Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 8:43 pm

lica54 a scris:Dragalaselor multe inimi a frint Yildirim cu jocul lui actoricesc si cu acea privire patrunzatoare care iti intra la suflet.Cred ca am vazut serialu ASIpe putin de zece orisi de fiecare data parca las vedea pentru oara.Dar cea care are parte de el in totalitate este Burcinica.Amcitit pe port.ro tradus cu Google niste articole in care ar da de inteles ca ar vrea sa faca o comedie romantica cu soata.Si ca ar vre sa se profileze pe teatru.Va doresc noapte buna vise placute Muratel sa va sarute multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
stai linistita draga mea asta este o placa veche si zgariata...ma mir ca n-au mai evoluat cu tehnica Smile Smile o tin langa de vreo 2 ani..cred ca este mai aproape divortul..aia da comedie!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 8:57 pm

Denisa, probabil ca au ramas asa de pe vremea cand ea a jucat in serialul ala de tinerete, parca il avea partener pe actorul ala naspa cu care se tot cearta. Nu ma intreba cum ii zice serialului dar si turcoaicelor le-a placut, araboaicele nu au fost incantate de final (oricare o fi ala) dar in rest aveau cuvinte de lauda.

Lica FANELE I-AU RECOMANDAT VIP-ei sa joace intr-o comedie romantica (poate asa se mai salveaza ceva din EZEL) iar lui Fulgerica i-au spus ca il vad in roluri dramatice (nu neaparat si romantice) sau de actiune iar el a zis ceva de faptul ca vrea sa mai joace in ceva piese de teatru si sa accepte roluri care sa fie diferite de ceea ce a facut pana acum. Deci FANELE le-au dat de inteles ca telespectatorii ii vad in genuri diferite si CAT MAI DEPARTE unul de altul, cel putin pe micul sau marele ecran (bine ca VIPA are sanse sa ajunga pe marele ecran numai daca se urca pe cearceaful ala alb de la cinematograf)

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 30 Sept 2010, 9:05 pm, editata de 2 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 9:03 pm

windy_day a scris:Denisa, probabil ca au ramas asa de pe vremea cand ea a jucat in serialul ala de tinerete, parca il avea partener pe actorul ala naspa cu care se tot cearta. Nu ma intreba cum ii zice serialului dar si turcoaicelor le-a placut, araboaicele nu au fost incantate de final (oricare o fi ala) dar in rest aveau cuvinte de lauda.

da , cred că acela cu Özcan Deniz.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 9:14 pm

DENISA a scris:

da , cred că acela cu Özcan Deniz.

OFFF eu nu ii retinusem numele, stiam doar ca are o frunte mica, mica si o fata aiurea, ca ii tot pun astia poza de cand se ciondaneste cu "starul" AvC Smile

Noapte buna Lica kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 30 Sept 2010, 9:16 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 9:15 pm

windy_day a scris:

OFFF eu nu ii retinusem numele, stiam doar ca are o frunte mica, mica si o fata aiurea, ca ii tot pun astia poza de cand se ciondaneste cu "starul" AvC Smile

el cred că e mai vedetă decât Nurgul.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 30 Sept 2010, 9:17 pm

dragelor,va spun o seara frumoasa si noapte buna!
daca nu mai reusesc sa intru sa stiti ca n-am disparut ci pur si simplu tehnica este HALT,sper sa n-o patesc din nou ..dar azi m-a chinuit un pic 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 9:22 pm

andradamaria a scris:dragelor,va spun o seara frumoasa si noapte buna!
daca nu mai reusesc sa intru sa stiti ca n-am disparut ci pur si simplu tehnica este HALT,sper sa n-o patesc din nou ..dar azi m-a chinuit un pic 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793

Noapte bună Andrada !!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 30 Sept 2010, 9:22 pm

DENISA a scris:
el cred că e mai vedetă decât Nurgul.

Poate la el acasa, ca imi aduc aminte ca anul trecut, nu stiu cine a postat stirea, dar era un clasament al cotei actorilor de la turci si sumele incasate de ei pentru roluri si pe primele locuri erau un tip tot cu fata ciudata de bulibasa in prima tinerete, Nurgula, Tuba ... nu imi aduc aminte sa il fi vazut si pe individ pe acolo.

Noapte buna Andrada kiss (ne omoara tehnica fiindca si pe mine m-a dat afara din retea pret de vreo 5 minute iar acum se misca precum personalul sau, mai curand, mocanita)

Ies si eu! Noapte buna! Vise placute kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Sept 2010, 9:51 pm

gata , ies şi eu , mai încerc să mă uit la EZEL.

NOAPTE BUNĂ !!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Tekstanimaties18

un aparat de înfrumuseţare ptr B.14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 52e1ad69b85fba9d986a637
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 30 Sept 2010, 10:08 pm

Sara bună frumoaselor!
Bulgăroaicele se ţin de cuvânt, atunci şi noi ne putem mişca.

Aşk ve Ceza ep. 25 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
https://www.youtube.com/watch?v=5vvtG5bwB4I

Noapte bună tuturor.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Joi 30 Sept 2010, 10:30 pm

Motzişor a scris:Sara bună frumoaselor!
Bulgăroaicele se ţin de cuvânt, atunci şi noi ne putem mişca.

Aşk ve Ceza ep. 25 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original
https://www.youtube.com/watch?v=5vvtG5bwB4I

Noapte bună tuturor.

Thank you sooooooooooooo much

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 296580

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 01 Oct 2010, 6:53 am

Bună dimineaţa!

Aşk ve Ceza ep. 25 - 2/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss cafea kiss cafea kiss cafea
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 01 Oct 2010, 8:23 am

Multumim Motzi. Multumiri si echipei de traducatori din Bulgaria kiss

Sa aveti o zi buna cu mult soare. (Mai pun si eu niste cafea pe masa, ca niciodata nu e prea multa nu??)
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 745790
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 01 Oct 2010, 8:33 am

Buna dimineata,sa aveti o zi frumoasa..si fara sedinte!!!!!!!!!!!!!!
Multumim mult Motzisor!!!!!!!!!!!!!!!!
AM incercat aseara sa vad Ezel,dar n-a mers, or fi pastilele de vina??????????????????da o sa ma uit cand il vor urca fetele pe YT,nu de alta dar mie imi place Kenan..emana masculinitate prin toti porii Smile Smile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 01 Oct 2010, 9:00 am

Buna dimi! cafea
Multumim Motzisor kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Vin 01 Oct 2010, 9:25 am

Buna dimineata fetelor.. floare ...va rog ,stiti daca kanal D Rominia transmite si online.Daca da, puteti sa imi dati si mie link-ul?Multumesc frumos si va doresc sa aveti o zi frumosa.
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 01 Oct 2010, 10:01 am

Buna dimineata, din nou!
Andrada, daca ai mai multa rabdare decat am avut eu, incearca sa vezi episoadele intregi. Mai ales ca acum au si subtitrare in romana. Eu citeam ce punea Berry in engleza, deschideam bucatile pe YouTube si le vedeam pe masura ce aparea traducerea. Am rezistat cat am rezistat si m-am lasat pagubasa ca doar pentru cum arata Ezelu nu merita efortul (apoi si asta e negricios si cu fata cam sifonata si nici nu m-a dat gata ca actor, tot mos Cemal ramane preferatul meu din serial Smile ). Oricum pe la episodul 20 si ceva apare VIPa si nici scenariul nu se mai leaga asa ca poti sa dai pe repede ca nu mai e bai!

Dana, eu in afara de canalele de stiri si de ProTV International nu stiu alte posturi romanesti care sa poata fi vizionate on line . Dar poate nu am cautat bine kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Vin 01 Oct 2010, 10:16 am

multumesc pentru raspuns ,la care canale de stiri te referi?poti sa imi dai link-urile?
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Vin 01 Oct 2010, 11:11 am

[quote="dana sandulescu"]Buna dimineata fetelor.. floare ...va rog ,stiti daca kanal D

Numai cu Internet Explorer, se poate instala bara
http://1tvonline.net/ unde se pot urmari canale tv ,etc.

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Vin 01 Oct 2010, 11:17 am

multumesc pentru informatie floare
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 01 Oct 2010, 11:56 am

Dana, se mai pot vedea, daca ai flash player actualizat (ti-l update-aza automat browser-ul pe care il folosesti ) www.realitatea.net/live, este canalul de stiri Realitatea tv si www.antena3.ro unde cand intri pe site in dreapta au o imagine pe care scrie sa dai click pentru a viziona live. Cam astea sunt!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 01 Oct 2010, 11:57 am

Buna dimineata o zi frumoasa si linistita tuturor kiss Multumiri harnicutelor care au tradus si lor multi kiss
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 01 Oct 2010, 1:30 pm

Daca tot sunt consemnata...am vazut Ezel ep 4,cine mai doreste este urcat aici https://www.youtube.com/user/shustha ,de altfel sunt cele 4 episoade care au fost difuzate la noi...raman si eu la parerea ca e un fel de MONTE CRISTO in varianta turceasca,doar ca abatele FARIA i-a transmis ...cunostinte din toate domeniile,nu i-a aratat doar calea spre vinovati,batranul Cemal...cred ca asa il voi numi,de cate ori voi avea ocazia Smile este un personaj consacrat,ii inoculeaza lui Omer dorinta razbunarii( de parca el nu s-ar trage din popoarele care-si fragezeau carnea sub sa ) si-l pregateste pentru o lume...murdara,intuind ca asa se va derula viata lui EZEL.
replicile lui au ceva din" intelepciunea umanitatii"sintetizata...in diferite limbi..dar parca mai este pana la bunicul..din ASI Smile Smile -
Windy' l-am vazut pe mos Cemal intr-un film american,alea de tipul INDIANA JONES, era unul din directorii muzeului din Cairo,dar un mic escroc,si mai juca acolo si fratele lui FILIZ din< la umbra teilor> eu l-am recunoscut intai dupa voce...nu-mi aduc aminte numele filmului, insa vocea batranului cemal este inconfundabila!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in rest ,banuiesc ca ezel,ca si alte productii turcesti va deveni ORIGINAL Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 01 Oct 2010, 3:31 pm

Andrada nu l-am vazut pe batranul "Cemal" decat in ASI, mi-a placut si imi place si in EZEL (de fapt imi place cel mai mult). Il ajuta si scenariul, care este mult mai inchegat decat la AvC (si nu numai), "curge" logic, insa numai pana la un punct, acum a devenit o zeama lunga.
Si vorbesc astia din EZEL frumooooos rau de tot, filozofie nu gluma. Singura mea problema e ca eu in realitate nu am auzit pe nimeni vorbind asa, nici barem pe Andrei Plesu si el tinea niste cursuri uluitoare. Chiar ca uneori parca ti se servesc citate din culegerile cu panseurile si eseurile filozofice ale lumii. Totusi eu cred ca merita efortul, daca ai rabdarea necesara si tot iti place actorul din rolul principal ...cupidon cupidon
Hai ca ma duc sa vad ce a facut Berenica saptamana asta, ieri nu am avut rabdare sa ma uit la serial. Trebuie sa o vad si pe ea cum sufera, ca randul trecut au tinut-o pe patul de spital tot episodul, numai unchiu' Pala s-a vindecat in 3 zile dupa operatia pe cord. Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 01 Oct 2010, 3:43 pm

Hai ca ma duc sa vad ce a facut Berenica saptamana asta, ieri nu am avut rabdare sa ma uit la serial. Trebuie sa o vad si pe ea cum sufera, ca randul trecut au tinut-o pe patul de spital tot episodul, numai unchiu' Pala s-a vindecat in 3 zile dupa operatia pe cord. Smile [/quote] stupid stupid DESPRE CE SERIAL E VORBA????????????,IN CE MAI JOACA BERENICA????????????/ confused confused stupid stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum