Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 10:54 pm

iulia1965 a scris:Pai am vazut trailerul cand ma uitam la Gonulcelen !!
Calculatorul meu se bloca in timpul filmului, reclamele le-am vazut !! kiss Smile

mi-a scăpat şi nu l-am zărit .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lica54 Vin 15 Oct 2010, 11:24 pm

[Fetelor a fost triler Yasemin ia dat o palma lui Savas si la impins Savas se ciarta cu Nazan si da o palma Sahnur ii vede pe Bora si Nazan cind se saruta Savas se plimba pe faleza cu Sinan Tuzgu care apare in serial va tuc de noapte buna 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 15 Oct 2010, 11:26 pm

aoleu bietul băiat e vătămat sad sad de " bascula " lui Yasemina sigur va fi bandajat la faţă vreo 2 -3 episoade
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 15 Oct 2010, 11:42 pm

DENISA a scris:aoleu bietul băiat e vătămat sad sad de " bascula " lui Yasemina sigur va fi bandajat la faţă vreo 2 -3 episoade
Lica, Denisa, Iulia, Kh69, thanks, mersi de ştiri, am intrat doo secunde, să fac şi eu o pauză. Se aplică oare o nouă reţetă, în fiecare episod se descurcă ceea ce a fost încurcat cu 7 zile în urmă? Ce drăguţ! Dacă se păruiesc şi nu vorbesc, jur că eu, Lexia şi Windy suntem mulţumite Smile Smile Smile
Savaş va trebui să tragă un pic la rame ca să dea şi el mai tare, se mai dinamizează ringul, poate e rănită Yaso şi scăpăm de ea o vreme, între timp ni se dau şi nişte lecţii gratis de lupte libere iar rating-ul sigur va atinge cote nebănuite Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Sam 16 Oct 2010, 2:20 am

Aşk ve Ceza 30 Bölüm 2 Fragman

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 16 Oct 2010, 2:23 am

asi demir a scris:
https://www.youtube.com/v/Bf1qxh-sE6A
Thank you very very much, Asi Demir, you are a sweatheart!!!!! kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 16 Oct 2010, 2:26 am

asi demir a scris:

https://www.youtube.com/v/Bf1qxh-sE6A

thanks my dear ....

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Chg
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Sam 16 Oct 2010, 3:12 am

Murat Yıldırım and his wife

Cansu Dere'nin doğum gününden

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 68976_103909879674747_100001672057586_27005_1767000_n

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Sam 16 Oct 2010, 8:36 am

Buna dimineata dragalaselor o zi buna va doresc si un sfirsit de saptamina placut cu multe bucurii si impliniri.Eu plec la tara la un parastas e auzim miine seara.14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793 pentru toata lumea
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Sam 16 Oct 2010, 9:12 am

BUNA dimineata,
DOOAAMNE!!!!!!!!!!!!! ASTEA DA tinute pentru aniversarea unei zile de nastere,m-au tampit!!!!!!!!!!!!!
Locatia o fi fost in varf de munte?????????????????
Are vipa niste bocanci de zici ca pleaca in expeditie...sa caute <arca lui noe>...ca tot le apartine turcilor muntele ARARAT Smile Smile
Deci in episodul urmator....da-i si lupta Smile Smile fiecare cu fiecare....oare Sinan tuzcu va fi cel care ii va ridica de pe umerii lui Savas povara numita Cicec....ca tot ne dorim noi ca biata floare sa aiba o soarta mai buna!!!!!!!!!!!!,
Windy,vezi ca VIPA nu se da dezlipita ...sub nici o forma de manuta lui Muri,,n-au gasit un diluant pentru super-glue...folosit....nu era deloc ascunsa,este la vedereee! sad
sa AVETI O ZI FRUMOASA!!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 62687_1281263970901_1809145559_554298_6527991_n
oare cu asta este imbracat?????????????? 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 68329_1477297456972_1369823127_31304733_1725045_n
nu este cu "asta" ..doar cu ceva similar Smile Smile Smile
Este o zi pentru multa cafea si 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 85344
asta pentru Vipa 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 3176764736 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 3176764736 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 3176764736
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Sam 16 Oct 2010, 11:00 am

Buna, o zi frumoasa si linistita pentru toate dragutele mai putin Denisa care o va lua pe cocoasa stie ea de ce
Pupici tuturor
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 16 Oct 2010, 12:28 pm

Bună ziua.
Groaznic sunt îmbrăcaţi amândoi, dar ea bate toate recordurile. Am zis eu că la Fulgerică există două tipuri de ţinute: unele de ieşit cu VIPa şi altele de ieşit cu oameni normali. A propos, VIPa surâde acru şi ÎL ŢINE STRÂNS de mână pe Fulger, el zâmbeşte şi O LASĂ să îl ţină de mână. Ea arată ca scoasă din tomberon, plus că are pardesiul ăla evazat. Nu i-o fi spus nimeni că atunci când eşti măruntă şi bondoacă nu pui pe tine lucruri cu astfel de croieli, fiindcă te fac să apari şi mai pitică şi îndesată ... . Are sens să mai vorbim despre felul în care este "aranjat" părul? Că nu e aranjat!!! Plus că lasă la vedere faptul că suferă de alopecie galopantă.
Cu o astfel de femeie lângă el să ne mai mirăm că Fulgerică pare tot timpul fugit de acasă??? Nu ar fi nicio problemă, dar vorbim despre persoane publice!!! Nu e neapărat să fie foarte eleganţi, sau îmbrăcaţi cu nu ştiu ce haine de firmă, dar barem ea ca femeie ar trebui să arate îngrijită, cu lucruri care să nu pară că nu au văzut niciodată detergentul sau fierul de călcat. Cât despre păr, probabil pe uliţa ei de VIPă cu vechime în televiziune, nu s-a inventat şamponul, nici tratamentul pentru volumul părului, de altele nici nu mai vorbim. "Rafinată" doamna.
Concluzie: Dacă pozele sunt de la petrecerea lui Cansu - sunt penibili amândoi, dacă poza e făcută cu ocazia vreunei plimbări canionul ăla de îi zic mall ea este penibilă el este ... ca de obicei. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Sam 16 Oct 2010, 3:40 pm

windy_day a scris:Bună ziua.

Concluzie: Dacă pozele sunt de la petrecerea lui Cansu - sunt penibili amândoi, dacă poza e făcută cu ocazia vreunei plimbări canionul ăla de îi zic mall ea este penibilă el este ... ca de obicei. kiss
SUNT DE LA RESPECTIVA ANIVERSAAARE!!!!!!!!!!!!!! priveste si fa comparatii,
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2dd_d7abehttp://www.sacitaslan.com/magazin-cansu-dere-30-yasini-dostlariyla-kutladi_30319.html
Fulgerica,Fulgerica,
...viata bate filmul!!!!!!!!!!!! cred ca pedeapsa este acasa si dragostea in alta parte Smile Smile
De VIPA NU-MI PASA, ca oricum nu reprezinta mare lucru,dar incep sa nu-l mai inteleg pe el...parca s-ar autopedepsi de cate ori ies impreuna ,parca intentionat vrea sa se faca de bacanie Smile ba prin tinuta ,ba prin comportament...gaseste el cate ceva Smile Smile
Si macar de-ar fugi naibii o data de acasa 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 16 Oct 2010, 4:08 pm

Bună fetelor! Cu ajutorul Lexiei, care a terminat deja toată munca ei de traducere la ep. 27,
vă las să o ajung şi eu din urmă! alien
Windy, ţucat, uite-amu va veni la rând ep. 28! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155520

Aşk ve Ceza ep. 27 - 2/9 subtitrat româneşte - formatul original

kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 16 Oct 2010, 4:21 pm

Aiurea rău!!! Smile Smile Chiar că sunt penibili.
Andrada, păi ea contează în primul rând fiindcă asta arată cam ce fel de femeie este. Mă uitam însă la sora şi mama lui MY: amândouă aranjate, îngrijite. Deci dacă asta a văzut şi aşa a fost educat Fulgerică acasă, cum Doamne Iarta-mă o suportă pe îngălata asta nu pot să înţeleg.
Smile Smile Cansu care este înaltă şi suplă este în jeans dar cu un sacou şi dopul de VIPă îşi pune jeans skinny cu bocanci (altă greşeală, pentru femeile scunde, cum este cazul ei, încălţările fără tocuri nu sunt o opţiune) şi haina aia ponosită , ca să o facă şi pitică şi bondoacă şi cu picioare de 30 de cm. Dar dacă lui Fulger aşa îi place ... Smile Smile

Motzi, bună!!!
Eu am deja 30 de minute din 28 lucrate, mă mai uit o dată pe ele şi dacă voi ziceţi trimit partea asta Lexiei pentru completări şi corecturi. Merge puţin mai greu că eu lucrez pe bulgară-engleză, bulgară-franceză şi bulgară - română care se completează şi se clarifică reciproc (nu întotdeauna, dar oarecum) Smile Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 16 Oct 2010, 5:07 pm

Bună ziua fetelor !!!!:hello2:

am rămas mută14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 509644de2e60712c2d66077359a6272514. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 509644de2e60712c2d66077359a62725, or fi fost reduceri la SH-uri şi a fost şi d-na la shopping că altfel nu-mi explic ţinuta , asta în permanenţă pare fugită de acasă .

14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 5983621738557456234014. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 96028779578130710207
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 16 Oct 2010, 5:26 pm

windy_day a scris:Motzi, bună!!! Eu am deja 30 de minute din 28 lucrate, mă mai uit o dată pe ele şi dacă voi ziceţi trimit partea asta Lexiei pentru completări şi corecturi. Merge puţin mai greu că eu lucrez pe bulgară-engleză, bulgară-franceză şi bulgară - română care se completează şi se clarifică reciproc (nu întotdeauna, dar oarecum) Smile Smile
Smile Smile Smile Cine seamănă... Mă ţin cu mâinile de burtă, exact aşa lucrez şi eu! Smile Smile
O familie unită, ce mai! Tre' să ne cătăm la ADN 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Laie67dgirltv7
Da, îi poţi trimite Lexiei ce-ai făcut, dar o rog eu să nu ne înţeleagă greşit, de-abia a terminat zdroaba la ep. 27.
Îi dau şi eu bătaie! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Inek1
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 16 Oct 2010, 5:28 pm

30. Bölüm Özeti:

Savas Ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını Şahnur Ana'ya gönderen Mehmet iki aşığı yine Zor durumda bırakmıştır. Çiçek'in Savaş'ın kocası olduğunu öğrenen Leyla, kızının COK Buyuk bir çıkmaza girdiği için endişelenmekte am Yasemin'e bu aşktan vazgeçmesi için baskı yapmaktadır ... Kardeşinin ölümüyle yıkılan Cicek, BU gününde kötü kocası Savaş'ın yanında olmasıyla ONU sığınacak bir Liman olarak görmektedir . Savas kötü bu ise gününde Cicek "în yanında olmak fakat yakınlıktan bu zorundadır duymaktadır rahatsızlık da ... Savas Defa uyuşturucu ilk gerçek belasının karşılaşıyor yüzüyle. Besir kim? Pala-am Ahmet Moran, Beşir'den BU niçin Kadar korkuyorlar?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 16 Oct 2010, 6:01 pm

Motzişor a scris:
Smile Smile Smile Cine seamănă... Mă ţin cu mâinile de burtă, exact aşa lucrez şi eu! Smile Smile
O familie unită, ce mai! Tre' să ne cătăm la ADN 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Laie67dgirltv7
Da, îi poţi trimite Lexiei ce-ai făcut, dar o rog eu să nu ne înţeleagă greşit, de-abia a terminat zdroaba la ep. 27.
Îi dau şi eu bătaie! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Inek1

Smile Smile
Motzi, atunci să îi lăsăm şi Lexiei week-end-ul liber şi să o punem la muncă de luni Smile .
Lexia kiss kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Sam 16 Oct 2010, 6:18 pm

[quote="windy_day"]

Bună ziuaaaa! Aşa daţi în ei ba e cu tocuri prea mari, ba fără tocuri, ba prea călcată , ba necălcată, .......etc
Smile Smile Smile

eu cred că toate criticile astea de pe forumuri că sunt din greu, telepatic i se transmit şi se inhibă sărăcuţa dar gândiţi-vă că ea este lângă el şi nu cumva doamne fereşte să i se transmită şi lui şi să îl pierdem .
Acum vroiam să îl pun aici pe plângăcios dar văd că Dea nu ne mai lasă să plângem, cel puţin eu nu l-am găsit. atunci
14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 114523 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 114523
A!!! apare şi aga Bahir ăla că parcă cu el vorbea Ahmet, na că îşi bagă şi ăla coada.

Windyyyyyyy aştept trimite-mi ce ai, noaptea e lungă
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 16 Oct 2010, 6:42 pm

lexia a scris:...Windyyyyyyy aştept trimite-mi ce ai, noaptea e lungă
Lexiaaaa, te declar erou al al muncii, aici ploo, dar trebuie să dau o fugă la ai mei. Am terminat şi eu ep. 27 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 ,
dar mai sunt verificările mărunte, le fac după ce mă întorc. Între timp computerele tot încarcă, he-he. cupidon
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 16 Oct 2010, 6:53 pm

[quote="lexia"]

Bună Lexia.
Nu are "franţuzoaica" sensibilităţi de genul ăsta. Că de când îi spun şi cei din presă, şi cei de pe forumuri că se îmbracă precum o sorcovă, cu variaţiuni spre copilul străzii, dacă îşi făcea probleme vedeai o îmbunătăţire cât de mică a imaginii, da' ea nu şi nu!!!

Acum mă uit peste ce am tradus şi trimit. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 16 Oct 2010, 8:21 pm

Bună, fetelor, iaca şi rezultatul Muncii-Muri:

pentru toată lumea (şi încărcarea fragmentelor continuă):

Aşk ve Ceza ep. 27 - 3/9 --- 4/9 --- 5/9 --- 6/9 subtitrat româneşte - formatul original

alien
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 17 Oct 2010, 8:58 am

buna dimineata sa aveti o zi frumoasa si linistita Multi 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 517793 tuturor iar echipei multumiri pentru eforturile pe care le fac pentru noi
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 17 Oct 2010, 9:51 am

BUNa DIMINEATA NATIEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Si eu va declar pe toate eroine absoluteeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(daca exista asa ceva si daca nu inventam noi Smile Smile )
Pe aici e o zi de tot sad sad sad asa ca o sa ma uit ..la 27...
DENISA si la SH cred ca ar fi gasit lucruri...de calitate Smile Smile dar de unde nu-i nici DUMNEZEU NU CERE!!!!!!!!!! 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 359517 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 359517
have a nice day
si o cafea de dimineata 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 28 ?mmid=32fe02537ac8f2ade
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum