Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 12:49 pm

DENISA a scris:Iulia e posibil ca de milă Savaş să-i găsească măcar un loc de portar pe la firmă , Bora are talent şi se va lipi de Şahnur la ce minte diabolică au amândoi iar apoi îi va lucra din interior dar eu mai sper ca Yavuz să o trezească pe nazan la realitate , deşi el e fiul unui criminal mi swe pare mai lucid la minte şi mult mai raţional.
E cumnatu-sau ,o sa aiba pretentii la post de director !! Evil or Very Mad
Cat despre Yavuz -Nazan...nu cred !! Dupa calculul lor, Yavuz ar trebui sa fie mult mai tanar decat Nazan !!
Mai credibil ar fi un triunghi Yavuz-Yasomia-Savas... care ar da nastere la alte conflicte !
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 12:52 pm

Nazan parc-ar fi varianta feminina a lui Ali Kemal din BBG... 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 131747 Sa vedem prin cate strachini o sa mai calce pana-i vine mintea la cap !
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 12:53 pm

ar fi excelent să-l scape pe Savaş de Yasemina dar nu cred că va răuşi .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 12:53 pm

Iar am ramas in pielea goala ??AJUTOOOORRRR !!!!! sad
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 12:54 pm

Motzişor a scris:

Iaca începem ep. 27:(
Motule, UNA DIN CELE MAI BUNE secvente ,DUPA PAREREA MEA ,ESTE cea cu sarea...ai vazut! Morunul se defineste singur,nu trebuie sa ne mai batem noi capul Smile Smile si cat de dispretuitor poate sa-i transmita fiului sau.... un milion de subantelesuri!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 1:04 pm

DENISA a scris:Andrada şi acasă tot ochelari de cal cred că poartă de nu o vede pe soaţă cum se scălămbăie . Smile Smile
la asta ma refer ..in special Smile Smile
Cred ca la geometrie SAVAS a invatat numai triunghiul,la el alte figuri geometrice aplicabile nu mai exista, Smile Smile de exemplu ..linia dreapta!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 15 Oct 2010, 1:22 pm

iulia1965 a scris: Iar am ramas in pielea goala ??AJUTOOOORRRR !!!!! sad
Gata .S-a rezolvat. O zi frumoasa fetelor! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 1:31 pm

2 comentarii după hunili.

I have some points to discuss with you guys,

1) Am I right that yasmine is exaggrating after the coincident meeting with savas in the resturant. I think she should continue her mother's celebration in another resturant. Even if a person is married, he can go from time to time with his family(I mean his mother and siblings) so no need for all this stress and crying!!1

2) What if really pellin had slept with Savas and she lied on him because he was so afraid and shy?? What will happen to Yasmine if she knew that he betrayed her like Mehmet!!!!

3) Ahmad Moran is not a real father, he should kill himself or some one should kill him and make us relaxed from him!!!

4) From the beginning of this series I think Savas is in love with Cicek without knowing. He cares about her way more than Yasmine.
I think he was searching for yasmine sinc he selpt with her and know nothing about her , even her name. H enamed her cindrella beacuse of his curiousity he was searching not because of his love.

If you remember when Ashraf told him that cicek is goingout with a guy and then he went to his apartment and knew she is teaching him, he never felt jealous for yasmine the same way.
He used to defend her infront of Shanur hanem while Yasmine he said nothing!!!
I think Cicek deserve better life than this, hope she will be really married from Savas or from a person that she is going to love.

***************************************************************************************************

i know some others have previously said Savas was jealous when he followed Cicek to her friend's house. But i think it was more about himself; protecting his name among his people and ego rather than feelings for Cicek. Sahnur was under the impression Cicek had a boyfriend and he was under pressure to restrain her freedom and be the man, from Ahmet Moran as well.

For Yas the family scene was like a date, in her mind she probably only remebers Cicek and Savas from it because she has not seen them like that before; dressed up, sitting next to each other and toasting drinks happily. But she still ruined her mum's occassion.

Rodica se pregăteşte de weekend

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Weekend_008
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 5:25 pm

AM SI EU UN COMENTARIU...am mai vorbit o data despre el....SINDROMUL STOCKHOLM
"Sindromul Stockholm descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, în timp, începe să simpatizeze cu răpitorul. Persoanele captive încep în a se identifica cu răpitorii, ca și un mecanism defensiv, din teama de violență. Micile semne de bunătate venite din partea răpitorului sunt amplificate, întrucât intr-o situație de captivitate, lipsa perspectivelor este prin definiție imposibilă. Încercările de evadare sunt și ele percepute ca și o amenințare, întrucât într-o tentativă de evadare, există marele risc ca cel răpit să fie afectat și rănit.

Ca și o consecință, victima devine hiper-vigilență în privința nevoilor răpitorului și neștiutoare în privința propriilor nevoi. Separarea de răpitor devine tot mai grea pentru victimă, intrucat ar pierde singura relație pozitivă formată - cea cu răpitorul.

Este important de subliniat că aceste simptome apar în condiții de stres emotional foarte mare. Acest comportament este considerat ca o strategie obișnuită de supraviețuire pentru persoanele care sunt victime ale abuzului inter-personal și a fost observat în cazul divorțurilor cu copii, al copiilor abuzați emoțional, al membrilor sectelor religioase, prizonieri de război și tabere de concentrare."
ASTA A PATIT FLOAREA LUI AHMET...SPER CA RECIPROCA SA NU FIE VALABILA Smile Smile
SAVAS INDRAGOSTIT...SUBLIMINAL, O asemenea varianta chiar ar consfinti acest tip de casatorie,pentru eliminarea careia lupta turcii pe toate fronturile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419 dar nu stiu daca am inteles corect,...spuneti voi!!!!!!!!!!!!!!,in rest ...spune bine Smile Smile
ATI INTRAT IN GREVA?????????????????????? sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 6:48 pm

02.30..'ezel' dizisinin eyşan'ı cansu dere yeni yaşını, 'ezel' dizi ekibi, manken ece sükan, sedef avcı ve murat yıldırım'ın katıldığı geccede beyoğlu'nda bir mekanda kutladı..
14 ekim 2010 perşembe (gecce borsası)

Apparently Murat was at a party with Sedef Avci, Cansu Dere, a model called Ece Sukan and Ezel team...hmm, what's he doing there?? ..if it's to keep BT's company then why is she not mentioned...or the piece of news is incomplete
It could be that it's just a coincidence that they all happened to be in the same party ...cool to hear Murat is surrounded with the ladies
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 925958
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Vin 15 Oct 2010, 6:59 pm

andradamaria a scris:AM SI EU UN COMENTARIU...
ASTA A PATIT FLOAREA LUI AHMET...SPER CA RECIPROCA SA NU FIE VALABILA Smile Smile
SAVAS INDRAGOSTIT...SUBLIMINAL, O asemenea varianta chiar ar consfinti acest tip de casatorie,pentru eliminarea careia lupta turcii pe toate fronturile 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44419 dar nu stiu daca am inteles corect,...spuneti voi!!!!!!!!!!!!!!,in rest ...spune bine Smile Smile
ATI INTRAT IN GREVA?????????????????????? sad sad

NUUUU! eu traduc din bulgară în engleză şi de acolo în română Smile Smile Mai exact eu citesc ce traduce dl. goagăl, că el este priceput la toate, din bulgară în engleză.

Revenind la comentariul de pe HUNI. Cred că toată lumea a uitat că cei doi, Savaş şi Yasomia, încearcă să ţină copilul departe de baba 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 885862. Reacţia ambilor în momentul întâlnirii mie mi s-a părut porivită. Ea s-a speriat şi supărat nu fiindcă l-a văzut alături de familie şi de Cicek ci fiindcă risca să fie văzut copilul de către Sahnur. ... Şi dacă Pala a spus că ăl mic seamănă foarte bine cu Haldun cănd era de aceeaşi vârstă cam ce concluzie ar fi pus terorista a bătrână dacă apuca să-i vadă faţa lui Omer????
Savaş a fost pe cale să lase totul baltă şi să se ducă la Yasemin. S-a oprit nu fiindcă s-a simţit responsabil de refacerea unităţii familiei Baldar ci fiindcă s-a simţit responsabil (sau, mai curând Pala i-a reamintit responsabilitatea) faţă de Yasemin şi de Omer. Pala ştie cel mai bine de ce este în stare Şahnur şi el este cel care a oprit ceea ce putea să se dovedească a fi un gest necugetat din partea lui Savaş.
Ei, ce s-a întâmplat după scena asta, pe care eu am gasit-o logică din punctul de vedere al reacţiei personajelor, este altă istorie.
Pot să înţeleg tulburarea Iasomiei dar nu până într-acolo încât să strice cu totul seara alături de mama sa şi să o mai apuce şi geloziile. Cât despre Savaş, probabil că şi-a dat, în fine seama, că de câte ori insistă, ea îl alungă şi mai vehement. Era momentul să nu mai stea pe la uşi cu grădina botanică în braţe. I-a explicat situaţia Iasomiei, i-a spus care sunt riscurile pentru ea, pentru Omer şi pentru Cicek, i-a dovedit de n ori că o iubeşte. Ce mai putea face în momntul ăla.
Sindromul Stockholm la Floarea Moranului, NO WAY! Savaş nu a abuzat-o nici fizic nici psihic. Pur şi simplu a ajuns să îl cunoască pe bărbatul impus cuorţa ca soţ. A descoperit, încetul cu încetul ce fel de om este şi i-a plăcut ceea ce a descoperit Smile Smile Cu toate astea aş vrea ca Cicek să aibă o poveste fericită (dar nu alături de Savaş), barem pentru cât a plâns în primul sezon (şi nici în ăsta nu se lasă). Smile

DENISAAAA! Cred că VIPa şi-a sudat mâna de a lui Fulgerică ca să nu se "rătăcească" bietul printre atâtea tipe care arată bine. Chiar, ce a căutat el la petrecerea EZELILOR???? Ce i-o fi apucat pe ăia? Că VIPa nu a pupat invitaţii la petrecerile lor (până acum), au fost numai ăia de prim-plan şi numai cei din echipă. cupidon
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 7:29 pm

DENISAAAA! Cred că VIPa şi-a sudat mâna de a lui Fulgerică ca să nu se "rătăcească" bietul printre atâtea tipe care arată bine. Chiar, ce a căutat el la petrecerea EZELILOR???? Ce i-o fi apucat pe ăia? Că VIPa nu a pupat invitaţii la petrecerile lor (până acum), au fost numai ăia de prim-plan şi numai cei din echipă. cupidon [/quote]
EI, acum nu lua si tu sindromul "de facto " Floarea l-a urat pe Savas la inceput...a fost terorizata .de tatal sau ,batuta,,pentru a accepta ..berdelul,iti amintesti cu cata groaza si-a dus lucrurile in camera ...dormitor la porunca 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 885862,..se pot gasi multe similitudini cu ...sindromul daca vrei,doar ca Savas nu a fost calaul dar victima a fost Cicek si a ramas Smile Smile toate ne dorim o soarta mai buna pentru ea dar...nu vrea bostanul Smile Smile
In legatura cu stirea...pana nu vad poze,nu cred!!!!!!!!!!!!! ,am citit pe undeva ca ar fi fost ziua lui Cansu...ca asta era petrcerea,.....sau poate face ceea ce-i recomandam noi...schimba casa de productie Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 7:37 pm

o fi mă şi Fulgerică amic cu careva din Ezel şi nu putea pierde ea ocazia dacă erau pe acolo prin boscheţi şi paparazzi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Camera12.gif&action=glitter&text=&mask=8&color=000000&talign=NorthWest&delay=25&r=0, eu tot încerc să văd Ezel pe YB , Kenan printre ăia parcă e Guliver în ţara piticilor , prea totul merge şnur el ştie toate mişcările tuturor , rezolvă tot e cam exagerat. dacă îl i-au la puricat mm cu mm îi găsesc şi lui defecte , el e studiat bine , dar nu-i pefect , îmi place când zâmbeşte .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 7:50 pm

Doamne !! Chiar ca Nurgula nu le are deloc cu plansul...cat s-ar screme...tot nu-i iese !!
Eu nu inteleg !? Asa sunt femeile turce ?? Rabda TOT , Crying or Very sad ca proastele ...pentru ce ??
Uite de-aia mi-a placut mie Sheherezad..(BBG )..Il taxa imediat ! EXACT genul meu de femeie ! Ce-i aia sa stea ca proasta, sa-i ierte toate magariile ?? Atitudinea aia de sclava e tipica pt turcoaice ?? Alea sunt scene asimilabile vietii reale ?? Sau scenaristii aia bat campii ?? Pt ca nu numai in AVC femeile au atitudinea asta ! ... 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 7:53 pm

iulia1965 a scris: Doamne !! Chiar ca Nurgula nu le are deloc cu plansul...cat s-ar screme...tot nu-i iese !!
Eu nu inteleg !? Asa sunt femeile turce ?? Rabda TOT , Crying or Very sad ca proastele ...pentru ce ??
Uite de-aia mi-a placut mie Sheherezad..(BBG )..Il taxa imediat ! EXACT genul meu de femeie ! Ce-i aia sa stea ca proasta, sa-i ierte toate magariile ?? Atitudinea aia de sclava e tipica pt turcoaice ?? Alea sunt scene asimilabile vietii reale ?? Sau scenaristii aia bat campii ?? Pt ca nu numai in AVC femeile au atitudinea asta ! ... 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 600626
Pai astia vor sa ne arate...tipologia femeii traditionaliste Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 7:55 pm

andradamaria a scris:Pai astia vor sa ne arate...tipologia femeii traditionaliste Smile Smile
Sau cum si-ar dori ei sa se poarte femeile ?? 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 Evil or Very Mad
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 7:56 pm

DENISA a scris:o fi mă şi Fulgerică amic cu careva din Ezel şi nu putea pierde ea ocazia dacă erau pe acolo prin boscheţi şi paparazzi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Camera12.gif&action=glitter&text=&mask=8&color=000000&talign=NorthWest&delay=25&r=0, eu tot încerc să văd Ezel pe YB , Kenan printre ăia parcă e Guliver în ţara piticilor , prea totul merge şnur el ştie toate mişcările tuturor , rezolvă tot e cam exagerat. dacă îl i-au la puricat mm cu mm îi găsesc şi lui defecte , el e studiat bine , dar nu-i pefect , îmi place când zâmbeşte .
SI eu m-am uitat pe YT la Ezel..dar eu il gasesc in multe faze...vulnerabil,si nu atat de sigur pe el,...la scheletica CD numai un GUliver se potrivea Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 8:05 pm

iulia1965 a scris:
Sau cum si-ar dori ei sa se poarte femeile ?? 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 2743637754 Evil or Very Mad
chiar daca au avut parte de o translatie geografica VAN-ISTAMBUL,ele au ramas ...tot din Van...si cred ca de fapt sunt si mai rau tratate decat ne arata, KUDRET bey,nu este o zona in care ti-ai dori sa fii femeie! stupid Exclamation valoreaza cam cat o ceapa degerata slap sad sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 8:12 pm

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 82954211039963058318

[imghttp://www.yukleresim.com/images/64370963174865639434.jpg[/img]

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 13791913423097055872

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 23069473102982820222

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 85009573828376419357

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 32358362316266875621

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 74609434281977208506

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 15303339775708532826

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 51324654956309114697

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 88403991274529728295

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 81337564445664425763

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 84136633202638676197
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 15 Oct 2010, 8:18 pm

Iar Nugula cu paharul????????????????poate afla 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 885862 ca are un nepot Smile Smile.. NOAPTE BUNA HARNICUTELOR si WEEKEND PLACUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 229917 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Vin 15 Oct 2010, 8:32 pm

DENISA a scris:2 comentarii după hunili.

I have some points to discuss with you guys,

Rodica se pregăteşte de weekend

http://corigif.free.fr/ma_weekend/img/weekend_008.gif

hi denisa ..hi girls kiss ..I read your points denisa and this is main : 1- I am with you about Yasamin reaction i know she has right to be upset ..but she was

exaggerated too much ..as Sefgi toled her she punish her self ..if she continued her mother birthday in another place she will feel better

* I donot wont to think that Savas had sleep with Pellen .. I wish so.. but why he takes off his clothes ?? or Pellin how does!!? OMG.. if he drunk can he take his

clothes by him self?? I hope nothing happen between them

*About Ahmat moran I am 100 % with you

* And now Savas of course love Cicek but not as a wife I think the writer &director wont to end this traditions ..that maraig from brothers wife if he die ..so they

will find some one sweet for Cicek because she deserve agood life after her long suffering and that man must make her to forget that wonderful Savas and her

deep love to Savas

What puzzles me is why Savas can not face every one in the famaily to To defend and protect his love to Yasamin .. he must take a step and use his power and

influence as lader of this famaily and tribe and his uncle Pala supported him

kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Vin 15 Oct 2010, 8:42 pm

Thank you denisa for your posting ...the foto show the nixt episode will be intresting kiss

I have to go now ...14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 my dear freinds.. indragostit see you later
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 10:22 pm

Na, ca apare si Sinan Tuzcu..
Cui ii punea pistolul la tampla Yavuz ?
Mi s-a parut mie, sau Yasomia afla de aventura lui Savas ??
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 10:51 pm

Iulia unde l-ai văzut tu pe Sinan Tuzcu ??? sau sunt eu orbete ?????
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Vin 15 Oct 2010, 10:53 pm

DENISA a scris:Iulia unde l-ai văzut tu pe Sinan Tuzcu ??? sau sunt eu orbete ?????
Pai am vazut trailerul cand ma uitam la Gonulcelen !!
Calculatorul meu se bloca in timpul filmului, reclamele le-am vazut !! kiss Smile
Vorbea cu Savas..ca doi prieteni buni !
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum