14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Windy nu e nici o problemă se poate discuta despre orice , eu nu comentez că nu am văzut nici măcar o secvenţă din serialul lui Beren şi recunosc la ea nu-mi place decât faţa, la corp nu-mi place e prea subnutrită , e precum o vulpiţă.
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
EU O ASOCIAM CU O PISICADENISA a scris:Windy nu e nici o problemă se poate discuta despre orice , eu nu comentez că nu am văzut nici măcar o secvenţă din serialul lui Beren 33i recunosc la nu-mi place decât faţa, la corp nu-mi place e prea subnutrită , e precum o vulpiţă.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris: EU O ASOCIAM CU O PISICA
mie mi se pare o vulpiţă la care e foarte greu să ghiceşti ce gândeşte .
DENISA a scris:
mie mi se pare o vulpiţă la care e foarte greu să ghiceşti ce gândeşte .
Denisa ai dreptate, totuşi urâtă nu este şi să ştii că nu joacă rău. Să vezi ce suferă şi plânge sărăcuţa, e chiar credibilă în rolul fetei care trăieşte o dramă cumplită. Ce să spun după ce am văzut cu "ştie" să sufere vedeta asta de Nurgula am început să o apreciez mai mult pe madamme Pendula.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:
Denisa ai dreptate, totuşi urâtă nu este şi să ştii că nu joacă rău. Să vezi ce suferă şi plânge sărăcuţa, e chiar credibilă în rolul fetei care trăieşte o dramă cumplită. Ce să spun după ce am văzut cu "ştie" să sufere vedeta asta de Nurgula am început să o apreciez mai mult pe madamme Pendula.
şi despre Cansu spun turcoaicele că e foarte bună , într-un alt serial " Sîla " parcă cică a jucat foarte bine dar în Ezel la cât am văzut eu nu mi se pare a fi foarte bună. Beren are trăsături frumoase dar îşi mai pune câte odată câte o salată pe cap .
un interviu a lui Kudret Sabancı de la croaţi min 05:13
DENISA a scris:
şi despre Cansu spun turcoaicele că e foarte bună , într-un alt serial " Sîla " parcă cică a jucat foarte bine dar în Ezel la cât am văzut eu nu mi se pare a fi foarte bună. Beren are trăsături frumoase dar îşi mai pune câte odată câte o salată pe cap .
Probabil că salata e "garnitură" la creieraş . Denisa din "Sîla" am văzut şi eu ceva (înainte de Ezel că eram curioasă cum "prestează" Cansu). Groaznic, alt serial în care tipa e căsătorită cu forţa şi violată de soţ iar până la urmă se îndrăgosteşte de violator. Mi-a întors stomacul pe dos. Cât despre Cansu era expresivă ca o rigla, ziceai că e amorţită, mie mi se pare mai puţin plată ca interpretare în Ezel. În "Sîla" faţa ei nu spune nimic fie că suferă, plânge, e îndrăgostită sau furioasă, e ca o pagină albă (este cam ca Nurgul în rolul Iasomiei doar că e mai tânără, mai slabă şi mai brunetă)
windy_day- vip
buna natiune...nu v-am uitat..dar mama lui de net nu vrea ..sa vina..
sper ca sunteti bine...
ce-am pierdut? mi-a zis windy ca e vipeala mare? de asta ploua la mine!
sper ca sunteti bine...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
WOW ... LUME NOUĂ ... Ce faci iubita ?? cum e pe la tine ????
mai nimic nou , Murat şi-a scos sora la plimbare , s-a fotografiat cu fanele săptămâna trecută. Iulia B. o fi vipă la ea acasă că în lumea mondenă nu cred că nici pe la coada listei .
mai nimic nou , Murat şi-a scos sora la plimbare , s-a fotografiat cu fanele săptămâna trecută. Iulia B. o fi vipă la ea acasă că în lumea mondenă nu cred că nici pe la coada listei .
traiesc..ploua denisa draga..din cauza curcii cred.DENISA a scris:WOW ... LUME NOUĂ ... Ce faci iubita ?? cum e pe la tine ????
mai nimic nou , Murat şi-a scos sora la plimbare , s-a fotografiat cu fanele săptămâna trecută.
si cu mine nu s-a pozat? eu pe unde umblam mama?
sper ca sunteti bine!
din pacate eu treb sa ies..
va pup...salutari fetelor..
iulia80- vip
iulia80 a scris:
si cu mine nu s-a pozat? eu pe unde umblam mama?
sper ca sunteti bine!
dar noi mă rog ce aveam dacă ne pozam cu el ??? crezi că ne era rău?? tu pozează-te cu franţuji sau poate vrei cu " franţuzoaica " lui Murat
iulia80 a scris:buna natiune...nu v-am uitat..dar mama lui de net nu vrea ..sa vina..
sper ca sunteti bine...
BUUUUUNĂ IULIAAAA AI REUŞIT SĂ INTRI PE NET .
E super VIPă "franţuzoaica". O doresc fanii ... lui Fulgerică departe, departe de tot. Că ai văzut cum au lasat-o tipele alea de-o parte de a trebuit săraca să se zbată să prindă şi un colţişor de mâner de bancă ca să se vadă în poză. Nu contează că după, fanii o taie din cadru, e ea satisfăcută că a fost acolo.
Să fii sănătoasă. Succes şi ... vreme bună
PS Iulia, de unde atâtea poze că tu eşti în Franţa mamă dragă, iar Fulgerică tot la Istanbul
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 04 Oct 2010, 7:51 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
WOOOW!!!!!!!!!!!!!BINE AI REVENIT...NE LIPSESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LIPSESTE..UMORUL FIN SI FERVOAREA...COMMENTURILOR TALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iulia80 a scris:buna natiune...nu v-am uitat..dar mama lui de net nu vrea ..sa vina..
sper ca sunteti bine...
andradamaria- vip
windy_day a scris:
E super VIPă "franţuzoaica". O doresc fanii ... lui Fulgerică departe, departe de tot. Că ai văzut cum au lasat-o tipele alea de-o parte de a trebuit săraca să se zbată să prindă şi un colţişor de mâner de bancă ca să se vadă în poză. Nu contează că după, fanii o taie din cadru, e ea satisfăcută că a fost acolo.
(
eu îi doresc să obţină un contract prin Australia , poate îi încântă pe canguri cu talentul ei înăscut .
buna windy...buna marioara draga..
promit sa fiu cuminte si sa ma rog in fiecare seara la internet sa apara..
din pacate eu chiar treb sa ies..
va pup...si imi e tare dor de voi..si lasati pe mainile mele...pe aioci sunt multe capuse..poate o captusesc cu vreo 2!
mii de
promit sa fiu cuminte si sa ma rog in fiecare seara la internet sa apara..
din pacate eu chiar treb sa ies..
va pup...si imi e tare dor de voi..si lasati pe mainile mele...pe aioci sunt multe capuse..poate o captusesc cu vreo 2!
mii de
iulia80- vip
Te mai aşteptăm acasă ( pe forum )
DENISA a scris:
eu îi doresc să obţină un contract prin Australia , poate îi încântă pe canguri cu talentul ei înăscut .
Denisa ce ai tu cu amărâţii ăia de canguri? Cu ce ţi-au greşit de le-o trimiţi pe VIPă pe cap? Trimite-o şi tu în Sahara ca acolo are loc să exerseze alergarea şi nu are nici concurenţă. Va fi cu siguranţă cea mai cea, fără egal!
Iulia şi sper să ne "revedem" curând.
windy_day- vip
windy_day a scris:
Denisa ce ai tu cu amărâţii ăia de canguri? Cu ce ţi-au greşit de le-o trimiţi pe VIPă pe cap? Trimite-o şi tu în Sahara ca acolo are loc să exerseze alergarea şi nu are nici concurenţă. Va fi cu siguranţă cea mai cea, fără egal!
ei îi vreau doar binele vreau să fie cunoscută şi pe alte continente .Poate se va amoreza de vreun cimpanzeu după acolo
DENISA a scris:
ei îi vreau doar binele vreau să fie cunoscută şi pe alte continente .Poate se va amoreza de vreun cimpanzeu după acolo
Vezi că la australieni mai dă peste aşa ceva şi sunt şi ăştia delicaţi, timizi, îi extermină VIPa doar cu o privire, păcat de ei. Tot Africa rămâne baza (sau Orientul Îndepărtat, dar cât mai îndepărtat)
windy_day- vip
Nu ştiu dacă în Africa se găsesc şi astfel de vietăţi dar i-ar sta bine alături de un asemenea animăluţ.
MAI DAR CE AVETI CU BIETELE...ANIMALE,ce rau v-au facut?MAI BINE...SA CAUTAM O TRADUCERE PENTRU ASTADENISA a scris:Nu ştiu dacă în Africa se găsesc şi astfel de vietăţi http://www.trombon.ro/files/images/4/Sconcs.jpg dar i-ar sta bine alături de un asemenea animăluţ.
. Sevgili kimay .... bu hikaye, ile havada bize doğru atmak
Şaka olmadığını söyle
Biz Murat evini ve Burchin sol olduğunu anlamak
Gerçekten bu doğru olmak istiyorum...cica iasa ceva...fum, textul in turca este postat de Michi,...dar goagalul...ploua afara!
andradamaria- vip
Buna seara dragalaselor am intrat si eu sa va salut.Astazi am fost lao inmormintare am intrat sa va citesc.Va apreciez pentru comentarile si stirile pe care leati adus multi de noapte buna ma retrag sunt foarte obosita pa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andradamaria a scris:SA CAUTAM O TRADUCERE PENTRU ASTA
. Sevgili kimay .... bu hikaye, ile havada bize doğru atmak
Şaka olmadığını söyle
Biz Murat evini ve Burchin sol olduğunu anlamak
Gerçekten bu doğru olmak istiyorum...cica iasa ceva...fum, textul in turca este postat de Michi,...dar goagalul...ploua afara!
e un comentariu a unei bulgăroaice la articolul cu Murat pus de Kimay , daca apare Kimay pe mess o rog să-mi traducă.
Bună seara Lica !
Te rog,cine stie...poate l-a parasit...frantuzoaica...DENISA a scris:
e un comentariu a unei bulgăroaice la articolul cu Murat pus de Kimay , daca apare Kimay pe mess o rog să-mi traducă.
Bună seara Lica !
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Te rog,cine stie...poate l-a parasit...frantuzoaica...
ar fi prea frumos să fie şi adevărat dar în articol nu scrie nimic de Burcin.
Bună Lica. Condoleanţe. Sper că nu a fost cineva din familia ta.
Andrada, se pare că e vorba de un mesaj referitor la textul care însoţea fotografia cu Fulgerică şi sora lui. Fata care scrie mesajul a înţeles că MY a plecat de acasă, în sensul că a părăsit-o pe BT ... şi se bucură. Cred că a avut o traducere aproximativă a articolului şi de aici confuzia (a pus Motzi traducerea şi ... nici gând). Cum fotografia este făcută ieri probabil că toată lumea se aştepta să fie şi VIPa cu Fulger şi sora lui ... deci a fost nevoie de o scânteie mică pentru a-i cuprinde mirarea pe fani Uite aşa apare şi tentaţia de a da frâu liber speculaţiilor
Andrada, se pare că e vorba de un mesaj referitor la textul care însoţea fotografia cu Fulgerică şi sora lui. Fata care scrie mesajul a înţeles că MY a plecat de acasă, în sensul că a părăsit-o pe BT ... şi se bucură. Cred că a avut o traducere aproximativă a articolului şi de aici confuzia (a pus Motzi traducerea şi ... nici gând). Cum fotografia este făcută ieri probabil că toată lumea se aştepta să fie şi VIPa cu Fulger şi sora lui ... deci a fost nevoie de o scânteie mică pentru a-i cuprinde mirarea pe fani Uite aşa apare şi tentaţia de a da frâu liber speculaţiilor
windy_day- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum