13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
da, de acord.windy_day a scris:Vad ca toata lumea munceste, asa ca vin si eu ca si dusul mapei cere efort NU???
Spunea AXXA ca nu este chimie intre Savas si Yasemin (sau mai corect Fulgerica si Filofteia). Eu spun ca nici nu ma asteptam la asa ceva, fiindca daca luam cam tot ce am vazut fiecare (nu ma refer strict la serialele turcesti ci in general) rareori chimia intre protagonisti este prezenta. ...
PS In schimb Fulgerica a dovedit ca e in stare sa joace, sa isi faca rolul foarte bine chiar daca partenera lui pluteste in alte sfere si emisfere.
de aia zic, filmul e fain, dar jocul dintre fulgerica si iubita lui e comun pt un film.
eeee, unde e vremea cand se ... fulgerea cu tuba?!?
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
parca se uita la un pitic intr-un ibric, un pitic dragut!Motzişor a scris:De acord cu tine, Windy, ia uite la scena asta, Murat se uită atât de galeş, undeva... nu la Nurgul, că ochii lui focalizează ciudat, aproape că se uită cruciş, ca să vadă omu' ce vrea
o fi vazut vreo alunita noua, ceva...
Motzişor a scris:Fetelor, iertaţi-mă, e atâta linişte pe Forum...
În avion la clasa întâi, o doamnă e aşezată lângă un domn.
- Da, PIPER ...
BUNA SEARA
Va multumesc fetelor pt.calduroasele urari , sunteti niste dragute si va PUP DULCE-DULCE..
lacramyyoara- membru incepator
Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 49
Localizare : targu neamt
La multi ani Lacramioara :)
Qayirli yașlar !
Iyi ki dogdun !
Happy birthday!
Zum Geburtstag viel Glück!
Și vă mulțumesc pentru primirea făcută.
Îmi pare rău că nu m-am putut loga din primele momente, să postez despre diverse subiecte mult prea discutate, dar o să recuperez de acum încolo. Inșallah.
Deși risc să vă dezamăgesc un pic, trebuie să spun că mie personal ”Așk ve ceza” mi se pare un serial slab. În primul rând personajele mi se par prea plastice, prea urmează toate un tipar ca roboții, aproape că te aștepți ca fiecare să reacționeze într-un anumit fel. E drept, de obicei asta se întâmplă în telenovele, personajele au un calapod după care sunt ”fabricate”, dar aici parcă e exagerat.
Apoi, aproape întregul serial se învârte în jurul a două teme, și toate scenele cuprind exclusiv aceste teme. Acestea sunt influența(puterea) și dragostea. Dacă nu își fac declarații de dragoste siropoase,sau dacă nu discută despre căsătorie/despărțire, sigur discută afaceri și riscuri și amenințări.
Apoi, e un serial întunecat, întrucât prezintă familii din ”underground” și e normal să fie așa. Poate așa e, dar mie nu îmi plac scenele întunecate.
În ultimul rând dar nu cel mai puțin important, filmarea parcă e făcută ori din bărcuță, ori au angajat un cameraman cu Parkinson. Vă rog să îmi arătați un singur episod în care cadrul e fix si mutrele actorilor (unii dintre ei jalnici) nu pendulează dintr-o parte în alta. Un astfel de serial nu poate fi calitativ bun.
O să revin cu alte exemple de seriale care mi-au plăcut, și poate colaborăm să le traducem.
Acum, poate mă aruncați de pe forum cu o vorbă scurtă turcească din două silabe, dar eu asta cred. :gfd<:
Qayirli yașlar !
Iyi ki dogdun !
Happy birthday!
Îmi pare rău că nu m-am putut loga din primele momente, să postez despre diverse subiecte mult prea discutate, dar o să recuperez de acum încolo. Inșallah.
Deși risc să vă dezamăgesc un pic, trebuie să spun că mie personal ”Așk ve ceza” mi se pare un serial slab. În primul rând personajele mi se par prea plastice, prea urmează toate un tipar ca roboții, aproape că te aștepți ca fiecare să reacționeze într-un anumit fel. E drept, de obicei asta se întâmplă în telenovele, personajele au un calapod după care sunt ”fabricate”, dar aici parcă e exagerat.
Apoi, aproape întregul serial se învârte în jurul a două teme, și toate scenele cuprind exclusiv aceste teme. Acestea sunt influența(puterea) și dragostea. Dacă nu își fac declarații de dragoste siropoase,sau dacă nu discută despre căsătorie/despărțire, sigur discută afaceri și riscuri și amenințări.
Apoi, e un serial întunecat, întrucât prezintă familii din ”underground” și e normal să fie așa. Poate așa e, dar mie nu îmi plac scenele întunecate.
În ultimul rând dar nu cel mai puțin important, filmarea parcă e făcută ori din bărcuță, ori au angajat un cameraman cu Parkinson. Vă rog să îmi arătați un singur episod în care cadrul e fix si mutrele actorilor (unii dintre ei jalnici) nu pendulează dintr-o parte în alta. Un astfel de serial nu poate fi calitativ bun.
O să revin cu alte exemple de seriale care mi-au plăcut, și poate colaborăm să le traducem.
Acum, poate mă aruncați de pe forum cu o vorbă scurtă turcească din două silabe, dar eu asta cred. :gfd<:
xalqa- membru incepator
Data de inscriere : 16/09/2010
xalqa a scris:La multi ani Lacramioara :)
Qayirli yașlar !
Iyi ki dogdun !
Happy birthday!
Ce surpriză Xalqa, mă bucur că ţi-ai făcut intrarea aşa în forţă şi să fii sigur că aici oricine e bine venit iar tu eşti de mult aşteptat pe cărările acestui forum şi eşti liber să îţi spui părerea aşa cum fiecare dintre noi o face.
Ar fi multe lucruri de spus despre aceste seriale dar pe toate ne-a adunat aici în primul şi primul rând Murat Yildirim a cărui fane am devenit urmărind ASI. Hai să vedem jumătatea plină a paharului.
Eu personal prin aceste seriale am ajuns să aflu multe lucruri interesante despre Turcia, despre obiceiurile lor şi poate chiar să regăsesc unele dintre ele şi la noi. Muzica este şi ea f. frumoasă.
De ce urmărim acest tip de serial? poate că ne-am săturat de altele şi am găsit aici ce poate sufletul nostru avea nevoie. Până la urmă temele din serial sunt luate din viaţa de zi cu zi care fie că eşti bogat fie că eşti sărac te interesează banii, ai probleme cu corasonul etc., ba am ajuns să înţeleg câte ceva , dintr-o limbă pe care când am urmărit primul serial cam acum 6 luni nu puteam distinge nicun cuvânt.
DA! ai dreptate ne cam ameţesc la filmări se roteşte camera întrun anume fel parcă la început era mai vizibil, acuma ori au pus pe unul mai sănătos ori ne-am obişnuit noi, cam la toate e aşa dar asta nu ne opreşte în a aştepta cu nerăbdare episodul următor.
Hai că am scris destul, vă spun Noapte bună! vise frumoase.
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Murat si mama lui , ieri la emisiunea Super Starlife.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Michiperaşule, mulţumim frumos!michiper68 a scris:murat si mama lui , ieri la emisiunea super starlife.https://www.dailymotion.com/swf/xeviqe_murat-yildirim_people
Servus Xalqa! Ce căluţ frumos ai! Şi mai ales, ce avânt!
Probabil fetele vor admira şi peisajul, dar cred că analizele filmului vor curge mâine seară după vizionarea ep. 26.
Dragilor (na, că ne făcu Xalqa zob matriarhatul) o zi superbă şi o săptămână pe măsură !!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimi!!! cafea cafea
Sa aveti... O saptamana minunata!!!!!!!
Sa aveti... O saptamana minunata!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
asi demir a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img814/2526/safeimageb.jpg[/img][url=https://2img.net/r/ihimizer/img814/2526/safeimageb.jpg]
lacramyyoara a scris:Va multumesc fetelor pt.calduroasele urari , sunteti niste dragute si va PUP DULCE-DULCE..
La multi ani!!! Bine ai venit!!!!!!!! multumim ptr. traduceri ...
Bine ai venit!! ..multumim ptr. traducerixalqa a scris:Și vă mulțumesc pentru primirea făcută.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună dimineaţa la o cafea
Xalqa, ai toată admiraţia mea pentru efortul făcut de a traduce un film care nu îţi este deloc pe plac.
De la mine
Xalqa, ai toată admiraţia mea pentru efortul făcut de a traduce un film care nu îţi este deloc pe plac.
De la mine
Ultima editare efectuata de catre lexia in Lun 20 Sept 2010, 10:54 am, editata de 1 ori
Buna dimineata tuturor.
Sa aveti o saptamana asa cum va doriti!!!
Bine ai venit Xalqa!!!
Cum sa te aruncam de pe forum cand tu observi lucruri pe care le-am punctat si noi de multe ori (mai ales faza cu echipa de operatori). Cred insa ca sezonul asta e sub tratament operatorul ca s-a mai potolit cu bataiala sau i-au luat o platforma marina si il hatana mai putin
Ai dreptate, in general soap-operas (nu numai turcesti) inseamna case frumoase, masini luxoase, haine de firma si lupta pentru putere. Dar cand ai de ales intre seriale despre ucigasi in serie, vampiri, distrugerea omenirii sau societati/comunitati absolut anomice, din cand in cand vrei sa vezi si ceva care sa contina barem o farama de noutate si mai putina violenta fara sa fie chiar un sirop total. Eu, de exemplu, vorbind despre seriale le urmaresc, de regula, pe cele produse de BBC (si ei au multe rateuri, nimic de zis) sau cele americane gen West Wing, Doi barbati si jumatate, asa ca o schimbare de registru nu strica, din cand in cand. ... Nu pot sa neg ca vizionez AvC pentru cei cativa actori care joaca foarte bine, pentru ca m-a obligat sa caut si sa citesc despre o zona atat de speciala cum este Van-ul, pentru ca nu este "dulce" pana la lesin si ... pentru discutiile de pe acest forum (in primul rand).
Trebuie sa marturisesc ca imi place tocmai partea mai "intunecata" a serialului :gfd<: poate fiindca actrita Tomris Incer - sper ca i-am scris corect numele - este o incantare in rolul asta negativ si pentru ca intunecat inseamna mai mult o chestiune de atitudine si mentalitati decat prezenta constanta a violentei, sange valuri si crime fara numar.
Oricum, comentariul tau m-a amuzat copios
Inca o data bine ai venit!!!
Bun venit Lacramyyoara! Si cu scuze pentru intarziere, "LA MULTI ANI!" Sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!,
Sa aveti o saptamana asa cum va doriti!!!
xalqa a scris:
Bine ai venit Xalqa!!!
Cum sa te aruncam de pe forum cand tu observi lucruri pe care le-am punctat si noi de multe ori (mai ales faza cu echipa de operatori). Cred insa ca sezonul asta e sub tratament operatorul ca s-a mai potolit cu bataiala sau i-au luat o platforma marina si il hatana mai putin
Ai dreptate, in general soap-operas (nu numai turcesti) inseamna case frumoase, masini luxoase, haine de firma si lupta pentru putere. Dar cand ai de ales intre seriale despre ucigasi in serie, vampiri, distrugerea omenirii sau societati/comunitati absolut anomice, din cand in cand vrei sa vezi si ceva care sa contina barem o farama de noutate si mai putina violenta fara sa fie chiar un sirop total. Eu, de exemplu, vorbind despre seriale le urmaresc, de regula, pe cele produse de BBC (si ei au multe rateuri, nimic de zis) sau cele americane gen West Wing, Doi barbati si jumatate, asa ca o schimbare de registru nu strica, din cand in cand. ... Nu pot sa neg ca vizionez AvC pentru cei cativa actori care joaca foarte bine, pentru ca m-a obligat sa caut si sa citesc despre o zona atat de speciala cum este Van-ul, pentru ca nu este "dulce" pana la lesin si ... pentru discutiile de pe acest forum (in primul rand).
Trebuie sa marturisesc ca imi place tocmai partea mai "intunecata" a serialului :gfd<: poate fiindca actrita Tomris Incer - sper ca i-am scris corect numele - este o incantare in rolul asta negativ si pentru ca intunecat inseamna mai mult o chestiune de atitudine si mentalitati decat prezenta constanta a violentei, sange valuri si crime fara numar.
Oricum, comentariul tau m-a amuzat copios
Inca o data bine ai venit!!!
Bun venit Lacramyyoara! Si cu scuze pentru intarziere, "LA MULTI ANI!" Sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele!,
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 20 Sept 2010, 3:57 pm, editata de 4 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Bună dimineaţa!!!
Bun venit în familionul nostru Lăcramyyoara , Xalqa !!! vă mai aşteptăm la o mică" bârfă "", fiecare e liber să-şi exprime părerea .
Neaţa Lexia !!! Neaţa Dea !! Neaţa Windy ! Neaţa Michiper !! صباح الخير! asi demir
Askerden geldi dizi setine döndü
20.09.2010
Ankara'da kısa dönem askerlik yapan Sinan Tuzcu, cuma günü terhis oldu. Soluğu 'Aşk ve Ceza' dizisinin setinde alan oyuncu, "Diziye Savaş'ın yurtdışından dönen en yakın arkadaşı olarak dahil oldum" dedi.
Günaydın
Bun venit în familionul nostru Lăcramyyoara , Xalqa !!! vă mai aşteptăm la o mică" bârfă "", fiecare e liber să-şi exprime părerea .
Neaţa Lexia !!! Neaţa Dea !! Neaţa Windy ! Neaţa Michiper !! صباح الخير! asi demir
Askerden geldi dizi setine döndü
20.09.2010
Ankara'da kısa dönem askerlik yapan Sinan Tuzcu, cuma günü terhis oldu. Soluğu 'Aşk ve Ceza' dizisinin setinde alan oyuncu, "Diziye Savaş'ın yurtdışından dönen en yakın arkadaşı olarak dahil oldum" dedi.
Günaydın
Astăzi e ziua lui Chrisa ( fetele care scriau sau citeau Portul când se difuza ASI o ştiu sigur )
un clip al ei
un clip al ei
lacramyyoara a scris:Va multumesc fetelor pt.calduroasele urari , sunteti niste dragute si va PUP DULCE-DULCE..
La multi ani cu bucurie si sanatate, sa ai parte de lucruri frumoase. Multi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Buna dimineata o zi cat mai placuta ca pe la noi e f.frig si ploua.
Bun venit noilor membri cu care doresc sa avem relatii foarte bune dar... totul pana la atentatul asupra integritatii fizice a lui Murat Inca stau si ma gandesc ce strategii sa adopt in luptele care se prefigureaza avand in vedere ca am ramas singurica Iulia nu mai are deocamdata cum sa ma ajute
Tuturor multi
Bun venit noilor membri cu care doresc sa avem relatii foarte bune dar... totul pana la atentatul asupra integritatii fizice a lui Murat Inca stau si ma gandesc ce strategii sa adopt in luptele care se prefigureaza avand in vedere ca am ramas singurica Iulia nu mai are deocamdata cum sa ma ajute
Tuturor multi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
DENISA a scris:[b]Astăzi e ziua lui Chrisa ( fetele care scriau sau citeau Portul când se difuza ASI o ştiu sigur )
Aman bre, de cand am intrat pe forum o tineti tot intr-un bayram !!!
Aici curat harem !
Oricum Chrisa, chiar daca nu te cunosc, sa ai multi ani sanatosi si fericiti ca sa te tot uiti la seriale turcesti
xalqa- membru incepator
Data de inscriere : 16/09/2010
Servus Chrisa!!! LA MULŢI ANI FERICIŢI!!!xalqa a scris:DENISA a scris:Astăzi e ziua lui Chrisa ( fetele care scriau sau citeau Portul când se difuza ASI o ştiu sigur )
Aici curat harem !
Oricum Chrisa, chiar daca nu te cunosc, sa ai multi ani sanatosi si fericiti ca sa te tot uiti la seriale turcesti
Taman pe taman, iote-te ce cadou s-a nimerit! Ţi-l dăm pe Xalqa sultan la harem
Dar acum serios: mulţumim frumos pentru clipuri, pentru fotografii, pentru fiecare bucurie adusă de tine de pe forumuri
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
LA MULTI ANI FERICITI CHRISA!Tot ce iti doresti sa se implineasca.
windy_day- vip
e adevărat , suntem cam petrecăreţe dar să ne vezi când jelim ptr Fulgerică.xalqa a scris:
Aici curat harem !
Rodica acum să te văd cum evoluezi fără aliat , Iulia îmi observa toate mişcările dar amu' ai rămas fără un ochişor , vrei să-ţi arăt noua mea achiziţie ptr întâlnirea de mâine seară???
EPISODE 26 SUMMARY
Nazan is shocked with the news that her husband's killer will be on the lose again. Yavuz is greated like a leader in Van and this disturbs Ahmet Moran. Yavuz is now free but he has come back to finish some unfinished business about his past. Mehmet is liked by Savas at the company. Yasemin is cornered with Mehmet's threats and she is scared Sahnur will learn that Ömer is savas's son. Mustafa realizes Haldun is in trouble and he decides to help him. Bora is swindled out of money by Gülay and he decides his only way out of this financial problem is Nazan. Yasemin has a surprise visitor.
Will this surprise visitor reveal savas and yasemin's secret?
Will the freedom of her brother endanger the friendship between Çiçek and Nazan?
Sevgi has lost all her trust towards Bora (about time.. )Will sevgi share what she has witnessed at the cafe to Yasemin about Bora?
Nazan is shocked with the news that her husband's killer will be on the lose again. Yavuz is greated like a leader in Van and this disturbs Ahmet Moran. Yavuz is now free but he has come back to finish some unfinished business about his past. Mehmet is liked by Savas at the company. Yasemin is cornered with Mehmet's threats and she is scared Sahnur will learn that Ömer is savas's son. Mustafa realizes Haldun is in trouble and he decides to help him. Bora is swindled out of money by Gülay and he decides his only way out of this financial problem is Nazan. Yasemin has a surprise visitor.
Will this surprise visitor reveal savas and yasemin's secret?
Will the freedom of her brother endanger the friendship between Çiçek and Nazan?
Sevgi has lost all her trust towards Bora (about time.. )Will sevgi share what she has witnessed at the cafe to Yasemin about Bora?
DENISA a scris:EPISODE 26 SUMMARY
Sevgi has lost all her trust towards Bora (about time.. )
windy_day- vip
windy_day a scris:DENISA a scris:EPISODE 26 SUMMARY
Sevgi has lost all her trust towards Bora (about time.. )
dar până acum oare credea orbeşte în el , nu ştia ce îl duce capul ????
DENISA a scris:
dar până acum oare credea orbeşte în el , nu ştia ce îl duce capul ????
Denisa, l-a prins de doua ori pana acum cu mata in sac, poate a treia oara ii iese faza cu supararea si se desparte definitiv de el .
Nu de alta dar Mehmet-Bora-Cem reprezinta cea mai enervanta, lipsita de carsima si talent triada pe care am vazut-o pe micul ecran. Cem a disparut, mai este cel din rolul lui Mehmet, un simulacru de actor (inteleg ca Bostanel a facut o fapta buna cu el ca o luase rau cu alcoolul sau drogurile ori cu amandoua, nu am retinut prea bine) care ar fi trebuit si el sa fie lasat acolo in neantul primelor episoade si Bora pe care nu il da afara talentul dar e ceva mai bun decat primii doi Poate avem noroc si nou-venitii sunt mai acatarii
windy_day- vip
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum