11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună fetelor, mai trag şi eu cu ochiul să văd ce năzbâtii faceţi!
Vă doresc o zi bună!
Vă doresc o zi bună!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna Motzule..buna Denisa...buna Dea..
hello Kh69..
pai Motzule..dupa cum vezi..liniste in ograda!
hello Kh69..
pai Motzule..dupa cum vezi..liniste in ograda!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna denisa..dar parca am mai vazut trailer-ul acesta..nu?
lipseste filoftea din profil..ca sa ii vedem burta si fermoarul!
iulia80- vip
Buna fetelor!
Barbosul din clip cred ca va fi partenerul lui Cicek asa ca sa nu o lase singurica pe biata fata
Barbosul din clip cred ca va fi partenerul lui Cicek asa ca sa nu o lase singurica pe biata fata
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
haide daga si tu acum ce esti asa de rea poate fata era imbalonataiulia80 a scris:buna denisa..dar parca am mai vazut trailer-ul acesta..nu?
Admin_dea05- Admin
uite ca acum am observat barbosul..credeam ca e nene cu barul..prietenul cu savas...cum il chema Denisa?..cem gem ?Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!
dea draga ma balonez si eu...dar nu imi pun rochii stramte si nu ies din casa,cand am terminat de levitat ..am iesit in lume!
iulia80- vip
bună cucuietelor !! da Iulia e cel de ieri dar acum e pe YB , Dea tipul am înţeles că este fratele lui Çiçek .
CEMsau marmeladă la cât de lipsit de vlagă a fost în relaţia cu Nadya.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 25 Aug 2010, 3:20 pm, editata de 1 ori
dar ce Ciceaka are frati? nu tin minte sa se fi pomenit de el in primul sezon...apar elemente supriza....DENISA a scris:bună cucuietelor !! da Iulia e cel de ieri dar acum e pe YB , Dea tipul am înţeles că este fratele lui Çiçek .
dar cum de nu l=au dat pe cem sau gem.....pe partenera filofteii sau pe uratul uratilor//bora sau cum ii zicea?
iulia80- vip
Bună dragelor, ce noutăţi sunt, cam linişte azi. Motzule ce mai faci? Încă nimic?
Reconfortant sucul Denisa. Uaauuu! ce privire aruncă Savaş. Eh, Iulia am terminat Nord şi Sud, puţin cam trist faţă de clipurile văzute înaintea filmului. Oricum a meritat finalul.
Bună Dea, am înţeles că bărbosul e fratele ei care a stat la închisoare până acuma, aşa că Savaş mai are unul de înfruntat.
Reconfortant sucul Denisa. Uaauuu! ce privire aruncă Savaş. Eh, Iulia am terminat Nord şi Sud, puţin cam trist faţă de clipurile văzute înaintea filmului. Oricum a meritat finalul.
Bună Dea, am înţeles că bărbosul e fratele ei care a stat la închisoare până acuma, aşa că Savaş mai are unul de înfruntat.
iulia80 a scris:
dar ce Ciceaka are frati? nu tin minte sa se fi pomenit de el in primul sezon...apar elemente supriza....
dar cum de nu l=au dat pe cem sau gem.....pe partenera filofteii sau pe uratul uratilor//bora sau cum ii zicea?
da , fratele ei l-a împuşcat pe Cumnatul lui savaş, soţul lui Nazan .
asta lipsea un frate..pai ei ii trebuia unul ca s-o cucereasca sa nu mai fie cu ochii numai dupa savasDENISA a scris:bună cucuietelor !! da Iulia e cel de ieri dar acum e pe YB , Dea tipul am înţeles că este fratele lui Çiçek .
Admin_dea05- Admin
Frumoaselor, serios, n-am vrut să necăjesc pe nimeni, dar eu am avut impresia că aşa era rochia (cam neinspirată la umerii aceia ai ei), mă refer la partea din spate, m-am uitat atent, nu se prea vede niciun fermoar pe margini, în timp ce mai jos se distinge argintiul fermoarului. Iar burta e de zile mari, în sensul că o actriţă mare are o burtă mare. Logic, nu?
Denisa, săru'mâna de răcoritare! Vă ţuc pe toate!
PS: Lexia, Xalqa astă noapte a încercat să traducă, dar până la urmă nu a rezistat, trebuia să doarmă. Să vedem deseară. Avea el aşa o idee, că facem câte 3 fragmente şi terminăm în 3 zile. Să văd şi eu!
Denisa, săru'mâna de răcoritare! Vă ţuc pe toate!
PS: Lexia, Xalqa astă noapte a încercat să traducă, dar până la urmă nu a rezistat, trebuia să doarmă. Să vedem deseară. Avea el aşa o idee, că facem câte 3 fragmente şi terminăm în 3 zile. Să văd şi eu!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 25 Aug 2010, 3:27 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
saracutul acum s-a mai pricopsit cu unul in sezonul 2lexia a scris:Bună dragelor, ce noutăţi sunt, cam linişte azi. Motzule ce mai faci? Încă nimic?
Admin_dea05- Admin
buna lexia...lexia a scris:Bună dragelor, ce noutăţi sunt, cam linişte azi. Motzule ce mai faci? Încă nimic?
ma bucur ca ti-a placut filmul....si lui windy i-a placut....
aha..se stange latul in jurul lui Fulgerica!
a....am si uitat treaba cu impuscatul....sotul lui nazan...deci vrajitoarea a avut cati copii?
sotul lui nazan..cel ochit de fratele Ciceakai., cel cu care s-a maritat ciceaka..dar care a murit in accidentul de masina,savas cu care e maritata acum ciceaka,nazan si aghiuta sef-junior!
mai cam multi se invart in jurul ciceakai,nu?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 25 Aug 2010, 3:28 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
Motzi de rochia cui vorbeşti ??/
haide mai acuma..DENISA a scris:Motzi de rochia cui vorbeşti ??/
de rochia filofteii...nu e asa Motzule?
iulia80- vip
Iulia m-ai ameţit de cap . Fratele lui Savaş a murit în accident . care vrăşitoare ?????
DENISA a scris:Motzi de rochia cui vorbeşti ??/
De rochia lui Nurgul. Aia de culoare guşa răţoiului.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 25 Aug 2010, 3:30 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
cu ce te-am ametit mama..ca doar nu i-am facut eu? vrajitoarea e mama lui savas...nu?
cum ii ziceati voi in primul sezon?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 25 Aug 2010, 3:37 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
da , mam' mare , care taie şi spânzură, dacă o mai avea ce în acest sezon . de Çiçek e îndrăgostit şoferul lui Savaş, Eşref.
Fetelor o dupa-amiaza placuta!!!intru mai tarziu.
Admin_dea05- Admin
daca nu sunt insurati cu ciceaka,sunt indragostiti de ciceaka..sunt rudele cicekai..DENISA a scris:
da , mam' mare , care taie şi spânzură, dacă o mai avea ce în acest sezon . de Çiçek e îndrăgostit şoferul lui Savaş, Eşref.
totul se invarte in jurul...ghicim pt 10 pct?
sa ai o dupa- amiaza cat mai frumoasa...dea..
iulia80- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum