13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
lacramyyoara
axxa246
asi demir
lica54
Gloxinia2010
kh69
vivi
dana sandulescu
elena
iulia1965
FLORI
rodica
lexia
andradamaria
Motzişor
windy_day
Admin_dea05
iulia80
DENISA
23 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
HAI CA IAU SI 4, DACA TOT AM INCEPUT
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
5.
Yavuz comes back to Istanbul.
he says he will drive and drop Çiçek off to the Baldar'shouse.
Moran says that will not be good. Yavuz says there are so many bad things so this can't be bad.
**
Haldun and Mustafa beat up the bullies. and the girl at the school smiles at Haldun.
**
Nazan comes home late with a shopping bag.
sahnur has a go at her and says she is too late.
Yavuz brings çiçek and nazan sees Yavuz comeing out the car and everyone is shocked for him to be able to come to their house.
Çiçek is scared that there will be an argument.
and at that moment savas comes home.. and sees Yavuz as well.
Yavuz says Hello brother in law... Can I have a glass of water.. I am thirsty.
someone brings Yavuz water. he drinks it and says thanks.
Yavuz extends his hand for a handshake and savas is staring at him. and it finishes there.
THE END..
Yavuz comes back to Istanbul.
he says he will drive and drop Çiçek off to the Baldar'shouse.
Moran says that will not be good. Yavuz says there are so many bad things so this can't be bad.
**
Haldun and Mustafa beat up the bullies. and the girl at the school smiles at Haldun.
**
Nazan comes home late with a shopping bag.
sahnur has a go at her and says she is too late.
Yavuz brings çiçek and nazan sees Yavuz comeing out the car and everyone is shocked for him to be able to come to their house.
Çiçek is scared that there will be an argument.
and at that moment savas comes home.. and sees Yavuz as well.
Yavuz says Hello brother in law... Can I have a glass of water.. I am thirsty.
someone brings Yavuz water. he drinks it and says thanks.
Yavuz extends his hand for a handshake and savas is staring at him. and it finishes there.
THE END..
Da, Windy, hărnicuţo, tu lucră, spor!windy_day a scris:HAI CA IAU SI 4, DACA TOT AM INCEPUT
Că noi putem să-i dăm filmu' la tradus lui tata. Cred că se descurcă. 50% nu se vorbea, se admite lipsă restul de 50% vorbit?
Oricum jocul de priviri se înţelege
Iar fragmentul 9 îl încărcăm de-acuma, numai şi numai din priviri: încrucişate, aruncate, disperate şi înfuriate...
Mi s-a părut cel mai prost episod. Da-da, specularea inimii de muiere: Savaş cu pruncul... nu mă duce hm-hm...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Da, Windy, hărnicuţo, tu lucră, spor!
Că noi putem să-i dăm filmu' la tradus lui tata. Cred că se descurcă. 50% nu se vorbea, se admite lipsă restul de 50% vorbit?
Oricum jocul de priviri se înţelege
Iar fragmentul 9 îl încărcăm de-acuma, numai şi numai din priviri: încrucişate, aruncate, disperate şi înfuriate...
Mi s-a părut cel mai prost episod. Da-da, specularea inimii de muiere: Savaş cu pruncul... nu mă duce hm-hm...
mori de
Ai perfectă dreptate cel mai prost de până acuma dar cu planificările cum stai???? prea veselă eşti deci le-ai terminat sper.
Da' de unde... acum mă apuc, nu mă întreba de ce!lexia a scris:... Ai perfectă dreptate cel mai prost de până acuma dar cu planificările cum stai???? prea veselă eşti deci le-ai terminat sper.
Sfinte Andrei, şi eu sunt român
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Windy ale tale sunt toate
fără ajutorul tău nu aş fi răuşit să traduc , să fac şi câteva capturi să văd şi filmul , MULŢUMESC PENTRU AJUTOR .
fără ajutorul tău nu aş fi răuşit să traduc , să fac şi câteva capturi să văd şi filmul , MULŢUMESC PENTRU AJUTOR .
Am pus si partea a 4 langa a 3-a.
Multumesc pentru parjituri . Ciocolataaaaaaa!!!
Multumesc pentru parjituri . Ciocolataaaaaaa!!!
windy_day- vip
hello every body how are you ... hope the all are fine and very good mood
thank you denisa for your great working indragostit
thank you denisa for your great working indragostit
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Motzişor a scris:
Da' de unde... acum mă apuc, nu mă întreba de ce!
Sfinte Andrei, şi eu sunt român
Bine spor la treabă. Episodul ca episodul dar rămân privirile lui Savaş uite mai sus nici nu ştiu la care să mă opresc
pentru astea merită
indragostit indragostit
hello kh69
Denisa, Windy mulţumim, rapide aţi fost
Ultimul, na ca am reusit sa il termin (LOL)
Yavuz se intoarce in Istanbul.
Spune ca o va conduce si o va lasa pe Çiçek acasa la Baldari.
Moran spune ca asta nu este bine. Yavuz spune ca sunt multe alte lucruri rele si ca asta nu poate sa fie mai rau.
**
Haldun si Mustafa ii bat pe cei care il hartuiau pe Haldun si o fata de la scoala ii zambeste lui Haldun.
**
Nazan se intoarce acasa tarziu cu o punga de cumparaturi
sahnur se uita urat la ea si ii spune ca a intarziat
Yavuz o aduce pe çiçek si nazan il vede pe Yavuz cand iese din masina si toti sunt uluiti de curajul lui de a veni la ei acasa.
Çiçek este speriata ca va avea loc o disputa.
si in acel moment Savas ajunge acasa si il vede si el pe Yavuz.
Yavuz spune : Buna cumnate... Pot primi un pahar cu apa? Mi-e sete.
Cineva ii aduce lui Yavuz apa. El bea si spune; multumesc.
Yavuz intinde mana pentru o strangere de mana si Savas se uita fix la el. Aici se termina.
THE END..
Yavuz se intoarce in Istanbul.
Spune ca o va conduce si o va lasa pe Çiçek acasa la Baldari.
Moran spune ca asta nu este bine. Yavuz spune ca sunt multe alte lucruri rele si ca asta nu poate sa fie mai rau.
**
Haldun si Mustafa ii bat pe cei care il hartuiau pe Haldun si o fata de la scoala ii zambeste lui Haldun.
**
Nazan se intoarce acasa tarziu cu o punga de cumparaturi
sahnur se uita urat la ea si ii spune ca a intarziat
Yavuz o aduce pe çiçek si nazan il vede pe Yavuz cand iese din masina si toti sunt uluiti de curajul lui de a veni la ei acasa.
Çiçek este speriata ca va avea loc o disputa.
si in acel moment Savas ajunge acasa si il vede si el pe Yavuz.
Yavuz spune : Buna cumnate... Pot primi un pahar cu apa? Mi-e sete.
Cineva ii aduce lui Yavuz apa. El bea si spune; multumesc.
Yavuz intinde mana pentru o strangere de mana si Savas se uita fix la el. Aici se termina.
THE END..
windy_day- vip
Denisa, te rog sa il muti tu ca sa aratate asa mai inchegat totul
Hi kh69!
Hi kh69!
windy_day- vip
Lexia dar şi voi sunteţi rapide la câtă muncă presupune subtitrarea , iar fără ajutorul lui Windy nu făceam faţă astă seară. Windy în seara asta îţi dau tot ce îmi ceri , inclusiv strâng din dinţi şi îl cedez şi pe Fulgerică.
am mutat Windy !!!!!
am mutat Windy !!!!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Sept 2010, 10:44 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:Lexia dar şi voi sunteţi rapide la câtă muncă presupune subtutrarea , iar fără ajutotorul lui Wimdy nu făceam faţă astă seară. windy în seara asta îţi dau tot ce îmi ceri , inclusiv strâng din dinţi şi îl cedez şi pe Fulgerică.
Denisa iau prajiturile si il las pe Fulgerica. Se poate???
Hai ca sunt destule si nu le iau pe toate dar din fiecare tot pun pe farfurie. Mamaa sa vezi ce insomnie de la atata zahar si ciocolata
windy_day- vip
windy_day a scris:
Denisa iau prajiturile si il las pe Fulgerica. Se poate???
Foarte ....Foarte bine , mă bucur , de ar face aşa şi Rodica cu Iulia ce bine ar fi ...
Pai puteam eu sa lupt cu trei fete aprige pentru Fulgerica (mai ales cu blanosul Rodicai)??? Daca scapam platoul cu prajituri, nu era pacat de ele???
windy_day- vip
Uite Rodica schiază ...
Fetelor eu nu cred că Yavuz este atât de rău precum pare , Çiçek pare a fi apropiată de el , eu cred că el îi va înmuia inima lui Nazan , e de o mie de ori mai bun decât Bora , aşa criminal cum pare a fi .
Fetelor eu nu cred că Yavuz este atât de rău precum pare , Çiçek pare a fi apropiată de el , eu cred că el îi va înmuia inima lui Nazan , e de o mie de ori mai bun decât Bora , aşa criminal cum pare a fi .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Sept 2010, 11:00 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: Windy în seara asta îţi dau tot ce îmi ceri , inclusiv strâng din dinţi şi îl cedez şi pe Fulgerică.
Aaaa! tu îl cedezi la Windy că ştii că nu atentează la el în loc să te bucuri că yok duşmani astă seară, nu ştiu cum o reacţiona Iulia
când o vedea că Rodica lipsă front să îl apere pe Fulgerică
Serialul GURBET KADINI am vizionat doat 7 ep. deoarece nu le gaseam pe net dar acum am vazut ca au fost toate postate si o sa ma uit in continuare la el. Iar printre preferatele mele sunt urmatoarele: SILA, ASKA SURGUN,HAZIRAN GECESI, ASMALI KONAK,DUDAKTAN KALBE, ACI HAYAT,BIR ISTANBUL MASALI,DOKTORLAR,GUMUS, SERCE si bineanteles ca mai sunt si cateva care au inceput acum de curand. Dar mi-as dori sa vad serialul ZERDA dar din pacate nu il gasesc nicaeri pe net probabil ca e un pic mai vechi si deaceea nu-l gasesc.xalqa a scris:
Acum mi-au placut 1001 nopti, dar mai spre inceput.
Apoi "Cennet Mahallesi", se difuza pe show tv, eram prin clasa a 6-a sau a 7-a.Ma uit si acum la reluari, dimineata. E vorba de doua familii de tigani din istanbul, foarte amuzanti, fiecare personaj are defectele sale. Tinerii din aceste familii vor sa se casatoreasca, dar mama fetei e neobisnuit de "dusmanoasa" si le da toate planurile de a se casatori peste cap. Ea ar vrea sa isi marite fata cu un bogat, pentru ca fata ei e si foarte frumoasa. Ei sunt cu totii cantareti la un local, cei mai in varsta la instrumente si fetele din buric. Intotdeauna se cearta pentru bani.
Ar fi greu de tradus din cauza argoului si a jocurilor de cuvinte.
Mai recent mi-a placut Kasaba, si mai ales scena cu rochia de mireasa din acest episod, caruia i-am pus semn:
https://www.youtube.com/watch?v=Aylsxtpzysc&feature=related
Sau cantecul de la secunda 0:23 din acest fragment:
https://www.youtube.com/watch?v=RWhpmlAz18M&feature=related
Apoi, din alte seriale, ceva in genul Ask ve Ceza, dar mult mai bine realizat, cu actori mai buni si cu un scenariu mai reusit, este "Gurbet Kadini". Acolo intr-adevar putem vorbi de clanuri, de iubire, de devotament, de traditie, de grija aga-ului fata de clanul si satele sale, etc. Viata de conac, cu familie mare, cu pamanturi proprii si luate in arenda, cu lupte, cu certuri, cu scene amuzante, cu muzica si dansuri specifice pe alocuri...
http://tr.sevenload.com/videolar/RlrWKBa-Gurbet-Kadini-Bl-22
lacramyyoara- membru incepator
Data de inscriere : 07/05/2010
Varsta : 49
Localizare : targu neamt
Lexia, pai daca Rodica e la schi de unde atata paza la fulgerica. Da' dar la iarna cine avantaj la urmaririle pe zapada??? (Denisa , vad ca te-ai pus pe antrenat la blanos, ba masaje, ba schi tu cred ca uiti unde e concurenta )
Motzi multumesc mult!
Buna seara Lacramyyoara!
Dragele mele eu ies. Maine ma uit si eu la episod ca acum nu ma mai simt in stare.
Va doresc o noapte minunata
Good night kh69
Motzi multumesc mult!
Buna seara Lacramyyoara!
Dragele mele eu ies. Maine ma uit si eu la episod ca acum nu ma mai simt in stare.
Va doresc o noapte minunata
Good night kh69
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 21 Sept 2010, 11:11 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
lexia a scris:
Aaaa! tu îl cedezi la Windy că ştii că nu atentează la el în loc să te bucuri că yok duşmani astă seară, nu ştiu cum o reacţiona Iulia
când o vedea că Rodica lipsă front să îl apere pe Fulgerică
nu ştiu ce mai găseşte Iulia din Fulgerică , Rodica cam absentează , Iulia avea un radar .... mă detecta rapid .
Bună seara !!Lăcrămioara !!
Windy când pisica nu-i acasă şoarecii joacă pe masă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 21 Sept 2010, 11:07 pm, editata de 2 ori
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum