Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 5 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 3:36 pm

andradamaria a scris:
Fetele din echipa AvC sunt toate din acelasi aluat! Zici ca pe toate le-a nascut Bostanelu, daca ar fi cu putinta…Insensibile, insipide, indiferente! Aici, bag de seama ca trebuie sa imbatranesti bine, ca sa fi credibil…Fidan si Sahnur sunt singurele actrite cu adevarat femei, din serial. Restul sunt domnite intrerupte de la shopping sau lifting si aduse sa–si piarda niste ore in fata unor camere de filmat! Pe bani, desigur!
Sperantele mele, ca am sa vad si eu candva un cuplu aliaj, SaYo credibil, s-au naruit de mult...Nu-mi ramane decat sa ma uit la el, ca am la ce, si atat…
SaYo-Sayonara! BRAVO FHEO!!!!!!!!![/color]

Am aceeasi parere ca si voi ca acest AvC se bazeaza doar pe 2-3 actori,pentru ceilalti fiecare episod pare a fi un nou inceput si nicidecum o continuare,oare chiar nu vede Bostanelul ca intre yaso si Savas nu exista acel ceva ,care atrage,dimpotriva..parca ai vrea ca scenele de dragoste sa se termine cat mai repede sa nu cumva sa fie "impurificat "bietul Murat
Nefericita alegere a echipei de actori....dar parca toate ar fi mai digerabile daca ar disparea Filofteia stupid
Oricat de bine ar exprima Murat ..toate trairile omenirii..eu inca sper sa revitalizeze subiectul..pentru ca a fost ales un subiect greu si sa nu mai faca din el o cacealma floare

FOARTE FRUMOS COMENTARIUL LUI FTHEO!!! (multumesc Andrada, chiar merita citit)
Andrada, din pacate Bostanelu' nu e primul si nici ultimul dintre regizori care face casting dupa box-office si nu dupa cat de potriviti sunt actorii. Este evident ca principalul vinovat al lipsei de chimie dintre S&Y este echipa care a facut distributia fiindca actorii nu pot sa "joace" chimia, acolo unde ea nu exista, nu exista si gata. In plus, incompatibilitatea Nurgulei cu rolul Yasemin este evidenta. Nu cred ca echipa care a ales-o nu ii cunostea stilul si caracterul: ea pare o tipa hotarata, rece, barbatoasa si cu apucaturi putin golanesti (vezi lopata data peste capatana lui Fulgerica), deci cam tot ceea ce personajul Yasemin nu este. Ori daca o vroiau neaparat pe Nurgul in distributie trebuia schimbat scenariul NEAPARAT!!! Si, mai ales, trebuia optat pentru un partener din acelasi aluat. Fiindca altfel, iata contrastul este prea mare si nu este nici in favoarea Nurgulei, nici nu foloseste serialului.
Cat priveste familia disfunctionala Baldar, HMMMM nu pot sa spun decat ca viata bate filmul!!! Si chiar si aceasta drama a unei familii care se destrama cu fiecare zi merita o interpretare pe masura si un scenariu mult mai nuantat. Si aici insa sunt prea multi care isi iau banii fara sa aiba vreun merit.

Lica nu cred ca Fulgerica s-a gandit ca isi face reclama datorita Nurgulei, cred ca pur si simplu o admira pentru ca ea are cu adevarat o cariera si inca in cinematografie. Iar la reusita in cinematografie viseaza orice actor!!!
ASI s-a terminat de mai bine de un an, este normal sa vorbeasca despre AvC doar asta este productia in care joaca acum. Daca TomrisG nu a vrut sa ii "scoata in lume" a fost treaba casei respective de productie, el pe banii TMC nu poate, chiar daca ar vrea, sa faca reclama unui serial realizat de altii (ca o avea si el un contract care il obliga la o anumita conduita). In plus se pare ca ASI a fost multa vreme un serial ignorat de presa, abia cum au inceput turcii sa se mai trezeasca de cap. De, Tomris a tinut echipa departe de Istanbul iar jurnalistii lor nu prea calatoresc (LOL) si nici nu a prea platit reclama, in consecinta nici aia nu s-au prea obosit sa scrie.
PS Am observat ca atentia tuturor este canalizata pe ce se filmeaza prin Istanbul, Bodrum sau alte zone turistice si nici paparazzi nu prea ies din arealul asta!!! Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 3:58 pm

BINEEEE! BINE...BOX OFFICE-UL ESTE INCEPUTUL Smile Smile ..DAR FEEDBACK-UL, NU CONTEAZA???????????sau asta nu este printre prioritatile lui Bostan bei Smile Smile ,la cat au scazut in sondaje,cred ca ar trebui!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 131747
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 4:02 pm

andradamaria a scris:BINEEEE! BINE...BOX OFFICE-UL ESTE INCEPUTUL Smile Smile ..DAR FEEDBACK-UL, NU CONTEAZA???????????....,la cat au scazut in sondaje,cred ca ar trebui!!!!!!!!

Andrada, am inteles ca Bostanel nu are stress-uri cu sondajele, ca nu a tinut cont de ele nici la 1001 de Nopti Smile . S-a obisnuit cu busiturile si, cum e grasut, nici nu il doare prea tare Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 4:08 pm

windy_day a scris:

Andrada, am inteles ca Bostanel nu are stress-uri cu sondajele, ca nu a tinut cont de ele nici la 1001 de Nopti Smile . S-a obisnuit cu busiturile si, cum e grasut, nici nu il doare prea tare Smile
asa este, avea tot felul de "iesiri pe aratura"...si nici ca-i pasa...de fapt sunt convisa ca-si delega atributiile,unor incepatori...dar,responsabilitatea era a LUI Smile Smile SI NU A AVUT NICI O APASARE! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 4:21 pm

andradamaria a scris: SI NU A AVUT NICI O APASARE! Smile Smile

Smile Smile Smile Inseamna ca are nervi de otel si ceva contributii financiare pe la TMC, ca prea nu are spaime ca i se pun pe butuci productiile .
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 4:27 pm

windy_day a scris:

Smile Smile Smile Inseamna ca are nervi de otel si ceva contributii financiare pe la TMC, ca prea nu are spaime ca i se pun pe butuci productiile .
Smile Smile CRED CA ESTE CA FINANTATORUL PRINCIPAL DE LA STEAUA Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 4:30 pm

andradamaria a scris: Smile Smile CRED CA ESTE CA FINANTATORUL PRINCIPAL DE LA STEAUA Smile Smile

cupidon cupidon Si are aceleasi idei incalcite ca si ala
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 4:33 pm

windy_day a scris:

cupidon cupidon Si are aceleasi idei incalcite ca si ala
Sau sunt ideile altora si el se ocupa doar de incalcitul lor Question
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 4:44 pm

andradamaria a scris:Sau sunt ideile altora si el se ocupa doar de incalcitul lor Question

Exclamation hai ca ies si eu fiindca iar au pus astia o sedinta. Sper sa o termine repede ca ieri au fost meciuri si au dat bataie stupid (Nu stiu, azi o mai fi ceva in program la Tv ca poate scap si eu mai devreme)

sa ai o zi buna in continuare 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 242329
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 4:53 pm

windy_day a scris:

Exclamation hai ca ies si eu fiindca iar au pus astia o sedinta. Sper sa o termine repede ca ieri au fost meciuri si au dat bataie stupid (Nu stiu, azi o mai fi ceva in program la Tv ca poate scap si eu mai devreme)

sa ai o zi buna in continuare 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 242329
Smile Smile astazi este EZEL Smile si cred ca-i doare in cot!!!!! sedinta scurta si concisa iti doresc.
tuturor o zi buna in continuare 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 5:47 pm

bună iară drăgălaşelor !!!

Lica Murat probabil s-a bucurat , a spus că e vreun privilegiu ptr el să joace cu o actriţă apreciată la ei şi în ţările arabe , dar lui acest privilegiu nu ia adus nimic bun sau poate da depinde cum privim lucrurile poate prin rigididatea ei , noi am putut remarca mai bine talentul lui Murat şi cât de bun actor este , ea nu l-a eclipsat cu nimic.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 30 Sept 2010, 6:19 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Joi 30 Sept 2010, 6:10 pm

Thanks a lot for all members

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 7:26 pm

BUNA DENISA,
eu tot as fi vrut sa vad un pic din chimia primului serial...dar n-au nimerit actrita...e ca la noi cu pomul laudat Smile
din punctul meu de vedere Muri al nostru este unic ,nu cred ca ar trebui mari eforturi pentru o actrita potrivita sa formeze un cuplu care sa transmita privitorilor..ceea ce au de transmis...e cu totul altceva cuplul Savas 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 885862, nu?14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Asidemir2da9
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 7:48 pm

Andrada chimie între personajele principale precum în ASI prea curând nu cred că vom vedea, cele 2 personaje vor rămâne memorabile atât ptr noi cât şi ptr ei , chiar dacă ei nu recunosc .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 8:00 pm

DENISA a scris:bună iară drăgălaşelor !!!

Lica Murat probabil s-a bucurat , a spus că e vreun privilegiu ptr el să joace cu o actriţă apreciată la ei şi în ţările arabe , dar lui acest privilegiu nu ia adus nimic bun sau poate da depinde cum privim lucrurile poate prin rigididatea ei , noi am putut remarca mai bine talentul lui Murat şi cât de bun actor este , ea nu l-a eclipsat cu nimic.

Buna seara!!! HA, HA, HA AM SCAPAAAAAT! S-au plictisit oamenii repede si au expediat subiectele cu o viteza mai ceva decat decat a trenului rapid francez. De fapt acum am aflat ca AZI E MECI!!! - incep sa iubesc fotbalul Smile
Denisa o sa te miri, Nurgula nu are cred mare faima la arabi, in schimb este apreciata la turci pentru ca a jucat in pelicule realizate de regizori care traiesc si au cariere de succes in Occident (chestie pe care nu au reusit-o cine stie cati dintre actorii din productiile Tv), filme bine primite la festivaluri din Vestul Europei. Am avut ocazia sa vad un astfel de film si sa vad ce se scria legat de interpretarea ei si de calitatea filmului respectiv - erau cuvinte de apreciere meritate (si de film si de ea). Insa acolo nu era o "mimoza" si nici regizorul nu era de "calibrul" lui Bostanel.

Denisa, acum mi-a venit in minte cu cine ar mai putea face "pereche" Fulgerica (asta a propos de intrebarea pusa de Lica). Anul trecut era un serial f.f.f. dur cu o tipa slabuta si bruneta (nu era o frumusete, dar era extrem de delicata in gesturi si atitudine si cu niste ochi negrii mari). Nu stiu mare lucru din actiune, imi aduc doar aminte ca ea ajuta niste copii sa ajunga la scoala trecand peste un teren minat si ca era tinuta in catuse si abuzata fizic de un individ cu fata de nebun (un tip mustacios aratand ca un tigan de pe la noi). Habar nu am care era titlul filmului si nici nu am vazut foarte mult din el insa cred ca era difuzat cam in aceeasi perioada cu ASI! Ei, bine mie mi-a placut si cuplul fomat de MY si Berenica in GS, dar mi s-a parut foarte potrivit si cu actrita care juca in rolul logodnicei numai ca rolul de acolo intra in alt registru decat cel consacrat de telenovele.

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 30 Sept 2010, 8:15 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 8:01 pm

DENISA a scris:Andrada chimie între personajele principale precum în ASI prea curând nu cred că vom vedea, cele 2 personaje vor rămâne memorabile atât ptr noi cât şi ptr ei , chiar dacă ei nu recunosc .
Eu sunt mai sceptica..nu cred ca vom mai vedea vreodata, exceptand ideea ca cei doi vor avea un nou proiect comun si se va reaprinde scanteia.. 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 495309
m-am uitat la multe filme in viata mea,si pana la ASI si dupa,dar n-am gasit nimic ce ar putea fi comparat...in toate se vedea profesionalismul,si in niciunul- atractia asa naturala ,necenzurata...cred ca asta le-a fost ...fatala!!!! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 8:04 pm

windy_day a scris:

Buna seara!!! HA, HA, HA AM SCAPAAAAAT! S-au plictisit oamenii repede si au expediat subiectele cu o viteza mai ceva decat decat a trenului rapid francez. De fapt acum am aflat ca AZI E MECI!!! - incep sa iubesc fotbalul Smile
Denisa o sa te miri, Nurgula nu are cred mare faima la arabi, in schimb este apreciata la turci pentru ca a jucat in pelicule realizate de regizori care traiesc si au cariere de succes in Occident (chestie pe care nu au reusit-o cine stie cati dintre actorii din productiile Tv), filme bine primite la festivaluri din Vestul Europei. Am avut ocazia sa vad un astfel de film si sa vad ce se scria legat de interpretarea ei si de calitatea filmului respectiv - erau cuvinte de apreciere meritate (si de film si de ea). Insa acolo nu era o "mimoza" si nici regizorul nu era de "calibrul" lui Bostanel.
deci nu EZEL Smile TE-A SALVAT? Smile Smile SI VEZI CA LA TRENURI RAPIDE TREC CHINEZII PE PRIMUL LOC Smile ...chinezii,,e in toate!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 8:18 pm

Windy forumurile arabe sunt pline de fotografii cu ea .

M-am uitat şi eu aseară la Ezel dar încă nu m-a prins, nu îmi plac personajele doar Ömer şi Ezel îmi plac , mă inervează şi amintirile alea din trecut iar Cansu nu-mi place e un scheleţel , Windy tu ai spus că te-ai uitat la primele 20 de ep cum ajunge Ezel să se cupleze cu Bahar , a ... Bahar în imaginile din '97 pare un copil iar în prezent ele par apropiate ca vârstă( cu Eysen).

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Demirdogan13
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 8:23 pm

andradamaria a scris:deci nu EZEL Smile TE-A SALVAT? Smile Smile SI VEZI CA LA TRENURI RAPIDE TREC CHINEZII PE PRIMUL LOC Smile ...chinezii,,e in toate!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile

Ce EZEL? Care EZEL??? Pai se pune el cu STEAUA?!?!? N-am putut sa ii compara cu trenul ala chinezesc ca nu merita, au fost cam lenti, au terminat intr-o ora jumate Smile

Denisa, nu ma intreba cum se cupleaza aia ca eu am recunoscut ca am vazut pe sarite fiindca demareaza foarte greu actiunea (nu ma mira ca nu te-a prins serialul). Traducea Berry si asa am inceput sa ma uit fiindca ei ii placea de Ezel si il lauda ca e mai bun ca Fulgerica, ca sufera mai frumos si ne incuraja ca mai e putin si o sa inceapa sa fie foarte interesant. M-am uitat pentru comparatie insa m-am plictisit pe la episodul trei sau patru si am inceput sa vad pe repede inainte, nici traducerea nu am mai urmarit-o. Pe vermea aia incercam sa vad serialul Brenicai si Ezel. Stiu doar ca in episoadele pe care le-am urmarit cap-coada Ezel o ura fiindca o considera vinovata de faptul ca fusese aruncat in puscarie iar ea incepuse sa fie atrasa de Ezelu. Copilul era al lui dar ea ascundea asta si tot asa ! Deci m-am plictisit iar dupa ce au iesit ei din amorteala imi iesisem eu din ritm cu urmaritul cap-coada. (adevarul e ca nici prietena mea nu imi mai trimtea traducerile lui Berry fiindca ei nu i-a placut deloc serialul si l-a abandonat, iar mie mi-a fost lene sa ma loghez pe HUNI) :gfd<:

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 30 Sept 2010, 8:39 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 8:25 pm

DENISA a scris:[color=blue]Windy forumurile arabe sunt pline de fotografii cu ea ]
cu cine DENISA,cine este actrita,..?

andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 8:27 pm

andradamaria a scris:
cu cine DENISA,cine este actrita,..?

Nurgul

Fetelor am auzit că Becali e fan Ezel.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 8:30 pm

DENISA a scris:Nurgul

Fetelor am auzit că Becali e fan Ezel.
asta da stire Smile Smile si uite cum se pune ezel cu steaua
araboicele nu o vad in integralitatea interpretarii ei artististice,ci numai secvential Smile Smile altfel chiar nu-mi explic!!!!!!!!!!! de altfel la asi ne potriveam cu ele..la pareri,acum ce s-a intamplat,s-au despartit apele?

Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 30 Sept 2010, 8:37 pm, editata de 1 ori
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 8:35 pm

andradamaria a scris:asta da stire Smile Smile si uite cum se pune ezel cu steaua

am înţeles că-şi face programul în funcţie de serial .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 30 Sept 2010, 8:37 pm

Dragalaselor multe inimi a frint Yildirim cu jocul lui actoricesc si cu acea privire patrunzatoare care iti intra la suflet.Cred ca am vazut serialu ASIpe putin de zece orisi de fiecare data parca las vedea pentru oara.Dar cea care are parte de el in totalitate este Burcinica.Amcitit pe port.ro tradus cu Google niste articole in care ar da de inteles ca ar vrea sa faca o comedie romantica cu soata.Si ca ar vre sa se profileze pe teatru.Va doresc noapte buna vise placute Muratel sa va sarute multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 517793
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 8:40 pm

Lica pe noi ne bufneşte râsul numai cât o vedem pe soaţă nu e nevoie să se mai strofoace să joace într-o comedie .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum