14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pe el sărăcuţul deja l-au luat durerile de cap
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Sa-si puna naibii niste comprese cu apa rece,poate-l ajuta sa se trezeasca din marasmmul in care s-a afundat de cand cu
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mar 19 Oct 2010, 4:14 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
CRED ca in LA UMBRA TEILOR....a jucat un aasemenea rol insa nu stiu pana la cati ani ajunsese fata.....CA ...SI PE REPEDE INAINTE..SI PE SARIT DE EPISOADE SI PE SARITE IN CADRUL ACELUIASI EPISOD...AM VAZUT SI EU CEVAMotzişor a scris:N-am episoadele Denisa, dar cu turca gooagăl ar fi ceva în genul că actorul joacă rolul unui tată văduv, tată al unei fetiţe de 13 ani, şi parcă se învârt în jurul discuţiei, când a mai jucat acel actor rol de tată tra-la-la... dar totul e ca prin ceaţă
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Cred că şi în acest film a jucat rol de tată.
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/once_askerlik_yapsaydim_atayi_daha_iyi_oynardim?albumId=23866
Bună seara, sunteţi gata să purcedem AGALE printre AGĂI? de milioane Motzule. Dar unde sunteţi nici azi nu vă este dor de
waww ce accident oribil am văzut la ştiri la turci (că la români nu m-am mai uitat de un veac la televizor) dar culmea e că accidentul a avut loc în Romania.
waww ce accident oribil am văzut la ştiri la turci (că la români nu m-am mai uitat de un veac la televizor) dar culmea e că accidentul a avut loc în Romania.
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://webtv.atv.com.tr/canli_yayin.html
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://webtv.atv.com.tr/canli_yayin.html
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/atv/canli_yayin
http://www.atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin
Lexia, aferim! De-acum poţi să te uiţi şi la ştiri! Grav accidentul? Să-i ajute Dumnezeu pe cei în suferinţă!lexia a scris:Bună seara, sunteţi gata să purcedem AGALE printre AGĂI? de milioane Motzule. Dar unde sunteţi nici azi nu vă este dor de... waww ce accident oribil am văzut la ştiri la turci (că la români nu m-am mai uitat de un veac la televizor) dar culmea e că accidentul a avut loc în Romania.
Am avansat şi eu la ep. 28, dar mă voi opri pentru film, am voie???
Buun, mă aşez şi eu comod şi ne auzim la pauze!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:Lexia, aferim! De-acum poţi să te uiţi şi la ştiri! Grav accidentul? Să-i ajute Dumnezeu pe cei în suferinţă!
Am avansat şi eu la ep. 28, dar mă voi opri pentru film, am voie???
Buun, mă aşez şi eu comod şi ne auzim la pauze!
Ai voie cum să nu!
Oribil accident pe o trecere de pieton dar nu spun aici mai mult.
s-au tâmpit ne dau secvenţe de 2 săpt. în urmă
Denisa, secvenţele străvechi sunt ca să vedem dacă ne-am făcut bine recapitularea şi am învăţat toate replicile pe de rost.DENISA a scris:s-au tâmpit ne dau secvenţe de 2 săpt. în urmă
Motzişor- vip
Bună seara, tuturor.
Denisa, ce facem traduc eu şi tu pui poze, sau traduci tu şi eu nu fac nimic???
Bineînţeles mă refer la rezumatul în engleză, dacă îl face ARZU.
Denisa, nu s-au tâmpit aşa sunt ei din timpuri străvechi, adică de pe la episodul 4-5
Bineînţeles mă refer la rezumatul în engleză, dacă îl face ARZU.
Denisa, nu s-au tâmpit aşa sunt ei din timpuri străvechi, adică de pe la episodul 4-5
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 19 Oct 2010, 8:13 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
prima variantă dacă merge prost o să alegem amândouă a doua variantă, văd că la tradus nu a apărut Arzu .windy_day a scris:Bună seara, tuturor.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 19 Oct 2010, 8:12 pm, editata de 1 ori
Denisa, Windişorul a muncit toată ziua, ai milăăăăăăă!!!!!windy_day a scris:Bună seara, tuturor.
Eu cu Lexia ne-am lipit deja de fotolii şi de film
Motzişor- vip
şi d-nele au venit să-l vadă pe Moran , sper eu că doar nu s-or arunca la Savaş..
Ăştia reiau tot episodul , ne cred senile că am uitat frumoasa acţiune de săptămâna trecută.
Ăştia reiau tot episodul , ne cred senile că am uitat frumoasa acţiune de săptămâna trecută.
dacă fac aşa toată seara, doar revederi şi rememorări au o bere de la mineDENISA a scris:şi d-nele au venit să-l vadă pe Moran , sper eu că doar nu s-or arunca la Savaş.. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs125.ash2/39586_1199674329309_1752086223_358938_6746140_n.jpg
Ăştia reiau tot episodul , ne cred senile...
Nu pot să cred! Culmea ozet-ului: cântecul lui Kirac , am picat pe jos! Oare vor rata scena de budoar? cupidon
Propun o variantă: Kudret bey are logică: ce şi-a zis el? Dacă tot continuând după fiecare episod au scăzut în clasament,
de-acum măcar să se menţină şi atunci... la ce mai e nevoie de un nou episod?
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 19 Oct 2010, 8:23 pm, editata de 2 ori
Motzişor- vip
dânşii au venit ptr Yasemina , Şahnur şi care s-or mai perinda pe ecran .
Denisa, mai întârzie şi ARZU, sau s-o fi plictisit, că tot nu se întâmplă mai nimic de vreo 6 episoade.
Păi pun şi ei rezumatul începutului de sezon, că şi aşa ce a fost cât de cât important în sezonul ăsta încape lejer în rezumatul normal al altor seriale, adică în 1/2 oră. Ar fi vrut şi Bostănelul să facă asemenea rezumate la serialul lui dar dacă nu a avut cu ce. Acum na, a strâns material destul, că se chinuie de ceva timp, şi a reuşit şi el un Ozet de mai mult de 12 minute. FELICITĂRI, bostanului şi echipei, un MAAAAARE pas înainte!!!! Din cauza ozetului scurt nu mai aveau ei rating
DENISA, bărbatul ăla falnic din dreapta e al Nurgulei ... dacă o vrea el
Păi pun şi ei rezumatul începutului de sezon, că şi aşa ce a fost cât de cât important în sezonul ăsta încape lejer în rezumatul normal al altor seriale, adică în 1/2 oră. Ar fi vrut şi Bostănelul să facă asemenea rezumate la serialul lui dar dacă nu a avut cu ce. Acum na, a strâns material destul, că se chinuie de ceva timp, şi a reuşit şi el un Ozet de mai mult de 12 minute. FELICITĂRI, bostanului şi echipei, un MAAAAARE pas înainte!!!! Din cauza ozetului scurt nu mai aveau ei rating
DENISA, bărbatul ăla falnic din dreapta e al Nurgulei ... dacă o vrea el
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 19 Oct 2010, 8:28 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
nenea ăsta e gata să o salveze pe Yasemina de la înec
Fetelor, YouTube a dat lovitura. Încarcă 2 GB în 25 de minute (pe conexiunea mea, până aseară cea mai rapidă încărcare era de 57 de minute, deci la pauza următoare se va vedea fragentul 5). Brava pentru YouTube ştim noi de ce-i preferăm, cu tot necazul copyright-ului.
Motzişor- vip
Motzişor a scris: dacă fac aşa toată seara, doar revederi şi rememorări au o bere de la mine
Nu pot să cred! Culmea ozet-ului: cântecul lui Kirac , am picat pe jos! Oare vor rata scena de budoar? cupidon
Propun o variantă: Kudret bey are logică: ce şi-a zis el? Dacă tot continuând după fiecare episod au scăzut în clasament,
de-acum măcar să se menţină şi atunci... la ce mai e nevoie de un nou episod?
Cu cât mai scurt cu atât mai bine şi câtă muzică încape
Daaa, Lexia, poate-i trimite şi la teatru, să mai tacă din gură! În plus mai şi educă tineretullexia a scris:[Cu cât mai scurt cu atât mai bine şi câtă muzică încape
gataaaa, schimb tonul, de-atunci mai făceam un fragment!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 19 Oct 2010, 8:40 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Este sigur episod nou în seara asta?
A da a luptat Muri cu sindicatul lui şi l-au redus probabil
A da a luptat Muri cu sindicatul lui şi l-au redus probabil
A depăşit Bostanul toate aşteptările mele, mă dau bătută, imaginaţia lui nu are limite, OZET cu reclame Vorba Lexiei, da' episod nou mai avem în seara asta şi dacă da, cât ţine???? 5 minute????
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 19 Oct 2010, 8:41 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Windy, de 42 de minuteeee că-mi vine să-l turtesc completwindy_day a scris: A depăşit Bostanul toate aşteptările mele, mă dau bătută, imaginaţia lui nu are limite, OZET cu reclame
Motzişor- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum