11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:mai ..tu imi intorci cadoul..stii ca nu e frumos!
nu stiam ca asa se numea personajul....
m-ai facut sa intrerup bunatate de melodie...brrrrrrrrrrrr
Dar Burci merită efortul , nu ????
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:iulia80 a scris:mai ..tu imi intorci cadoul..stii ca nu e frumos!
nu stiam ca asa se numea personajul....
m-ai facut sa intrerup bunatate de melodie...brrrrrrrrrrrr
Dar Burci merită efortul , nu ????
https://www.youtube.com/watch?v=X4A032oBfJw&p=ACC5D37CCEFF2D86&playnext=1&index=26
pt ..sa inteleaga mesajul!
https://www.youtube.com/watch?v=oJ-ey72j_hM&feature=related
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=X4A032oBfJw&p=ACC5D37CCEFF2D86&playnext=1&index=26
pt ..sa inteleaga mesajul!
https://www.youtube.com/watch?v=oJ-ey72j_hM&feature=related
e prea bun naiul lui Zamfir ptr ea .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 22 Aug 2010, 5:18 pm, editata de 1 ori
dragul..intai cu frumosul pe urma cu ,nu?
iulia80- vip
iulia80 a scris:dragul..intai cu frumosul pe urma cu ,nu?
în cazul ei direct cu parul.
hai sa lasam in pace ca ii acordam prea multa atentie..
Denisa...cand incepe serialul..ziceai ceva de 30-31 august? apare saptamana care vine vreun promo? ce zic fetele?
Denisa...cand incepe serialul..ziceai ceva de 30-31 august? apare saptamana care vine vreun promo? ce zic fetele?
iulia80- vip
da , pe 31 August , ar cam fi cazul să apară ceva .iulia80 a scris:
da...asteapta si el..asteptam si noi....
draguta...eu am sa ies nitel..
am sa intru mai spre seara...
..
draguta...eu am sa ies nitel..
am sa intru mai spre seara...
..
iulia80- vip
pa, pa , în curând ies şi eu, merg la o petrecere.
Buna seara!
Petrecere frumoasa Denisa.
Am intrat in casa si am dat buzna sa va salut ca nu ne-am mai "vazut" de ceva vreme.
Pentru toata lumea o seara frumoasa.
Petrecere frumoasa Denisa.
Am intrat in casa si am dat buzna sa va salut ca nu ne-am mai "vazut" de ceva vreme.
Pentru toata lumea o seara frumoasa.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Buna seara vad ca stii de frica Sa nu va mai atingeti de blanita mea ca e vai de voi Nu mai tin cont de nimic si pisica infuriat pe toate fara sa tin cont de nimic Pana mai tarziu va pup pe toate care sunteti prezente
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
buna seara dragelor
buna windy....
sa vedeti ce-o sa taie si o spanzure rodica.....
cam racoare afara..cel putin iasi...la voi cum e?
buna windy....
sa vedeti ce-o sa taie si o spanzure rodica.....
cam racoare afara..cel putin iasi...la voi cum e?
iulia80- vip
Buna seara.
Pentru Motzi, Lexia si, nu in ultimul rand, Xalqa https://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho, din toata inima.
Pentru toata lumea prezenta sau nu la ora asta pe forum: sa aveti o noapte buna si, incepand de maine, o saptamana fara probleme.
Iulia la mine este in continuare cumplit de cald ziua, noaptea se mai poate respira, cel putin nu mai am nevoie sa tin aerul conditionat deachis mai tot timpul. Am inteles ca de miercuri se incalzeste iar, asta cu iar m-a dat gata, de parca acum ar fi tare frig. Banuiesc insa ca atunci cand le-a scapat perla au uitat sa precizeze la ce zone se refera
Pentru Motzi, Lexia si, nu in ultimul rand, Xalqa https://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho, din toata inima.
Pentru toata lumea prezenta sau nu la ora asta pe forum: sa aveti o noapte buna si, incepand de maine, o saptamana fara probleme.
Iulia la mine este in continuare cumplit de cald ziua, noaptea se mai poate respira, cel putin nu mai am nevoie sa tin aerul conditionat deachis mai tot timpul. Am inteles ca de miercuri se incalzeste iar, asta cu iar m-a dat gata, de parca acum ar fi tare frig. Banuiesc insa ca atunci cand le-a scapat perla au uitat sa precizeze la ce zone se refera
windy_day- vip
windy draga..te mult de tot..e una din preferatele mele chiar daca e dedicata plutonului! alaturi de fields of gold..windy_day a scris:Buna seara.
https://www.youtube.com/watch?v=W_ACXuhQiS4&feature=related
..
seara placuta dragelor
windy in iasi chiar e racoare..a ajuns la aproape 20 de grade....oricum alt aer!
iulia80- vip
Of Iulia, rapida mai esti !
Tocmai cautam link-ul melodiei Fields of Gold pentru ca vroiam sa il pun pentru tine. Mi-ai luat-o inainte . Sunt cele doua melodii dragi mie. Am pus link-ul cu Shape of ...pentru ca interpretarea aia cu doar o chitara rece si vocile celor doi este uluitoare (asta le arata si muzicantilor astora care au umplut topurile in ultimul timp ce inseamna un profesionist adevarat)
Tocmai cautam link-ul melodiei Fields of Gold pentru ca vroiam sa il pun pentru tine. Mi-ai luat-o inainte . Sunt cele doua melodii dragi mie. Am pus link-ul cu Shape of ...pentru ca interpretarea aia cu doar o chitara rece si vocile celor doi este uluitoare (asta le arata si muzicantilor astora care au umplut topurile in ultimul timp ce inseamna un profesionist adevarat)
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 22 Aug 2010, 10:36 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
gand in gand cu bucurie...windy_day a scris:Of Iulia, rapida mai esti !
Tocmai cautam link-ul la Fields of Gold pentru ca vroiam sa il pun pentru tine. Mi-ai luat-o inainte .
vezi de aia am zis ca te !
iulia80- vip
iulia80 a scris:[
gand in gand cu bucurie...
vezi de aia am zis ca te !
. A propos, ai vazut episodul din Gonulcelen. Spune-mi, te rog, daca a fost mai bun decat anterioarele. Daca nu il mai las, ca am deocamdata ce viziona.
windy_day- vip
spre rusinea mea..nu am vazut episodul de vineri...
vineri seara am bantuit pe undeva..nu mai stiu pe unde...am zis ca ma uit in weekend..si a trecut weekend-ul gratios..fara sa imi fac lectiile si nici episodul nu l-am vazut..am citit in cealalta ograda ce mai ziceau fetele..ca se asteptau la mai multi dar ca nu au fost sau ceva de genul dar ca privirile au fost....
cam atat ,sper sa nu ma fi inselat lentila la ochelari cand am citit!
rusine mie...
vineri seara am bantuit pe undeva..nu mai stiu pe unde...am zis ca ma uit in weekend..si a trecut weekend-ul gratios..fara sa imi fac lectiile si nici episodul nu l-am vazut..am citit in cealalta ograda ce mai ziceau fetele..ca se asteptau la mai multi dar ca nu au fost sau ceva de genul dar ca privirile au fost....
cam atat ,sper sa nu ma fi inselat lentila la ochelari cand am citit!
rusine mie...
iulia80- vip
iulia80 a scris:spre rusinea mea..nu am vazut episodul de vineri...
vineri seara am bantuit pe undeva..nu mai stiu pe unde...am zis ca ma uit in weekend..si ce mai ziceau fetele..ca se asteptau la mai multi dar ca nu au fost sau ceva de genul dar ca privirile au fost....
, pot sa dau copy/paste pe prima parte a mesajului deci sa ne fie amandurora rusine .
Ei , daca au fost numai privirile, cum pe mine uitatura moale si usor dezorientata a lui CE nu ma da gata, inseamna ca nu s-a intamplat mare lucru.
windy_day- vip
dragelor..
eu ma retrag..
va doresc somnik usor si vise cat mai placute....
eu ma retrag..
va doresc somnik usor si vise cat mai placute....
iulia80- vip
Bună noaptea, fetelor, am venit să vă învelesc! Fac o insomnie de toată isprava!
Şi eu am lipsit motivat, chef peste chef, că nu mai ţine mult şi plec iarăşi cu ghiozdănelul la şcoală. Atunci să te ţii plânsete.
Windy, Iulia, săru'mâna de dedicaţii sunt superbe!
Vă doresc o săptămână superbă cu zile răcoroase, pe-aici seara e chiar rece.
Dar e luni dimineaţa acuma. cafea cafea
Şi eu am lipsit motivat, chef peste chef, că nu mai ţine mult şi plec iarăşi cu ghiozdănelul la şcoală. Atunci să te ţii plânsete.
Windy, Iulia, săru'mâna de dedicaţii sunt superbe!
Vă doresc o săptămână superbă cu zile răcoroase, pe-aici seara e chiar rece.
Dar e luni dimineaţa acuma. cafea cafea
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna dimineata pe racoare pe bune de acum..
motzule draga..la ora aia ce faceai mama?
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
motzule draga..la ora aia ce faceai mama?
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Bună dimineaţa, şi ţie Motzule, sau somn uşor!!!
Mulţumim mult de tot Windy că ne-ai făcut o dedicaţie specială. Melodiile alese de tine şi de Iulia -medicament pentru suflet-. MULŢUMIM!!
Să nu las masa goală voi aşeza pe ea din belşug cafea cafea :drunken: :drunken: have a nice day
:
Mulţumim mult de tot Windy că ne-ai făcut o dedicaţie specială. Melodiile alese de tine şi de Iulia -medicament pentru suflet-. MULŢUMIM!!
Să nu las masa goală voi aşeza pe ea din belşug cafea cafea :drunken: :drunken: have a nice day
:
Merhaba, frumoase fete! Săru'mâna de cafele!!!
Am făcut şi eu ochi şi am găsit la poştă o surpriză melodioasă care m-a încântat ca idee. Poate vă va face plăcere şi vouă!
Am făcut şi eu ochi şi am găsit la poştă o surpriză melodioasă care m-a încântat ca idee. Poate vă va face plăcere şi vouă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum