Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 20 Sept 2010, 6:26 pm

Mehmet se pare că prinde teren dacă e apreciat s-ar putea să îl vedem mai mult prin serial .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Lun 20 Sept 2010, 7:41 pm

DENISA a scris:Mehmet se pare că prinde teren dacă e apreciat s-ar putea să îl vedem mai mult prin serial .

stupid stupid Apreciat de cine? Ca de cei care vizioneaza serialul nu cred. Se pare ca a mai jucat in nu stiu ce serial de succes de pe la ei si l-au cam azvarlit aia afara destul de repejor. In plus arata si ca naiba, are ochii mici si o fata ascutita de rozatoare. Pentru infatisare insa l-as ierta daca ar sta bine la capitolul talent. Aici e "beton" face casa buna cu Iasomia care e "statuie" confused
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Lun 20 Sept 2010, 8:32 pm

windy_day a scris:
DENISA a scris:Mehmet se pare că prinde teren dacă e apreciat s-ar putea să îl vedem mai mult prin serial .

stupid stupid Apreciat de cine? Ca de cei care vizioneaza serialul nu cred. Se pare ca a mai jucat in nu stiu ce serial de succes de pe la ei si l-au cam azvarlit aia afara destul de repejor. In plus arata si ca naiba, are ochii mici si o fata ascutita de rozatoare. Pentru infatisare insa l-as ierta daca ar sta bine la capitolul talent. Aici e "beton" face casa buna cu Iasomia care e "statuie" confused
de acord cu tine... L-au zburat din "Poveste de familie" din cauza consumului de droguri! Adevarul e ca era un Sevket mai bun decat pampalaul care i-a luat locul...
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 20 Sept 2010, 8:55 pm

iulia1965 a scris:
de acord cu tine... L-au zburat din "Poveste de familie" din cauza consumului de droguri! Adevarul e ca era un Sevket mai bun decat pampalaul care i-a luat locul...

WOWW, astia nu sunt cei care aveau sezonul trecut cea mai grozava audienta??? Nu am vazut nimic din serial dar daca cel care i-a luat locul e mai jos ca tipul asta atunci e JALEEE!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Empty BUNA SEARA

Mesaj Scris de lacramyyoara Lun 20 Sept 2010, 11:52 pm

Iti multumesc din tot sufletul pentru urarile calde , esti un dragut cheers . Sunt foarte curioasa sa aflu care sunt serialele turcesti preferatele tale...,deoarece iti marturisesc cu toata sinceritatea ca nici eu nu sunt prea topita dupa AVC ,chiar la un momendat am renuntat sa mai particip la tradus deoarece simteam ca ma ,,sufoc" sa-l vad de vreo tei ori( o data in in limba turca, o data cand il traduceam si inca o data produs finit cu subtitrarea in romana), simteam ca mi se intand nervii la maxim......... 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2743637754 .Scuza-ma ca insist dar ma macina o curiozitate enorma ce seriale preferi..Daca imi enumeri cateva o sa-ti spun si eu care au fost si care sunt preferatele mele P.S.

lacramyyoara
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 49
Localizare : targu neamt

Sus In jos

Mesaj Scris de lacramyyoara Lun 20 Sept 2010, 11:58 pm

lexia a scris:
xalqa a scris:La multi ani Lacramioara :)
Qayirli yașlar !
Iyi ki dogdun !
Happy birthday!
Zum Geburtstag viel Glück!

Și vă mulțumesc pentru primirea făcută.

Acum, poate mă aruncați de pe forum cu o vorbă scurtă turcească din două silabe, dar eu asta cred. :gfd<:

Ce surpriză Xalqa, mă bucur că ţi-ai făcut intrarea aşa în forţă şi să fii sigur că aici BUNA SEARA
lacramyyoara Astazi la 11:52 pm

Iti multumesc din tot sufletul pentru urarile calde , esti un dragut . Sunt foarte curioasa sa aflu care sunt serialele turcesti preferatele tale...,deoarece iti marturisesc cu toata sinceritatea ca nici eu nu sunt prea topita dupa AVC ,chiar la un momendat am renuntat sa mai particip la tradus deoarece simteam ca ma ,,sufoc" sa-l vad de vreo tei ori( o data in in limba turca, o data cand il traduceam si inca o data produs finit cu subtitrarea in romana), simteam ca mi se intand nervii la maxim......... .Scuza-ma ca insist dar ma macina o curiozitate enorma ce seriale preferi..Daca imi enumeri cateva o sa-ti spun si eu care au fost si care sunt preferatele mele P.S.oricine e bine venit iar tu eşti de mult aşteptat pe cărările acestui forum şi eşti liber să îţi spui părerea aşa cum fiecare dintre noi o face.
Ar fi multe lucruri de spus despre aceste seriale dar pe toate ne-a adunat aici în primul şi primul rând Murat Yildirim a cărui fane am devenit urmărind ASI. Hai să vedem jumătatea plină a paharului.
Eu personal prin aceste seriale am ajuns să aflu multe lucruri interesante despre Turcia, despre obiceiurile lor şi poate chiar să regăsesc unele dintre ele şi la noi. Muzica este şi ea f. frumoasă.
De ce urmărim acest tip de serial? poate că ne-am săturat de altele şi am găsit aici ce poate sufletul nostru avea nevoie. Până la urmă temele din serial sunt luate din viaţa de zi cu zi care fie că eşti bogat fie că eşti sărac te interesează banii, ai probleme cu corasonul etc., ba am ajuns să înţeleg câte ceva Smile Smile Smile, dintr-o limbă pe care când am urmărit primul serial cam acum 6 luni nu puteam distinge nicun cuvânt.
DA! ai dreptate ne cam ameţesc la filmări se roteşte camera întrun anume fel parcă la început era mai vizibil, acuma ori au pus pe unul mai sănătos ori ne-am obişnuit noi, cam la toate e aşa dar asta nu ne opreşte în a aştepta cu nerăbdare episodul următor.
Hai că am scris destul, vă spun Noapte bună! vise frumoase.

lacramyyoara
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 49
Localizare : targu neamt

Sus In jos

Mesaj Scris de xalqa Mar 21 Sept 2010, 12:31 am

lacramyyoara a scris:Iti multumesc din tot sufletul pentru urarile calde , esti un dragut cheers . Sunt foarte curioasa sa aflu care sunt serialele turcesti preferatele tale...,deoarece iti marturisesc cu toata sinceritatea ca nici eu nu sunt prea topita dupa AVC ,chiar la un momendat am renuntat sa mai particip la tradus deoarece simteam ca ma ,,sufoc" sa-l vad de vreo tei ori( o data in in limba turca, o data cand il traduceam si inca o data produs finit cu subtitrarea in romana), simteam ca mi se intand nervii la maxim......... 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2743637754 .Scuza-ma ca insist dar ma macina o curiozitate enorma ce seriale preferi..Daca imi enumeri cateva o sa-ti spun si eu care au fost si care sunt preferatele mele P.S.

Acum mi-au placut 1001 nopti, dar mai spre inceput.
Apoi "Cennet Mahallesi", se difuza pe show tv, eram prin clasa a 6-a sau a 7-a.Ma uit si acum la reluari, dimineata. E vorba de doua familii de tigani din istanbul, foarte amuzanti, fiecare personaj are defectele sale. Tinerii din aceste familii vor sa se casatoreasca, dar mama fetei e neobisnuit de "dusmanoasa" si le da toate planurile de a se casatori peste cap. Ea ar vrea sa isi marite fata cu un bogat, pentru ca fata ei e si foarte frumoasa. Ei sunt cu totii cantareti la un local, cei mai in varsta la instrumente si fetele din buric. Intotdeauna se cearta pentru bani.

Ar fi greu de tradus din cauza argoului si a jocurilor de cuvinte.

Mai recent mi-a placut Kasaba, si mai ales scena cu rochia de mireasa din acest episod, caruia i-am pus semn:
https://www.youtube.com/watch?v=Aylsxtpzysc&feature=related

Sau cantecul de la secunda 0:23 din acest fragment:
https://www.youtube.com/watch?v=RWhpmlAz18M&feature=related

Apoi, din alte seriale, ceva in genul Ask ve Ceza, dar mult mai bine realizat, cu actori mai buni si cu un scenariu mai reusit, este "Gurbet Kadini". Acolo intr-adevar putem vorbi de clanuri, de iubire, de devotament, de traditie, de grija aga-ului fata de clanul si satele sale, etc. Viata de conac, cu familie mare, cu pamanturi proprii si luate in arenda, cu lupte, cu certuri, cu scene amuzante, cu muzica si dansuri specifice pe alocuri...

http://tr.sevenload.com/videolar/RlrWKBa-Gurbet-Kadini-Bl-22

xalqa
xalqa
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 16/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 7:35 am

Bună dimineaţa la toată lumea! 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 155520
cafea cafea cafea cafea cafea cafea
Un glumeţ nu le-a spus elevilor mei orarul şi m-am trezit la 7 dimineaţa în şcoală, singură printre cafele 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 131747
Nu-i bai, de ce să doarmă computerul din sala profesorală?
Şi de ce să nu vă pun o muzică mai fistichie?
O zi bună tuturor!

kiss

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 21 Sept 2010, 8:54 am, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 21 Sept 2010, 8:27 am

Buna dimineata tuturor sa veti o zi linistita. Pupici tuturor.

am sa intru mai pe seara daca o sa fiu intr-o stare sufleteasca mai buna acum nu Scuze si multi 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 517793
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 21 Sept 2010, 9:12 am

Bună dimineaţa, Rodica păi hai revino-ţi că doar în această seară avem întâlnire, Motzi dar matinală eşti dragă le mulţumim şi la Lacramyyoara şi la Xalqa că ne traduc cu toate că filmul nu prea le place, sper că ne mai ajută totuşi.kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

La muzica adusă de tine vin şi eu cu BERE ŞI CAFEA DIN TURCIA

Xalqa,

Am vizionat fragmentele puse de tine cred că întradevăr sunt bune, cred că eşti un băiat foarte sensibil (scena cu rochia de mireasă)
https://www.youtube.com/watch?v=Aylsxtpzysc&feature=related
O, iar aici am văzut că joacă şi Burak Hakki.
http://tr.sevenload.com/videolar/RlrWKBa-Gurbet-Kadini-Bl-22

Bună dimineaţa Windy

Ultima editare efectuata de catre lexia in Mar 21 Sept 2010, 9:45 am, editata de 2 ori
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 21 Sept 2010, 9:35 am

Buna dimineata tuturor!
Motzi, profita si fa-ti de cap!!! Norocosi elevii Smile Smile ... sa mai spuna cineva ca ziua de marti este cu ghinion Smile
Sa avet o zi buna in continuare.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 9:58 am

Bună dimineaţa !! ce fac fetele dar mai nou şi Xalqa ????

Rodica pe unde eşti ?? nu te-am zărit pe " câmpul de luptă . Ce o fi cu Andradamaria ??? nu am mai văzut-o de câteva zile .

Micul dejun este gata
13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 10422027329413. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 625348856r
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 10:19 am

Türkler'in hepsi böyle mi?

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 681321336188

21.09.2010

Oynadığı diziyle Orta Doğu ülkelerinde de izleyici karşısına çıkan Murat Yıldırım: Araplar bana dizilerdeki olayların gerçek olup olmadığını soruyor. 'Türkiye'de insanların yaşamı böyle mi?' diyor

atv ekranlarında yayınlanan ve yeni sezona ilginç gelişmelerle başlayan 'Aşk ve Ceza' dizisinin Kanlıca'daki setine konuk olduk. Ekip yoğun geçen çalışmalara rağmen çekim arasında oldukça eğlenceli vakit geçiriyor.

AŞK MUTSUZLUKTUR
Dizide, töre nedeniyle isteği dışında evlilik yapan 'Savaş'a gönül veren 'Yasemin'i canlandıran Nurgül Yeşilçay zorlu aşk hikayesiyle ilgili olarak, "O kadar gizli saklı durumun açığa çıkmasından sonra bile hâlâ ilişkileri devam ediyorsa aralarında çok güçlü bir bağ var demektir" diyor ve ekliyor: "Bu yaşadıkları büyük aşk onlara mutluluk mu yoksa mutsuzluk mu getirecek bunu zaman gösterecek. Hatta bazen aşkın kendisi mutsuzluktur." Canlandırdığı 'Savaş' karakterinin çok sabırlı olduğunu belirten Murat Yıldırım ise rolüyle ilgili şunları söylüyor: "Zaman zaman 'Bu kadar da olmaz' dediğim oluyor. Çünkü ben Savaş kadar asla sabırlı olamazdım." Daha önceki dizisi 'Asi'le Orta Doğu'da izlenen oyuncular arasında yer alan Murat Yıldırım, Arapların, Türk yapımlarına olan ilgisini şöyle anlatıyor:

KÜLTÜRLERİMİZ YAKIN
"Türk toplumu Arap kültürüyle uzak sayılmaz. Birçok ortak yönümüz var. Bizim dizilerimize büyük bir ilgi duyuyorlar. Türkiye'ye bakış açılarını da etkileyen bir durum bu... Birçok Arap bana dizilerdeki olayların gerçek olup olmadığını soruyor. 'Türkiye'de insanlar böyle mi?' diyorlar

Günaydın

Bună dimineaţa Lizi17 !!!!!!!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 10:34 am

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 1304013. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Mx8rx
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 10:57 am

câteva comentarii la apariţia lui Murat cu mama sa .

alicia

Was it Burcin siting at the end of the table looking kind of bored?? or it's a different table with different people??

sadeen

No Hon' it's not her! those were different people (starting from the guy sitting next to him lol)...she wasn't there with him and his mom on Bayram for this family outing..that's why they included an old video of her with Murat to comment AGAIN on the "happy" marriage and "reassure" people...why they have to cover up on her absence on such a special day...is something I can't understand..and not only in here..also in the news from last week where he was seen wandering in the mall ..same thing..they said "later he had lunch or dinner with BT"...how about pics to confirm??...well,we had none...isn't it kinda weird??

DRZsoul

From what we see this cannot be called a "feast family outing"
They were sitting in a "cafe trottoire" next to the road, It's more like a "quick cup of coffee get together"
I dont think we should let loose our imagination concerning their couple. They might be very happy together and they might not. It is hard to tell with celebrities. Their style of life is very different than 'normal people', marriage is not only a matter of love for them, all get mixed, love, fame, money, work environment. etc
that's my opinion anyways

sadeen

I know dear what you mean..but the thing is..we're not used to Ms BT ever leaving his side...she was always "glued" (sorry for using the word, but that's how it was/is) to him 24/7..wherever he goes..that's why it looked weird seeing him with his mom on bayram without her being in there with them..while she's been with him before to EVERY place he's been to and was with every person he was with before (you can go back to his previous appearances and you'll see how the man couldn't enjoy being a bit free as he is now) ..I'm commenting with regard to this particular couple and do not generalize on other couples...to each their own circumstances and ways of dealing with each other and with the spotlights..but the way Ms BT. noticeably used to invade his personal and professional space can't be compared to how other showbiz couples deal with fame, fans and their career and private lives..and the successful examples of celebrities' wives who are pretty mature and "classy" about that are plenty...Here the case is different, and I wouldn't have had commented if she was discrete and asked for some privacy (as Murat used to before) but she doesn't stop bragging about how "happy" her marriage is and talks about their private life as if everyone should know what goes on in their house (which Murat said before it makes him uncomfortable to talk about it and wouldn't want to be asked,..and he's right)... she still keeps talking and talking about her fairy tale "marriage" with or without being asked, while being "glued" to your man 24/7 isn't as much a sign of being happy as much as it is an indicator of serious trust/self-confidence issues in addition to a clear spotlights' starvation being his wife...Bottom line, and to make it clear again, I think Murat deserves better, I might not know the details of their marriage of course, and wouldn't want to...but the way she doesn't stop talking about it to every magazine out there and goes on and on about her/their private life and brags about being married to him and living in perfect happiness while she should focus on her career being an "actress" to make herself known for her talent not for being a celebrity's wife ( and she might have finally realized that now Thank God!!)...that's what makes me, as a fan of Murat who once said he doesn't like to talk openly about his private life, find her behavior annoying & disrespectful to the privacy of her relationship with him...Anyway, I won't go on and on about this issue, I respect your view, but I still wish he'd meet a better person, he deserves much better honestly...

samýþ

Sadeen`cim, I agree with you about general impression about a person. I can even guess who is who in our forum for instance. I didn't say that no one knows him, or we don't know him totally. I want to say again that I like him, too. And I know that he is a good person. The matter making me uncomfortable is that we are trying to judge about his happiness. Maybe we are feeling it in that way, that he is unhappy. Maybe BT has some difficulty in expressing herself in her interviews, maybe she has got such personal characters that they are enough to make him happy. And simply, if he is not happy with her he will get divorced, but I don't wish him that. Because for me a family is a holy foundation, and both husband and wife should make use of every chances to be together and catch the happiness.
Please, don't get offended of my words. If so I apologize. I'm just trying to express my opinion.

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 2ppk4fs
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 12:46 pm

windy_day a scris:Buna dimineata tuturor!
Motzi, profita si fa-ti de cap!!! Norocosi elevii Smile Smile ... sa mai spuna cineva ca ziua de marti este cu ghinion Smile
Sa avet o zi buna in continuare.
Windişorule, suferinţă mare, n-am putut profita pentru că nu era laptop-ul la mine, adică nici picior de dihanie cu care să mă joc Crying or Very sad
Dar mă lăfăi acum la un somn bun, în timp ce alţii muncesc. Huzur! cupidon O zi bună şi ţie!
Uau, Denisa!!! 9999 de postări 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 357595 Mult înainte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Şi am... adormit... 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 898610 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 898610 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 898610

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 21 Sept 2010, 12:50 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 12:49 pm

ce norocoasă eşti Motzi că te poţi odihni niţel .... cred că te-a ajuns oboseala de ieri noapte ( la subtitrări ).. ceva dulce ptr voi ...

13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Dinastiya5

Motzi să pui ceasul să sune la 20:00 la serial ...13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Wekker
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 21 Sept 2010, 1:10 pm

DENISA a scris:[center]ce norocoasă eşti Motzi că te poţi odihni niţel .... cred că te-a ajuns oboseala de ieri noapte ( la subtitrări ).. ceva dulce ptr voi ...

Motzi să pui ceasul să sune la 20:00 la serial ...13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 Wekker

Denisa, ce bun e tortul 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 357595 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 357595 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 357595 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 357595 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 357595 m-a făcut atentă Motzişor, postarea ta 10000
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 21 Sept 2010, 2:26 pm

DENISA a scris:
.. ceva dulce ptr voi ...

[color=darkblue]

Denisa FELICITARI! 10000 DE POSTARI!!!!!

Comentariile fetelor cu privire la relatia BT/MY nu sunt o noutate. Desigur ca nimeni nu poate sa doreasca si sa se bucure ca o casatorie se destrama dar impresia pe care o lasa cei doi este ca pentru ei aceasta ar fi solutia cea mai buna. ... Fiindca par ca doua jumatati ce nu reusesc sa se potriveasca, or folosi ei superglue (adica "frantuzoaica) dar imbinarea tot rau arata. Poate ca, in fine, si-a dat si ea seama ca nu "da bine" sa stea protapita in coasta lui tot timpul, cine stie. Partea ciudata este insa, asa cum a observat Sadeen, faptul ca ea tine sa sublinieze ca il "detine" pe Fulgerica, si subliniaza si tot subliniaza cu orice ocazie Smile spunand mereu o poveste in care ea are, bineinteles, rolul principal iar el rolul de accesoriu menit sa o faca pe ea fericita. OK, a reusit sa gaseasca un barbat pentru care nimic nu conteaza, adica nimic exceptand dorinta de a-i face ei viata cat mai frumoasa, BRAVO ei, felicitari. Dar de ce trebuie sa repete de trei ori pe saptamana , in presa, lucrul asta???!!!???.
Fulgerica totusi s-a temperat mult in declaratii si aduce vorba despre canicie doar cand este intrebat in mod expres iar despre "frantuzoaica" pomeneste rar, vag si in fraze scurte (chestie de bun-simt, pana la urma, daca vrea sa ii fie respectata viata privata el trebuie sa fie primul care sa o mentina departe de "gura" presei). Apoi o fi realizat ca pentru public este mai interesant daca vorbeste, in primul rand, despre planurile lui ca actor, despre proiectele in care este angrenat, despre rolurile interpretate si tot asa, nu daca a mancat acasa ardei umpluti cu orez sau daca B este desteapta, frumoasa si devreme acasa Smile kiss
PS De regula, fericirea nu se striga ci se traieste, atat cat dureaza, atat cat este. Fericirea se citeste pe chipul si din atitudinea celor care au avut norocul de a o gasi. Restul sunt doar vorbe!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 6:56 pm

Bună searaaaaaa!!!
Vin doar cu produsul finit şi fug la planificări!

Aşk ve Ceza ep. 24 - 7/9 subtitrat româneşte - formatul original

Denisa, nu uita de link on line kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 21 Sept 2010, 7:25 pm

[quote="Motzişor"]Bună searaaaaaa!!!
Vin doar cu produsul finit şi fug la planificări!

Aşk ve Ceza ep. 24 - 7/9 subtitrat româneşte - formatul original

Mulţumim Motzule,
Fugi, fugi la planificări avem noi grijă de 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 25 255789 dar chiar aşa fetelor l-aţi lăsat în grija mea? Pe unde umblaţi, a vă pregătiţi, eu am fost mai rapidă şi nerăbdătoare, vă aştept.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 7:56 pm

Bună seara !!!!

http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 21 Sept 2010, 8:02 pm

DENISA a scris:Bună seara !!!!

Bună seara Denisa, bine că a funcţionat ceasul ce l-ai fixat pentru ora 20,00, chiar îmi făceam griji
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 21 Sept 2010, 8:04 pm

DENISA a scris:Bună seara !!!!

Denisa, mulţam fain, dar e ciudat, acum la mine nu mişcă. Săptămâna trecută a mers perfect! :nh8:
gataaaaaaaaaaaaaaaa, mereeeeeeeeeeeeeee

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 21 Sept 2010, 8:07 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 21 Sept 2010, 8:06 pm

Bună fetelor , la mine merge , au venit slugele să-l spele pe Yavuz pe mâini( îi tot sărută mâinile .)

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Sept 2010, 8:11 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum