14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu-i nimic daca nu scrie in articol...,pe mine m-au pus pe ganduri pozele cu diferiti membri ai familiei sale....si toate fara Burcin,cam ciudat,avand in vedere ca ne-a ametit cu superlativele la adresa ..sotioarei...probleme in paradis???????DENISA a scris:
ar fi prea frumos să fie şi adevărat dar în articol nu scrie nimic de Burcin.
Windy...
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:Nu-i nimic daca nu scrie in articol...,pe mine m-au pus pe ganduri pozele cu diferiti membri ai familiei sale....si toate fara Burcin,cam ciudat,avand in vedere ca ne-a ametit cu superlativele la adresa ..sotioarei...probleme in paradis???????
Windy...
Andrada, între timp i-a mai trecut şi lui febra superlativelor . Poate că ei nu i-o face plăcere să fie fotografiată alături de "anonimii" din familia lui MY, că doar ea e obişnuită numai cu VIP-uri, ai văzut doar ce de "celebrităţi" are în neam.
Încep să cred că printre fobiile ei se numără copiii, soacra, socrul şi cumnata! În schimb are o "uşoară" obsesie când vine vorba de fanele lui Fulgerică
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
dacă era ea în locul surorii lui Murat să vezi ce rânjea la blitzuri .
Intrucat mi-ati taiat elanul m-ati readus la crunta realitate,va spun noapte buna si multi
andradamaria- vip
DENISA a scris: dacă era ea în locul surorii lui Murat să vezi ce rânjea la blitzuri .
Îţi dai seama ce a fost pe ea, să rateze o astfel de ocazie!!! Că ea e ca hipnotizată când vede reporteri
Noapte bună Andrada.
Hai să te mai înveselesc, nu pot să te trimit la culcare supărată. Să speculăm şi noi puţin pe marginea pozelor apărute în ultimul timp spunând că oricum treaba nu e oablă, că uite VIPa se ţine departe de familia lui, nu face poze nici barem cu soacra deşi mai ieri spunea că se împacă extraordinar de bine cu aceasta.
E mai bine acum???
Somn uşor
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 04 Oct 2010, 9:19 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
sunt doar vise ale noastre taică
Dana knows nothing of any separation Murat's of his wife
Noapte bună Andrada !!!
Dana knows nothing of any separation Murat's of his wife
Noapte bună Andrada !!!
DENISA a scris:sunt doar vise ale noastre taică
Of Denisa, of uite ăsta da realism, îmi place. Da-i înainte, omoară orice speranţă
Şi eu înţelesesem la fel, dar imaginaţia fetei care a scris mesajul s-a cam "aprins".
Ies şi eu. Vă pup, vise plăcute.
Noapte bună!
windy_day- vip
windy_day a scris:
Of Denisa, of uite asta da realism, îmi place. Da-i înainte, omoară orice speranţă
Şi eu înţelesesem la fel, dar imaginaţia fetei care a scris mesajul s-a cam "aprins".
realitatea e cam crudă ptr noi dar dacă sperăm poate şi visurile noastre vor deveni realitate sau cel mai bine să aibă parte de ce e mai bun ptr el , dacă e fericit şi împlinit în viaţa personală o să acceptăm şi noi în final situaţia .
Ies şi eu ne reauzim mâine.
Fetelor să nu mai fierbem în suc propriu bulgăroaica a tradus cu Google din turcă în bulgară şi asta ia ieştit la traducere .
DENISA a scris:
realitatea e cam crudă ptr noi dar dacă sperăm poate şi visurile noastre vor deveni realitate sau cel mai bine să aibă parte de ce e mai bun ptr el , dacă e fericit şi împlinit în viaţa personală o să acceptăm şi noi în final situaţia .[/color]
M-am întors. Precizez, eu înţelesesem că a plecat de acasă pentru a se întâlni cu prietenii şi sora lui nu că a părăsit-o pe BT .
Denisa, pe mine nu mă deranjează cu nimic că e căsătorit cu BT, bănuiesc eu că îi e bine dacă stă alături de ea. Mă deranjează însă faptul că individa (care mai este şi persoană publică) se poartă ca o ţoapă. Ultima apariţie, cea de la întâlnirea lui Fulger cu fanii, e cea mai bună dovadă. Oare ea chiar nu şi-o fi dat seama de ridicolul situaţiei???
În fine, noapte bună din nou.
windy_day- vip
Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Am vazut ca aseara a aparut si Iulia ma bucur f.mult
Dana se simte un pic mai bine
Am vazut ca aseara a aparut si Iulia ma bucur f.mult
Dana se simte un pic mai bine
rodica- vip
Varsta : 68
Bună dimineaţaaaaa!!!!
Ei bine dacă ne-am mai liniştit cu plecatul de acasă hai să învăţăm să-i facem lui
o cafea
pe placul lui că dacă cumva ne vizitează să fim pregătite
Cafeaua este şi pentru voi.
O zi bună!
Ei bine dacă ne-am mai liniştit cu plecatul de acasă hai să învăţăm să-i facem lui
o cafea
pe placul lui că dacă cumva ne vizitează să fim pregătite
Cafeaua este şi pentru voi.
O zi bună!
Buna dimineata dragalaselor va doresc o zi minunata cu mult soare si multe bucurii.Sper sa primim vesti cit mai placute despre preferati nostri care neau unit pe acest forum va iubesc multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lămurirea comentariului bulgăroaicei
I don't think the translation tools you used gave you the exact translation of this message.
Murat Yıldırım was spotted walking in Bebek with his sister. After dropping her off at her house, he went to see his friends...
Please don't trust the online translation tools. They sometimes mistranslate even the simplest sentences.
A fost doar e eroare de traducere cu vestitul "goagăl"
Murat Yıldırım a fost reperat mergând pe jos în Bebek cu sora lui. După ce a lăsat-o la ea acasă a mers să se vadă cu prietenii lui ...
Vă rugăm să nu aveţi încredere în instrumentele online de traducere. Ele traduc greşit uneori chiar şi cele mai simple propoziţii.
Uitaţi încă o dovadă cum dă iubirea pe afară în fam . lui Fulgerică
săptămâna trecută la întâlnirea cu fanele Murat i-a dat lui B. un " mare sărut " pe obraz
săptămâna trecută la întâlnirea cu fanele Murat i-a dat lui B. un " mare sărut " pe obraz
Good morning girls
buna dimineat,a ...denisa ...lexia..lica54
buna dimineat,a ...denisa ...lexia..lica54
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Hello Kh69 !!! how are you?
buna ziua tuturor,
Ei acum ca ne-am linistit cu ..plecatul de acasa ne raman BALDARII si MORUNII, sa vedem ce vor mai "scoate "din maneca..cele doua tabere...sper ca Bostanul si scenaristii sa nu fie plecati de acasa
Ei acum ca ne-am linistit cu ..plecatul de acasa ne raman BALDARII si MORUNII, sa vedem ce vor mai "scoate "din maneca..cele doua tabere...sper ca Bostanul si scenaristii sa nu fie plecati de acasa
andradamaria- vip
Bună ziua!!!DENISA a scris:Uitaţi încă o dovadă cum dă iubirea pe afară în fam . lui Fulgerică
Denisa, dacă se sărută se supără o parte dintre fani că aşa ceva nu se face în public, dacă nu se sărută sar ceilalţi că nu pe obraz se pupă doi soţi care se iubesc , dificilă situaţie.
Dau semnal în seara asta când intru pe NET ca să ne împărţim atribuţiile. În principiu rămâne ca de obicei: tu te ocupi cu imaginea eu cu textul
windy_day- vip
DENISA a scris:Hello Kh69 !!! how are you?
denisa ..I am fine ..Thank you
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Fetelor ce liniste in ograda voastra unde sunteti va pregatiti pentru diseara vizionare placuta va doresc multi pentru toate dragalasele
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Hello !!! of Lica sarcinile contractuale ne fac să absentăm .
Fetelor dragostea pluteşte în aer în familionul Yildirim
GÖNÜLCE, e.min and sozbey met Murat Yıldırım last week at a cafe, as you know. It was not an arranged meeting; totally spontaneous. Murat Yıldırım came to the same cafe where our friends were and he started playing backgammon with one of his friends (also an actor). Then upon request, he was kind enough to sit at our friends' table and talk with them. Meantime he had a phone call with his wife Burçin Terzioğlu and after a while she came to the cafe and joined the group for a short while. When Burçin T. came, Murat Y. gave her a big kiss on the cheek, as GÖNÜLCE says.
There is no need to discuss about the details of their kiss or relationship. They were at a public setting with people they met for the first time. You can't expect too much romance or affection at a public place. As fas as I understand, they behaved as sincere and kind as they could to each other.
At the end, they are together and seem to be living happily (ever after).
Fetelor dragostea pluteşte în aer în familionul Yildirim
GÖNÜLCE, e.min and sozbey met Murat Yıldırım last week at a cafe, as you know. It was not an arranged meeting; totally spontaneous. Murat Yıldırım came to the same cafe where our friends were and he started playing backgammon with one of his friends (also an actor). Then upon request, he was kind enough to sit at our friends' table and talk with them. Meantime he had a phone call with his wife Burçin Terzioğlu and after a while she came to the cafe and joined the group for a short while. When Burçin T. came, Murat Y. gave her a big kiss on the cheek, as GÖNÜLCE says.
There is no need to discuss about the details of their kiss or relationship. They were at a public setting with people they met for the first time. You can't expect too much romance or affection at a public place. As fas as I understand, they behaved as sincere and kind as they could to each other.
At the end, they are together and seem to be living happily (ever after).
Bună frumoaselor! Lipsesc doar cu vorba cu fapta sunt pe lângă voi, la munca de jos
Vă pup, o după amiază frumoasă
Vă pup, o după amiază frumoasă
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 05 Oct 2010, 5:11 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/10/05/setlere_dondu
05.10.2010
atv'de yayınlanan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'Aşk ve Ceza' dizisi, kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Askerliğini tamamladıktan sonra hemen setlere koşan Sinan Tuzcu'nun ardından Ahu Yağtu da 'Aşk ve Ceza'ya katıldı.
Hello Motzi !!!
Gata îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , ne auzim mai târziu , Windy mulţam de ajutor .
05.10.2010
atv'de yayınlanan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'Aşk ve Ceza' dizisi, kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Askerliğini tamamladıktan sonra hemen setlere koşan Sinan Tuzcu'nun ardından Ahu Yağtu da 'Aşk ve Ceza'ya katıldı.
Hello Motzi !!!
Gata îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , ne auzim mai târziu , Windy mulţam de ajutor .
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum