11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+10
windy_day
DENISA
Motzişor
lica54
lexia
vivi
rodica
demiruta
iulia80
Admin_dea05
14 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dimineata dragelor....
va doresc sa veti o zi cat mai frumoasa!
multumim mult Motzule..tie si plutonului!
va doresc sa veti o zi cat mai frumoasa!
multumim mult Motzule..tie si plutonului!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimi!!!Multumim motzisor
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata, mai spre pranz, e drept.
Multumim Motzi! Motzi, dupa aproape 1 an cunostintele mele de turca sunt "uluitoare", adica am reusit sa "prind" cam 5 cuvinte: da, nu, azi, buna si frate (poate inca 2 sau 3, pe care nu mi le aduc aminte acum), nici nu mai sper la mai mult, ca asa "performanta" nau am avut cu niciuna din limbile straine invatate.
Iulia, ce ascultai aseara, ca m-ai lasat in ceata??? Sper sa ai o zi buna cu multe puncte bifate pe lista.
Va doresc tuturor o zi frumoasa, fara probleme si un week-end minunat!
Dea, FRUMOS avatar ai!!!! De cate ori il vad mi se insenineaza ziua.
Multumim Motzi! Motzi, dupa aproape 1 an cunostintele mele de turca sunt "uluitoare", adica am reusit sa "prind" cam 5 cuvinte: da, nu, azi, buna si frate (poate inca 2 sau 3, pe care nu mi le aduc aminte acum), nici nu mai sper la mai mult, ca asa "performanta" nau am avut cu niciuna din limbile straine invatate.
Iulia, ce ascultai aseara, ca m-ai lasat in ceata??? Sper sa ai o zi buna cu multe puncte bifate pe lista.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna dimineata dea..
buna draga windy..
dar i-a aminteste-mi ce faceam aseara...ca ti-am zis ca ma lasa neuronul meu!
sa ai si tu o zi cat mai frumoasa!
!
gata mi-a picat cartela... ascultam RFI.....asta era..
buna draga windy..
dar i-a aminteste-mi ce faceam aseara...ca ti-am zis ca ma lasa neuronul meu!
sa ai si tu o zi cat mai frumoasa!
!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
si eu sadica te-am trimis sa mai si citesti!!!!! Iar neuronul tau este destul de sanatos , face el fata cu succes!!!
Te pup
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
multumescwindy_day a scris:Buna dimineata, mai spre pranz, e drept.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dea..buna...ai un avatar f frumos!
sa te bucuri de ea...pana la adanci batranete....!
denisa..am gasit ceva....de o sa
sper sa fii mai tarziu..!
sa te bucuri de ea...pana la adanci batranete....!
denisa..am gasit ceva....de o sa
sper sa fii mai tarziu..!
iulia80- vip
buna sa iti fie inima draguta...DENISA a scris:bună ziua !!!!!!!
pe unde bantui ? treaba multa la serviciu? esti bine?
denisa draga..ascutam azi o melodie doua ,la tv si m-am gandit la tine...
o sa iti pun link-ul sa imi zici care ti se potriveste! ?
https://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM
https://www.youtube.com/watch?v=Dp9-DkPPWXY
acum sa imi spui care draga denisa ti se potriveste dupa vizita lui fulgerica!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
denisa draga..ascutam azi o melodie doua ,la tv si m-am gandit la tine...
o sa it pun link-ul sa imi zici care ti se potriveste! ?
https://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM
https://www.youtube.com/watch?v=Dp9-DkPPWXY
acum sa imi spui care draga denisa ti se potriveste dupa vizita lui fulgerica!
am avut o zi groaznică , nu am avut timp să intru să văd măcar presa , iulia oe unde o fi ajuns el ??/ că la mine nu şi-a făcut simţită prezenţa.
denisa..sper ca esti bine si ca nu ai patit nimic rau!
sa nu te superi pe mine...sper doar sa te binedispun nitel!
deci care melodie se potriveste denisa..aia cu ce m-am ales?
uite ti-l ofer acum..
uite ti-l ofer acum..
iulia80- vip
iulia80 a scris:denisa..sper ca esti bine si ca nu ai patit nimic rau!
uite ti-l ofer acum..
m-am ales cu o iluzie că dumnealui nu a sosit , şi când îl prind îl ia mama gaia , că prea mă face să stau să-l aştept şi el nu mai ajunge .
denisa..super tare..
dar daca vine el la tine si face ca bundy..eu zic ca te lesi de treaba!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
denisa..super tare..
dar daca vine el la tine si face ca bundy..eu zic ca te lesi de treaba!
La paştele cailor cred că mai ajunge el la mine , s-au ofilit şi boscheţii pe care îi tot pun la uşă ptr a îl întâmpina .
lasa mama..bine ca ai coleg de apartament....
draguta eu te-am asteptat pt tine...acum ma retrag nitel..
am sai ntru mai spre seara..
i-a si te relaxeaza si tu nitel....
iulia80- vip
iulia80 a scris:lasa mama..bine ca ai coleg de apartament....
mai arunc o privire pe net . Pa , Pa
aşk ve ceza 24. bölüm özeti
Yeni sezonda Yasemin ve Savaş'ın birbirlerinden gizledikleri sırlarının açığa çıkıp çıkmayacağı en büyük merak konusu. Yeni sezonun ilk bölümünde Savaş, Yasemin'den aldığı cevap üzerine ona hiçbir şey söylemeden yola çıkacak. Savaş'ın bu cevap karşısında tepkisi ne olacak? Kendini ve oğlunu korumak için Bodrum'a giden Yasemin, Leyla'nın evinde nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Tüm bu sorular ilk bölümde oldukça uzun bir gecede yaşanan olaylarla aydınlanacak.
Baldarlar'ın sorunları da aynı gecede ardı ardına ortaya çıkacak. Şahnur'un emriyle herkesten gizli yola çıkan Baldarlar'ın kamyonu beklenmedik bir kaza geçirecek. Şahnur, kalp ameliyatı geçiren Pala'nın endişesi ve Ahmet Moran'ın teslimat tehditleri arasında ne gibi kararlar almak zorunda kalacak? Çiçek, uzun zamandır görmediği bir erkekten sürpriz bir mektup alacak.
Yasemin, Savaş'la olan problemleri çözmeye çalışırken işini tamamen aksatacak. Yeni ajansları kurulurken Yasemin'in ortadan kaybolması Sevgi'yi öfkelendirecek. Bora bir tarafatan
Sevgi, diğer taraftan Nazan'ın hayatında kalıcı olmak için elinden geleni yapacak. Sevgi, Yasemin'in çocuğu için kavgasında kimin yanında yer alacak? Moranlar ve Baldarlar'ın hayatına bir mektupla dönen kim?
Yeni sezonda Yasemin ve Savaş'ın birbirlerinden gizledikleri sırlarının açığa çıkıp çıkmayacağı en büyük merak konusu. Yeni sezonun ilk bölümünde Savaş, Yasemin'den aldığı cevap üzerine ona hiçbir şey söylemeden yola çıkacak. Savaş'ın bu cevap karşısında tepkisi ne olacak? Kendini ve oğlunu korumak için Bodrum'a giden Yasemin, Leyla'nın evinde nasıl bir manzarayla karşılaşacak? Tüm bu sorular ilk bölümde oldukça uzun bir gecede yaşanan olaylarla aydınlanacak.
Baldarlar'ın sorunları da aynı gecede ardı ardına ortaya çıkacak. Şahnur'un emriyle herkesten gizli yola çıkan Baldarlar'ın kamyonu beklenmedik bir kaza geçirecek. Şahnur, kalp ameliyatı geçiren Pala'nın endişesi ve Ahmet Moran'ın teslimat tehditleri arasında ne gibi kararlar almak zorunda kalacak? Çiçek, uzun zamandır görmediği bir erkekten sürpriz bir mektup alacak.
Yasemin, Savaş'la olan problemleri çözmeye çalışırken işini tamamen aksatacak. Yeni ajansları kurulurken Yasemin'in ortadan kaybolması Sevgi'yi öfkelendirecek. Bora bir tarafatan
Sevgi, diğer taraftan Nazan'ın hayatında kalıcı olmak için elinden geleni yapacak. Sevgi, Yasemin'in çocuğu için kavgasında kimin yanında yer alacak? Moranlar ve Baldarlar'ın hayatına bir mektupla dönen kim?
good evening dear friends how are you ? and whats yuor new news?
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
thank you denisa for this nice picturs and i heard that the writer will leave and another one coming in the next seson is it true?
kh69- membru senior
Hello, everybody! Dea, nothing compares to your little Princess!!! indragostitkh69 a scris:thank you denisa for this nice picturs and i heard that the writer will leave and another one coming in the next seson is it true?
As for me, I am in pieces, I just bring the news and I jump:
Aşk ve Ceza ep. 23 - 4/9 + 5/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
]
Hello, everybody! Dea, nothing compares to your little Princess!!! indragostit
hi motzisor you always an active girl as i know .
Hello, everybody! Dea, nothing compares to your little Princess!!! indragostit
hi motzisor you always an active girl as i know .
kh69- membru senior
hello dear kh69...
how are you? i hope you are fine..
Denisa had a hard day at work today..and i don'k know if she will be with us this evening!
Motzule draga..multam fain mama....
cu ce m-am ales in viata... (sechela de azi)
how are you? i hope you are fine..
Denisa had a hard day at work today..and i don'k know if she will be with us this evening!
Motzule draga..multam fain mama....
cu ce m-am ales in viata... (sechela de azi)
iulia80- vip
promo 2 ask ve ceza ep 24 https://www.dailymotion.com/video/xeli4o_ayk-ve-ceza-dizisi-24-bolum-2-fragm_shortfilms
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum