Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 7:48 pm

Mulţam motzi ... bună încălzire

http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv

http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 7:57 pm

Bună seara!

O zi lipseşte omul şi voi vă faceţi de cap şi îl scăpaţi "din mână" pe Fulgerică. Ei şi dacă îl scăpaţi voi pune VIPa mâna pe el şi uite iar îl îmbracă de la solduri, că ea este oricum un sold din cap până în picioare aşa că hainele alea de căpătat nu vin decât să îi întregească imaginea de femeie "cochetă". Doamne da' ce proporţii a luat în şolduri, asta peste încă 2 ani nu mai are loc pe scaun de celulită. Iar pantalonii ăia culoare incertă şi tricoul cu maimuţoi explică de ce Fulgerică arată mereu mototolit şi vai de el, că doar bărbatul este imaginea femeii pe care o are alături Smile Smile . Acum na, Fulger barem are farmec, şi ea are ... fumuri la tărtăcuţă.
Şi ce delicat o ţine el de mână parcă îi e frică să nu se păteze Smile Smile . S-o fi terminat "super-glue"-ul Smile Smile

Denisa, ce să fac? Dacă avem rezumat în engleză şi nu îl poţi posta în seara asta (am înţeles că aştepţi oaspeţi, aşa că îţi urez distracţie plăcută) îl pui aici când dimineaţa şi îl traduc. kiss

Motzi, mai pun timpi săptămâna asta? Eu întreb ca să ştiu să pregătesc "terenul" (descărcat, rezervat timp) şi voi să vă puteţi ocupa numai de traducere. kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 12 Oct 2010, 8:02 pm, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Mar 12 Oct 2010, 8:00 pm

DENISA a scris:Mulţam motzi ... bună încălzire

http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp

http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin

Bună seara wauu la mine nici una nu se deschide sad sad sad sad sad sad sad
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:01 pm

Windy ai dreptate răposata avea gabaritul mai mare dar cu puţin efort din partea ei are şanse să o ajungă de la atâta şezut în faţa TV-ului cu telecomanda în mână .

până îmi sosesc musafirii sunt acilea , postez , eu sper ca ei să-şi facă apariţia după 22:00 sau mâine , eu le-am cam dat de înţeles că sunt foarte ocupată şi problema mea nu suferă amânare .14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 MSN-Emoticon-155
Bună Lexia !! mai încearcă poate se deschid

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mar 12 Oct 2010, 8:07 pm

windy_day a scris:Bună seara!
...
Motzi, mai pun timpi săptămâna asta? Eu întreb ca să ştiu să pregătesc "terenul" (descărcat, rezervat timp) şi voi să vă puteţi ocupa numai de traducere. kiss
Amu ni îţi scriam, dacă vrei să pui, o întreb pe ,,keii2009", prietena din Bulgaria. Dar mai vorbim la pauză, mulţam fain de propunere kiss
Lexia, toate se deschid, nu le schimba, alege una dată de Denisa şi rămâi pe ea, poate iniţial pe conexiunea ta se deschide mai greu.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 8:09 pm

DENISA a scris:Windy ai dreptate răposata avea gabaritul mai mare dar cu puţin efort din partea ei are şanse să o ajungă de la atâta şezut în faţa TV-ului cu telecomanda în mână .

până îmi sosesc musafirii sunt acilea , postez , eu sper ca ei să-şi facă apariţia după 22:00 sau mâine , eu le-am cam dat de înţeles că sunt foarte ocupată şi problema mea nu suferă amânare .

Denisa Smile Smile pentru prima. Nu de la statul la Tv i se trage ci de la ciocolata aia pe care o mănâncă noaptea şi ceva probleme cu tiroida.

Şi Smile Smile , deci Fulgerică este o problemă ce nu suferă amânare Smile Smile .

Bine Motzi, şed binisor şi aştept. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:14 pm

Windy nu vezi că dacă lipsesc niţel pierd terenul pe lista de priorităţi a lui Fulgerică acu apar pretendentele de după perdeluţă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 8:16 pm

DENISA a scris:Windy nu vezi că dacă lipsesc niţel pierd terenul pe lista de priorităţi a lui Fulgerică acu apar pretendentele de după perdeluţă.

Da dar e slăbuţă mişcarea, la arsenalul şi antrenamentul tău nu ai pentru ce te teme. Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:18 pm

să nu împotmolesc precum ţiganul la mal cu tot arsenalul meu .

Bora deja visează cu ochii deschişi cum i se vor plimba printre degete banii lui Nazan . Iar îi bagă în şedinţă , îmi place scurt şi la obiect .

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 98241030
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 58610276
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 38850418
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 12806139
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 83767232
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 8:26 pm

DENISA a scris:să nu împotmolesc precum ţiganul la mal cu tot arsenalul meu .

Bora deja visează cu ochii deschişi cum i se vor plimba printre degete banii lui Nazan . Iar îi bagă în şedinţă , îmi place scurt şi la obiect .

Pun pariu că Nazan nu are nimic, decât banii pe care îi dă familia de cheltuială, restul sunt pe numele Bostănelului mic sau al lui Savaş (poate şi derbedeul are ceva acolo la majorat). Că doar sunt familie tradiţionalistă cu averea "centralizară" în mâinile bărbaţilor. Pentru femei, lada cu zestre şi bani (şi mă îndoiesc eu că Savaş îi va da foarte mulţi când va afla că e căsătorită cu un ticălos ca Bora).
Da Savaş îi "păleşte" şi pleacă Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:26 pm

1.Nazan got married but told bora she had to return home. she had to find the right moment to tell her family. bora said ok.. just what he wanted anyway

nazan returned home. savas called a meeting again and he said lets all have dinner at 8 together and be a family.. we willlearn to be a family again and Sahnur was pleased cause she still believes he will fancy Çiçek

**
yas is working at the office and she is quite busy.
It is her mom's Nurish sent flowers but Yas I guess has forgotten about her mom's . I am not sure yet.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 8:37 pm

1.Nazan s-a căsătorit dar îi spune lui Bora că ea trebuie să se întoarcă acasă (la Baldari). Ea este nevoită să aştepre momentul potrivit pentru a spune familiei despre mariaj. Bora spune "bine" ... oricum a obţinut ceea ce şi-a dorit.

nazan se întoarce acasă. Savaş convoacă din nou familia şi le spune... să luăm cu la ora 8 cina împreună şi să ne purtăm ca o familie ... vom reînvăţa să ne purtăm ca o familie ... şi Sahnur este mulţumită fiindcă încă este convinsă că se pate ca Savaş şi Çiçek să devină cu adevărat soţi.

**
yas munceşte la birou şi este foarte ocupată.
Nurish i-a trimis flori mamei lui Yas dar se pare că Yaso a uitat să facă acelaşi lucru (cred că este ziua Laylei, nu am înţeles din traducere). Încă nu ştiu sigur dacă este aşa, spune ARZU.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:41 pm

2. Yas is going to the meeting she speaks with savas on the phone. savas says YAS you are my wife.. according to me. and she says yes and you are my husband.
**
she goes to the meeting and Yavuz is all smart ass. he keeps telling her how to do the advert etc. and she gives him the phone number of a publishing company. and says maybe you should do your own advert.. and then she says we don't work like this. do I tell you how to produce your cheese?? and Yavuz liked her feisty behaviour.
**

savas told yas he is taking his family out to dinner.
she is quite upset.

The middle brother told Yavuz his father is blackmailing sahnur to deliver drugs. he said he also told çiçek about this..
Yavuz told his brother to stay away from this business. Moran heard all of this talk.
**
Savas is so handsome for the dinner wow

**
Yas tells her mom, Its Sevgi's . so they are going out to dinner. her mom is upset thinking Yas forgot she says she does not want to come. and yas says well you have to come.
**
Savas is taking all the family to dinner to Cem's old bar..
**
I am sure Yas will take her mom there too

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 8:41 pm

Măi ce încruntat este Bostanul ăl mic. E KS întreg. Pariu că îi e rudă Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:52 pm

3. Before they go out to dinner Pala says to Fidan you look very beautiful These two are so romantic
**
Yavuz takes his brother out for a while.

Sevgi and Yas tell leyla they are going out to dinner for her .
**
so when Yas walks in she sees Savas and everyone at the table. and sahnur says look at her she is supposed to Hide that BASTARD child of hers instead she flaunts the child into everyones face..

Savas is about to get up and Pala stops sahnur.. and says shut up..
**
Yas is so upset she says she needs air and she has to have a walk by herself.
Leyla and sevgi go back home.
pala says he does not feel well so they all go home and he nods to Savas to make him understand that he is actually fine but is just trying to go home and take everyone with him. so they all go and savas stays.

Yas calls sevgi and says she does not feel well. she says she wants to be alone for a while. sevgi is staying over at her mom's house.
**
savas goes back into the bar.. and has a whiskey..he is calling Yas.. Yas says she needs to be alone for a while. he says ok. I love you..
**
mean while the woman who took over Cem's business is watching Savas..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 8:58 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 57549352
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 81653076
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 66433094
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 34660305
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 32158571
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 55441152
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 33387518
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 24258185
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 44266362
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 53997805
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 47829524
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 39126581
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 36104573
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 43598769
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 9:00 pm

2. Yas merge la întâlnire de afaceri şi vorbeşte cu Savaş la telefon. Savaş spune "Yasemin, pentru mine tu îmi eşti soţie" iar ea răspunde " Şi tu îmi eşti soţ"
**
Se duce la întâlnire iar Yavuz este un ticălos inteligent. El îi tot spune cum vrea să fie făcută promovarea etc. iar ea îi dă numărul de telefon al unei companii de publicitate şi spune că "poate ar trebui să îţi faci tu campania de promovare" şi apoi îi spune "noi nu lucrăm în felul ăsta. Ţi-am spus cumva cum să îţi produci brânza?" şi lui Yavuz i-a plăcut atitudinea ei plină de siguranţă.
**

savas îi spune lui Yaso că îşi scoate familia la cină iar ea este foarte supărată.

Fratele mijlociu al lui Yavuz îi spune acestuia că tatăl lor o şantajează pe Sahnur pentru ca aceasta să rămână în afacerea cu droguri. El spune că i-a spus şi lui çiçek despre asta. Yavuz îi spune fratelui lui să stea departe de afacerile astea . Moran aude discuţia.
**
Savas arată atât de bine aşa aranjat pentru ieşirea la cină wow - spuse lui ARZU
(subscriu LOL)

**
Yas îi spune mamei că este ziua lui Sevgi aşa că trebuie să iasă împreună la cină. Mama Yaseminei este supărată fiindcă este convinsă că Yasemin a uitat de ziua ei aşa că îi spune că nu vrea să iasă şi Yaso îi spune "Ei bine, trebuie să vii"
**
Savas a dus toată familia pentru cină la localul care a fost al lui Cem..
**
Sunt convinsă că Yaso îşi duce mama tot acolo (spune ARZU)
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 9:00 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 82316499
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 27639043
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 23356298
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 24785315
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 79233574
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 16735966
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 53915832
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 63721229
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 71219028
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 72736072
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 65167580
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 32643411
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 84702818
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 37287173
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 9:02 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 60263135
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 31273258
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 69086452
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 12973013
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 23025579
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 13872082
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 10140943
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 74320671
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 9:14 pm

3. Înainte de a ieşi la cină Pala îi spune lui Fidan "Arăţi atât de bine " (ăştia doi sunt atât de romantici - aşa este)
**
Yavuz îşi ia fratele în oraş.

Sevgi şi Yaso îi spun Leylei că ies la cină pentru a o sărbători pe ea.

**
Deci, când Yaso ajunge îl vede pe Savaş şi pe toţi din familia acestuia stând la masă şi Sahnur spune "Uită-te la ea te-ai aştepta să îşi ASCUNDĂ de ochii lumii copilu ăla BASTARD ..

Savas este pe punctul de a se scula de la masă dar Pala îl opreşte şi o opreşte şi pe Sahnur spunându-i "Taci din gură" ...
**
Yas este atât de supărată. Spune că are nevoie să îşi revină, să facă o plimbare de una singură. Leyla şi Sevgi se întorc acasă.
Pala spune că nu se simte bine aşa că trebuie să se întoarcă acasă şi îi face semn lui Savaş că, de fapt, se simte bine dar că încearcă să îi facă pe toţi ceilalţi să se întoarcă acasă împreună cu el. Aşa că toată familia pleacă spre casă , doar Savaş rămâne la bar.

Yas o sună pe Sevgi şi îi spune că nu se simte bine. Spune că vrea să fie singură pentru un timp. Sevgi rămâne acasă cu mama Yaseminei.

**
savas se întoarce la bar şi ... bea whiskey.. O sună pe Yasemin . Yaso spune că vrea să fie singură pentru un timp. El răspunde că înţelege şi îi spune "Te iubesc" ..
**
În acelaşi timp, femeia care a preluat afacerea lui Cem se uită la Savaş (cam insistent LOL).
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 9:16 pm

4. sahnur thinks savas saw Yas and he got mad so thats why he is upset.
she says you should support him when he gets back home to çiçek.. and she says he does not love me so stop trying to trick yourself to thinking he might love me.
**
pala tells his wife that the little boy is savas's own son.
**
nazan says she wants to leave home bora says make sure your family is supportive for Baran's sake.. (he actually wants to make sure they won't disown her so she has money. )

**the bar owner woman makes her move asks him whats wrong. and says she knows he is in love and he is in pain.
**
she asks is it Yasemin?
**
Yas has gone to savas and her home.. she is sitting on the floor alone.
and she says I am here at our home. where are you? to herself..
**
the bar owner woman says let me call a cab. he says no.
she says one of the staff can drive you home in your car. he says I don't have my car here.
**
sahnur comes to savas's room in the morning and he has not gone home at all.
**leyla looks at Yas's bed and she has not come home either. she calls yas but yas is sleeping at the house which savas bought for both of them.
**
and sure enough guys.. Savas is naked in the bartender woman's bed there you go!! this is savas for you

Moran asks his man if he turned the gun over to the police and the man says yes. (but I think he gave it to Yavuz instead.. )

**
Yas calls savas.. savas is hastily trying to get dressed
he does not open his phone.
**
yas sends him a message saying can you call me when you wake up.
**
savas says he was drunk last night.
I think he has not slept with her..
but he does not remember.. she says don't worry nothing happened.
he is happy then.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 9:25 pm

5. Savas says he does not want breakfast. he has to go.
**
mehmet has sent savas and yas's picture to the Baldar's.. and it has been delivered by courier to Çiçek and to sahnur.
**
savas has forgotten his waistcoat at the bartender woman's house.. (idiot : )

savas says he wants to come and see yas and she says she is busy they should meet for lunch. savas is upset..

Yas says its hard she cannot take it anymore sending savas back home.. to his other wife.
**
moran comes to his middle son.. he says he has not trained his son well he says you are telling stuff to your brother and others. you should know how to keep a secret.. one of the men grab the boy.
**
sahnur still has not seen the envelope with the picture in it.
**
moran is threatining his son and his men are choking him under water to scare him. moran overheard his son say he was the one who told çiçek about where the drugs were manufactured.so now he knows çiçek was the one who told the police about the drug factory.
**moran told his men to keep his son's head under the water. they said he will die he said keep going and now his son is not breathing.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 9:35 pm

6.Yavuz was expecting Ibrahim to the company and he calls his mom says I just got back from shopping and they are not home. now moran is panicking that he killed his son..
**
Pala is speaking to savas he says he has to find a solution.he should be able to live his life with yas and his own son. pala says I will always support you.
**
one of the men call yavuz and tell yavuz that Ibrahim has drowned.
in the pool..
Yavuz is going to the hospital

savas calls yas tells her he needs to meet her at the new house.
**
yavuz is at the morgue and Ibrahim has died. really..
**
Çiçek's mom calls çiçek and asks if she has news about Ibrahim or Yavuz. because Yavuz is now not opening his mobile either.
**they tell Yavuz Ibrahim drowned while swimming in the pool..
Yavuz seems to have believed his father at the moment..
**
çiçek calls yavuz.. yavuz tells çiçek that Ibrahim has drowned and died.. on the phone
**
çiçek runs out the school like a mad person..

Yas comes to the new house. savas says sorry to her.. he says he did not want her to withness such a scene (the family dinner)..
**
moran the killer of his own child comes home with yavuz..
**
Çiçek's mom is worried.
Yavuz tells his mom Ibrahim is dead.
**Yas says she does not know how long she can take this. she is scared to take her own son out. she is scared she will run into his family.. then she hugs savas.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mar 12 Oct 2010, 9:37 pm

4. sahnur crede că Savaş s-a enervat când a văzut-o pe Yasemin din cauza asta era atât de supărat.
Ea spune lui Cicek "Trebuie să îi arăţi înţelegere atunci când se întoarce acasă" ... iar çiçek îi răspunde " Nu mă iubeşte aşa că încetează să te mai amăgeşti gândindu-te că se poate îndrăgosti de mine".
**
pala îi spune soţiei sale că băieţelul din braţele lui Yaso este fiul lui Savaş.
**
nazan spune că doreşte să plece din casa Baldarilor iar Bora îi spune că trebuie să se asigure că familia este de acord, pentru binele lui Baran (de fapt vrea să se asigure că nu o vor dezmoşteni, lăsa fără bani).

**
Proprietara barului încearcă o apropiere de Savaş întrebându-l ce a păţit iar el îi răspunde că este îndrăgostit şi că suferă.
**
Ea întreabp "Este vorba de Yasemin?
**
Yas s-a dus la casa cumpărată de Savaş pentru ei ... stă pe podea singură şi îşi spune "Sunt aici acasă la noi, tu unde eşti?"
**
Proprietara localului spune "lasă-mă să îţi chem un taxi." iar Savaş spune "Nu" Ea răspunde "Unul dintre angajaţi te poate duce acasă cu maşina ta" El răspunde "Nu am maşina aici"
**
sahnur vine în camera lui Savaş dimineaţa şi vede că acesta nu a ajuns deloc acasă .
**
Leyla se uită la patul lui Yaso şi vede că Yaso nu a ajuns nici ea acasă . O sună pe Yaso si aceasta doarme în casa pe care Savaş a cumpărat-o pentru ei .
**
Şi gata fraţilor. Savaş este gol în patul barmaniţei , uite ăsta este Savaş
Moran îşi întreabă omul dacă a dus pistolul la poliţie şi omul spune că da (dar cred că de fapt i l-a dat lui Yavuz))

**
Yas îl sună pe Savaş, acesta se îmbracă şi nu deschide telefonul.
**
yas îi trimite un mesaj să o sune când se trezeşte

**
savas spune că era beat noaptea trecută. (cred că nu s-a culcat cu barmaniţa) El nu îşi mai aminteşte nimic dar ea îi spune nu îţi face griji nu s-a întâmplat nimic. El se bucură când aude asta.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Oct 2010, 9:39 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 37759568
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 55389567
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 30543208
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 10947450
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 64414862
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 62178982
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 57300723
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 81968065
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 38846215
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 19733703
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 25084877
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 31541619
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 85618610
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 41810736
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 73141280
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 20688825
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 89361418
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 55843509
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 23875446
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 66014778
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 62620734
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 34603029
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 45679232
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 95941124
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 87200012
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 95599372
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 35011374
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 16113934
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 22 33436786
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum