14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:
DESPRE CE SERIAL E VORBA????????????,IN CE MAI JOACA BERENICA????????????/
Pai joaca intr-un serial abia inceput (e la al trelea episod) "Fatmagul ..." nu mai stiu cum. Berenica joaca bine, plange si sufera credibil. Rolul e de fata dintr-o familie simpla care e violata de niste baieti de bani-gata. Tipii din serial sunt uratei si neconvingatori dar iar vedem locatii una si una, masini si haine de super firma (mi se pare ca e productie a casei care realizeaza si EZEL, nu sunt sigura insa). Deocamdata nu stiu ce sa zic despre scenariu ca de doua episoade o vad doar pe fata asta suferind. Sper ca nu va fi o chestie de genul ea saraca, el bogat, el a luat parte la viol ea vrea sa se razbune dar el se dovedeste a fi un tip super fain iar ea se indragosteste de el si dupa multe pripetii chiar se casatoresc cu toate ca nu e de ras Poate ma surprind (placut) scenaristii si lucrurile nu se vor derula asa.
Am inteles ca serialul are un rating ucigator. Se pare ca Berenica stie sa isi aleaga productiile in care joaca si ca este o actrita foarte apreciata la turci (a facut rating exploziv si in seria aia cu blondu' din cate stiu).
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
multumesc,windy_day a scris:
Am inteles ca serialul are un rating ucigator. Se pare ca Berenica stie sa isi aleaga productiile in care joaca si ca este o actrita foarte apreciata la turci (a facut rating exploziv si in seria aia cu blondu' din cate stiu).
pare promitator poate o sa-l caut si eu...nu stiu de ce naiba o asociez pe Berenica cu o pisica ,poate una deaia de VAN adica ..pretioasa...dar tot pisica!!!!!!!!!!!!!!!! pisica infuriat
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:multumesc,
pare promitator poate o sa-l caut si eu...nu stiu de ce naiba o asociez pe Berenica cu o pisica ,poate una deaia de VAN adica ..pretioasa...dar tot pisica!!!!!!!!!!!!!!!! pisica infuriat
Pai arata ca o pustoaica, e slabuta iar in serialul asta este nefardata (adica are tipul ala de machiaj de zici ca nu i-au dat cu nimic pe fata) si pare si mai tanara. Mai are ea de lucru la partea de utilizare a vocii dar la capitolul expresivitate ii da calsa Nurgulei, dar rau de tot (ca stie sa mimeze suferinta si durerea, sufleteasca ma refer, stie sa planga asa cum pe mimoza, scuze iasomia, din AvC nu am vazut-o a fi capabila).
windy_day- vip
EPISODE 28 SUMMARY
Yasemin who is ecstatic with joy about Savas's house surprise now
dreams of living together as a family. Ahmet Moran again forces Sahnur
to deliver drugs using the gun with Haldun's fingerprints on as a threat.
Çiçek is upset because she is stuck between the Moran's and the Baldar's.
Yavuz's unexpected surprises makes Savas goes crazy. nazan is so
upset because Yavuz is close to them now seeks happiness with Bora.
Will Sahnur deliver the drugs again? Will Mehmet who wants to
prevent Yasemin and Savas's relationship, still try to take his revenge?
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
28 bolum
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
BUNA DIMINEATA,
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut si fara...ploi
MULTUMIM PENTRU TRADUCERI SI FOTOGTAFII!!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut si fara...ploi
MULTUMIM PENTRU TRADUCERI SI FOTOGTAFII!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Buna dimineata!!!
Good morning and thank you asi demir and kh69. God please no, not again Sahnur Aga doing "ditry job" because of that little jerk Mustafa.
Din pacate nu am mai putut posta aseara, claculatorul meu a avut "nervi" si nu a mai vrut sa trimita mesaje. Ma gandesc serios ca i-a "cazut greu" BT, ca asa patesc de cate ori apar poze cu ea ... Dar Denisa, a propos de EZEL si intrebarea pusa de tine privitoare la E&Bahar eu am avut impresia ca Ezel nu a fost niciodata indragostit de Bahar doar a "folosit-o", a flirtat cu ea pentru a fi cat mai mult in preajma lui Eysan, dar vazand serialul mai pe sarite (si in parte si fara traducere) mi-or mai fi scapat lucruri pe ici pe colo , prin punctele esential
Acum ies si eu, nu inainte de a lasa cafea si (ca e o vreme rece si mohorata de dai in depresie). Sa aveti un week end placut
Good morning and thank you asi demir and kh69. God please no, not again Sahnur Aga doing "ditry job" because of that little jerk Mustafa.
Din pacate nu am mai putut posta aseara, claculatorul meu a avut "nervi" si nu a mai vrut sa trimita mesaje. Ma gandesc serios ca i-a "cazut greu" BT, ca asa patesc de cate ori apar poze cu ea ... Dar Denisa, a propos de EZEL si intrebarea pusa de tine privitoare la E&Bahar eu am avut impresia ca Ezel nu a fost niciodata indragostit de Bahar doar a "folosit-o", a flirtat cu ea pentru a fi cat mai mult in preajma lui Eysan, dar vazand serialul mai pe sarite (si in parte si fara traducere) mi-or mai fi scapat lucruri pe ici pe colo , prin punctele esential
Acum ies si eu, nu inainte de a lasa cafea si (ca e o vreme rece si mohorata de dai in depresie). Sa aveti un week end placut
windy_day- vip
asi demir- membru activ
Buna ziua!
Sper ca toata lumea e bine. Fiindca eu sunt purin racita, azi am fost consemnata la domiciliu . E, exagerez, ca si asa vremea e urata, urata rau deci nu prea merge sa ies decat la teatru, film ceva iar acolo nu am cum sa intru ca dau un recital de tuse de nu mai intelege nimeni nimic
Ei si daca tot am stat acasa am vazut, printre altele si episodul cu Berenica. Joaca bine, povestea tragica (pana acum) insa actorul din rolul principal are un nas urias, e uratel si se chinuie sa planga cam ca Cem ala din AvC (or fi invatat de la acelasi profesor cum sta treaba cu suferinta ). Se zbate el acolo sa ne convinga ca sufera de mi s-a facut mila de chinul lui. E diferenta de prestatie intre el si Berenica la fel de mare ca intre Fulgerica si Nurgula, de data asta insa tipul e cel care e cam praf.
In rest la fel ca Ezelu, locatii, masini, toale toate din plin ca au unii dintre bogatasii aia o intrare la casa de am crezut ca au filmat la mausoleul dedicat "Eroului necunoscut" (presupun ca exista si la ei asa ceva). Au inceput si astia "bine", fiindca au uitat la un moment dat sa ii picteze ranile Berenicai si, faza tare, saptamana trecuta "doctorita" care o consulta pe Berenica s-a chinuit sa isi puna manusile vreo 10 minute Deci de gafat gafeaza toata lumea, numai ca fata de Bostanel astia gafeaza cu gratie si stil
Rezumatul AvC imi da "fiori" , vad ca ne invartim in cercuri mici cu batai de pas pe loc. Iar ne intoarcem la amenintarile Morunului, la santajul privitor la amprentele derbedeului mic??? Pe urma pe toanta de Nazan pe care nimic nu pare sa o trezeasca la realitate cat o mai tin "legata" de Bora??? Ca ala nu prea mai are motive sa stea pe langa ea dupa ce i-a povestit mototoala toata chestia cu razbunarile, clanurile si alte alea. Dupa ce a aflat toate astea ar fi fost logic si normal ca individul sa isi dea seama ca de la Baldari nu scoate bani nici cu clestele. Sau se prosteste si asta brusc si s-o multumi cu cateva bijuterii aduse de fraiera neamului Baldar cand evident mai "rentabila" era Sevgi, ca aia era partener la firma Iasomicai si sursa sigura si continua de venituri. cupidon Se pare ca urmatoarea miscare a scenaristilor este o reducere semnificativa a IQ-ului majoritatii personajelor din serial.
Sper ca toata lumea e bine. Fiindca eu sunt purin racita, azi am fost consemnata la domiciliu . E, exagerez, ca si asa vremea e urata, urata rau deci nu prea merge sa ies decat la teatru, film ceva iar acolo nu am cum sa intru ca dau un recital de tuse de nu mai intelege nimeni nimic
Ei si daca tot am stat acasa am vazut, printre altele si episodul cu Berenica. Joaca bine, povestea tragica (pana acum) insa actorul din rolul principal are un nas urias, e uratel si se chinuie sa planga cam ca Cem ala din AvC (or fi invatat de la acelasi profesor cum sta treaba cu suferinta ). Se zbate el acolo sa ne convinga ca sufera de mi s-a facut mila de chinul lui. E diferenta de prestatie intre el si Berenica la fel de mare ca intre Fulgerica si Nurgula, de data asta insa tipul e cel care e cam praf.
In rest la fel ca Ezelu, locatii, masini, toale toate din plin ca au unii dintre bogatasii aia o intrare la casa de am crezut ca au filmat la mausoleul dedicat "Eroului necunoscut" (presupun ca exista si la ei asa ceva). Au inceput si astia "bine", fiindca au uitat la un moment dat sa ii picteze ranile Berenicai si, faza tare, saptamana trecuta "doctorita" care o consulta pe Berenica s-a chinuit sa isi puna manusile vreo 10 minute Deci de gafat gafeaza toata lumea, numai ca fata de Bostanel astia gafeaza cu gratie si stil
Rezumatul AvC imi da "fiori" , vad ca ne invartim in cercuri mici cu batai de pas pe loc. Iar ne intoarcem la amenintarile Morunului, la santajul privitor la amprentele derbedeului mic??? Pe urma pe toanta de Nazan pe care nimic nu pare sa o trezeasca la realitate cat o mai tin "legata" de Bora??? Ca ala nu prea mai are motive sa stea pe langa ea dupa ce i-a povestit mototoala toata chestia cu razbunarile, clanurile si alte alea. Dupa ce a aflat toate astea ar fi fost logic si normal ca individul sa isi dea seama ca de la Baldari nu scoate bani nici cu clestele. Sau se prosteste si asta brusc si s-o multumi cu cateva bijuterii aduse de fraiera neamului Baldar cand evident mai "rentabila" era Sevgi, ca aia era partener la firma Iasomicai si sursa sigura si continua de venituri. cupidon Se pare ca urmatoarea miscare a scenaristilor este o reducere semnificativa a IQ-ului majoritatii personajelor din serial.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Sam 02 Oct 2010, 8:00 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Zi buna tuturor
rodica- vip
Varsta : 68
Buna Rodica . Esti bine sper.
windy_day- vip
Servus Rodica, servus Windyyyyy, sănătate multă, eu m-am făcut bine de azi, Maşallah, sper că şi Andrada, ai grijă mare!!!windy_day a scris:Buna Rodica . Esti bine sper.
E bine să treci doar pe porţii de ceai şi vin fiert
Cura sublimă: bei vin fiert până vezi două pălării
Fug la treabă şi revin.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna Motzi.
Multumesc pentru urare si sfat. La mine nu e asa rau, tusesc cu spor insa nu am alte probleme. Dau inainte cu Sinecod si sper sa treaca. Dar sfatul cu vinul fiert e bine de bagat la "cutiuta" speciala a memoriei, ca perioada rece e abia la inceput.
Spor la treaba
Multumesc pentru urare si sfat. La mine nu e asa rau, tusesc cu spor insa nu am alte probleme. Dau inainte cu Sinecod si sper sa treaca. Dar sfatul cu vinul fiert e bine de bagat la "cutiuta" speciala a memoriei, ca perioada rece e abia la inceput.
Spor la treaba
windy_day- vip
Ioteeee, ăsta e gata, dar nu mai avem voie să punem link-ul:windy_day a scris:Buna Motzi.
...
Spor la treaba ...
Aşk ve Ceza ep. 25 - 3/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Motzi, pana la urma ai pus de o "Balcaniada" pentru traducerea AvC!?!
windy_day- vip
Windy, fără să ne lăudăm, dar e culmea ce poate face un hobby dintr-un om. Dacă am povesti şi eu şi Lexia, cum lucrăm cu textul bulgăresc, prin câte filtre îl tragem + turca, bănuiesc că nici nu ne-ar crede. Xalqa aseară m-a ajutat mult, au fost multe expresii intraductibile mot-à-mot. Deci căpşorul omenesc mai contează, nu glumă. Însă, Google translate există, să nu-i fie de deochi! Dacă textul e scris impecabil, fără nicio greşeală, atunci ne putem înţelege unii cu alţii. Uite, chiar mă gândeam, noi avem surioare pe forum din Bulgaria şi din lumea arabă. Sunt fete minunate care vin cu plăcere la noi. Ele ar putea traduce comentariile noastre cu motoraşul oferit de serviciul Google translate , dar dacă textul în română e scris fără diacritice, motoraşul nu mai are ce repera, el are baza de date doar pe formele de dicţionar. :nh8: Nu poate include variantele întâmplătoare sau prescurtările care circulă pe mesajele telefoniei mobile. Ne ajută imens, însă, dacă scriem ,,clasic" .windy_day a scris:Motzi, pana la urma ai pus de o "Balcaniada" pentru traducerea AvC!?!
Motzişor- vip
Motzişor a scris: Sunt fete minunate care vin cu plăcere la noi. Ele ar putea traduce comentariile noastre cu motoraşul oferit de serviciul Google translate , dar dacă textul în română e scris fără diacritice, motoraşul nu mai are ce repera, el are baza de date doar pe formele de dicţionar. :nh8: Nu poate include variantele întâmplătoare sau prescurtările care circulă pe mesajele telefoniei mobile. Ne ajută imens, însă, dacă scriem ,,clasic" .
Motzi, chiar nu ştiam că te poţi baza pe "goagăl" în aşa mare măsura. Eu de câte ori i-am dat să traducă ceva, chiar şi un articol (deci limbaj academic, în adevăratul înţeles al cuvântului, fără prescurtări sau alte minuni) au ieşit numai nostimade. Dar te cred, aşa că trec pe diacritice cu mare plăcere şi promit să scriu frumos, chiar şi despre Iasomia (acum mă gândesc la ce tâmpenii am mai postat şi sper să nu fi fost traduse , poate m-a salvat neutilizarea diacriticelor )
windy_day- vip
Windy, să ştii că uneori acest ,,Google translate" traduce frazele chiar curăţel. Dar e drept că mai are limite. Articolul acela cu limbaj academic dacă avea fraze lungi aia e. O şmecherie este să mai desparţi tu fraza. Apoi altă şmecherie e să ceri traducerea din altă limbă în engleză, nu în română. Poate spun prostii, dar eu am impresia că baza de plecare e engleza. E ca şi cum toţi traducătorii din alte limbi pleacă de la o traducere iniţială în engleză, oferită de gata, şi ei doar modifică acolo unde e neapărată nevoie. Oricum, mi se pare că baza de date se modifică încontinuu, adică băieţii tot refac şi adaugă îmbunătăţind sistemul, spre bucuria mea.windy_day a scris:Motzi, chiar nu ştiam că te poţi baza pe "goagăl" în aşa mare măsura. Eu de câte ori i-am dat să traducă ceva, chiar şi un articol (deci limbaj academic, în adevăratul înţeles al cuvântului, fără prescurtări sau alte minuni) au ieşit numai nostimade. Dar te cred, aşa că trec pe diacritice cu mare plăcere şi promit să scriu frumos, chiar şi despre Iasomia (acum mă gândesc la ce tâmpenii am mai postat şi sper să nu fi fost traduse , poate m-a salvat neutilizarea diacriticelor )
Ei, ia să ne clătim ochii: a apărut şi Aşk ve Ceza ep. 25 - 4/9 subtitrat româneşte - formatul original
Tema: expresivitatea lui Murat:
Motzişor- vip
Dragele mele Wyndy si Motzi sunt bine putin ciocnita de raceala mai mult zic eu un curent in rest e de bine dar la serviciu pisica pe care o aveam in curte a fost omorata de caine si au ramas 5 pisoi care au 2 saptamani (abia au deschis ochisorii) si ii hranim cu biberonul de 3 ori pe zi si astazi a fost randul meu si tgoata zioua am umblat cand acasa cand la serviciu ca nu am vrut sa le schimbam locul. E greu dar bestiile mananca si cresc si fac si multa mizerie asa ca pe langa altele fac si pe mama adoptiva
oricum eu pup pe toata lumea si vreau analiza asupran privirii si expresiei lui Murat
oricum eu pup pe toata lumea si vreau analiza asupran privirii si expresiei lui Murat
rodica- vip
Mamăăă, ce familie unită, ori răcim cu snopul ori ba! SĂNĂTATE RODICA!!!rodica a scris:Dragele mele Wyndy si Motzi sunt bine putin ciocnita de raceala ...
Până descuie Denisa dulapul cu remediile Muratel şi Demirol uite încă ceva:
Vă las cu pupături şi mai revin
Motzişor- vip
O fi Virus de ne-am imbolnavit toate.. Sanatate si multumiri pentru lucrurile frumoase si efortul pe care il faceti pentru traducere
Vedeti ce frumusel e Murat si ce privire are. Pupici revin daca nu mai reusesc sa ne auzim cu bine si maine pana atunci
Vedeti ce frumusel e Murat si ce privire are. Pupici revin daca nu mai reusesc sa ne auzim cu bine si maine pana atunci
rodica- vip
Sănătate multă Rodica! (deci am atins culmea virusologiei noul tip de gripa se transmite prin INTERNET şi se ia de la calculator la om )
Motzi, ce e al lui Fulgerică e pus de-o parte, când plânge, ştie să plângă (parcă) şi cu sufletul nu numai cu ochii ... Şi rămâne unul dintre puţinii actori care poate să transmită atât de multe sentimente, într-o succesiune uluitoare, numai cu ajutorul privirii şi mimicii : de la tristeţea profunda, copleşitoare, la furie, de la furie la deziluzie şi de aici mai departe la durerea neputinţei. ... Asta până îi dă Iasomia o "lopată" peste creştet, în semn de alint şi ne aduce cu picioarele pe pământ şi pe noi, că prea mult sentiment strică
Sănătate multă şi o noapte bună tuturor.
Motzi, ce e al lui Fulgerică e pus de-o parte, când plânge, ştie să plângă (parcă) şi cu sufletul nu numai cu ochii ... Şi rămâne unul dintre puţinii actori care poate să transmită atât de multe sentimente, într-o succesiune uluitoare, numai cu ajutorul privirii şi mimicii : de la tristeţea profunda, copleşitoare, la furie, de la furie la deziluzie şi de aici mai departe la durerea neputinţei. ... Asta până îi dă Iasomia o "lopată" peste creştet, în semn de alint şi ne aduce cu picioarele pe pământ şi pe noi, că prea mult sentiment strică
Sănătate multă şi o noapte bună tuturor.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Dum 03 Oct 2010, 9:51 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Noapte bună şi ţie!windy_day a scris:Sănătate multă Rodica! (deci am atins culmea virusologiei noul tip de gripa se transmite prin INTERNET şi se ia de la calculator la om )
Motzi, ce e al lui Fulgerică e pus de-o parte,... şi de aici mai departe la durerea neputinţei... Sănătate multă şi o noapte bună tuturor.
Motzişor- vip
Aşk Ve Ceza 28 Bölüm Fragmanı
asi demir- membru activ
Dear Asi Demir thank you!asi demir a scris:[center]Aşk Ve Ceza 28 Bölüm Fragmanı
https://www.youtube.com/v/yCKi0xtfe7U
I just found out from my Arab friend that you have a very professional site in Arabic with a lot of Turkish series including Aşk ve Ceza. Episode 25, 26 and 27 are already translated
http://www.panet.co.il/Ext/series.php?name=category&id=17
http://www.panet.co.il/Ext/series.php?name=folder&id=147&autostart=44548 Lucky for you, lucky for Heba
Motzişor- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum