13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sunt mai multe episoade Motzi .
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Îmi pare tare rău, Denisa. Eu acum am terminat materialul didactic pentru misterele subtitrăriiDENISA a scris:sunt mai multe episoade Motzi .
Şi vă revăd mai târziu!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Lun 13 Sept 2010, 4:46 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
MULTUMESC DENISADENISA a scris:sunt mai multe episoade Motzi .
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
BUNA ZIUA la toate fetele bine v am gasit v am citit de foarte multe ori parca chiar va cunosc si vreau daca si voi vreti sa intru si eu i si in aceasta familie vreti
elena- vip
eu acum chiar trebuie sa plec va sarut si o sa va mai citesc
elena- vip
ELENA eşti binevenită, mă bucur că ai răuşit să intri .
multumesc denisa dar am reusit pe linkul care la i pus tu oricum vad ca fetele sunt plecate o sa mai revin MULTUMESC FRUMOS
elena- vip
Buna iubitelor,
MOTZULEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! M-AI OMORAT,am ras cu lacrimi,parca era LISTA LUI SCHINDLER(nu stiu daca am scris corect,daca nu, scuze)atatea secrete ,trebuie sa recunosc ca le-am pierdut din vedere,nu mi s-au parut..decat detalii,dar detaliile alcatuiesc ansamblul,iar tu te dovedesti a nu stiu cata oara..o perfectionista, nu-ti scapa nimic
IULIA,RODICA,cum este toamna in Moldova,pe la noi este superba
Motzule incep sa cred ca am devenit rece si rationala,urmaresc tinta..iar restul dupa cum spuneam,sunt detalii...vai de mine ,oare de unde mi se trage????????????/atentie Iulia !
bine ai venit ELENA !!!!!!!!!!!!!
MOTZULEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! M-AI OMORAT,am ras cu lacrimi,parca era LISTA LUI SCHINDLER(nu stiu daca am scris corect,daca nu, scuze)atatea secrete ,trebuie sa recunosc ca le-am pierdut din vedere,nu mi s-au parut..decat detalii,dar detaliile alcatuiesc ansamblul,iar tu te dovedesti a nu stiu cata oara..o perfectionista, nu-ti scapa nimic
IULIA,RODICA,cum este toamna in Moldova,pe la noi este superba
Motzule incep sa cred ca am devenit rece si rationala,urmaresc tinta..iar restul dupa cum spuneam,sunt detalii...vai de mine ,oare de unde mi se trage????????????/atentie Iulia !
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
gata v am gasit, fara ajutor , bine v am gasit dar ce veselie este la voi ma bucurandradamaria a scris:
elena- vip
gata v am gasit fara ajutor, bine v am gasit dar ce veselie este la voi ma bucur [/quote] acum va stiu adresa o sa mai vin va doresc o dupa amiaza placuta la revedereelena a scris:
elena- vip
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=10747&p=1&rid=2369
CICA DESPRE TIPA ASTA ESTE VORBA....si iar se aduna trei..pentru Savas...baiatul asta nu mai scapa din capcane??????????dar cea mai crunta este ,
CICA DESPRE TIPA ASTA ESTE VORBA....si iar se aduna trei..pentru Savas...baiatul asta nu mai scapa din capcane??????????dar cea mai crunta este ,
andradamaria- vip
EPISODE 25 SUMMARY
Savas gives a decision and tells Yasemin he is married with Çiçek. Pala is getting better everyday but Fidan cannot forget the conversation that led to Pala's heart attack. Sahnur tells Çiçek yasemin has a child. Sahnur thinks that these turn of events will be beneficial to Çiçek as she thinks Yasemin and Savas are no longer together.
Will Nazan and Bora's relationship be noticed? Will Nazan understand what kind of a person Bora is? Will çiçek believe Sahnur and come out and tell Savas she loves him?
Andrada nu o văd bine nici pe soaţă dar nici pe Nurgul tipa nu e o frumuseţe rară dar nici rău nu arată.
Savas gives a decision and tells Yasemin he is married with Çiçek. Pala is getting better everyday but Fidan cannot forget the conversation that led to Pala's heart attack. Sahnur tells Çiçek yasemin has a child. Sahnur thinks that these turn of events will be beneficial to Çiçek as she thinks Yasemin and Savas are no longer together.
Will Nazan and Bora's relationship be noticed? Will Nazan understand what kind of a person Bora is? Will çiçek believe Sahnur and come out and tell Savas she loves him?
Andrada nu o văd bine nici pe soaţă dar nici pe Nurgul tipa nu e o frumuseţe rară dar nici rău nu arată.
hello natiune..buna marioara.buna denisa,buna elena si buna motzule..am ratat pe careva?
marioara si ieri si azi a fost frumos in iasi..fain tare..dar acum parca imi miroase mie a ploaie..un cer cam gri spre vest..dar om vedea noi1
mai deni..cum adika nu ma pupa Fulgerica la iesire..!
PS: tipa nu e rau deloc..apropo denisa ai postat tu parca niste poze cu ciceaka unde arata chiar bine...avea ceva par in vant,nu?
marioara si ieri si azi a fost frumos in iasi..fain tare..dar acum parca imi miroase mie a ploaie..un cer cam gri spre vest..dar om vedea noi1
PS: tipa nu e rau deloc..apropo denisa ai postat tu parca niste poze cu ciceaka unde arata chiar bine...avea ceva par in vant,nu?
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 13 Sept 2010, 6:15 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
asa este si dupa "criteriile "mele de frumusete feminina, nu arata rau....dar parca as fi vrut .altceva...stii tu ce dar astia doi parca ar fi acelasi pol la 2 magneti ,respingere totalaDENISA a scris:
in ce o priveste pe ............. se pare ca flacaul este insurat de-a binelea,fraierul,mai degraba as astepta de la ea o miscare gresita decat de la el, apropos ea mai are de lucru?
dar eu tot astept o ciocnire de falii ..si cutremurul
andradamaria- vip
bine te-am regasit, la noi tot soare..si vreme buna..si eu vreau sa te pupe FULGERICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR PICIORUL STANG,iubire,ce faci cu el?????????????/il dai pe 2 picioare drepte ...ipotetice?????????????????iulia80 a scris:hello natiune..buna marioara.buna denisa,buna elena si buna motzule..am ratat pe careva?
PS: tipa nu e rau deloc..apropo dneisa ai postat tu parca niste poze cu ciceaka unde arata chiar bine...avea ceva par in vant,nu?
andradamaria- vip
mai marioara..care-i treaba cu piciorul stang? m-a lasa neuronul zilele astea!
am gasit o melodie care imi place!
https://www.youtube.com/watch?v=iRYvuS9OxdA&ob=av2e can: can: can:
iulia80- vip
Windy unde esti???????????andradamaria a scris:
bine te-am regasit, la noi tot soare..si vreme buna..si eu vreau sa te pupe FULGERICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR PICIORUL STANG,iubire,ce faci cu el?????????????/il dai pe 2 picioare drepte ...ipotetice?????????????????
andradamaria- vip
Ei ...nu spuneai tu ca prietenul tau are 2 picioare stangi atunci cand e vorba de dans?...eu am mai folosit sintagma,dar se pare ca am lipsit prea multiulia80 a scris:mai marioara..care-i treaba cu piciorul stang? m-a lasa neuronul zilele astea!
andradamaria- vip
marioara ......domnisoara domnisoara ..asta e dedicatie pt tine draga mea!
https://www.youtube.com/watch?v=3TEXw_UUN5c
windy s-ar putea sa apara mai tarziu..asa zice radarul meu..sa vedem daca a prins corect radiatia!
ei..are o caruta de defecte..picioarele stangi sunt cele mai benigne!
https://www.youtube.com/watch?v=3TEXw_UUN5c
windy s-ar putea sa apara mai tarziu..asa zice radarul meu..sa vedem daca a prins corect radiatia!
ei..are o caruta de defecte..picioarele stangi sunt cele mai benigne!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 13 Sept 2010, 6:47 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
serviţi o cană de ceai şi nu-l obosiţi pe Fulgerică, că o fi săracul extenuat de la atâta distracţie , weekend-ul acesta am ţinut-o tot într-o petrecere.
multam fain..dar ceva dulce..stii tu ce nu ne dai?DENISA a scris: serviţi o cană de ceai şi nu-l obosiţi pe Fulgerică, că o fi săracul extenuat de la atâta distracţie , weekend-ul acesta am ţinut-o tot într-o petrecere.
iulia80- vip
Iulia ne creşte glicemia , intrăm în comă diabetică în ritmul acesta , dacă Fulgerică ne abandonează şi nu ne salvează( de nebunie ) ????
vorbesc cu el inainte sa ii zic sa ne resusciteze!
iulia80- vip
cum bouche à bouche ?????
mai..acum daca vrei de altfel nu ai decat sa lesi biletel sa il citeasca..eu il trimit ca treb sa te salveze..restul te descurci tu!DENISA a scris:cum bouche à bouche ?????
mai dar bine mai arata dulciurile alea..mai ca m-as duce chiar sa imi cumpar baclavale!
pt treaba cu nebunia..are el la el in casa pe cine sa trateze!
iulia80- vip
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum