14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris:PENTRU VOI!!!!!!!!!!!!
Denisa ,audiente...nimic?
bluzita asta m-a dat gata!!!!!!!!!!!
Si mie mi-a "plăcut" la nebunie. Retro rau! Cu multi ani in urma, prin pruncia mea, aveam o vecina care deţinea ceva asemanator. Adică o bluziţă din jerse, cu o platcuta şi nasturei, iar pe platcuta avea niste raulete negre (nu mă înşală memoria fiindca si acum mai am pe undeva o poza cu ea îmbrăcată în bluziţa aceea). Din albumul meu foto constat că exista şi o varianta pentru barbaţi, tip tricou cu guleraş şi nasturi, dar râuleţele alea mergând pe toată lungimea bluzei.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
eu ma intreb mereu ce-o fi in capul alora de la vestimentatie ,cred ca ar trebui sa dea o raita prin targurile lui OPRESCU gen handmade...le-ar imbraca mai binewindy_day a scris:
Si mie mi-a "plăcut" la nebunie. Retro rau! Cu multi ani in urma, prin pruncia mea, aveam o vecina care deţinea ceva asemanator. Adică o bluziţă din jerse, cu o platcuta şi nasturei, iar pe platcuta avea niste raulete negre (nu mă înşală memoria fiindca si acum mai am pe undeva o poza cu ea îmbrăcată în bluziţa aceea). Din albumul meu foto constat că exista şi o varianta pentru barbaţi, tip tricou cu guleraş şi nasturi, dar râuleţele alea mergând pe toată lungimea bluzei
andradamaria- vip
Săptămâna trecută
- Spoiler:
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 06 Oct 2010, 1:54 pm, editata de 1 ori
andradamaria a scris: lor=red]eu ma intreb mereu ce-o fi in capul alora de la vestimentatie ,cred ca ar trebui sa dea o raita prin targurile lui OPRESCU gen handmade...le-ar imbraca mai bine
Andrada e urâta bluza dar e în trend. La începutul anului acesta am vazut "în afară" ceva asemănător, INCLUSIV pentru copii, şirurile erau albastru cerneală dublat cu un bleu urat iar culoarea de fond era alb, costau o groaza de bani comparativ cu alte lucruşoare, care arătau infinit mai bine şi erau şi din materiale de calitate. Deci moda se reia şi când vine vorba de ororile ei trecute
Denisa , mai au putin şi îi depaşesc la rating şi desenele animate, , văd că i-a luat la scor până şi rezumatul serialului concurent. Ce să spun de diferenţă că ceilalţi au aproape dublu rating-ul
Îmi pare rău de Fulgerică, dar dacă nu a putut să se lipească de ăi care produc EZELU fiindcă trebuia să îi facă loc VIPei, acum merge în continuare pe mâna Bostănelului în serialul ăsta care agonizează.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mier 06 Oct 2010, 2:00 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
mă dar stau o ţără mai bine decât săptămâna trecută culmea mie mi s-a părut un ep mai slab ca şi acţiune deşi Muri a fost excelent ca şi joc actoricesc. Mult mai bine şi decât serialul Tubei
- Spoiler:
3 GONULCELEN ATV 1:35:14 6,08% 16,97%
3 GONULCELEN ATV 1:35:14 5,53% 16,19%
...hai ca nu-i chiar atat de rau cu audienta..... putea sa fie mai bine daca ...regizorul si scenaristii ar fi fost prezenti,dar daca se tot invart in jurul cozii,asta estewindy_day a scris:
Andrada e urâta bluza dar e în trend. La începutul anului acesta am vazut "în afară" ceva asemănător, INCLUSIV pentru copii, şirurile erau albastru cerneală dublat cu un bleu urat iar culoarea de fond era alb, costau o groaza de bani comparativ cu alte lucruşoare, care arătau infinit mai bine şi erau şi din materiale de calitate. Deci moda se reia şi când vine vorba de ororile ei trecute
Denisa , mai au putin şi îi depaşesc la rating şi desenele animate mori de , , văd că i-a luat la scor până şi rezumatul serialului concurent. Ce să spun de diferenţă că ceilalţi au aproape dublu rating-ul
doamne Windy ,m-ai omorat cu...trendul,chiar orori!!!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Andrada, cu trendul chiar vorbesc serios, nici nu imi imaginam mai acum câţiva ani ce porcării se vând şi pe la alţii pe bani mulţi.
Da, pe AB este mai bine ca săptămâna trecută dar la total au coborât. Într-adevăr au procentaj mai bun decât filmul lui Tomris. Celor de la SIS nu le-au prea mers serialele făcute după ASI.
Bostănelul pare că e la un pas de a ajunge iar pe locul 2, însă asta numai dacă mai îndeseşte zeama asta lungă în care se scaldă de 3 săptămâni. Şi pe mine mă surprinde rating-ul mai bun la AB faţă de săptămâna trecută, se pare că merge mai bine dacă S&Y stau mai departe unul de celalalt, iar Fulgerică e mai furios. Hai măi să bage şi ăsta (adică Bostănel) ceva violenţe (barem verbale) că serialele cu rating bun au înjunghieri, certuri, bătăi, violuri, violenţe casnice nu câte un ton ridicat pe ici pe colo şi gata.
Da, pe AB este mai bine ca săptămâna trecută dar la total au coborât. Într-adevăr au procentaj mai bun decât filmul lui Tomris. Celor de la SIS nu le-au prea mers serialele făcute după ASI.
Bostănelul pare că e la un pas de a ajunge iar pe locul 2, însă asta numai dacă mai îndeseşte zeama asta lungă în care se scaldă de 3 săptămâni. Şi pe mine mă surprinde rating-ul mai bun la AB faţă de săptămâna trecută, se pare că merge mai bine dacă S&Y stau mai departe unul de celalalt, iar Fulgerică e mai furios. Hai măi să bage şi ăsta (adică Bostănel) ceva violenţe (barem verbale) că serialele cu rating bun au înjunghieri, certuri, bătăi, violuri, violenţe casnice nu câte un ton ridicat pe ici pe colo şi gata.
windy_day- vip
Fetelor, salut, ieri n-am văzut filmul, azi îl descarc, am reuşit să ajung în urmă la toate, dar promit să-mi revin. O zi bună-bună de tot, lipsesc motivat că prea s-a lungit treaba la ep. 25 din cauza mea. Windy, Lexia, sărumâna de ajutor, mă reapuc şi eu să recuperez ce am fost silită să amân de luni încoace :gfd<:windy_day a scris:...
Bostănelul pare că e la un pas de a ajunge iar pe locul 2, însă asta numai dacă mai îndeseşte zeama asta lungă în care se scaldă de 3 săptămâni. Şi pe mine mă surprinde rating-ul mai bun la AB faţă de săptămâna trecută,...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dragutelor. Ce faceti cam slaba mioscare. Cred ca v-a dat pe spate prestatia lui Murat. Am urmarit f.putin din serialul de aseara dar m-a dat gata inelul de logodna a lui Nazan vreau si eu unul la fel iar Yasomica a slabit e cam trasa la fata cred ca numai Murat mananca mancaruri facute de ea pentru ca ea nu cred ca se atinge ca sunt bune rau
rodica- vip
Varsta : 68
Bună seara !!!!!
Rodica ţie să-ţi dăruiască Fulgerică o " şaibă de chei " dar ai grijă să nu mergi prin ploaie cu el , eu draga mea vreau ceva mai mult , un briliant , un diamant că doar nu-i fac lobi degeaba .
Rodica ţie să-ţi dăruiască Fulgerică o " şaibă de chei " dar ai grijă să nu mergi prin ploaie cu el , eu draga mea vreau ceva mai mult , un briliant , un diamant că doar nu-i fac lobi degeaba .
Aoleu dar unde aţi dispărut ?? mi l-aţi lăsat mie pe Fulgerică ??? spuneţi ca să ştiu ce am de făcut , nu de alta dar vroiam să merg să-l văd pe Ezel.
Ne " cetim " mâine , Vizionare plăcută şi vouă dacă vă uitaţi la Ezel .
Ne " cetim " mâine , Vizionare plăcută şi vouă dacă vă uitaţi la Ezel .
Denisa, nu eşti singură, dar cine munceşte nu vorbeşte, plutonul bănuiesc că trage cu ochiul şi pe forum.
Iaca şi ceva proaspăt:
Aşk ve Ceza ep. 25 - 5/9 subtitrat româneşte - formatul original
Somnic pufos!
Iaca şi ceva proaspăt:
Somnic pufos!
Motzişor- vip
DENISA a scris:Bună seara !!!!!
Rodica ţie să-ţi dăruiască Fulgerică o " şaibă de chei " dar ai grijă să nu mergi prin ploaie cu el , eu draga vreau un diamant că doar nu-i fac lobi degeaba .https://www.youtube.com/v/YwUEt1lyHRc
Thank you soooooooooooooooooo much
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Motzişor a scris:Denisa, nu eşti singură, dar cine munceşte nu vorbeşte, plutonul bănuiesc că trage cu ochiul şi pe forum.
Iaca şi ceva proaspăt:
https://www.youtube.com/v/f6jPYfZnMbo Somnic pufos!
Tank you my dear
asi demir- membru activ
asi demir- membru activ
asi demir- membru activ
Buna dimineata sa aveti o zi linistita.
Denisa fii fetita cuminte Murat nu ramane cu tine noi suntem vigilente stam dupa perdea si la momentul oportun atacam Asa ca nu sta linistita ca nu ai motive
Multumesc celor care ne fac bucurii
Denisa fii fetita cuminte Murat nu ramane cu tine noi suntem vigilente stam dupa perdea si la momentul oportun atacam Asa ca nu sta linistita ca nu ai motive
Multumesc celor care ne fac bucurii
rodica- vip
Varsta : 68
BUNA DIMINEATA,
Va doresc si eu o zi frumoasa...de toamna!
Va doresc si eu o zi frumoasa...de toamna!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 07 Oct 2010, 11:15 am, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Bună dimineaţa !!!!!
Vai Rodica dar eu sunt foarte cuminte , în perioada asta de " cuminţenie îmi achiziţionez armament greu
Motzi
Neaţa Andrada !!!
صباح الخير! asi demir
Vai Rodica dar eu sunt foarte cuminte , în perioada asta de " cuminţenie îmi achiziţionez armament greu
Motzi
Neaţa Andrada !!!
صباح الخير! asi demir
poate vă era dor de proaspătul ginerică
Daca tot nu l-au dus in desert un lucru e clar....mari fumatori sunt ..turcaletii astiaDENISA a scris:poate vă era dor de proaspătul ginerică http://storage8.pho.to/images/2/8D/B023D53D-6E27-4233-B42A-020422E295BE.gif
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v651/206/27/1116788177/n1116788177_30058495_5527.jpg
andradamaria- vip
lBuna ziua dragalaselor va doresc o zi frumoasa de toamna cu bucurii si impliniri.Ma simt o norocoasa ca vam intilnit imi faceti zilele mai frumoase cu klipurile si comentarile voastre va iubesc si va pup dulce multi pentru toata lumea
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Denisa, n-am priceput nimic, 3 bărbaţi în doo poze? Care e ,,proaspătul ginerică?"DENISA a scris:poate vă era dor de proaspătul ginerică http://storage8.pho.to/images/2/8D/B023D53D-6E27-4233-B42A-020422E295BE.gif
Aşk ve Ceza ep. 25 - 6/9 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CEL CU SARMAMotzişor a scris:Denisa, n-am priceput nimic, 3 bărbaţi în doo poze? Care e ,,proaspătul ginerică?"
andradamaria- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum