Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 11 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Lun 04 Oct 2010, 8:50 pm

DENISA a scris:

ar fi prea frumos să fie şi adevărat dar în articol nu scrie nimic de Burcin.
Nu-i nimic daca nu scrie in articol...,pe mine m-au pus pe ganduri pozele cu diferiti membri ai familiei sale....si toate fara Burcin,cam ciudat,avand in vedere ca ne-a ametit cu superlativele la adresa ..sotioarei...probleme in paradis???????
Windy... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 8:59 pm

andradamaria a scris:Nu-i nimic daca nu scrie in articol...,pe mine m-au pus pe ganduri pozele cu diferiti membri ai familiei sale....si toate fara Burcin,cam ciudat,avand in vedere ca ne-a ametit cu superlativele la adresa ..sotioarei...probleme in paradis???????
Windy... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Andrada, între timp i-a mai trecut şi lui febra superlativelor Smile . Poate că ei nu i-o face plăcere să fie fotografiată alături de "anonimii" din familia lui MY, că doar ea e obişnuită numai cu VIP-uri, ai văzut doar ce de "celebrităţi" are în neam.
Încep să cred că printre fobiile ei se numără copiii, soacra, socrul şi cumnata! În schimb are o "uşoară" obsesie când vine vorba de fanele lui Fulgerică Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 9:04 pm

dacă era ea în locul surorii lui Murat să vezi ce rânjea la blitzuri .14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 1836542t7sa122881
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Lun 04 Oct 2010, 9:10 pm

Intrucat mi-ati taiat elanul Smile m-ati readus la crunta realitate,va spun noapte buna si multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 9:10 pm

DENISA a scris: dacă era ea în locul surorii lui Murat să vezi ce rânjea la blitzuri .

Îţi dai seama ce a fost pe ea, să rateze o astfel de ocazie!!! Că ea e ca hipnotizată când vede reporteri Smile

Noapte bună Andrada.
Hai să te mai înveselesc, nu pot să te trimit la culcare supărată. Să speculăm şi noi puţin pe marginea pozelor apărute în ultimul timp spunând că oricum treaba nu e oablă, că uite VIPa se ţine departe de familia lui, nu face poze nici barem cu soacra deşi mai ieri spunea că se împacă extraordinar de bine cu aceasta.
E mai bine acum??? Smile
Somn uşor kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 04 Oct 2010, 9:19 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 9:13 pm

sunt doar vise ale noastre taică

Dana knows nothing of any separation Murat's of his wife

Noapte bună Andrada !!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 9:28 pm

DENISA a scris:sunt doar vise ale noastre taică

Smile Smile Of Denisa, of uite ăsta da realism, îmi place. Da-i înainte, omoară orice speranţă Smile
Şi eu înţelesesem la fel, dar imaginaţia fetei care a scris mesajul s-a cam "aprins". Smile

Ies şi eu. Vă pup, vise plăcute.
Noapte bună!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 04 Oct 2010, 9:31 pm

windy_day a scris:

Smile Smile Of Denisa, of uite asta da realism, îmi place. Da-i înainte, omoară orice speranţă Smile
Şi eu înţelesesem la fel, dar imaginaţia fetei care a scris mesajul s-a cam "aprins". Smile

realitatea e cam crudă ptr noi dar dacă sperăm poate şi visurile noastre vor deveni realitate sau cel mai bine să aibă parte de ce e mai bun ptr el , dacă e fericit şi împlinit în viaţa personală o să acceptăm şi noi în final situaţia .

Ies şi eu ne reauzim mâine.

Fetelor să nu mai fierbem în suc propriu bulgăroaica a tradus cu Google din turcă în bulgară şi asta ia ieştit la traducere .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 04 Oct 2010, 9:50 pm

DENISA a scris:
realitatea e cam crudă ptr noi dar dacă sperăm poate şi visurile noastre vor deveni realitate sau cel mai bine să aibă parte de ce e mai bun ptr el , dacă e fericit şi împlinit în viaţa personală o să acceptăm şi noi în final situaţia .[/color]

M-am întors. Precizez, eu înţelesesem că a plecat de acasă pentru a se întâlni cu prietenii şi sora lui nu că a părăsit-o pe BT Smile .
Denisa, pe mine nu mă deranjează cu nimic că e căsătorit cu BT, bănuiesc eu că îi e bine dacă stă alături de ea. Mă deranjează însă faptul că individa (care mai este şi persoană publică) se poartă ca o ţoapă. Ultima apariţie, cea de la întâlnirea lui Fulger cu fanii, e cea mai bună dovadă. Oare ea chiar nu şi-o fi dat seama de ridicolul situaţiei???
În fine, noapte bună din nou.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mar 05 Oct 2010, 8:21 am

Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Am vazut ca aseara a aparut si Iulia ma bucur f.mult

Dana se simte un pic mai bine
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 05 Oct 2010, 8:44 am

Bună dimineaţaaaaa!!!!
Ei bine dacă ne-am mai liniştit cu plecatul de acasă hai să învăţăm să-i facem lui 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 255789
o cafea
pe placul lui că dacă cumva ne vizitează să fim pregătite Smile Smile Smile

Cafeaua este şi pentru voi.
O zi bună!
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 05 Oct 2010, 9:05 am

Buna dimineata dragalaselor va doresc o zi minunata cu mult soare si multe bucurii.Sper sa primim vesti cit mai placute despre preferati nostri care neau unit pe acest forum va iubesc multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 9:29 am

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 49218306270117920581

Lămurirea comentariului bulgăroaicei

I don't think the translation tools you used gave you the exact translation of this message.

Murat Yıldırım was spotted walking in Bebek with his sister. After dropping her off at her house, he went to see his friends...

Please don't trust the online translation tools. They sometimes mistranslate even the simplest sentences.

A fost doar e eroare de traducere cu vestitul "goagăl"

Murat Yıldırım a fost reperat mergând pe jos în Bebek cu sora lui. După ce a lăsat-o la ea acasă a mers să se vadă cu prietenii lui ...

Vă rugăm să nu aveţi încredere în instrumentele online de traducere. Ele traduc greşit uneori chiar şi cele mai simple propoziţii.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 9:47 am

Bună dimineaţa!!

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Kippen1014. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Z4caacf4075b62

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 4234512i71xyklx14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 90f0f68bb3e7f99537172945fc3c16f9

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 2557631o
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 10:13 am

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 64797_484856620604_284855175604_7347802_8196742_n14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 66549620915362709942
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 10:58 am

Uitaţi încă o dovadă cum dă iubirea pe afară în fam . lui Fulgerică

săptămâna trecută la întâlnirea cu fanele Murat i-a dat lui B. un " mare sărut " pe obraz
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 MSN-Emoticon-155
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mar 05 Oct 2010, 11:43 am

Good morning girls kiss

buna dimineat,a ...denisa ...lexia..lica54
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 11:46 am

Hello Kh69 !!! how are you?14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 85892198209184586200
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mar 05 Oct 2010, 1:17 pm

buna ziua tuturor,
Ei acum ca ne-am linistit cu ..plecatul de acasa Smile Smile ne raman BALDARII si MORUNII, sa vedem ce vor mai "scoate "din maneca..cele doua tabere...sper ca Bostanul si scenaristii sa nu fie plecati de acasa Smile Smile Smile confused confused
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 05 Oct 2010, 1:45 pm

DENISA a scris:Uitaţi încă o dovadă cum dă iubirea pe afară în fam . lui Fulgerică

săptămâna trecută la întâlnirea cu fanele Murat i-a dat lui B. un " mare sărut " pe obraz
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 MSN-Emoticon-155
Bună ziua!!!
Denisa, dacă se sărută se supără o parte dintre fani că aşa ceva nu se face în public, dacă nu se sărută sar ceilalţi că nu pe obraz se pupă doi soţi care se iubesc Smile Smile , dificilă situaţie.

Dau semnal în seara asta când intru pe NET ca să ne împărţim atribuţiile. În principiu rămâne ca de obicei: tu te ocupi cu imaginea eu cu textul Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Mar 05 Oct 2010, 2:23 pm

DENISA a scris:Hello Kh69 !!! how are you?14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 85892198209184586200

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 648483 denisa ..I am fine ..Thank you kiss

kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 05 Oct 2010, 3:27 pm

Fetelor ce liniste in ograda voastra unde sunteti va pregatiti pentru diseara vizionare placuta va doresc 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793 multi pentru toate dragalasele 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 4:41 pm

Hello !!! of Lica sarcinile contractuale ne fac să absentăm .

Fetelor dragostea pluteşte în aer în familionul Yildirim

GÖNÜLCE, e.min and sozbey met Murat Yıldırım last week at a cafe, as you know. It was not an arranged meeting; totally spontaneous. Murat Yıldırım came to the same cafe where our friends were and he started playing backgammon with one of his friends (also an actor). Then upon request, he was kind enough to sit at our friends' table and talk with them. Meantime he had a phone call with his wife Burçin Terzioğlu and after a while she came to the cafe and joined the group for a short while. When Burçin T. came, Murat Y. gave her a big kiss on the cheek, as GÖNÜLCE says.

There is no need to discuss about the details of their kiss or relationship. They were at a public setting with people they met for the first time. You can't expect too much romance or affection at a public place. As fas as I understand, they behaved as sincere and kind as they could to each other.

At the end, they are together and seem to be living happily (ever after).

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 14359_b
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 05 Oct 2010, 5:01 pm

Bună frumoaselor! Lipsesc doar cu vorba cu fapta sunt pe lângă voi, la munca de jos alien
Vă pup, o după amiază frumoasă floare floare floare

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 05 Oct 2010, 5:11 pm, editata de 1 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 5:06 pm

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/10/05/setlere_dondu

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 28l3vj7

05.10.2010

atv'de yayınlanan ve başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'Aşk ve Ceza' dizisi, kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. Askerliğini tamamladıktan sonra hemen setlere koşan Sinan Tuzcu'nun ardından Ahu Yağtu da 'Aşk ve Ceza'ya katıldı.

Hello Motzi !!!

Gata îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , ne auzim mai târziu , Windy mulţam de ajutor .14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 46751120865965312139

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 2883954wtokh7wp1m
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 2883954wtokh7wp1m

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 40 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum