14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Meantime he had a phone call with his wife Burçin Terzioğlu and after a while she came to the cafe and joined the group for a short while. [/color]
ASTA E FRAZA CEA MAI INTERESANTĂ!!!!! Deci stătea VIPa acasă sau pe unde o fi fost, după care dă ea un telefon şi cum află că Fulgerică e cu fanii, brusc intervine o schimbare de plan şi "marea vedetă" vine val-vârtej să se întâlnească şi ea cu fanii, fanii lui Fulgerică bineînţeles, că ai ei de unde???? Şi stă la cafenea cât să mai bifeze apariţia în nişte poze alături de fane, tot ale lui Fulgerică. Puahahaha, ca persoană publică să îi faci aşa ceva soţului, tot persoană publică, este grobian PUNCT. Pe mine sincer mă amuză, apariţiile lor împreună încep să devină "epice"
Hi kh69, how are you today?
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="DENISA"][color=darkblue]http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/10/05/setlere_dondu
Gata îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , ne auzim mai târziu ,
Bună seara, prezentă şi eu, vai Denisa câtă melancolie, oare o fi în ton cu episodul din această seară?
Hi kh69 are you ready for tonight's meeting with Murat?
Deci se cam joacă Muri Hmm??
Gata îmi strâng catrafusele şi plec spre casă , ne auzim mai târziu ,
Bună seara, prezentă şi eu, vai Denisa câtă melancolie, oare o fi în ton cu episodul din această seară?
Hi kh69 are you ready for tonight's meeting with Murat?
Deci se cam joacă Muri Hmm??
Pe la noi este o toamna..bacoviana de-a dreptul,un cer plumburiu si o ploaie neostenita pe langa cele 7 grade Celsius dau imaginea zilei..urat,urat,urat ,sper sa nu devina si tehnica meteosensibila ca iar nu-l vad pe Muri!!!!!!!!!!!! :ploaie:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Salut KH69, Lexia, Andrada, Lica, Denisa, Windy, melancolie?
Să punem gaz pe foc!!!
indragostit
Să punem gaz pe foc!!!
indragostit
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună seara
Motzi, dar clip cu Yasomia altoindu-l "duios" peste căpăţână pe Savaş nu ai? Acolo artă şi gingăşie
Motzi, dar clip cu Yasomia altoindu-l "duios" peste căpăţână pe Savaş nu ai? Acolo artă şi gingăşie
windy_day- vip
Bună seara !!!
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Oct 2010, 7:50 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:Bună seara !!!
Bună Denisa. Iau şi astă seară traducerea??? Dacă am ce traduce bineînţeles, că tu sigur vei avea ce poze să postezi
windy_day- vip
bună Windy , eu sper să avem traducere .
DENISA a scris:bună Windy , eu sper să avem traducere .
OK, dacă avem norocul ăsta, tu aduci varianta engleză şi eu o trec pe română, goagăl doi facem aici
windy_day- vip
nu avem noi şanse să egalăm " goagălul "
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Oct 2010, 8:04 pm, editata de 1 ori
are ozet Motzi, vrei sa ma omori!!!!!!!!!!!!!!
doamne,toate telefoanele si-au gasit sa sune..............
doamne,toate telefoanele si-au gasit sa sune..............
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 05 Oct 2010, 8:22 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Aş vrea eu să pot să traduc, chiar şi aşa poticnit, din japoneză sau arabă (adică să înţeleg şi scrisul ăla pictat)DENISA a scris:nu avem noi şanse să egalăm " goagălul "
windy_day- vip
Özetul ne mănâncă din serial .
DENISA a scris:Özetul ne mănâncă din serial .
Hai că e surt sub 15 minute
Uauuu au gasit ăia de la recuzită râşniţa
Urâte sandalele Nurgulei, parcă are picioarele bandajate şi mai au şi tocuri de 20 de cm, zici că e cocoţată pe picioroange.
windy_day- vip
Hai că a început să se întrerupă tot mai des, şi îmi rămâne stop-cadru numai pe Nurgula. Mă dă gata, îl închid dacă ai face asta, ce numai eu să fiu pedepsită?
windy_day- vip
La mine merge bine dar nu apare nici o traducere
Admiraţi inelul lui Nazan , e piesă rară
Admiraţi inelul lui Nazan , e piesă rară
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Oct 2010, 8:47 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:La mine merge bine dar nu apare nici o traducere
Uite că face Iasomica un menu complet carne, brânză, lapte ... cam multe proteine, să îi caute şi unul cu sere, aprozar ceva! Şi are biata femeie pantofi unii mai urâţi decât ceilalţi. Cred că au achiziţionat ăştia toată încălţămintea nevândută la promoţiile sezonului.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 05 Oct 2010, 8:58 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
I se aprind calcaiele si "cumnatelului" dupa Iasomie ??
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
1. Ahmet moran is putting pressure on Sahnur by sending her a baby crib, he wants a grandchild from çiçek&savas.
Esref seems to have a soft spot for endam too I couldn't figure him out..
**
anyway HELLO.. just got back from sports.
so I missed the beginning.
**
savas said are you happy now mom? did you get what you wanted.. and she said oh please stop.. and she goes off.
**
sevgi comes yas.. and says we have a new customer.. they were intrigued by what we did for the Baldar's.. and I guess this isYavuz's company.
**
Bora has proposed to Nazan.
**The idiot mustafa comes to savas.. and he says Tugrul has been threatening him. and Savas gets angry and tells him to go to his room.
**
Yavuz is at Tugrul's house. he picks him up.. he tells him he has to turn himself in to the closest precinct or police station.. He has beat him up badly.
Yavuz tells this to Çiçek and he tells çiçek to give the phone to Yavuz.
**
savas comes up the stairs and hears çiçek and mustafa talk on the phone and he wants an explanation.
Çiçek of course tells the truth.
**
Çiçek had told his brother for help and Savas is so angry he flips. he says when I am here you do not need anyone elses help. and especially not your murderer brother's help.
Fidan wants to go back to Van because she is scared of Haldun being in trouble all the time. and just as Pala says he cannot leave savas stranded savas comes down the stairs and tells fidan no one is going anywhere.
**
pala explains about Haldun. and that they are scared for his well being.. and pala says when you lose the ones you love you cannot live.
**
savas calls a family meeting
Yas and sevgi come to Yavuz's company for a meeting.
(for the first time Yas looks pretty or is because she suits Yavuz more
Esref seems to have a soft spot for endam too I couldn't figure him out..
**
anyway HELLO.. just got back from sports.
so I missed the beginning.
**
savas said are you happy now mom? did you get what you wanted.. and she said oh please stop.. and she goes off.
**
sevgi comes yas.. and says we have a new customer.. they were intrigued by what we did for the Baldar's.. and I guess this isYavuz's company.
**
Bora has proposed to Nazan.
**The idiot mustafa comes to savas.. and he says Tugrul has been threatening him. and Savas gets angry and tells him to go to his room.
**
Yavuz is at Tugrul's house. he picks him up.. he tells him he has to turn himself in to the closest precinct or police station.. He has beat him up badly.
Yavuz tells this to Çiçek and he tells çiçek to give the phone to Yavuz.
**
savas comes up the stairs and hears çiçek and mustafa talk on the phone and he wants an explanation.
Çiçek of course tells the truth.
**
Çiçek had told his brother for help and Savas is so angry he flips. he says when I am here you do not need anyone elses help. and especially not your murderer brother's help.
Fidan wants to go back to Van because she is scared of Haldun being in trouble all the time. and just as Pala says he cannot leave savas stranded savas comes down the stairs and tells fidan no one is going anywhere.
**
pala explains about Haldun. and that they are scared for his well being.. and pala says when you lose the ones you love you cannot live.
**
savas calls a family meeting
Yas and sevgi come to Yavuz's company for a meeting.
(for the first time Yas looks pretty or is because she suits Yavuz more
eu am obosit sa o tot vad pe YASO DESCHIZAND USA AIA....DOAR TINUTELE EI 'DESAVARSITE " sunt diferite...in rest stop cadru...si imi plac geamantanele Floricicai... si ca sa vezi minune...tocmai la Yavuz...incepe activitatea noii firme
andradamaria- vip
2.Savas says he will not sit. and when sahnur says pala should not go to Van he says we will talk when everyone is gathered. and he says if you have something to say say it when everyone is here.
**
Yavuz says to Yas it shows that you like your job.
**
savas says yavuz is your brother but you are one of us. he says to nazan you should not be hostile to Çiçek. He says to sahnur you cannot give any decisions without consenting me.
he says to Fidan.. you are not going anywhere and when we have a problem we will all gather round and give a mutual decision and solve the problem.
**
savas goes out and he sees a new car.. and apparently Yavuz bought çiçek a new car and savas gets angry again.. and he says this is the last time he is helping you out financially.
**
çiçek then tells sahnur that savas got angry at her but mostly its because he helped out with Mustafa.
Savas wants to find Yavuz's adres. he is probably going to pay him a visit.
**
nazan tells fidan to run away from this house.
**
Pala is taking out all his family.. he says we will go out..
**
Yas and sevgi are leaving Yavuz's company.. (Oh my god Yas's shoes )
**
Savas comes to Yavuz's company. he decides to take the stairs and misses Yas and sevgi by seconds.
**
Savas says who are you to buy Çiçek a car or help out Mustafa.
**
he says don't cross the line. you are always a murderer for me and this fact will never change. he says stay away from my family and this is my last warning.
**
sahnur says everyone is running off and fidan says I WONDER WHY?
**
sahnur tells nazan to stay for a bit and she wants to talk to her.
**
Yavuz says to Yas it shows that you like your job.
**
savas says yavuz is your brother but you are one of us. he says to nazan you should not be hostile to Çiçek. He says to sahnur you cannot give any decisions without consenting me.
he says to Fidan.. you are not going anywhere and when we have a problem we will all gather round and give a mutual decision and solve the problem.
**
savas goes out and he sees a new car.. and apparently Yavuz bought çiçek a new car and savas gets angry again.. and he says this is the last time he is helping you out financially.
**
çiçek then tells sahnur that savas got angry at her but mostly its because he helped out with Mustafa.
Savas wants to find Yavuz's adres. he is probably going to pay him a visit.
**
nazan tells fidan to run away from this house.
**
Pala is taking out all his family.. he says we will go out..
**
Yas and sevgi are leaving Yavuz's company.. (Oh my god Yas's shoes )
**
Savas comes to Yavuz's company. he decides to take the stairs and misses Yas and sevgi by seconds.
**
Savas says who are you to buy Çiçek a car or help out Mustafa.
**
he says don't cross the line. you are always a murderer for me and this fact will never change. he says stay away from my family and this is my last warning.
**
sahnur says everyone is running off and fidan says I WONDER WHY?
**
sahnur tells nazan to stay for a bit and she wants to talk to her.
1. Ahmet Moran, prin trimiterea leagănului pentru copii, face presiuni asupra lui Sahnur aratându-i că vrea un nepot de la çiçek&savas.
Esref pare că are unele sentimente şi pentru Endam (nu îmi pot da seama ce e cu el de fapt ...)
**
savas întreabă "Eşti fericită mamă? Ai obţinut ceea ce îţi doreai ... iar ea răspunde "te rog opreşte-te" şi iese din încăpere.
**
sevgi vine la Yasemin.. şi spune că au un nou client ... sunt încântaţi de ceea ce am făcut pentru Baldari ... presupun că este vorba despre compania lui Yavuz.
**
Bora a cerut-o în căsătorie pe Nazan.
**
Idiotul fr Mustafa vine la Savaş ... şi spune că Tugrul l-a ameninţat şi Savaş se înfurie şi îi spune să plece în camera lui.
**
Yavuz se duce la Tugrul acasă. Îl ia de acasă şi îi spune că trebuie să se predea celei mai apropiate secţii sau celui mai apropiat post de poliţie. L-a bătut zdravăn pe Tugrul.
Yavuz îi spune asta lui Çiçek şi el îi spune lui çiçek să îi dea telefonul lui Mustafa.
**
savas urcă pe scări şi îi aude pe çiçek şi mustafa vorbind la telefon şi le cere o explicaţie.
Çiçek bineînţeles spune cum stau lucrurile.
**
Çiçek i-a cerut ajutorul fratelui ei şi Savaş fierbe de furie. El spune "Când sunt aici nu ai nevoie de ajutorul nimănui altcuiva. Mai ales nu ai nevoie de ajutorul fratelui tău ucigaşul".
Fidan vrea să se întoarcă în Van fiindcă îi este frică pentru Haldun care tot intră în belele şi tocmai când Pala îi răspunde soţiei lui că nu îl poate lăsa baltă pe Savaş, Savaş coboară scările şi îi spune lui Fidan că nimeni nu pleacă nicăieri.
**
Pala îi spune lui Savaş despre Haldun şi despre faptul că le este frică pentru el ... şi Pala spune "Când îi pierzi pe cei pe care îi iubeşti nu mai poţi continua să trăieşti"
**
savas convoacă o reuniune de familie
Yas şi sevgi sosesc pentru întrunire la compania lui Yavuz.
(pentru prima oară Yas arată bine sau poate se întâmplă asta fiindcă se potriveşte mai bine cu Yavuz)
2. Savas spune că el nu se va aşeza şi când Sahnur spune că Pala nu trebuie să se întoarcă în Van Savaş răspunde că vor vorbi despre asta când se va strânge toată lumea şi mai spune că dacă are ceva de zis să o facă atunci când vor fi toţi de faţă.
**
Yavuz îi spune lui Yas că se pare că îi place slujba ei.
**
savas spune "yavuz este fratele tău dar tu eşti una de-a noastră" Âi spune lui Nazan "Nu trebuie să fi rea cu Çiçek". Îi spune lui Sahnur "Nu poţi lua nicio decizie fără să mă consulţi pe mine". Îi spune lui Fidan "Nu plecaţi nicăieri şi când mai avem o problemă ne adunăm luăm o decizie de comun acord şi rezolvăm problema.
**
savas iese şi vede o maşină nouă ... se pare că Zavuz i-a cumpărat-o lui çiçek iar Savaş se enervează din nou ... şi îi spune "Asta este ultima oară când eccepţi ajutorul lui financiar".
**
çiçek îi spune apoi lui Sahnur că Savaş s-a supărat pe ea în primul rând din cauză că a cerut ajutorul lui Yavuz pentru Mustafa.
Savas caută adresa lui Yavuz intenţionând probabil să îi facă o vizită.
**
nazan îi spune lui Fidan să plece departe de casa aia.
**
Pala îşi ia familia pentru o ieşire în oraş ... spune "Noi vom ieşi"..
**
Yas şi sevgi pleacă de la compania lui Yavuz.. (Doamne, pantofii lui Yas - LOL - exact ce am zis si eu)
**
Savas ajunge la compania lui Yavuz şi se hotărăşte să o o ia pe scări aşa că ratează la secundă întâlnirea cu Yas şi sevgi.
**
Savas spune "Cine eşti tu să îi cumperi o maşină lui Çiçek sau să îl ajuţi pe Mustafa?".
**
Savaş spune "Nu depăşi limita. Vei fi întotdeauna un criminal pentru mine, iar asta nu se va schimba niciodată" Mai spune "Nu te apropia de familia mea, iar ăsta este ultimul meu avertisment".
**
sahnur spune toţi pleacă şi Fidan răspunde "Mă întreb de ce?" (LOL)
Sahnur îi spune lui Nazan să stea puţin fiindcă vrea să stea de vorbă cu ea..
Esref pare că are unele sentimente şi pentru Endam (nu îmi pot da seama ce e cu el de fapt ...)
**
savas întreabă "Eşti fericită mamă? Ai obţinut ceea ce îţi doreai ... iar ea răspunde "te rog opreşte-te" şi iese din încăpere.
**
sevgi vine la Yasemin.. şi spune că au un nou client ... sunt încântaţi de ceea ce am făcut pentru Baldari ... presupun că este vorba despre compania lui Yavuz.
**
Bora a cerut-o în căsătorie pe Nazan.
**
Idiotul fr Mustafa vine la Savaş ... şi spune că Tugrul l-a ameninţat şi Savaş se înfurie şi îi spune să plece în camera lui.
**
Yavuz se duce la Tugrul acasă. Îl ia de acasă şi îi spune că trebuie să se predea celei mai apropiate secţii sau celui mai apropiat post de poliţie. L-a bătut zdravăn pe Tugrul.
Yavuz îi spune asta lui Çiçek şi el îi spune lui çiçek să îi dea telefonul lui Mustafa.
**
savas urcă pe scări şi îi aude pe çiçek şi mustafa vorbind la telefon şi le cere o explicaţie.
Çiçek bineînţeles spune cum stau lucrurile.
**
Çiçek i-a cerut ajutorul fratelui ei şi Savaş fierbe de furie. El spune "Când sunt aici nu ai nevoie de ajutorul nimănui altcuiva. Mai ales nu ai nevoie de ajutorul fratelui tău ucigaşul".
Fidan vrea să se întoarcă în Van fiindcă îi este frică pentru Haldun care tot intră în belele şi tocmai când Pala îi răspunde soţiei lui că nu îl poate lăsa baltă pe Savaş, Savaş coboară scările şi îi spune lui Fidan că nimeni nu pleacă nicăieri.
**
Pala îi spune lui Savaş despre Haldun şi despre faptul că le este frică pentru el ... şi Pala spune "Când îi pierzi pe cei pe care îi iubeşti nu mai poţi continua să trăieşti"
**
savas convoacă o reuniune de familie
Yas şi sevgi sosesc pentru întrunire la compania lui Yavuz.
(pentru prima oară Yas arată bine sau poate se întâmplă asta fiindcă se potriveşte mai bine cu Yavuz)
2. Savas spune că el nu se va aşeza şi când Sahnur spune că Pala nu trebuie să se întoarcă în Van Savaş răspunde că vor vorbi despre asta când se va strânge toată lumea şi mai spune că dacă are ceva de zis să o facă atunci când vor fi toţi de faţă.
**
Yavuz îi spune lui Yas că se pare că îi place slujba ei.
**
savas spune "yavuz este fratele tău dar tu eşti una de-a noastră" Âi spune lui Nazan "Nu trebuie să fi rea cu Çiçek". Îi spune lui Sahnur "Nu poţi lua nicio decizie fără să mă consulţi pe mine". Îi spune lui Fidan "Nu plecaţi nicăieri şi când mai avem o problemă ne adunăm luăm o decizie de comun acord şi rezolvăm problema.
**
savas iese şi vede o maşină nouă ... se pare că Zavuz i-a cumpărat-o lui çiçek iar Savaş se enervează din nou ... şi îi spune "Asta este ultima oară când eccepţi ajutorul lui financiar".
**
çiçek îi spune apoi lui Sahnur că Savaş s-a supărat pe ea în primul rând din cauză că a cerut ajutorul lui Yavuz pentru Mustafa.
Savas caută adresa lui Yavuz intenţionând probabil să îi facă o vizită.
**
nazan îi spune lui Fidan să plece departe de casa aia.
**
Pala îşi ia familia pentru o ieşire în oraş ... spune "Noi vom ieşi"..
**
Yas şi sevgi pleacă de la compania lui Yavuz.. (Doamne, pantofii lui Yas - LOL - exact ce am zis si eu)
**
Savas ajunge la compania lui Yavuz şi se hotărăşte să o o ia pe scări aşa că ratează la secundă întâlnirea cu Yas şi sevgi.
**
Savas spune "Cine eşti tu să îi cumperi o maşină lui Çiçek sau să îl ajuţi pe Mustafa?".
**
Savaş spune "Nu depăşi limita. Vei fi întotdeauna un criminal pentru mine, iar asta nu se va schimba niciodată" Mai spune "Nu te apropia de familia mea, iar ăsta este ultimul meu avertisment".
**
sahnur spune toţi pleacă şi Fidan răspunde "Mă întreb de ce?" (LOL)
Sahnur îi spune lui Nazan să stea puţin fiindcă vrea să stea de vorbă cu ea..
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 05 Oct 2010, 9:38 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum