11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună dimineaţa! Avem promo, avem film iar eu am şi fugit la şcoalăăă!
Aşk ve Ceza ep. 23 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata motzule...Motzişor a scris:Bună dimineaţa! Avem promo, avem film iar eu am şi fugit la şcoalăăă!
multumim mult pt episod....
dar de ce te duci la scoala?ca doar nu a reinceput scoala?
buna dimineata dea....esti bine?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 26 Aug 2010, 8:40 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună dimineaţaaaa!, avem film Motzule uraa!! vorba Iuliei avem deja şi şcoală, uff! îl avem pe fericit că şi-a văzut fiul că doar de aia sunt la Bodrum şi avem şi cafea cafea cafea cafea pentru toată lumea.
O zi bună!
O zi bună!
buna dimineata lexia..
uite ce zi frumoasa avem azi..avem promo...ura!
sa ai o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Neaţa Iulia, HA!HA!HA! decăt ce să spun pentru săruturile din filmuleţ! Şi tu să ai o zi minunată!iulia80 a scris:buna dimineata lexia..
lexia a scris:
Neţa Iulia, HA!HA!HA! decăt ce să spun pentru săruturile din filmuleţ!
draga lexia..eu am ignorat-o pe filoftea..era si ea pe acolo..dar era si fulgerica..
si ochii au fost numai pt el!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
draga lexia..eu am ignorat-o pe filoftea..era si ea pe acolo..dar era si fulgerica..
si ochii au fost numai pt el!
Iulia dragă, cred că iar te-am băgat în ceaţă, vorbeam de săruturile Monicăi/Rachel? pe YT parcă aşa era. Te bag şi mai rău în ceaţă??? Oricum când e vorba de fulgerică nici nu are cum să fie altfel decât cum spui
mai lexia...eu nu imi dau seama de care vorbesti? m-am trezit de multisor..deci nu e de la somn..o fi de la faptul ca stau cu un butoi de iaurt si un castron de fructe in fata si pap si bantui aici pe forum!..
Acum mi-a picat fisa...e ce ti-am trimis aseara!
iulia80- vip
iulia80 a scris:mai lexia...eu nu imi dau seama de care vorbesti? m-am trezit de multisor..deci nu e de la somn..o fi de la faptul ca stau cu un butoi de iaurt si un castron de fructe in fata si pap si bantui aici pe forum!..
ZBANG!!! e de la fisă. Să îţi fie de bine. Uite e ora 9 deja, te las să ai o zi bună. Pa!!
Ultima editare efectuata de catre lexia in Joi 26 Aug 2010, 9:05 am, editata de 1 ori
bună dimineaţa drăgălaşelor !!!!!!!!!!!
mai e pe cartela!lexia a scris:
ZBANG!!! e de la fisă
buna dimineata denisa..
AVEM PROMO! CU FULGERICA..L-A POSTAT MICHI ASEARA!
spor la treaba lexia....si sa ai o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
văzuşi amu' trailerul , îmi place Savaş în cămaşa albă dar nu-mi place finalul promoului .
vai de mine..dar ce vrei mama numai pe tine sa te !DENISA a scris:văzuşi amu' trailerul , îmi place Savaş în cămaşa albă dar nu-mi place finalul promoului .
hai ca e vorba lui michi..e asa promo general nu neaparat legat de episodul de vineri!
uf..am inceput sa stranut!
draguta...eu ma retrag...
iti doresc o zi cat mai frumosa... si sper sa intru pe la amiaza!
iulia80- vip
nu strănuta ... Iulia ne auzim mai după prânz , să-mi mai termin din hârţogăraie . Am aruncat o privire prin presă , nu e nimic nou , poate mai târziu apar şi ceva ştiri .
Buna ziua dragalaselor va doresc o zi buna si frumoasa la fel ca sufletele voastre.Va iubesc mult.Motz mii de multumiri pentru munca pe care o depuneti sa ne faceti zilele mai frumoase alaturi de iubitelu nostru.Nu imi place Nurgul linga el dar asta e Va pupacesc pe toate ori unde va veti afla
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună fetelor !! Bună Lica !!!
Buna ziuaaa!!!
Am intrat si eu (in fine) si daca pleaca si mesajul atunci e perfect.
Lica noua nu ne place Nurgul, punct (faptul ca este langa Fulgerica sau nu nici nu mai conteaza) .
Denisa ce "tare" e ... na ca habar nu am care este numele actorului care a jucat in rolul lui Zafer . Oricum si daca stiam dupa poza asta imi statea neuronul in loc si nu mi-as mai fi amintit .
A e si baba in haine civile. Ia un premiu sau ce? Ar merita, daca ne uitam doar la cum joaca in AvC, mult, dar mult mai mult decat NurgulY un premiu pentru interpretare!
PS AM REUSIT, a aparut mesajul (de doua zile trimit mesaje in neant )
Va doresc o zi buna in continuare (o spun acum cat mai pot ca minunile nu tin prea mult )
Am intrat si eu (in fine) si daca pleaca si mesajul atunci e perfect.
Lica noua nu ne place Nurgul, punct (faptul ca este langa Fulgerica sau nu nici nu mai conteaza) .
Denisa ce "tare" e ... na ca habar nu am care este numele actorului care a jucat in rolul lui Zafer . Oricum si daca stiam dupa poza asta imi statea neuronul in loc si nu mi-as mai fi amintit .
A e si baba in haine civile. Ia un premiu sau ce? Ar merita, daca ne uitam doar la cum joaca in AvC, mult, dar mult mai mult decat NurgulY un premiu pentru interpretare!
PS AM REUSIT, a aparut mesajul (de doua zile trimit mesaje in neant )
Va doresc o zi buna in continuare (o spun acum cat mai pot ca minunile nu tin prea mult )
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
vai Windy dar cum se poate să uiţi tu cum se numeşte aşa frumuseţe de băiat ( Emrah Elçiboğa ) , arată mai bine îm Ask Ve Ceza decât în ASi( mă inerva rău personajul Zafer .)
să-l vedem acum cum va evolua ca amorez de după draperie a lui Çiçek.
să-l vedem acum cum va evolua ca amorez de după draperie a lui Çiçek.
Asculataţi melodia şi amintiţivă de clipul lui Motzi " Asi-Demir "Stay With Me"
DENISA a scris:Asculataţi melodia şi amintiţivă de clipul lui Motzi " Asi-Demir "Stay With Me"
https://www.youtube.com/v/Hl8Dbty24c8
Mersi Denisa, daaa, Goran Karan are o voce superbă! Fetelor, Iulia, am fost la şcoală pentru că aveam o corigenţă , nu suferiţi, a trecut loaza
Dar n-a observat nimeni că în lipsa mea laptop-ul muncea şi încărca? Iată:
Aşk ve Ceza ep. 23 - 2/9 subtitrat româneşte - formatul original
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 26 Aug 2010, 4:15 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna dragelor...
mai nu pot pot obisnui cu formatul acesta nou al forumului..arata de parca mi-am pus ochelarii lui tata care e si mai miop ca mine!
DEci Motzule..a trecut odorul restanta! bravo lui si tie ca esti buna la suflet si ti-ai facut mila de micul odor!
vei fi vesnic pomenita!
mai nu pot pot obisnui cu formatul acesta nou al forumului..arata de parca mi-am pus ochelarii lui tata care e si mai miop ca mine!
DEci Motzule..a trecut odorul restanta! bravo lui si tie ca esti buna la suflet si ti-ai facut mila de micul odor!
vei fi vesnic pomenita!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 26 Aug 2010, 4:29 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Dea a modificat dimensiunea deoarece unele fotografii nu se vedeau .
Bună Iulia !!!
Bună Iulia !!!
stiu a zis ieri...ca erau si fetele din cealalta ograda nedumerite...DENISA a scris:Dea a modificat dimensiunea deoarece unele fotografii nu se vedeau .
Bună Iulia !!!
ei denisa..nu-i asa ca iti era dor de mine...nu chiar ca sarea in ochi..dar pe aproape!
iulia80- vip
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum