Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 7:49 pm

DENISA a scris:wow , Motzi nu am ştiut că l-ai tradus şi pe acesta .... Mulţam , am fost puţin pe forumurile arabe , sunt pline de poze cu Beren , cu Bulent ...
Denisaaaa, nu l-am tradus, mulţam de încredere!
E copiat de la TV - Cinemax, vezi pătrăţelul cu care am acoperit Smile Smile Smile să nu mă lege de tânără Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 7:52 pm

în prima fază nu văzusem pătrăţelul negru ... stupid stupid stupid

ce aţi spune de un aşa cuplu ????

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 101110081001hvnqn1x4ljv
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 8:13 pm

DENISA a scris:în prima fază nu văzusem pătrăţelul negru ... stupid stupid stupid

ce aţi spune de un aşa cuplu ????https://2img.net/r/ihimizer/img375/3632/101110081001hvnqn1x4ljv.jpg
Frumoaso, nu vreau decât UN ANUME CUPLU! dar şi mama mea remarca, şi mie mi se pare, că musiul Ezel aduce ca gen de bărbat cu musiu Savaş, ar putea juca cu succes în roluri de fraţi, veri sau mai ştiu eu ce, au o fizionomie relativ apropiată, doar că Ezel-Kenan nu mi se pare cine ştie ce talent. ... ... ... Iar cerceii Tubei, adică ai lui Hasret, sunt set cu colierul dat de fraiera Nazan jegului de Bora. Smile Smile Smile Oare din exces umoristic se comportă sponsorii ăstora aşa?
Adică la orice film te uiţi, tot de un singur set de zdrăngănele ai parte, parcă reclamele alt rost ar avea Smile

Ia priviţi: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Bscap0015h

Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 14 Oct 2010, 8:24 pm, editata de 2 ori
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 14 Oct 2010, 8:20 pm

Mie mi-ar place să facă un cuplu şi în viaţa reală dacă Murat continuă să prefere " lesa ".

Fetele eu ies , trebuie să ies la o cină la " bulivard " , vă pupăcesc şi vă doresc vizionare placuta la Ezel dacă vă uitaţi .

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 8:21 pm

DENISA a scris:Mie mi-ar place să facă un cuplu şi în viaţa reală dacă Murat continuă să prefere " lesa ".
Fetele eu ies , trebuie să ies la o cină la " bulivard " , vă pupăcesc şi vă doresc vizionare placuta la Ezel dacă vă uitaţi .
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 155656
Distracţie frumoasă! kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 14 Oct 2010, 8:59 pm

Distracţie plăcută Denisa.

M-am uitat poza pusă de tine, cu Kenan şi Tuba, arată bine amândoi dar separat, priviţi ca un cuplu (pe ecran) mi se par la fel de "potriviţi" ca Fulgerică şi Nurgula. El este prea aspru ca trăsături şi alură, ar "umbri-o" pe Tuba, nu ca talent ci ca prezenţă. Cansu este mai osoasă, cu trăsături mai ascuţite şi de aceea, chiar dacă este foarte slabă, se potriveşte cu Kenan. De altfel eu am impresia că atât Kenan, cât şi Nurgula (scuzaţi alăturarea) dau bine în rolurile de persoane dure, fără prea multe sensibilităţi şi delicateţuri, fără dulce/amar, sunt ai acţiunii şi raţiunii nu ai sufletului. Tuba nu ar avea cu cine să "rezoneze" (nu prea are ea nici acum, dar asta fiindcă CE este tare opac şi adormit) şi imaginea nu ar fi una foarte diferită de cea a cuplului MY/NY (singurul avantaj ar fi dat de faptul că la Ezelu nu s-ar vedea la fel de "rău" duritatea). Poate ar ieşi totuşi ceva dacă ar juca într-un film sau serial poliţist.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 14 Oct 2010, 9:37 pm

Windy, cred că am rămas doar noi două, eu trebuie să-mi aranjez moţul că mâine am şi ore de la 7 şi Balul Bobocilor.
Mai vreau să şi dărâm munţii cu ep. 27, să vedem ce va fi.
Dar îmi cam iau rămas bun pe seara asta, somnic pufos! Sleep Sleep Sleep
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 8:32 am

Buna dimineata,
Sa aveti o zi frumoasa si fara ceata ..asta care este pe la noi Smile Smile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 167mnow
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 8:59 am

. Apropo, tipa care o joacă pe nevasta lui Ahmet Morun-nebun mi se pare cel mai reuşit personaj, ai sentimentul că nu-i actriţă, că ea e ea! Aferim![/quote]
Mare dreptare ai!cred ca ai subliniat de fapt esenta serialului ASI,
toti ACTORII,SAU APROAPE TOTI ,erau de acolo..grasi,slabi urati,frumosi,buni,rai..dar erau de acolo!
Asa cum ai spus ,EI erau EI!!!!!!!!!!!!!!! I love you I love you I love you
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 9:28 am

Motzişor a scris:Windişorule, sunt de acord cu tine. Denisa, pentru noi tipul ăsta de tată patriarhal, care nu ştie că sclavia în familie a luat sfârşit, nici măcar pentru faptul că nu foloseşte familiilor, pare de pe altă lume, dar se pare că turcii se luptă bine cu asemenea mentalităţi. Eu nu pot uita filmul ,,Mutluluk" care nu mai e telenovelă, e Turcia rurală în anii 2000. Ce mi s-a părut bine introdus în logica personajului Ahmet Moran e incultura crasă, nici măcar nu-şi dă seama cât e tortură şi cât e moarte în minutele acelea cât ordonă să-i fie înecat băiatul. Nici nu-i trece prin minte să fie atent la ce-i spun gorilele care sunt îngrozite. Apropo de gorile, logic, eu cred că ar trebui ca un tată care-şi ucide fiul prosteşte să decadă din respectul sclavilor lui, să vedem ce va zice scenariul pe o astfel de linie. O fi o lume a oamenilor supuşi, a oamenilor care pot fi conduşi pentru că n-au carte şi sunt dependenţi de stăpân, dar oamenii aceştia acceptă cruzimea atâta timp cât Aga e crud dar drept. Ori Aga a cam zbârcit-o.
AICI as sta sa ma mai gandesc,in general ,cei care sunt AGA sunt bine pregatiti pentru acest rang,dar in special le sunt cultivate aptitudinile de <putere absoluta >asupra" supusilor",si nu sunt de loc convinsa ca MORUNUL ar fi avut vreodata sentimente paterne..pentru el prioritar este dreptul de viata si de moarte asupra a ceea ce considera el tradare..si nu conteaza daca este sau nu propria familie....abia dupa ce savarseste fapta ,ies la iveala sentimentele unui tata..dar de scurta durata,apoi redevine mana de fier.
Dupa parerea mea Morunul a VRUT sa faca ceea ce a facut!Actiunea se petrece in cel mai mare oras al Turciei,asta este revoltator,daca in Van predomina sa spunem traditia si cutumele la nivel de lege ,la Istambul n-au politie,n-au medici legisti,?????????? cum se poate ca moartea unui tanar ..sa ramana..asa...necercetata...sau poate ca nu va ramane,ca altfel KUDRETbey, ii cam face imbecili pe toti!!!!!!!!!!!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 15 Oct 2010, 9:51 am

andradamaria a scris:...
Dupa parerea mea Morunul a VRUT sa faca ceea ce a facut!Actiunea se petrece in cel mai mare oras al Turciei,asta este revoltator,daca in Van predomina sa spunem traditia si cutumele la nivel de lege ,la Istambul n-au politie,n-au medici legisti,?????????? cum se poate ca moartea unui tanar ..sa ramana..asa...necercetata...sau poate ca nu va ramane,ca altfel KUDRETbey, ii cam face imbecili pe toti!!!!!!!!!!!
Andrada, eu mă gândesc şi la alte filme turceşti în care se vede faptul că tatăl decide în familie ca proprietarul unui şir de sclavi. Aşa era şi în ,,Menekşe şi Halil", aşa e şi în alte filme care îi arată pe ei, în ,,1001..." bătrânul Burhan procedase la fel, doar că el se schimbă şi evoluează, în Asi, Ihsan nu prea se sfătuieşte cu nimeni, îi mai întreabă ce doresc (tatăl lui Ihsan fusese un alt Agă, pe acelaşi model tiranic, nimeni nu i se putea opune cât era în viaţă), aşa că şi Ihsan doar anunţă ce decide singur în şedinţă de familie, doar că el pozează în rol de înţelept, Savaş la fel ca Ihsan e bun, e drept, dar nu se sfătuieşte, decide şi anunţă! TOŢI fac la fel, pe-aici e ceva şi din tradiţia islamică, ce a hotărât capul familiei aia e, că-s arabi, că-s iranieni, kurzi, turci şi filmul pentru ei cred că are mai multe concluzii decât pentru noi.
Şi Savaş greşeşte, judecă veşnic izolat de ceilalţi, după modelul ştiut... Vă ţuc şi fug la ep. 27 kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 15 Oct 2010, 10:07 am

[Buna dimineata dragalaselor va doresc o zi minunata cu bucurii si impliniri.Imi plac foarte mult comentarile voastre si sunt intru totul de acord cu voi.Vreau sa va spun parerea mea am vazut pozele lu Murat impreuna cu fanele lui mie mi se pare mult mai tinar si mai copilaros decit in AVC in film arata mai trecut mai inbatrinit voi ce parere aveti? Va pup multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 10:18 am

Motzişor a scris:Andrada, eu mă gândesc şi la alte filme turceşti în care se vede faptul că tatăl decide în familie ca proprietarul unui şir de sclavi. Aşa era şi în ,,Menekşe şi Halil", aşa e şi în alte filme care îi arată pe ei, în ,,1001..." bătrânul Burhan procedase la fel, doar că el se schimbă şi evoluează, în Asi, Ihsan nu prea se sfătuieşte cu nimeni, îi mai întreabă ce doresc (tatăl lui Ihsan fusese un alt Agă, pe acelaşi model tiranic, nimeni nu i se putea opune cât era în viaţă), aşa că şi Ihsan doar anunţă ce decide singur în şedinţă de familie, doar că el pozează în rol de înţelept, Savaş la fel ca Ihsan e bun, e drept, dar nu se sfătuieşte, decide şi anunţă! TOŢI fac la fel, pe-aici e ceva şi din tradiţia islamică, ce a hotărât capul familiei aia e, că-s arabi, că-s iranieni, kurzi, turci şi filmul pentru ei cred că are mai multe concluzii decât pentru noi.
Şi Savaş greşeşte, judecă veşnic izolat de ceilalţi, după modelul ştiut... Vă ţuc şi fug la ep. 27 kiss
DA iubita!!!!!!!!!!!EI SUNT ORIENTALI!!!!!!!!!!!!!!!! Intodeauna...mi-a scapat ceva Smile Smile din mentalitatea asta a lor,ei gandesc ca orientali , actioneaza ca orientali, iar noi ca europeni, pentru noi viata este bunul cel mai de pret ,pentru ei de multe ori pare a fi o bagatela...
Aga cei buni ,mai tin cont si de parerile celorlalti ,incearca o oarecare deschidere...pe cand MORUNUL taie si spanzura,de unul singur fara nici o retinere sau apasare Smile ,fara sentimente umane,doar tiranie absoluta,terifiant personajul,bun actorul!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 10:21 am

lica54 a scris:[Buna dimineata dragalaselor va doresc o zi minunata cu bucurii si impliniri.Imi plac foarte mult comentarile voastre si sunt intru totul de acord cu voi.Vreau sa va spun parerea mea am vazut pozele lu Murat impreuna cu fanele lui mie mi se pare mult mai tinar si mai copilaros decit in AVC in film arata mai trecut mai inbatrinit voi ce parere aveti? Va pup multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793
Absolut de acord, cred ca in film are parte de 3 randuri de machiaj ca sa poata duce greutatea personajului Smile Smile Smile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 15 Oct 2010, 11:05 am

Motzişor a scris: TOŢI fac la fel, pe-aici e ceva şi din tradiţia islamică, ce a hotărât capul familiei aia e, că-s arabi, că-s iranieni, kurzi, turci şi filmul pentru ei cred că are mai multe concluzii decât pentru noi.
Bună ziua.
Motzi, cu cine Dumnezeule să se sfătuiască Savaş, că pe singurul mai întreg la cap din familie, adică Pala, l-au îmbolnăvit scenariştii de inimă (e drept că refacerea este miraculoasă Smile ) şi nu poate fi stresat cu problemele? Nazan e toantă irecuperabil, derbedeul de Mustafa e şi tont şi rău, baba vrăjitoare o ţine langa cu ale ei iar pe Floricica îmi e că o apucă plânsul, că au Baldarii la probleme ... mamă, mamă.
Apoi el a ţinut scurta conferinţă şi le-a spus că trebuie să discute problemele şi să găsească soluţii împreună, dar ăia şi-au văzut fiecare de treba lui separat că ei sunt învăţaţi doar să se certe împreună!

andradamaria a scris:Absolut de acord, cred ca in film are parte de 3 randuri de machiaj ca sa poata duce greutatea personajului Smile Smile Smile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 517793

Smile şi pe a personajelor învecinate Smile
Să aveţi o zi frumoasă, fără ceaţă, ploaie sau alte fenomene nedorite kiss

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 15 Oct 2010, 11:42 am, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 15 Oct 2010, 11:39 am

windy_day a scris:
Motzi, cu cine Dumnezeule să se sfătuiască Savaş, ...
Apoi el a ţinut scurta conferinţă şi le-a spus că trebuie să discute problemele şi să găsească soluţii împreună, dar ăia şi-au văzut fiecare de treba lui separat că ei sunt învăţaţi doar să se certe împreună!...
Da, Windy, i-a mai întrebat de ce suferă, pe rând, dar nici el nu-şi discută problemele cu nimeni, şi problemele lui tot ale familiei sunt. Nazan nu zice nimănui nimic pentru că nu are încredere că ar băga-o cineva în seamă, toţi se ascund, inclusiv el...
Mie mi s-a părut că le-a dat ordin să discute Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 15 Oct 2010, 11:43 am

Motzişor a scris: Nazan nu zice nimănui nimic pentru că nu are încredere că ar băga-o cineva în seamă, toţi se ascund, inclusiv el...
Mie mi s-a părut că le-a dat ordin să discute Smile Smile Smile

Şi la ce i-a folosit???? Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 12:05 pm

windy_day a scris:

Şi la ce i-a folosit???? Smile
la dezastrul ce-a urmat! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 15 Oct 2010, 12:09 pm

windy_day a scris: Şi la ce i-a folosit???? Smile

Iaca începem ep. 27:

Aşk ve Ceza ep. 27 - 1/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 15 Oct 2010, 12:32 pm

Buna fetelor!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 30127 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 30127
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 68447_10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 12:34 pm

bună cucuietelor !!!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 F0bb5ef1fea274f29ba73b3
Dea e pe alese ?? aleg pe al doilea şi pe al şaselea ....
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 12:37 pm

Am reusit sa va citesc, ca de vazut filmul...cine stie cand voi reusi ! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2743637754 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 600626
Parca vezi ca Bora se milogeste, se umileste, ca sa intre in afacerile familiei...si se uneste cu baba si cu Moranul pt a continua traficul de droguri...ca doar e banos !!
Iar in partea cealalta, Savas isi da mana cu Yavuz , ca sa opreasca traficul !!
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 12:41 pm

Iulia e posibil ca de milă Savaş să-i găsească măcar un loc de portar pe la firmă , Bora are talent şi se va lipi de Şahnur la ce minte diabolică au amândoi iar apoi îi va lucra din interior dar eu mai sper ca Yavuz să o trezească pe nazan la realitate , deşi el e fiul unui criminal mi swe pare mai lucid la minte şi mult mai raţional.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 12:44 pm

DENISA a scris:bună cucuietelor !!!14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 26 F0bb5ef1fea274f29ba73b3
Dea e pe alese ?? aleg pe al doilea şi pe al şaselea ....
Buna dragelor,Denisa, eu il aleg pe al 6- lea si pe al 2-lea Smile Smile si daca tot sunt la faza cu ..ochelari,Muri i-a ales pe cei de cal Smile Smile
IULIA,oricum ai da-o, tot de trafic este vorba,ca-i rutier, ca-i de droguri Smile Smile totul este cu dus si intors Smile Smile have a nice day
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 12:46 pm

Andrada şi acasă tot ochelari de cal cred că poartă de nu o vede pe soaţă cum se scălămbăie . Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum