11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:
dar ce super cantareata au ei ? poate stii tu vreuna..ai ascultat ceva muzica arabeasca,nu?
da îmi place muzica lor , ele oricum cam toate sunt foarte frumoase.
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna seara!
Pe baricade? Pe baricade?
Iulia multumesc mult pentru clip. Imi place cuplul asta la nebunie. Cu toate ca Mr. Darcy varianta Colin Firth este favoritul meu (data fiind calitatea interpretarii), nu pot nega ca pe ansamblu imi place mult mai mult ecranizarea din 2005.
Pe baricade? Pe baricade?
Iulia multumesc mult pentru clip. Imi place cuplul asta la nebunie. Cu toate ca Mr. Darcy varianta Colin Firth este favoritul meu (data fiind calitatea interpretarii), nu pot nega ca pe ansamblu imi place mult mai mult ecranizarea din 2005.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 26 Aug 2010, 8:14 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
la cat sunt de conservatori au cantarete care se prezinta destul de sexy? asta cum de nu ii deranjeaza?
windy draga..ma bucur ca ti-a placut..preferata mea este varianta bbc pt ca imi place collin firth ...dar varianta din 2005 e mai aratoasa!
windy draga..ma bucur ca ti-a placut..preferata mea este varianta bbc pt ca imi place collin firth ...dar varianta din 2005 e mai aratoasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
bună seara Windy !!!! dar ce vrei să ne ocupe altcineva locul???
cum asa windy..eu inca negociez conditiile vizitei lui Fulgerica la denisa!DENISA a scris:bună seara Windy !!!! dar ce vrei să ne ocupe altcineva locul???
denisa care e treaba cu topul din ograda cealalta? gata m-am lamurit!
felicitari tie si deii pt munca pe care o depuneti..
iulia80- vip
Felicitări nouă tuturor , toate fetele au contribuit la această performanţă.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 26 Aug 2010, 8:29 pm, editata de 1 ori
iulia80 a scris:
Da C. Firth a facut un Mr. Darcy neegalat pana acum (plus alte multe roluri in care a fost excelent) si ai dreptate imi place varianta 2005 tocmai fiindca "domina" la capitolul "estetica" (actorii alesi, imagine, costume, coloana sonora etc.), ca joc actoricesc insa nu m-a impresionat in mod deosebit.
CE PERFORMANTA???? NU MA LASATI IN CEATA!!!
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 26 Aug 2010, 8:30 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
multumim mult..dar meritul este in primul rand...al tau
DENISA si DEA
FELICITARI!
DENISA si DEA
FELICITARI!
iulia80- vip
Iulia vezi că îmi iau nasul la purtare ... toate fetele au contribuit cu câte ceva , deci meritul e al tuturor .
lipsesc şi eu puţintel dar revin în max o oră.
lipsesc şi eu puţintel dar revin în max o oră.
WOOOWWWW! Am vazut!!!
Felicitari Dea, Denisa fiindca ati initiat acest forum, fiindca ati reusit sa il pastrati "curat", un loc in care fiecare sa se simta cu adevarat bine-venit!
Ma cam sperie gandul atator accesari, cred ca ma voi cenzura putin pe viitor ca prea am dat in stanga si in dreapta pisica infuriat asa in dusmanie. Si nu mai zic nimic de B, PROMIT
Seara placuta Denisa!
Ies si eu. Sa aveti o seara placuta si o noapte buna!
Iulia spor la citit cupidon
Felicitari Dea, Denisa fiindca ati initiat acest forum, fiindca ati reusit sa il pastrati "curat", un loc in care fiecare sa se simta cu adevarat bine-venit!
Ma cam sperie gandul atator accesari, cred ca ma voi cenzura putin pe viitor ca prea am dat in stanga si in dreapta pisica infuriat asa in dusmanie. Si nu mai zic nimic de B, PROMIT
Seara placuta Denisa!
Ies si eu. Sa aveti o seara placuta si o noapte buna!
Iulia spor la citit cupidon
windy_day- vip
seara placuta denisa...
mai stau si eu nitel cu windy si pe pe urma ma retrag si eu!
multam fain windy..ciocanul din moalele capului..cititul asta..seara placuta si tie...
multam fain windy..ciocanul din moalele capului..cititul asta..seara placuta si tie...
iulia80- vip
iulia80 a scris:seara placuta denisa...
Sorrry . Nu ai spus tu ca ai nevoie de un imbold??? Bine, imboldul cam aduce cu asta :bom: dar nu am dat doar am amintit de el . (un branci mic poate era de ajuns???? LOL)
windy_day- vip
ba da windy ..si iti multumesc mult..ghici ce ascult eu acum! intrebare de n puncte...
gata mi-am luat jucariile si ma duc la cetit!
seara placuta dragelor!
.....denisa sa-o saluti pe lexia daca va intra mai tarziu si din partea mea!
seara placuta dragelor!
iulia80- vip
iulia80 a scris:ba da windy ..si iti multumesc mult..ghici ce ascult eu acum! intrebare de n puncte...
seara placuta dragelor!
Bună seara Iulia, bună seara Denisa şi Windy. Mulţumesc pentru clip, Iulia, foarte frumos ca toate celelalte din aceiaşi serie.
Excepţională şi melodia Melissei, Denisa.
Iulia dragă eu văd că tu cu forţa parcă vrei să îl expediezi pe la Denisa, măi dar multă încredere are Rodica în tine.
Motzule văd că realizaţi norma propusă de 3 pe zi, succes pe mai departe.
Ei am intrat v-am citit v-am salutat şi acuma Pa!! Somn uşor.
este superb acest clip al asului
m-a emotionat foarte tare
m-a emotionat foarte tare
IDILKO- membru activ
Data de inscriere : 04/08/2010
buna IDILKO
denisa draga..am intrat nitel sa vad daca esti cuminte.. intre un citit ,o ureche la RFi si un ochi la tv..am ajuns cam
ei vezi daca lexia zice ca sunt lup paznic la oi...sa vezi ce cocosata voi fi dupa ce se intoarce rodica!
draguta......noapte buna !
denisa draga..am intrat nitel sa vad daca esti cuminte.. intre un citit ,o ureche la RFi si un ochi la tv..am ajuns cam
ei vezi daca lexia zice ca sunt lup paznic la oi...sa vezi ce cocosata voi fi dupa ce se intoarce rodica!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna IDILKO
sunt cuminte , m-am pierdut căutând-ul pe Cansel în revista Maria Claire
am vazut eu pe unde bantui! mai dar pe Fulgerica cine il pazeste..rodica plecata,eu la fel,lexia si ea....demiruta nu a mai dat nici un semn de multisor...sper ca e bine... si tu ai ramas om de baza..batui lelea...DENISA a scris:iulia80 a scris:buna IDILKO
sunt cuminte , m-am pierdut căutând-ul pe Cansel în revista Maria Claire
gata am fugit...
noapte buna draguta..ai grija de tine!
iulia80- vip
Salut fetelor, n-am avut timp să mă uit la nimic, azi v-am cumpărat mobilă, mâine vă cumpăr covoare, iar după zeci de drumuri prin magazine, sunt făcută parcă din fărâme şi fărâmiţe şi mâine va fi o zi cam la fel de înghesuită. Acum e la cuptor fragmentul 3, cine stă noaptea pe răcoare îl va putea vedea pe la 12şpcE.
Noapte bună şi vise odihnitoare.
Noapte bună şi vise odihnitoare.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Iulia, mersi mult de nota 10, merit, zău aşa, am fost tareeee cuminte.
Bănui că şi Fulgerică poate sta locului barem o zi, să mai răsufle şi fetele.
Succes la toate!
Bănui că şi Fulgerică poate sta locului barem o zi, să mai răsufle şi fetele.
Succes la toate!
Motzişor- vip
Motzi mai ai putere de muncă ????
Hey, Denisa, mersi pentru poza cu marea doamnă Tomris Incer! La ce m-am apucat săptămâna asta să fac prin casă, am rămas lată. Pe de altă parte, putere de muncă ar mai fi, cu timpul voi începe să stau tot mai jalnic, şi ceea ce am făcut pentru Aşk ve Ceza nu se va putea repeta. Dacă nu vom avea traducere în engleză, ca echipa noastră atât de energică să poată funcţiona fără ca nimeni să nu fie sufocat, seria a 2-a va rămâne orfană. Îmi pare tare rău. Tu mai ştii ceva de pe Hunili? Eu intru doar să văd ştiri noi despre Sami. Ştiu că voi ne aduceţi tot ce e bun de la fetele Hunili şi pe alte pagini nu intru. Azi mă voi culca repede, adică într-o oră sunt în pătuţ. S-a încărcat fragmentul 3, mai e procesarea de pe YouTube.DENISA a scris:[center]
Motzi mai ai putere de muncă ????http://lh4.ggpht.com/_d3jYcj7qsbU/SOkmKZKR-1I/AAAAAAAABHk/l8EZt8HNYr0/s512/n541213171_262193_3152.jpg
Of, n-ai pe-aici nicio iconiţă cu vreo plăcinţică, exact aşa mă simt...
Motzişor- vip
nu ştiu dacă vor mai traduce , parcă nu îmi vine să le întreb , mai mereu când vorbesc cu ele spun că sunt foarte aglomerate .
Atunci asta e, aşa e, noi le înţelegem, nu-i uşor ce fac ele, păcat că n-au găsit colaboratori noiDENISA a scris:nu ştiu dacă vor mai traduce , parcă nu îmi vine să le întreb , mai mereu când vorbesc cu ele spun că sunt foarte aglomerate .
Ei, eu voi continua să mă uit la Aşk, dar nu pe YouTube ci pe filmele întregi cu care m-am obişnuit deja, cred că-mi va creşte interesul pentru limba turcă sunt convinsă că nu-s singura,
Pic de somn, vă las link-ul la care se va vedea filmul şi trag obloanele. Somn uşor, Denisa!
Aşk ve Ceza ep. 23 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum