14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
iulia80
iulia1965
Gloxinia2010
kh69
Motzişor
andradamaria
Admin_dea05
lica54
rodica
asi demir
dana sandulescu
lexia
windy_day
DENISA
18 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa, Windy Sunteţi extraordinare!
Îmi palce cum joacă nenea ăsta nou, poate se mai întâmplă actorie de-acuma. :emo5:
Îmi palce cum joacă nenea ăsta nou, poate se mai întâmplă actorie de-acuma. :emo5:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
7.savas tells esref to come to the office.
nazan is with bora and she says Yas must have told savas about us already.
bora says who cares. we wanted to be together anyway. we are married.
**
Bora and nazan are going to the bank. Nazan is going to give him money. savas asks DILA to talk to nazan and see what's going on in her life..
**
nazan brings a huge bag of gold with her.
bora takes it to convert it to money.
and he says he will meet nazan later on.
**
dila calls nazan to ask if she can meet her
Hakan/ a friend of savas's comes and they go to lunch. they are old friends.
**apparently hakan's wife died 5 years ago and he has a child of 13.
yas has meant with the romanian people and savas and hakan arrive too.
hakan knows valdemar too.
**
and savas says yas is also the mother of my son and we will soon get married.
yas is happy.
**
dila and nazan have met and esref is following nazan.
**esref again takes nazan and bora's photos... this man is like the paparazzi himself..
**
esref calls savas and he tells him nazan and bora are together and they are close to each other.
**
Nazan has great legs by the way
nazan is with bora and she says Yas must have told savas about us already.
bora says who cares. we wanted to be together anyway. we are married.
**
Bora and nazan are going to the bank. Nazan is going to give him money. savas asks DILA to talk to nazan and see what's going on in her life..
**
nazan brings a huge bag of gold with her.
bora takes it to convert it to money.
and he says he will meet nazan later on.
**
dila calls nazan to ask if she can meet her
Hakan/ a friend of savas's comes and they go to lunch. they are old friends.
**apparently hakan's wife died 5 years ago and he has a child of 13.
yas has meant with the romanian people and savas and hakan arrive too.
hakan knows valdemar too.
**
and savas says yas is also the mother of my son and we will soon get married.
yas is happy.
**
dila and nazan have met and esref is following nazan.
**esref again takes nazan and bora's photos... this man is like the paparazzi himself..
**
esref calls savas and he tells him nazan and bora are together and they are close to each other.
**
Nazan has great legs by the way
8.Hakan is working for savas too now..
**
savas goes home to have a chat with nazan.
**
yas calls savas.
Ömer talks on the phone and shouts daddy daddy.. savas loves this.
savas says he is going home to talk to nazan.
yas says be calm. you have to stay calm to solve this.
and savas says he will be calm.
(yeah slapping her will be very calm behaviour
savas asks what nazan did today..
and nazan lies and savas says do not lie to me.
he says what do you have to do with Bora.. and nazan says we saw each other had a chat and left.
nazan says no he shows her the photos and he tells her she cannot see him ever again.
she blows up and says no one can tell me what do to.. at least he is not the killer like yavuz.
savas tells nazan he is after her money.
he is using you. and nazan says yas is using you as the father of her bastard son..
so savas slaps nazan.
nazan runs off.
savas catches her and tells her to go in.
she says she is going..he says I will kill him if you go to him and she says he is her husband and she shows him the marriage certificate..
fidan and sahnur see this and they are about to swallow their tongues
**
savas goes home to have a chat with nazan.
**
yas calls savas.
Ömer talks on the phone and shouts daddy daddy.. savas loves this.
savas says he is going home to talk to nazan.
yas says be calm. you have to stay calm to solve this.
and savas says he will be calm.
(yeah slapping her will be very calm behaviour
savas asks what nazan did today..
and nazan lies and savas says do not lie to me.
he says what do you have to do with Bora.. and nazan says we saw each other had a chat and left.
nazan says no he shows her the photos and he tells her she cannot see him ever again.
she blows up and says no one can tell me what do to.. at least he is not the killer like yavuz.
savas tells nazan he is after her money.
he is using you. and nazan says yas is using you as the father of her bastard son..
so savas slaps nazan.
nazan runs off.
savas catches her and tells her to go in.
she says she is going..he says I will kill him if you go to him and she says he is her husband and she shows him the marriage certificate..
fidan and sahnur see this and they are about to swallow their tongues
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 19 Oct 2010, 10:59 pm, editata de 1 ori
Doamne, fetelor nu ştiu cum rezistaţi la ritmul ăsta, încă o dată, mulţumiri şi felicitări.
Văd că eu huzuresc pe toată tarlaua ,,discuţii", dar una peste alta, ăsta este cel mai dinamic episod
Văd că eu huzuresc pe toată tarlaua ,,discuţii", dar una peste alta, ăsta este cel mai dinamic episod
Motzişor- vip
5. Este o prostie (zice Arzu). Te gândeşti că Savaş ar fi ştiut că în spatele afacerii cu droguri se află o persoană mai puternică. Toţi îl tot blamează pe Moran dar nimeni nu a spus nimic despre faptul că amândoi şi Moran şi tatăl lui Savaş au lucrat şi lucrează pentru Beşir... Este atât de evident că personajul a fost inventat peste povestea iniţială - zice Arzu - la plezneală, zic eu. .
Yavuz şi Savaş vor trebui să lupte împotriva lui Beşir şi vor fi nevoiţi să facă echipă. ... Yavuz vorbeşte cu omul care era evident supărat (unul dintre cei care i-au omorât fratele) aşa încât să îl poată face să mărturisească ce s-a întâmplat cu fratele lui.
**
Yas este ieşită din minţi şi beată şi disperată după ce a auzit cele spuse de Pelin.
**
yavuz întreabă de ce a plâns Resul aşa de mult la înmormântare. Apoi el întreabă "Ce ţi-a spus tatăl meu la funeralii".
Yavuz întreabă cum a murit fratele lui?
Omul spune că înota. Yavuz spune "Era îmbrăcat iar vremea era rece, nu ar fi înotat" Yavuz îi pune arma la tâmplă , Resul îl roagă şi spune "Voi fi sclavul tău de acum încolo, te rog nu mă omorî"..
**
Yavuz îi spune lui Resul că de acum încolo va trebui să îi spună tot ce plănuieşte Ahmet Moran.
**
Yas vine acasă beată şi mai vrea vin.
**
Leyla stă acasă la fiica lui Nurish, deoarece casa este liberă.
**
çiçek îi mulţumeşte lui Savaş că a mers cu ea la funeralii.
Apoi ea plânge şi spune că fratele ei abia începuse facultatea.
savas spune "Mi-am pierdut tatăl şi fratele aşa că înţeleg"..
**
"Doar timpul te va vindeca", mai spune el.
Çiçek plânge pe umărul lui.
**
Yasemin sună din nou şi Savaş deschide telefonul şi spune "Çiçek poţi să mă laşi câteva minute".
şi Yaso işi iese din minţi şi întreabă "îi ceri permisiunea ca să vorbeşti cu mine?".
savas încearcă să îi explice şi Yasemin spune "Te culci şi cu Pelin?" Îi spune " I-ai spus soţiei tale despre Pelin?". El răspunde că îi este doar milă de çiçek şi "Nu am venit aici fiindcă am vrut" iar çiçek aude toate astea.
Yas spune "NU mai am ce să îţi spun. Ieri noapte ai dormit în patul lui Pelin şi în noaptea asta dormi în patul lui çiçek..
savas spune "în timp ce eu mă joc de-a mica familie fericită, îmi pierd adevărata familie ... Am să plec la aeroport" ... însă desigur nu este niciun avion la ora aceea şi Savaş spune "Mai bine aştept la aeroport".
yavuz sees savas leave..
Yavuz şi Savaş vor trebui să lupte împotriva lui Beşir şi vor fi nevoiţi să facă echipă. ... Yavuz vorbeşte cu omul care era evident supărat (unul dintre cei care i-au omorât fratele) aşa încât să îl poată face să mărturisească ce s-a întâmplat cu fratele lui.
**
Yas este ieşită din minţi şi beată şi disperată după ce a auzit cele spuse de Pelin.
**
yavuz întreabă de ce a plâns Resul aşa de mult la înmormântare. Apoi el întreabă "Ce ţi-a spus tatăl meu la funeralii".
Yavuz întreabă cum a murit fratele lui?
Omul spune că înota. Yavuz spune "Era îmbrăcat iar vremea era rece, nu ar fi înotat" Yavuz îi pune arma la tâmplă , Resul îl roagă şi spune "Voi fi sclavul tău de acum încolo, te rog nu mă omorî"..
**
Yavuz îi spune lui Resul că de acum încolo va trebui să îi spună tot ce plănuieşte Ahmet Moran.
**
Yas vine acasă beată şi mai vrea vin.
**
Leyla stă acasă la fiica lui Nurish, deoarece casa este liberă.
**
çiçek îi mulţumeşte lui Savaş că a mers cu ea la funeralii.
Apoi ea plânge şi spune că fratele ei abia începuse facultatea.
savas spune "Mi-am pierdut tatăl şi fratele aşa că înţeleg"..
**
"Doar timpul te va vindeca", mai spune el.
Çiçek plânge pe umărul lui.
**
Yasemin sună din nou şi Savaş deschide telefonul şi spune "Çiçek poţi să mă laşi câteva minute".
şi Yaso işi iese din minţi şi întreabă "îi ceri permisiunea ca să vorbeşti cu mine?".
savas încearcă să îi explice şi Yasemin spune "Te culci şi cu Pelin?" Îi spune " I-ai spus soţiei tale despre Pelin?". El răspunde că îi este doar milă de çiçek şi "Nu am venit aici fiindcă am vrut" iar çiçek aude toate astea.
Yas spune "NU mai am ce să îţi spun. Ieri noapte ai dormit în patul lui Pelin şi în noaptea asta dormi în patul lui çiçek..
savas spune "în timp ce eu mă joc de-a mica familie fericită, îmi pierd adevărata familie ... Am să plec la aeroport" ... însă desigur nu este niciun avion la ora aceea şi Savaş spune "Mai bine aştept la aeroport".
yavuz sees savas leave..
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Care înebuneşte în trailer Nazan sau Çiçek ??? :emo5:
Fetelor, după micul promo cu isterizearea Floricăi, se pare că zice ,,N-o voi face pentru femeia aceea" sau aşa ceva, se întoarce Çiçeaka împotriva lui Savaş??? Şi nu mai vrea să divorţeze? Păi, da, uitasem că telenovelele sunt maşini de încurcat încurcături.
Denisa, Çiçek era bolânda :emo6: A mai rămas vreuna doamnă în filmul ăsta? Ba da: Endam. Şi leoaica Fidan. Cam atât.
Denisa, Çiçek era bolânda :emo6: A mai rămas vreuna doamnă în filmul ăsta? Ba da: Endam. Şi leoaica Fidan. Cam atât.
Motzişor- vip
a... deci Çiçek turbează... off bietul Savaş trebuie să facă faţă la atâtea nebune isterice .
ptr creşterea ratingului propun să-l ţină pe Savaş tot într-o ceartă joacă bine nervozat .
la mine s-a mai întrerupt , la voi cum a mers ????
am pus şi aici traducerea . https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm
ptr creşterea ratingului propun să-l ţină pe Savaş tot într-o ceartă joacă bine nervozat .
la mine s-a mai întrerupt , la voi cum a mers ????
am pus şi aici traducerea . https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm
Mulţumim fetelor de nota 10 aţi fost, eu nu biruiam să urmăresc şi să citesc şi voi
Foarte dinamic şi criticaţi criticaţi dar mie mi-a plăcut episodul. Parcă Valdemar era polonez acuma e roman waawwww ne apropiem de Muri.
Mă ce începe acuma să iasă în forţă Ciceaka altă belea pe capul lui Savaş, nu-i nimic că în tensiune e bun Muri
Aşa e Motzule
Şi la mine a mers cu întreruperi dar mă tot legam aveam şi 3 ferestre deschise Denisa.
Foarte dinamic şi criticaţi criticaţi dar mie mi-a plăcut episodul. Parcă Valdemar era polonez acuma e roman waawwww ne apropiem de Muri.
Mă ce începe acuma să iasă în forţă Ciceaka altă belea pe capul lui Savaş, nu-i nimic că în tensiune e bun Muri
Aşa e Motzule
Şi la mine a mers cu întreruperi dar mă tot legam aveam şi 3 ferestre deschise Denisa.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mar 19 Oct 2010, 11:14 pm, editata de 1 ori
6. sevgi se întreabă cum de a obţinut Mehmet nişte fotografii care nici măcar nu au fost publicate.
**
yas spune "Trebuie să fie Bora, el a ştiut, şi trebuie că i-a vândut fotografiile lui Mehmet".
**
Yas o roagă pe sevgi să îi dea adresa lui Bora şi se hotărăşte să meargă şi să îi vorbească acestuia
Savaş sună de câteva ori dar mobilul lui Yaso este închis.
**
yas pleacă pentru a vorbi cu Bora. Sevgi pleacă şi ea la birou.
savas a ajuns înapoi la Istanbul. Sună la birou la Yas. Află că nici Sevgi nici Yaso nu sunt la birou, încă.
**
yas se duce la Bora. Savaş se duce acasă la Yaso, dar nu este nimeni acasă.
Yas are o discuţie cu Bora şi îi spune acestuia că el era singurul care ştia despre fotografii.
**
Cum Yaso ţipă la Bora spunând "Să nu te mai apropi de Savaş, de mine sau Sevgi vreodată" apare Nazan şi spune "Tu încerci să îl faci pe Savaş să îl accepte pe fiul tău nelegitim, tu eşti interesată de banii lui " ... îi spune Yaseminei să dispară şi să caute alt tată pentru bastardul ei.
**
yas este şocată şi nici barem nu îşi mai dă seama pe unde merge..
**
savas vine la agenţie şi Sevgi îi spune , "aşteaptă puţin şi apoi poţi vorbi cu ea" şi în momentul acela Yaso o sună pe Sevgi dar Sevgi se preface că vorbeşte cu altcineva şi Yaso îşi dă seama că Savaş trebuie să fie la agenţie .
Nu ştiu cum de l-a iertat Yaso ... au făcut dragosteşi el a rămas la Yaso acasă.
El spune, cum se întoarce çiçek el va divorţa şi că nu îi mai pasă de consecinţe. Yaso îi spune lui Savaş că Nazan este cu Bora ... că a văzut-o pe Nazan la Bora acasă ... mai întâi Savaş este gelos pe Yaso, apoi însă Yaso îi spune "Cred că sunt împreună. Nazan l-a apărat pe Bora ca şi când ar fi soţul ei. Savaş UCIDE cu ochii. (Are dreptate ARZU, zici că aruncă gloanţe , bombe şi alte alea cu privirea, vai de capul lui Bora) .
**
yas spune "Trebuie să fie Bora, el a ştiut, şi trebuie că i-a vândut fotografiile lui Mehmet".
**
Yas o roagă pe sevgi să îi dea adresa lui Bora şi se hotărăşte să meargă şi să îi vorbească acestuia
Savaş sună de câteva ori dar mobilul lui Yaso este închis.
**
yas pleacă pentru a vorbi cu Bora. Sevgi pleacă şi ea la birou.
savas a ajuns înapoi la Istanbul. Sună la birou la Yas. Află că nici Sevgi nici Yaso nu sunt la birou, încă.
**
yas se duce la Bora. Savaş se duce acasă la Yaso, dar nu este nimeni acasă.
Yas are o discuţie cu Bora şi îi spune acestuia că el era singurul care ştia despre fotografii.
**
Cum Yaso ţipă la Bora spunând "Să nu te mai apropi de Savaş, de mine sau Sevgi vreodată" apare Nazan şi spune "Tu încerci să îl faci pe Savaş să îl accepte pe fiul tău nelegitim, tu eşti interesată de banii lui " ... îi spune Yaseminei să dispară şi să caute alt tată pentru bastardul ei.
**
yas este şocată şi nici barem nu îşi mai dă seama pe unde merge..
**
savas vine la agenţie şi Sevgi îi spune , "aşteaptă puţin şi apoi poţi vorbi cu ea" şi în momentul acela Yaso o sună pe Sevgi dar Sevgi se preface că vorbeşte cu altcineva şi Yaso îşi dă seama că Savaş trebuie să fie la agenţie .
Nu ştiu cum de l-a iertat Yaso ... au făcut dragosteşi el a rămas la Yaso acasă.
El spune, cum se întoarce çiçek el va divorţa şi că nu îi mai pasă de consecinţe. Yaso îi spune lui Savaş că Nazan este cu Bora ... că a văzut-o pe Nazan la Bora acasă ... mai întâi Savaş este gelos pe Yaso, apoi însă Yaso îi spune "Cred că sunt împreună. Nazan l-a apărat pe Bora ca şi când ar fi soţul ei. Savaş UCIDE cu ochii. (Are dreptate ARZU, zici că aruncă gloanţe , bombe şi alte alea cu privirea, vai de capul lui Bora) .
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 19 Oct 2010, 11:23 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Măi scenele isterice au avut un minus de ţipete exasperante pe care îl apreciez, minus Leyla care devine obsedată şi mai obtuză decât Şahnur care mai evoluează. Denisa şi la mine s-a întrerupt şi am trecut pe al doilea link, ăsta şi amu merge.DENISA a scris:a... deci Çiçek turbează... off bietul Savaş trebuie să facă faţă la atâtea nebune isterice... ptr creşterea ratingului propun să-l ţină pe Savaş tot într-o ceartă joacă bine nervozat... la mine s-a mai întrerupt , la voi cum a mers ????[color=red]...
Încă o dată felicitări Denisa, Windy!
Motzişor- vip
Fetelor propun să facem chetă să-i luăm lui Savaş vreo 3-4 flacoane de Distonocalm sau Rudotel , va avea nevoie, se anunţă vremuri grele ptr el , Scenariştii au amnezie şi nu mai au habar ce au scris în primul sezon Lexia .
Fetelor cu cine îl cuoplăm pe noul amic a lui Savaş ??
Savaş mai avea puţin şi-şi aduna faţa de jos când a văzut-o pe Çiçek în cameră , îi era teamă să nu se lase cu haine rupte pe acolo , e pudic băiatul deşi pe alte dudui dă textila rapid jos .
Săracul visează cu ochii deschişi , că închişi nu prea mai are timp să-i ţină la ce " agitate " are în jurul lui , "Yasemin, mama copilului meu, şi în curând soţia mea"
Fetelor cu cine îl cuoplăm pe noul amic a lui Savaş ??
Savaş mai avea puţin şi-şi aduna faţa de jos când a văzut-o pe Çiçek în cameră , îi era teamă să nu se lase cu haine rupte pe acolo , e pudic băiatul deşi pe alte dudui dă textila rapid jos .
Săracul visează cu ochii deschişi , că închişi nu prea mai are timp să-i ţină la ce " agitate " are în jurul lui , "Yasemin, mama copilului meu, şi în curând soţia mea"
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 19 Oct 2010, 11:24 pm, editata de 1 ori
7.savas îi spune lui Erşef să vină la el la birou.
nazan este cu Bora şi spune că Yaso trebuie că i-a spus deja lui Savaş despre noi. Bora spune "Cui îi pasă. Ne dorim să fim împreună. Suntem căsătoriţi".
**
Bora şi Nazan se duc la bancă. Nazan îi va da bani. Savaş o roagă pe Dila să vorbească cu Nazan pentru a afla ce se întâmplă cu aceasta.
**
nazan se întoarce o geantă cu o cantitate mare de aur.
Bora îl ia pentru a-l schimba în bani.
şi spune că se va întâlni cu Nazan mai târziu.
**
dila o sună pe Nazan şi o întreabă dacă se pot vedea.
Hakan/ un priten de-al lui Savaş soseşte şi cei doi iau masa împreună. Sunt prieteni vechi.
**
Se pare că soţia lui Hakan a murit cu 5 ani în urmă şi el are un copil de 13 ani.
Yasemin s-a întâlnit cu polonezii (zic eu) românii (zice Arzu) şi Savaş şi Hakan ajung şi ei.
Hakan şi Valdemar se cunosc.
**
Şi Savaş spune Yasemin este mama fiului meu şi în curând ne vom căsători.
yas este fericită.
**
dila şi Nazan se întâlnesc iar Erşef o urmăreşte pe Nazan.
**
esref le face din nou forografii lui Nazan şi Bora... (omul ăsta este ca un adevărat paparazzi - Arzu, asta se presupune că trebuie să facă o gardă de corp sau cei care se ocupă de securitate nu LOL)
**
esref îl sună pe Savaş şi îi spune că Bora şi Nazan sunt împreună şi sunt foarte intimi.
**
(Arzu zice - Nazan are picioare foarte frumoase)
nazan este cu Bora şi spune că Yaso trebuie că i-a spus deja lui Savaş despre noi. Bora spune "Cui îi pasă. Ne dorim să fim împreună. Suntem căsătoriţi".
**
Bora şi Nazan se duc la bancă. Nazan îi va da bani. Savaş o roagă pe Dila să vorbească cu Nazan pentru a afla ce se întâmplă cu aceasta.
**
nazan se întoarce o geantă cu o cantitate mare de aur.
Bora îl ia pentru a-l schimba în bani.
şi spune că se va întâlni cu Nazan mai târziu.
**
dila o sună pe Nazan şi o întreabă dacă se pot vedea.
Hakan/ un priten de-al lui Savaş soseşte şi cei doi iau masa împreună. Sunt prieteni vechi.
**
Se pare că soţia lui Hakan a murit cu 5 ani în urmă şi el are un copil de 13 ani.
Yasemin s-a întâlnit cu polonezii (zic eu) românii (zice Arzu) şi Savaş şi Hakan ajung şi ei.
Hakan şi Valdemar se cunosc.
**
Şi Savaş spune Yasemin este mama fiului meu şi în curând ne vom căsători.
yas este fericită.
**
dila şi Nazan se întâlnesc iar Erşef o urmăreşte pe Nazan.
**
esref le face din nou forografii lui Nazan şi Bora... (omul ăsta este ca un adevărat paparazzi - Arzu, asta se presupune că trebuie să facă o gardă de corp sau cei care se ocupă de securitate nu LOL)
**
esref îl sună pe Savaş şi îi spune că Bora şi Nazan sunt împreună şi sunt foarte intimi.
**
(Arzu zice - Nazan are picioare foarte frumoase)
windy_day- vip
Numai mie mi s-a părut sau chiar aşa a fost când Nazan plecă de acasă şi e cu Baran are aceiaşi freză ca şi când se întâlneşte cu Bora şi îi dă aurul dar între aceste scene e acasă la Bora despletită, sau eu sau netul că se tot întrerupea??
Lexia eu nu am fost atentă la faţa ei eram prea ocupată cu Savaş.
8.Hakan lucrează şi el de acum pentru Savaş..
**
savas se duce acasă pentru a avea o discuţie cu Nazan.
**
yas îl sună pe Savaş.
Ömer vorbeşte la telefon şi spune tati, tati ... savaş este încântat..
savas spune că merge acasă să stea de vorbă cu Nazan.
Yaso îi spune "Să fii calm. Trebuie să rămâi calm pentru a rezolva asta"
(da să o pălmuiască va fi dovada comportamentului lui calm LOL)
savas o întreabă pe Nazan ce a făcut azi..
Nazan minte şi Savaş îi spune "Nu mă minţi" . El întreabă "Ce treabă ai tu cu Bora?" iar Nazan răspunde "Ne-am întâlnit, am stat de vorbă şi am plecat"
Savaş spune "NU" şi îi arată fotografiile şi îi spune că nu se mai poate vedea cu el niciodată.
Ea explodează şi spune "Nimeni nu îmi poate spune mie ce să fac ... cel puţin nu este un criminal ca Yavuz"
savas îi spune lui Nazan că el este interesat doar de banii ei. "Se foloseşte de tine." şi Nazan spune "Asa cum Yasemin se foloseşte de tine pentru a te convinge să devii tatăl bastardului ei"
Aşa că Savaş o plezneşte pe Nazan (nu sunt de acord cu ARZU Nazan şi-a meritat-o, şi eu i-aş fi dat una, pentru cuvintele spuse despre copil ).
nazan fugeafară.
savas o prinde şi îi spune să se ducă înăuntru.
Ea spune că pleacă. El îi spune că îl va omorî pe Bora dacă Nazan se duce la el, ea spune că "Este soţul meu" şi îi arată certificatul de căsătorie..
fidan şi Sahnur văd totul şi ai impresia că îşi vor înghiţi limba.
windy_day- vip
and next week's trailer it is ÇÝÇEK's turn to scream she will not get herself killed just cause he wants to be the father of the bastard child..
so savas must have told çiçek he wants a divorce from her.
she says "I am not going to get myself killed just so that you can be the father of that bastard child.." and she screams.. and savas is furious and shocked..
Windy mulţumim .
so savas must have told çiçek he wants a divorce from her.
she says "I am not going to get myself killed just so that you can be the father of that bastard child.." and she screams.. and savas is furious and shocked..
Windy mulţumim .
GATAAAA. Am reuşit şi eu să termin. Am zis eu că doar nervii, beţiile şi mahmureala îi ies lui Nurgula. E, iată că azi confirmă. La faza cu plânsul mi-a st milă de ea, ce se mai chinuia sărăcuţa. Da' cearta a fost a ei. Cred că Fulgerică mai întâi a înlemnit că îşi zicea "Doamne, (sau Allah, în fine, cum se roagă el acolo), un deja vu, că şi acasă tonalitatea e aceeaşi", apoi a dat în plâns, că deja e prea mult pentru oricine. Măi Bostănel, ai şi tu milă, după ce îl otrăvişi cu parfumul "îmbătător" de yasomie usturoiată acum asta îi trebuia lui Fulgerică, barem la muncă să aibă şi omul ăsta o pauză.
În rest, tipul nou pare că le are şi el cu actoria şi arată acceptabil (barem nu e şi ăsta negruţ). Pentru înlocuirea penibililor Mehmet şi Cem cu noile personaje Yavuz şi Hakan, adică pentru actorii aleşi, îl trec anul pe Bostănel
Denisa, ce are oare Bostănel cu bietul Savaş???? Toate, dar toate femeile din viaţa lui ţipă din toţi rărunchii la bietul om . Bietul Fulgerică, nu ştiu dacă i-a dat KS spor de pericilitate şi noxe dar de stress trebuie să îi dea cu siguranţă. Îi fac muierile astea creierul varză cu atâtea răcnete.
În rest, tipul nou pare că le are şi el cu actoria şi arată acceptabil (barem nu e şi ăsta negruţ). Pentru înlocuirea penibililor Mehmet şi Cem cu noile personaje Yavuz şi Hakan, adică pentru actorii aleşi, îl trec anul pe Bostănel
Denisa, ce are oare Bostănel cu bietul Savaş???? Toate, dar toate femeile din viaţa lui ţipă din toţi rărunchii la bietul om . Bietul Fulgerică, nu ştiu dacă i-a dat KS spor de pericilitate şi noxe dar de stress trebuie să îi dea cu siguranţă. Îi fac muierile astea creierul varză cu atâtea răcnete.
windy_day- vip
Fetelor aţi fost minunate. Dar eu n-am termina ep. 28, rămâne pe mâine.
Vă doresc somnic pufos, vise frumoase şi o zi superbă mâine!!!
Motzişor- vip
poate menţin ratingul cu nervozitatea lui Savaş, sper ca istericalele lui Yasemina să nu-i tragă prea tare în jos .
Noapte bună Motzi !!!
Noapte bună Motzi !!!
Motzişor a scris:Fetelor aţi fost minunate. Dar eu n-am termina ep. 28, rămâne pe mâine.
Motzi, noapte bună.
Hai că au vorbit şi episodul ăsta de au căpiat. Să tot fie de tradus . Plec şi eu la culcare, că nu am văzut decât 2 scene din episod, aşa că nu prea pot comenta. O singură remarcă: a slăbit enorm Nurgula, s-a văzut foarte bine în scena disputei cu Nazan, mai exact când se întoarce şocată. Are pomeţii ieşiţi şi i-au dispărut total fălcuţele, cred că are nervi de foame de s-a trezit din amorţeală şi îi ies scenele cu ţipete.
Noapte bună tuturor. Vise plăcute.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 19 Oct 2010, 11:58 pm, editata de 2 ori
windy_day- vip
Somn uşor Windy !! eu mai bântui niţel , văd că trailerul întârzie să apară. :rf<:
DENISA a scris:Somn uşor Windy !! eu mai bântui niţel , văd că trailerul întârzie să apară.
Văd că ai rămas singură, îţi spun şi eu noapte bună Denisa. Apropo poate se cuplează Pelin cu prietenul ăsta nou a lui Savaş că altfel intră 2 secunde în bar spune o vorbă şi gata sau eventual le face ceva la aia de la bucătărie
au trimis-o pe Nadya în lume şi l-au adus pe ăsta , oare şi ăsta se amoresează de Savaş în taină ??? :emo5:
Noapte bună lexia !!!
http://www.ddizi.com/izle/21461/Ask-ve-Ceza-31.-Bolum-Fragmani.htm
https://www.youtube.com/watch?v=RZujf2w2mLU - Partea a 2
https://www.youtube.com/watch?v=vVhCY7gfXZQ - partea a 3
https://www.youtube.com/watch?v=8IHJSvwVMyE - Partea a 4
https://www.youtube.com/watch?v=ZQ5ARb0JIjQ - Partea a 5
https://www.youtube.com/watch?v=Rt14xhPefZY - Partea a 6
https://www.youtube.com/watch?v=Zd966gcS5L8 - Partea a 7
https://www.youtube.com/watch?v=LmDjhEEFbz4 - Partea a 8
https://www.youtube.com/watch?v=dIPMA75nUC0 - Partea a 9
Traducerea rezumatului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm
Traducerea dialogului de la venirea lui Savaş la Yasemin acasă
Below is the youtube link to the passionate love-fight scene, fight starts @ 1:40 the few seconds trailer of episode 31 where çiçek screams !
yas: I don't want to see you go away
s: yas we have to talk. I am not going anywhere without talking to you!
y: go and talk to whoever you want to talk to.. I do not want to talk. what are you going to talk about? you are with one woman one day and in another woman's bed the other day!
s: what the hell are you talking about?
y: so you want to know? did you know how It felt when that idiot Pelin gave this to me last night? (she throws him his vest)
s: Yas. it is not how you think it is.
y: really? nothing is what I think like it is. How am I supposed to think?
s: Yasemin!
y: you went to the woman's house. you slept in her bed!
Is this all you can come up with.. Its not what you think it is!!!
do you know what I think? how I feel? do you know how I feel when you were sleeping with Çiçek last night too?
s: enough! pull yourself together..calm down.
y: let go of me!
s: I was not sleeping with anyone. I had to go to van and we had to share the room.
y: let go of me! and don't tell me this is all because of Töre!
what the hell is TORE? YOU keep going on and on about it as an excuse.. You are lying to me! You are stalling me.
s: oh come on! (he takes off his jacket wonder why )
y: you told me to trust you and I trusted you! and see where that trust got me. I loved and for what!
s: yasemin!
y: am I your mistress now? do you want me to shut up and sit and wait just cause you bought me a house and furnished it??
do you think you can buy everyone off with your money?
did you buy me with your money too? well I don't want it!! I don't want a house or furniture!!! all I want is to be a family!
s: I want to be a family too. but do you think this is easy?
y: so it is hard to be a family with me! this is what you mean. if it is so hard why are you still here? get lost then! get lost! I do not want to see you ever again!!!
s: that is not what I meant! don't you understand what I am saying??
y: I do not understand you! I don't. go to someone who understands you!
go to your wife then!!
s: yasemin listen to me.
y: *uck off! go to your wife.. go!! I don't want you!
s: yasemin.. you are my wife. you are the only one I love. I belong here. next to you!
y: I have been keeping silent savas.. silent about everything that was said and done. I did not say anything when they said bad things about me. I did not say anything when they said bad things about my mom and family. and now now they call our son a bastard! ( savas cries too)
I love you!
s: I love you too my darling.. I love you so much.. I love you yasemin. I love you my only one.. I love you darling..
(they kiss. I think personally MY can kiss anyone, anytime he does not care.. he would just do it )
morning..
y: haven't you slept yet?
s: It is so good to wake up with you to start the day with you.
y: I do not want this to end. I want to stay in this bed forever (so would I )
I don't want to see anyone else.. but then..
s: shh...you don't have to say anything. I know. you were right about everything you said last night. I am going to file for divorce as soon as çiçek gets back fro van. I don't care about the consequences anymore. nothing that will happen can be more important than just one tear drop of yours.
Tatii..Tatii..Tatii..Tatii..Tatii..
Noapte bună lexia !!!
http://www.ddizi.com/izle/21461/Ask-ve-Ceza-31.-Bolum-Fragmani.htm
https://www.youtube.com/watch?v=RZujf2w2mLU - Partea a 2
https://www.youtube.com/watch?v=vVhCY7gfXZQ - partea a 3
https://www.youtube.com/watch?v=8IHJSvwVMyE - Partea a 4
https://www.youtube.com/watch?v=ZQ5ARb0JIjQ - Partea a 5
https://www.youtube.com/watch?v=Rt14xhPefZY - Partea a 6
https://www.youtube.com/watch?v=Zd966gcS5L8 - Partea a 7
https://www.youtube.com/watch?v=LmDjhEEFbz4 - Partea a 8
https://www.youtube.com/watch?v=dIPMA75nUC0 - Partea a 9
Traducerea rezumatului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/ask-ve-ceza-love-punishment-f13/ask-ve-ceza-dragoste-i-pedeapsa-traducere-love-punishment-episode-translations-t63-210.htm
Traducerea dialogului de la venirea lui Savaş la Yasemin acasă
Below is the youtube link to the passionate love-fight scene, fight starts @ 1:40 the few seconds trailer of episode 31 where çiçek screams !
yas: I don't want to see you go away
s: yas we have to talk. I am not going anywhere without talking to you!
y: go and talk to whoever you want to talk to.. I do not want to talk. what are you going to talk about? you are with one woman one day and in another woman's bed the other day!
s: what the hell are you talking about?
y: so you want to know? did you know how It felt when that idiot Pelin gave this to me last night? (she throws him his vest)
s: Yas. it is not how you think it is.
y: really? nothing is what I think like it is. How am I supposed to think?
s: Yasemin!
y: you went to the woman's house. you slept in her bed!
Is this all you can come up with.. Its not what you think it is!!!
do you know what I think? how I feel? do you know how I feel when you were sleeping with Çiçek last night too?
s: enough! pull yourself together..calm down.
y: let go of me!
s: I was not sleeping with anyone. I had to go to van and we had to share the room.
y: let go of me! and don't tell me this is all because of Töre!
what the hell is TORE? YOU keep going on and on about it as an excuse.. You are lying to me! You are stalling me.
s: oh come on! (he takes off his jacket wonder why )
y: you told me to trust you and I trusted you! and see where that trust got me. I loved and for what!
s: yasemin!
y: am I your mistress now? do you want me to shut up and sit and wait just cause you bought me a house and furnished it??
do you think you can buy everyone off with your money?
did you buy me with your money too? well I don't want it!! I don't want a house or furniture!!! all I want is to be a family!
s: I want to be a family too. but do you think this is easy?
y: so it is hard to be a family with me! this is what you mean. if it is so hard why are you still here? get lost then! get lost! I do not want to see you ever again!!!
s: that is not what I meant! don't you understand what I am saying??
y: I do not understand you! I don't. go to someone who understands you!
go to your wife then!!
s: yasemin listen to me.
y: *uck off! go to your wife.. go!! I don't want you!
s: yasemin.. you are my wife. you are the only one I love. I belong here. next to you!
y: I have been keeping silent savas.. silent about everything that was said and done. I did not say anything when they said bad things about me. I did not say anything when they said bad things about my mom and family. and now now they call our son a bastard! ( savas cries too)
I love you!
s: I love you too my darling.. I love you so much.. I love you yasemin. I love you my only one.. I love you darling..
(they kiss. I think personally MY can kiss anyone, anytime he does not care.. he would just do it )
morning..
y: haven't you slept yet?
s: It is so good to wake up with you to start the day with you.
y: I do not want this to end. I want to stay in this bed forever (so would I )
I don't want to see anyone else.. but then..
s: shh...you don't have to say anything. I know. you were right about everything you said last night. I am going to file for divorce as soon as çiçek gets back fro van. I don't care about the consequences anymore. nothing that will happen can be more important than just one tear drop of yours.
Tatii..Tatii..Tatii..Tatii..Tatii..
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum