Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia1965 Mar 05 Oct 2010, 10:48 pm

DENISA a scris:

cum ???Ask ve Ceza a început la 20:00 cum era şi înainte .
Cand fac reclama la seriale...Pe cele care incepeau la 20.00 , scrie ca incep la 19.00...Cele de la 22.20 , vad ca scrie 21.20...
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 10:50 pm

nu prea îmi ies planurile , Yavuz încă nu-i cuplat cu Nazan , B. nu l-a părăsit pe Muri , Kudret nu-l cuplează pe Eşref cu Çiçek cam nimic nu-mi iese , doar ochii din orbite şi niţel fum de la atâta făcut planuri eşuate . stupid stupid stupid

Lica kiss kiss kiss

Iulia mi-au scăpat reclamele , trec la ora de iarnă probabil .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 05 Oct 2010, 10:52 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 10:57 pm

I-aţi văzut pantofii lui Yasemin de la început ?? mă mir că nu-şi rupe gâtul cu ei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 05 Oct 2010, 11:00 pm

[quote="DENISA"][color=blue]nu prea îmi ies planurile , Yavuz încă nu-i cuplat cu Nazan , B. nu l-a părăsit pe Muri , Kudret nu-l cuplează pe Eşref cu Çiçek cam nimic nu-mi iese , doar ochii din orbite şi niţel fum de la atâta făcut planuri eşuate . stupid stupid stupid

Off, offf Denisa, las că trece, mulţumim Denisa, mulţumim Windy . kiss kiss kiss
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 05 Oct 2010, 11:01 pm

Denisa, eu ţi-am spus de săptămâna trecută că are tocuri precum 2 turnuri Effel răsturnate. Daca sufli mai tare spre ea cade lata. că prea multă stabilitate nu cred că are.

Măi dar ce s-a mai certat Savaş episodul ăsta?!? I-a luat pe rând şi grupaţi şi nu a iertat nimic Smile . Cred că or să aibă un rating mic, mic de tot, să nu îl vezi nici cu lupa Smile

Lasă planurile , problema e că Bostanel nu prea are habar pe ce potecă să ducă serialul ăsta, cel mai sigur către un final intempestiv Smile

Vă las şi eu. Noapte bună, vise plăcute. Mă uit la episod mâine (că în seara asta am văzut puţintel şi pe sărite) poate după ce îl văd pe tot îmi schimb părerea (dar nu cred) kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 05 Oct 2010, 11:09 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 11:08 pm

Windy dar mie îmi place când e certăreţ şi nervozat, e bun bravo Murat !!

ce ferchezuită s-a dus Yasemina la întâlnirea cu Yavuz , pomeneşti că ăştia doi se vor lupta în săbii şi cu gloanţe oarbe ptr madam Yasemina .

Kenan ( EZEL) emană enorm de multă masculinitate , e dur vreau să-l văd cum se comportă îndrăgostit , pe Murat nu-l l-aşi fi văzut în rolul lui Ezel .

Bună Lexia !! trece trece dar cam lasă sechele .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 05 Oct 2010, 11:15 pm

DENISA a scris:Windy dar mie îmi place când e certăreţ şi nervozat, e bun bravo Murat !!

ce ferchezuită s-a dus Yasemina la întâlnirea cu Yavuz , pomeneşti că ăştia doi se vor lupta în săbii şi cu gloanţe oarbe ptr madam Yasemina .

Kenan ( EZEL) emană enorm de multă masculinitate , e dur vreau să-l văd cum se comportă îndrăgostit , pe Murat nu-l l-aşi fi văzut în rolul lui Ezel .

Bună Lexia !! trece trece dar cam lasă sechele .

Şi mie mi-a plăcut Fulgerică, mi-a plăcut şi Yavuz (este cu adevărat mult peste Gem ăla de ne-a "uluit" cu prestaţia lui în primul sezon), dar episodul nu a avut acţiune. Practic, exceptând căsătoria Nazanei, nu s-a întâmplat mare lucru, parcă încă se mai gandesc ce să facă în continuare cu personajele.
Şi eu presimt că Yavuz este cam atras de parfumul de Iasomie (cu parfumul Nurgulei e mai greu însă) Smile

Cât despre rolul Ezel, cred că ar fi putut să îl joace, dar ar fi fost altfel totul, nu mai rău (în sensul de nereuşit ca interpretare) ci altfel. Oricum, dacă era MY în rolul principal VIPa intra în şomaj perpetuu. Aşa asta a luat rolul în serialul de trei lei făcut de Bostănel şi ea s-a lipit la o super-casă de producţie şi într-un serial mult peste AvC (că doar trebuie să revină la statutul de talentata şi starul familiei că prea îşi luase avânt Fulgerică Smile )

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 05 Oct 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 11:17 pm

în ep acesta nu a apărut Ahu.... gata oare au şi scoso ????

da , a fost foarte slab episodul dacă nu făceam capturi adormeam.

Eu cred că Yavuz e un actor bun şi are şi trăsături frumoase .

Aici au machiat-o bine pe Yasemina
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 2je8oq1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 05 Oct 2010, 11:26 pm

DENISA a scris:în ep acesta nu a apărut Ahu.... gata oare au şi scoso ????

da , a fost foarte slab episodul dacă nu făceam capturi adormeam.

Eu cred că Yavuz e un actor bun şi are şi trăsături frumoase .

Aici au machiat-o bine pe Yasemina
]

S-or fi răzgândit şi caută alta mai de Doamne Ajută. Deci se confirmă impresia mea că a fost slab episodul!?!? Nurgula se potriveşte cu ăsta din rolul lui Yavuz, aşa mai aspri la trăsături, mai colţuroşi ca atitudine. Mai bine îi cuplau de la început Smile
Acum chiar ies.
Noapte bună tuturor kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 11:33 pm

Noapte bună Windy şi mulţam de ajutor !!

A avut Savaş astă seară câteva replici memorabile ..

Savas spune "Yavuz este fratele tău dar tu eşti una de-a noastră" îi spune lui Nazan "Nu trebuie să fi rea cu Çiçek". Îi spune lui Şahnur "Nu poţi lua nicio decizie fără să mă consulţi pe mine". Îi spune lui Fidan "Nu plecaţi nicăieri şi când mai avem o problemă ne adunăm luăm o decizie de comun acord şi rezolvăm problema.

Noi vom fi întotdeauna două jumătăţi, niciodată un întreg
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 0232
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 05 Oct 2010, 11:42 pm

https://www.youtube.com/watch?v=0aiM0dNe9xI

https://www.youtube.com/watch?v=iz1BEKYVZzc

https://www.youtube.com/watch?v=9IJh2_2LzFM

https://www.youtube.com/watch?v=wJgotLxu9Xo

https://www.youtube.com/watch?v=V6_nfW320Jg

http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-28bolum-izle

Traducerea 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Click5 https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm

ARZU :

My scenario would be that Yavuz saves mustafa and haldun by giving back the gun.
then sahnur and savas and pala would feel closer to yavuz.
then they will learn nazan is married to bora and sahnur will say she disowns nazan.
and then nazan will be short for money cause they will cut off her accounts.
then Bora will be acting very bad towards nazan because now she does not have any money.
nazan will regret she married bora and when Bora is beating her up or something Yavuz will save nazan.
she will yell at him and he will tell her he did not kill her husband. he was forced. his father had his finger on the trigger.
and out of hate love will be born..
nazan will understand that Yavuz too was a victim of Töre and he was forced.
**
In the end Yavuz will get married to Nazan to finish the feud and so in exchange for that çiçek would not have to be married to savas anymore.. and I hope moran would be crippled or something in the end.

**
the trailer where çiçek runs out the school.. maybe something happened to her mom ??
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Mier 06 Oct 2010, 2:37 am

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 K-631187-bölüm_geçişleri

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 06 Oct 2010, 8:37 am

BUNA DIMINEATA !!
Se pare ca Bostanul iar si-a delegat competentele Smile Smile
Mie mi-a placuT MURAT...,DAR CAND NU-MI PLACE MIE ,NU??????????????
pe langa gri ,sarma,vitange..si cate au mai fost Smile Smile au fost totusi si cateva replici mai bunicele...le-a mentionat Denisa,...dar nu disperati....pana la urma ....tot va iesi ceva....ar trebui numai sa-i trimita pe NAZAN SI BORA in desert Smile Smile ..am sa revad si eu episodul...ca mie nu mi s-a parut chiar atat de slab..poate imi schimb parerea Smile
va doresc o zi cat mai frumoasa!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 06 Oct 2010, 9:06 am

andradamaria a scris:BUNA DIMINEATA !!
Se pare ca Bostanul iar si-a delegat competentele Smile Smile
Mie mi-a placuT MURAT...,DAR CAND NU-MI PLACE MIE ,NU??????????????
pe langa gri ,sarma,vitange..si cate au mai fost Smile Smile au fost totusi si cateva replici mai bunicele...am sa revad si eu episodul...ca mie nu mi s-a parut chiar atat de slab..poate imi schimb parerea Smile
va doresc o zi cat mai frumoasa!!!!!!!!!!!

Bună dimineaţa. Dau cafea şi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 33656 să ne mai încălzim (e un frig şi se anunţă o zi mohorâtă rău de parcă am fi la început de iarnă nu de toamnă).

Andrada au început de toate. Pe Yavuz nu prea ştiu încă de unde să îl iau, o fi de bine, o fi de rău,
este undeva la mijloc între un posibil aliat dar şi un posibil rival pentru Savaş.
Iasomica pare să îşi fi pierdut răbdarea şi îi zâmbeşte cam galeş lui Yavuz.
Savaş discută iar despre divorţ.
Mehmet trimite plicuri şi stau şi mă gândesc eu că tare nepricepuţi oameni are în jurul lui savaş de nu reuşeşte să îl găsească. Poate apelează la Morun că ai lui par mult mai pricepuţi, sau barem la Yavuz că şi ăla e dibaci la găsit împricinaţi.
Cuplul Bora/Nazan este de-a dreptul enervant. In orice caz din Nazan au făcut o toantă absolută şi nici ca mamă nu stă mai bine. Parcă i-au făcut lobotomie, nu îşi mai aduce aminte nici de copilul iubit, nici de faptul că Bora a înşelat-o şi din cauza lui a ajuns să se sinucidă, se căsătoreşte aşa orbeşte. Personajul devine din ce în ce mai lipsit de logică.
Da au fost câteva scene frumoase în serial: una dintre ele a fost cea a "şedinţei" ţinută cu familionul. Fără nervi, fără ţipete! Apoi scenele cu Yavuz şi cu Cici (ultima).
Cu toate astea nu pot scăpa de impresia că Bostănel bate pasul pe loc parcă nehotărât (el sau scenariştii!?!?) cum să se deruleze "povestea" în continuare.
Să aveţi o zi bună kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 06 Oct 2010, 9:08 am

[Buna dimineata dragalaselor sa aveti o zi buna cu mult soare bucurii si impliniri.Potrivit ep de aseara ii multumesc inca o data lu Denisa ca datorita ei am vazut serialul pe atv.Multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 517793 si serviti cu placere cafeaua de dimineata
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 06 Oct 2010, 10:06 am

Bună dimineaţa !!!!!!!!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 3001610ampss4wx14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Eten

Lui Zeynep pare să-i meargă bine după despărţirea de Kenan

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/zeynep_yeni_sevgilim_diyerek_kimi_gorucuye_cikardi_.htm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 59743829974192125155

Spoiler:
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 06 Oct 2010, 10:40 am

Buna dimineata sa aveti o zi buna si linistita si rugati-va pentru sanatatea Danei
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 06 Oct 2010, 10:42 am

Bună Rodica !!

dar ce se întâmplă e mai bolnăvioară ??? transmite-i sănătate multă
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 2177540gp9roe6gu214. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 F33a81ab2f8cbf9a1aa42a83dc7d5cfb
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mier 06 Oct 2010, 10:47 am

Bună dimineaţa, văd că v-aţi trezit devreme, probabil aţi fost cu gândul la Murat.
Andrada şi mie îmi place orice ar face şi eu cred că acum sunt iar la un fel de început cu acţiunea şi mai trece puţin până înceo să se înoade iţele oleacă şi le mai încurcă ei iarăşi, eu cel puţin aşa sper şi îmi doresc asta pentru 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 60243
Windy aş mai adăuga la scenele enumerate de tine şi cea în care Yasmin se plimbă şi rememorează situaţiile în care a fost faţă în faţă cu Cicek.
Denisa îi merge bine la Zeynep dar cum arată ăştia!!!???
Mai dau şi eu un rând de cafea cafea cafea cafea Pe aici e frumos, Windy la voi a ajuns ce a fost aici ieri

Bună dimineaţa Rodica.
O zi bună.
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 06 Oct 2010, 10:55 am

Bună Lexia !!!!!

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 5662932298618312382614. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 5662932298618312382614. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 56629322986183123826

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 06 Oct 2010, 11:18 am

Dumnezeu s-o ajute pe Dana!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 229917
Pe la noi este o zi insorita si senina..doar un vant rece..si culoarea frunzelor,iti spun ca de fapt e toamna.
kiss 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Toamna
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 06 Oct 2010, 11:21 am

Şi la mine e frumos dar nu am eu chef de hârţoage , am o lene de mă doare ...

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Tubao1

fetele care urmăriţi serialul lui Beren " Fatmagül'ün Suçu Ne? " am pus aici câteva traduceri în engleză

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Click4 https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-nouti-actori-pictures-news-actors-f6/beren-saat-t60-20.htm#64575
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 06 Oct 2010, 11:55 am

Să te ajute Dumnezeu, Dana, să te faci bine cât mai curând! Dana îţi doresc din toată inima însănătoşire grabnică!

Denisa, mulţumesc pentru traducerile la "Fatmagul ...".
Ce o fi cu Bostănel şi scenariştii lui, au început să rătăcească lucrurile??? Văd că tipa de preia barul lui Cem nici nu a apărut bine şi s-a şi "pierdut" pe traseu. Probabil de cel care trebuia să apară în rolul prietenului lui Savaş au uitat complet Smile

Groaznic arată tipul lui Zeynep . Văd că s-a reprofilat pe grăsuţi urâţi . Dar dacă ea este fericită ...
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 06 Oct 2010, 12:13 pm

PENTRU VOI!!!!!!!!!!!!
Denisa ,audiente...nimic?
bluzita asta m-a dat gata!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 14 Thumb_2194136
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Mier 06 Oct 2010, 12:53 pm

Autumn Leaves - Nat King Cole

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum