
cum mai..nu te-ai plans tu toata saptamana ca ai stat cu ochiila luna,ca l-ai asteptat ..si nu a venit la tine?
acuma te dai de gol..ca de fapt a venit si m-ai facut pe mine sa ma simt vinovata ca am bagat coordonate gresit la GPS sau sa le banui pe fete ca i-a pus vreuna piedica pe traseu?
nu a venit mă dar eu încă îl aştept, oare că nu ştiu să fac ardei umpluţii , de aceea nu o fi venit ???
aha..deci crezi ca nu a venit pt ca nu stii matale sa faci ardei umpluti!
puf..ce miros de parfum am reusit sa fac in camera..in portfardul meu aveam o mostra de Cinema de YSL si am atins-o din" greseala"..si acum toata camera miroase a parfum..puf.....
ei draga iti zic eu de ce nu vine..pt ca nu ii canti draga,,ca in videoclipul ala de cosmar-cum i-a zis Motzul..-! i-a incearca matale si varianta asta..sa vedem apare?
puf..ce miros de parfum am reusit sa fac in camera..in portfardul meu aveam o mostra de Cinema de YSL si am atins-o din" greseala"..si acum toata camera miroase a parfum..puf.....
ei draga iti zic eu de ce nu vine..pt ca nu ii canti draga,,ca in videoclipul ala de cosmar-cum i-a zis Motzul..-! i-a incearca matale si varianta asta..sa vedem apare?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
dacă asta e soluţia mă duc să iau ore de canto.
sa ne spui cand sa facem rost de casti de protectie!DENISA a scris:iulia80 a scris:
dacă asta e soluţia mă duc să iau ore de canto.
iulia80- vip
iulia80 a scris:
sa ne spui cand sa facem rost de casti de protectie!
dar s-ar putea să nu facă căştile faţă la cât de bună sunt eu , îl întrec pe ALI( Murat).
care ali? eu mi-s blonda..asa ca iarta-ma!DENISA a scris:iulia80 a scris:
dar s-ar putea să nu facă căştile faţă la cât de bună sunt eu , îl întrec pe ALI( Murat).
iulia80- vip
iulia80 a scris:care ali? eu mi-s blonda..asa ca iarta-ma!DENISA a scris:iulia80 a scris:
In "Fiertura" pe Murat îl chema ALI.
https://www.youtube.com/watch?v=58VGK8WhQFg&feature=player_embedded
mai ..tu imi intorci cadoul..stii ca nu e frumos!
nu stiam ca asa se numea personajul....
m-ai facut sa intrerup bunatate de melodie...brrrrrrrrrrrr
nu stiam ca asa se numea personajul....
m-ai facut sa intrerup bunatate de melodie...brrrrrrrrrrrr
iulia80- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum