11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Incă nu debia deacum încep, mâine cred că orbecăi printre cifre , dar cam devreme tragi cortina .
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ei na..daca raportarea s-ar face singura....!DENISA a scris:Incă nu debia deacum încep, mâine cred că orbecăi printre cifre , dar cam devreme tragi cortina .
tin minte cand vedeam serialele live pe atv..cum faceam lucrarile si ma uitam in paralel la seriale,ehei ce vremuri,nu-i asa denisa?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
ei na..daca raportarea s-ar face singura....!
tin minte cand vedeam serialele live pe atv..cum faceam lucrarile si ma uitam in paralel la seriale,ehei ce vremuri,nu-i asa denisa?
ce vremuri , parcă suntem 2 babe . Să mă vezi pe mine mâine printre hârţoage .
scuze denisa..m-a sunat prietenul meu..si am vorbit nitel...
ehei..cand eram noi mai tinere....facea plopul mere...
hartoage am......pana la..si inapoi!
iulia80- vip
Bine ai revenit acasa!!!Superb deni!!!Felicitari..din pacate nu pot sta la vorba cu voi...este seara sotului ..pupicei fetelor o seara frumoasa!DENISA a scris:iulia80 a scris:drac mort si broasca innecat nu s-au vazut deci trec eu si peste asta!DENISA a scris:dar ce ai păţit ?? acum eşti bine ???
uite un mic cadou din partea mea
Sper că eşti bine acum .
să dai să-l vezi în format HD 720p
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulia80 a scris:scuze denisa..m-a sunat prietenul meu..si am vorbit nitel...
mie îmi e groază când mă gândesc ce zi o să am mâine .
Bună Dea !!!! ne auzim mâine dacă astă seară e embargou .
OK pupicei tie si iuliei.....DENISA a scris:Bună Dea !!!! ne auzim mâine dacă astă seară e embargou .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:OK pupicei tie si iuliei.....DENISA a scris:Bună Dea !!!! ne auzim mâine dacă astă seară e embargou .
să-i trimitem pupicii lui Muri sau să-i păstrăm ptr noi ?????
buna seara dea...
bre denisa..dar de cand esti matale asa de generoasa cu lui fulgerica..ai uitat ca ventuza e a mea?
seara placuta dea....si pt ca sunt generoasa...iti las 3 ...dar nu mai multi de la
bre denisa..dar de cand esti matale asa de generoasa cu lui fulgerica..ai uitat ca ventuza e a mea?
seara placuta dea....si pt ca sunt generoasa...iti las 3 ...dar nu mai multi de la
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna seara dea...
doar din vorbe , tu crezi că îl dau cuiva , ţin strâns de el , deja mi-a amorţit mâna .
cât de obosit e , asta i se trage de la vacanţa petrecută cu prea izbita lui soaţă.
Tuba Büyüküstün ve görüntü yönetmeni Sami Saydan evlilik yolunda ilk adýmý attý. Çift, geçtiðimiz günlerde niþanlandý
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan, evliliðe yeþil ýþýk yaktý. Geçtiðimiz hafta ayrýldýklarý yönünde haberler çýkan çift önceki akþam ailelerin ve yakýn arkadaþlarýnýn katýldýðý törenle niþanlandý. Bu yaz kýr düðünü ile evlenecek olan ikili, niþan haberinin yayýlmamasý için dostlarýný sýký sýkýya tembihledi. Önceki akþam da Erenköy'deki Divan Restoran'da baþ baþa yemek yerken görüntülenen sevgililer, fotoðraflarýný çeken gazetecilere "Bu dedikodular nereden çýkýyor bilmiyoruz ama biz çok mutluyuz" dedi.
Tuba Büyüküstün ve Sami Saydan, önceki akþam Erenköy'deki Divan Restoran'da baþ baþa yemek yedi.
Tuba Büyüküstün ve görüntü yönetmeni Sami Saydan evlilik yolunda ilk adýmý attý. Çift, geçtiðimiz günlerde niþanlandý
Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan, evliliðe yeþil ýþýk yaktý. Geçtiðimiz hafta ayrýldýklarý yönünde haberler çýkan çift önceki akþam ailelerin ve yakýn arkadaþlarýnýn katýldýðý törenle niþanlandý. Bu yaz kýr düðünü ile evlenecek olan ikili, niþan haberinin yayýlmamasý için dostlarýný sýký sýkýya tembihledi. Önceki akþam da Erenköy'deki Divan Restoran'da baþ baþa yemek yerken görüntülenen sevgililer, fotoðraflarýný çeken gazetecilere "Bu dedikodular nereden çýkýyor bilmiyoruz ama biz çok mutluyuz" dedi.
Tuba Büyüküstün ve Sami Saydan, önceki akþam Erenköy'deki Divan Restoran'da baþ baþa yemek yedi.
ma tu nu cumva ai facut insolatie ? pai nu ai cetit ca m-a lasat rodica de paza?
mai usor cu tinutul!
mai usor cu tinutul!
iulia80- vip
iulia80 a scris:ma tu nu cumva ai facut insolatie ? pai nu ai cetit ca m-a lasat rodica de paza?
mai usor cu tinutul!
e posibil să mă fi şi bătut soarele în cap , dar te poţi face şi tu că păzeşti . Ştirea cu Tuba cred că e mai veche .
hai asa ca esti venita din vacanta,ca rodica nu e prin zona..si ca nitel dormit pe scara nu iti strica pe caldura aceasta....ma fac si eu ca nu vad nitel!
a intrat Motzul! buna seara draga Motzule!
a intrat Motzul! buna seara draga Motzule!
iulia80- vip
iulia80 a scris:hai asa ca esti venita din vacanta,ca rodica nu e prin zona..si ca nitel dormit pe scara nu iti strica pe caldura aceasta....ma fac si eu ca nu vad nitel!
aoleu ţi-ar place să mă vezi că dorm în deplasare ????
This must be an old article DANA. It is about TB/SS getting engaged. I remeber reading a very similar article months and months ago. Don't get panic yet... Tuba started to shoot the new episodes, I believe. Next week MY will be shooting also. MY/BT are in Bodrum right now. People say they look very happy together... :))
deci e vechi articolul cu Tuba .
deci e vechi articolul cu Tuba .
lasa ca te primesc la mine..nu te-oi lasa chiar sa dormi pe scara..gasim noi un pat si pt tine...
deci Fulgerica pare fericit....bravo lui!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 05 Aug 2010, 10:58 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:lasa ca te primesc la mine..nu te-o lasa chiar sa dormi pe scara..gasim noi un pat si pt tine...
mie sincer numai fericit nu îmi pare sau poate nu sunt eu în stare să descifrez fericirea după faţa lui .
bre..cate fete zambitoare ai vazut in jurul tau ca pe urma sa auzi ca s-au despartit sau ca de fapt lucrurile nu erau chiar asa cum le afisau ei....
stii tu treaba cu aparentele care inseala....
cine stie care o fi de fapt treaba in cutea lor...daca e sa fie ceva sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu iese la suprafata! pana atunci se pare ca lucrurile par a fi bune..cu toata antipatia fanilor vizavi de soata dumnealui!
cine stie care o fi de fapt treaba in cutea lor...daca e sa fie ceva sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu iese la suprafata! pana atunci se pare ca lucrurile par a fi bune..cu toata antipatia fanilor vizavi de soata dumnealui!
iulia80- vip
Acum sincer mie nu îmi face plăcere să-i văd faţa soaţei lăngă el , dar îl apreciez că nu apare prin presă cu diverse dudui şi îi rămâne fidel ei deşi sunt sigură că el ştie părerea fanilor vizavi de cuplul lor .iulia80 a scris:bre..cate fete zambitoare ai vazut in jurul tau ca pe urma sa auzi ca s-au despartit sau ca de fapt lucrurile nu erau chiar asa cum le afisau ei....
draguta...sunt de-acord cu tot ceea ce spui..dar mama ei de raportarea singura tot nu vrea sa se faca..
asa ca ma retrag cu vorbe vorbe vorbe printre dinti
iti doresc seara placuta si tie si fetelor....plimbare placuta pe fronturile straine daca mai bantui pe acolo...
asa ca ma retrag cu vorbe vorbe vorbe printre dinti
iti doresc seara placuta si tie si fetelor....plimbare placuta pe fronturile straine daca mai bantui pe acolo...
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 06 Aug 2010, 6:32 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:
iti doresc seara placuta si tie si fetelor....plimbare placuta pe froturile straine daca mai bantui pe acolo...
bântui eu , dar constat că au dispărut foarte multe forumuri străine .
spor la lucru Iulia şi somn uşor !!!!!
Imi iau şi eu pernuţa şi plec la culcare " Noapte bună !!"
ptr micul dejun .
ptr micul dejun .
buna dimineata pe racoare..
ce de-a bunatati denisa...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
ce de-a bunatati denisa...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa...
iulia80- vip
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum