Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Joi 07 Oct 2010, 6:05 pm

Unde sunteti ...dragelor?,este asa o liniste ca ma dor urechile!!!!!!!!!!!!!mii de multumirii MOTZI & COMP.
A CAZUT O FRUNZA...IN CALEA VOASTRA!!!!!!!!!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Toamna5b35d
SAU MAI MULTE................14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Toamna_04
SI ACU ..O STIRE Smile Smile Smile http://www.libertatea.ro/stire/monica-columbeanu-a-pus-ochii-pe-un-turc-celebru-306362.html
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Oct 2010, 6:54 pm

Bună seara !

Motzi era Bora , nu s-a căsătorit el cu Nazan ??

Eski sevgililerin ezeli rekabeti

Pazartesi ekranının iki iddialı dizisi eski sevgilileri karşı karşıya getirdi

07 Ekim 2010 Perşembe

“Arka Sokaklar”da Melek Komiser rolünde izlediğimiz Zeynep Beşerler, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

HT MAGAZİN /Bora BAĞCIBAŞI

Bir balıkçıda yemek yiyen Beşerler çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, bu hafta reytinglerde birinci olan Ezel için geçen hafta kameralara yaptığı, “Bu hafta biz Ezel’i reytinglerde geçeceğiz” açıklamasının hatırlatılması üzerine, “Siz yanlış görmüşsünüz, iyice bakın” diyerek, başrolde oynayan eski sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu’nu kendine rakip olarak gördüğünü tekrar yineledi.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Oct 2010, 7:58 pm

SUPERBE VERSURI ....14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 27df11fc77d3f6ad9703e9d52bf9658e14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Txtloves14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Txtloves14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Txtloves14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 27df11fc77d3f6ad9703e9d52bf9658e

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Dd17

Can a heart to sin?
Does love forever?
Watching you, of love hurts!
And sinking into your eyes!

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Asi24kulkedisi3

You're my thought in the sleeping ,
You are dream that I dream
You are the smile on my lips
You are tears salty and delicious
You are dream of a beautiful and gentle,
You're verses thrown casually,
You're the bird in the sky
You're the man got to the heart!

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 07 Oct 2010, 8:29 pm

DENISA a scris:Bună seara !
Motzi era Bora , nu s-a căsătorit el cu Nazan ??
Dar v-am zis că eu n-am văzut ep. 28? Se însuraseră??? confused
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Oct 2010, 8:52 pm

Motzişor a scris:Dar v-am zis că eu n-am văzut ep. 28? Se însuraseră??? confused
DA , la finalul ep 28 dar te rugăm să nu o invidiezi pe biata Nazan ptr inelul de căsătorie .

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 49658189

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 18869558
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 07 Oct 2010, 8:57 pm

Buna seara doamnelor. Andrada credea ca este singura, ca este prea multa liniste dar....dusmanul sta la panda dupa perdea si urmareste fiecare miscare Smile Smile Smile Murat trebuie pazit ca sunt unele dudui care atenteaza la integritatea lui ( ex.Denisa) Smile
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 07 Oct 2010, 9:30 pm

măi Rodica dar tu vrei să-l las singurel ?? dacă se plictiseşte sau poate îi e teamă de întuneric ... Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Joi 07 Oct 2010, 10:29 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 5my3uw

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2mwi51l14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Qxoz13

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 1007101110539qyg2ollc5idmpo514. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 100710111034s734zf71r3i21

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 R9q26q

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 100710111012ow1onqzdffwlh6ad5c14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 100710111012ow1onqzdffwlh6ad5c

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 10zoklj

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 08 Oct 2010, 8:47 am

Bună dimineaţa! Treziţi-vă v-am pregătit cafea cafea cafea cafea .
Văd că l-aţi cam părăsit pe 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 255789
Hai să nu îl uităm
https://www.youtube.com/watch?v=ZAunMypqUfs
O zi bună
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 08 Oct 2010, 9:47 am

Buna dimineata o zi linistita
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 08 Oct 2010, 9:50 am

Am facut o greseala din neatentie am intrat la fotografii Scuze

Denisa eu sunt invidioasa pe inelul pe care l-a primit Nazan am spus ca vreau si eu unul si nu neaparat de la Murat. Cu el e o alta problema Smile nu inelul
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 08 Oct 2010, 10:08 am

[Bun dimineata dragalaselor astazi este o zi mohorita dar eu va doresc o zi frumoasa la fel ca sufletele voastre.Este cam multa liniste in ograda voastra lati cam abandonat pe Fulgerica de ce vati suparat pe el.Va iubesc multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 pentru toata lumea
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 1:18 pm

Bună ziua kiss
Ce mai faceţi? Sper că toată lumea este bine. De Demiruţa mai ştiţi ceva? Nu am mai văzut-o de ceva vreme pe aleea asta. Demiruţa toate cele bune:( iar ţie, Dana, multă, multă sănătate kiss
Să aveţi o zi bună în continuare

PS Să nu mă treceţi absentă, DA? kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 08 Oct 2010, 2:01 pm

Buna ziua tuturor!
sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti !!!!!!!!
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Image-477D_4CACFB68
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 08 Oct 2010, 4:16 pm

Aşk ve Ceza Dizisi 29. Bölüm Özeti

Yazan Ays-gul Tarih 08 Ekim 2010 | Yorum Yapın
Yasemin Yuva Kurmak İstiyor !!!
Kocasının katili Yavuz’u evde gördüğü anda çılgına dönen Nazan, tek kurtuluşunun Bora olduğunu düşünerek kaçıp gider ve onunla gizli bir evlilik yapar. Nazan’ ın ortadan kaybolması tüm aileyi perişan eder, Bora ise Nazan’ ın tüm servetine konduğu için mutludur.Yasemin’in yuva kurma özlemi artık karşı konulmaz bir hal almıştır.. Aşık olduğu adamı , Savaş’ ı, her seferinde Çiçek’ e göndermesine artık dayanamamaktadır. Tek istediği sevdiği adam, oğlu Ömer ve kendisinin de olduğu mutlu bir yuva kurmaktır. Mutsuzdur ve kendini işine vermiştir. Baldarlar’da huzursuzluk devam etmektedir. Şahnur Ana’nın kan davasını engellemek için Yavuz’un çare olacağını düşünmesi Savaş’ ı çılgına çevirmiştir. Ablası Nazan’ın yaşadığı durum, iki aile arasında kalan Çiçek, diğer tarafta da sevdiği kadın ve oğlu Ömer ile birlikte olamayışının sıkıntısı Savaş’ ın üstünde büyük bir yüktür.
Moranlar ve Baldarlar’ın arasındaki dava nasıl bir hal alacak? Nazan ve Bora’ nın gizli evliliği gün yüzüne çıkacak mı? Yasemin’ in Yavuz ile iş yapma girişimleri nasıl bir sonuç doğuracak ? Büyük sırlar,Büyük Aşk için çekilen cezalar daha ne kadar sürecek ?

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=0&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.askvecezadizi.com%2F%3Fp%3D2458
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 6:11 pm

Hai că am terminat de văzut la detaliu ep. 28 şi pot să fac şi eu un comentariu. Să extrag acum ideile principale sau să fac un rezumat al rezumatului.
Iasomia continuă să "exceleze" la capitolul pantofi iar Floricica la cel al hainelor. Nazan e de la episod la episod mai toanta, micul derbedeu nu străluceşte nici el la capitolul inteligenţă iar Cici parcă a suferit o operaţie de lobotomie, sau parcă trăieşte în reluare (se tot întoarce de unde a plecat, bine măcar că nu o mai pun să plângă atât).
Plusuri,
- Machiajul şi garderoba Iasomiei au cunoscut o îmbunătăţire considerabilă (e drept că şi ea a mai slăbit şi parcă are tenul mai îngrijit, numai pungile sub ochi sunt acolo ba chiar au evoluat) , dar Doamne ce mă mai enervează în continuare vocea ei nazală de momente Kodak, când se bucură îşi pierde controlul asupra timbrului vocii şi începe să semene a trompetă defectă.
- Noua agenţie a Iasomiei nu mai arată ca precedenta a sală de reuniuni şi nici nu mai ai impresia că angajaţii sunt veniţi doar pentru o mică bârfă şi dezlegat rebusuri sau, după caz, la căutat un soţ.
- Yavuz, ... în fine, tipul din rolul lui Yavuz, este un câştig pentru serial, chiar joacă bine cu toate că atunci când vorbeşte îşi pierde din farmec fiindcă are o voce aşa de anostă şi cu o asemenea tonalitate că parcă e în total dezacord cu înfăţişarea vorbitorului.
- Ca de obicei, îşi fac treaba de la bine în sus ăi bătrâni şi Fulgerică.
- A apărut şi ceva text mai bine scris şi au fost câteva scene interesante în episod (confruntarea Savaş&Yavuz, "şedinţa" cu familia, discuţia cu Cicek dinspre finalul episodului, întâlnirea Yavuz&baba vrăjitoare) deci nu a fost atât de rău cum părea la prima vedere
Nu ştiu cum de au reuşit să o şi "rătăcească" pe Pelin. Nu am înţeles până la urmă când apare şi tipul ăla căruia i-au făcut reclamă. Puştiul din rolul lui Haldun chiar e frumuşel şi Cici râde de parcă sughite (ca să nu spun altfel)iar când se chinuie să fie serioasă ia o expresie de zici că îşi screme gândurile.
Cam atât pentru moment.
kiss

AAA, şi la plusuri să mai adaug coloana sonoră care este foarte frumoasă (mie îmi plac părţile instrumentale şi melodia pe care au pus-o şi pe scena în care primeşte baba vrăjitoare leagănul pentru copilul imaginar al cuplului la fel de imaginar Savaş&Cicek)

Să aveţi o seară bună şi să vă bucuraţi de un week-end aşa cum vă doriţi kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 08 Oct 2010, 7:33 pm

windy_day a scris:Hai că am terminat de văzut la detaliu ep. 28 şi pot să fac şi eu un comentariu. Să extrag acum ideile principale sau să fac un rezumat al rezumatului...
- Ca de obicei, îşi fac treaba de la bine în sus ăi bătrâni şi Fulgerică....Să aveţi o seară bună şi să vă bucuraţi de un week-end aşa cum vă doriţi kiss
Windy, aferim sana!
Eşti o pasăre măiastră şi la muncă şi la comentarii, dar eu nu am voie să citesc pentru a păstra prospeţimea vizionării Smile
Windy săru'mâna pentru setările timpilor de subtitrareeeeeeee!!!!!

Aşk ve Ceza ep. 25 - 7/9 subtitrat româneşte - formatul original kiss

Revin! Stay tuned! Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 7:35 pm

BUNĂ SEARA !

EPISODE 29 SUMMARY

Yasemin wants a family & home!
Nazan gets married to Bora because she cannot stand the fact that her late husband's murderer comes to her home. Everyone in the family is upset about Nazan running away from home. Bora is happy because he is now rich. Yasemin's only desire now is to have a family and home with Savas. She cannot stand sending savas to Çiçek every night. All she wants is a home where she can live with savas and Ömer. She is unhappy and she tries to calm herself by working harder at work. Everyone is on the edge in the Baldar family. Savas is enraged by the fact that sahnur thinks Yavuz will help them stop the feud. Savas is buckling under the burden of her Sister Nazan's situation, the fact that he cannot be with Yasemin even though he wants to and because of Çiçek's problem as she is stuck between the feud of two families.

What will happen between the Moran's and the Baldar's? Will everyone learn about Bora and Nazan's secret marriage? What will happen with Yasemin and Yavuz's business attempt? How much longe will the secrets and punishments taken for this big love last?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Vin 08 Oct 2010, 7:42 pm

Hi girls this is the photo of episode 29 ..injoy with

http://www.askveceza.tv/

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 005514. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 005414. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 005314. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 005214. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 005114. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 005014. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 004914. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 004814. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 004714. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 004614. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 004514. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 0044
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Vin 08 Oct 2010, 7:54 pm

[quote="DENISA"]BUNĂ SEARA !
[color=indigo]

EPISODE 29 SUMMARY

[i]

hi denisa ... kiss thank you for the translione of the summary ..
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 08 Oct 2010, 8:46 pm

Thank you so much dear "kh69"

Aşk ve Ceza ep. 25 - 8/9 subtitrat româneşte - formatul original

afro
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Vin 08 Oct 2010, 9:13 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 10071013104631qdikxcqop1bn7fkivb

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 08 Oct 2010, 9:19 pm

asi demir a scris:
http://www.m5zn.com/uploads/2010/10/7/photo/gif/10071013104631qdikxcqop1bn7fkivb.gif

Thank you sweet Asi Demir

This is the finish for episode 25 = Şi încheierea ep. 25

Aşk ve Ceza ep. 25 - 9/9 subtitrat româneşte - formatul original

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 248946
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 08 Oct 2010, 10:25 pm

Hi everyone! Bună seara tuturor!
Thank you so much kh69 and asi demir (by the way, asi demir all these pictures and gif's you posted are really nice... kiss )
Motzi, Doamne ce hărnicuţe aţi fost 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 242329 Nu-mi mai mulţumi că eu sunt ameţită numai când mă gândesc la modalitatea în care faceţi voi traducerea. Cea mai tare chestie e că după ce v-aţi apucat de turcă acum mai treceţi şi prin "filtrul" bulgaro-englez (şi nu engleza e cea mai mare problemă Smile). 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 357595 ECHIPEI DE TRADUCĂTORI 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 16 357595

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 08 Oct 2010, 10:39 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 08 Oct 2010, 10:36 pm

Motzi ai fost foare hărnicuţă ... eu m-am uitat la Gonulcelen , au scăldat-o rău şi aici , sunt din ce în ce mai slabe episoadele , nu înţeleg ce o fi în capul şcenariştilor .
Bună Windy!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum