33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele. Mulțumesc pentru toate bunătățile și pentru toate noutățile aduse aici.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
cred ca e bine ca nu rasufla nimic... daca o sa fie acum impreuna confirma ce a spus schelet ca din cauza lui Cansel s-a despartit de Tuba.. si cu ce mentalitate au turcii iar are Tuba de suferit...
Nu-i inteleg pe turcii astia.Eu daca as iubi pe cineva as canta de fericire de ar sti toata lumea ca sunt indragostita pe cand ei ba ca mi-e fricuta de poporul turc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am intrat dimineata... a mai spus Arzu ceva?... am vazut ca fetele de acolo sunt convinse ca Murat o sa plece din tara, si Hasret o sa ramana singura... iti dai seama ca ar fi tragedie... Arzu spunea ca poate Hasret se duce dupa el la aeroport si ii spune ca il iubeste... ma indoiesc ca asa va fi (era una dintre variante) o alta varianta ca Murat va fi plecat un timp ... va incerca sa o uite pe Hasret nu va putea sa faca asta .. se va intoarce.. ea va fi celebra ..etciulianagl a scris:
Nu stiu daca ati intrat pe huni sa vedeti ce spune Arzu.Sper sa nu se supere Elena pe noi ca zice ca iar o credem pe Arzu si pe ea nu.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:poza asta mi se pare o prostie , am vazut un filmulet facut de paparazii , unde ei asteaptau un taxi(murat si burcin) si ea e zgribulita , iar murat o strange in brate sa o incalzeasca si ii sufla in spate , mie acest gest mi-a spus multe , fie ca ne-a- convenit sau nu la un mom dat ei se iubesc foarte mult
N-am inteles ce ai vrut sa spui dar intradevar poza asta e o prostie daca ar vedea-o Burcina ar sari in sus de 100 de metri.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
Am intrat dimineata... a mai spus Arzu ceva?... am vazut ca fetele de acolo sunt convinse ca Murat o sa plece din tara, si Hasret o sa ramana singura... iti dai seama ca ar fi tragedie... Arzu spunea ca poate Hasret se duce dupa el la aeroport si ii spune ca il iubeste... ma indoiesc ca asa va fi (era una dintre variante) o alta varianta ca Murat va fi plecat un timp ... va incerca sa o uite pe Hasret nu va putea sa faca asta .. se va intoarce.. ea va fi celebra ..etc
Da asta e.Acum eu nu mai cred nimic sa vedem ep. si atunci o sa ne dam seama despre ce e vorba.
iulianagl- moderator
in filmuletul ala erau beti manga amandoi... sprijineau gardul... se merita unul pe altul sa fie fericiti... uite ca m-ai provocat si nu vreau sa supar fetele care il iubesc... ca actor jos palaria... ca om ....alitheea a scris:poza asta mi se pare o prostie , am vazut un filmulet facut de paparazii , unde ei asteaptau un taxi(murat si burcin) si ea e zgribulita , iar murat o strange in brate sa o incalzeasca si ii sufla in spate , mie acest gest mi-a spus multe , fie ca ne-a- convenit sau nu la un mom dat ei se iubesc foarte mult
anuta1971- vip
Dragalaselor buna seara ma bucur ca sunteti din nou acasa am intrat sa va spun noapte bun somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute.Iar celor care se uita la Ezel vizionare placuta alitheea multam frumos pentru lincuri
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
spuneam ca e o prostie pt ca tuba si murat nu pot fi impreuna , iar murat mi se pare ca intradevar isi iubeste sotia si se tine tare pe pozitie , uite spune tu , in acest filmulet nu se comporta ca un barbat indragostit?iulianagl a scris:
N-am inteles ce ai vrut sa spui dar intradevar poza asta e o prostie daca ar vedea-o Burcina ar sari in sus de 100 de metri.
https://www.youtube.com/watch?v=ifqq5Yqka24&feature=player_embedded
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna seara draga Narcisa bine ai venitnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Mulțumesc pentru toate bunătățile și pentru toate noutățile aduse aici.
anuta1971- vip
eu nu ma dau in vant dupa el , dar mie mi se pare ca asa cum sunt se potrivesc , si nu o asociez sub nici o forma pe tuba cu muratanuta1971 a scris:
in filmuletul ala erau beti manga amandoi... sprijineau gardul... se merita unul pe altul sa fie fericiti... uite ca m-ai provocat si nu vreau sa supar fetele care il iubesc... ca actor jos palaria... ca om ....
alitheea- vip
bine ai venit draga mea , esti bine?narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Mulțumesc pentru toate bunătățile și pentru toate noutățile aduse aici.
alitheea- vip
a fost un articol in ziar cu multe poze si acolo se cunostea mai bine... in ce stare erau... sa fie fericitialitheea a scris:spuneam ca e o prostie pt ca tuba si murat nu pot fi impreuna , iar murat mi se pare ca intradevar isi iubeste sotia si se tine tare pe pozitie , uite spune tu , in acest filmulet nu se comporta ca un barbat indragostit?
https://www.youtube.com/watch?v=ifqq5Yqka24&feature=player_embedded
anuta1971- vip
nici eu nu ii vad impreuna... sunt total nepotriviti... iar omul e insuratalitheea a scris:eu nu ma dau in vant dupa el , dar mie mi se pare ca asa cum sunt se potrivesc , si nu o asociez sub nici o forma pe tuba cu murat
anuta1971- vip
noapte buna , discutii placute in continuare si sa ne vedem cu
bine miine,pa
va las cu ei...
bine miine,pa
va las cu ei...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Sunt bine, eram și mai bine dacă nu ardeam friptura și nu fierbeam cartofii până să se facă praf.alitheea a scris:bine ai venit draga mea , esti bine?
narcisa- vip
anuta1971 a scris:
in filmuletul ala erau beti manga amandoi... sprijineau gardul... se merita unul pe altul sa fie fericiti... uite ca m-ai provocat si nu vreau sa supar fetele care il iubesc... ca actor jos palaria... ca om ....
Anutza, sa traiesti!
mie imi place poza aia.
asa trucata cum e.
si nu-mi place neam-neam de .
si? nu mai sunt bune deloc?narcisa a scris:
Sunt bine, eram și mai bine dacă nu ardeam friptura și nu fierbeam cartofii până să se facă praf.
arunca-le incoace, ca la mine se primesc si din astea.
multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am nascut acoloiulianagl a scris:
Nu-i inteleg pe turcii astia.Eu daca as iubi pe cineva as canta de fericire de ar sti toata lumea ca sunt indragostita pe cand ei ba ca mi-e fricuta de poporul turc.
anuta1971- vip
Acum am inteles.Pai uitativa la ei nu le pasa de ce zice lumea.
A inceput Ezel?Daca dispar sa stiti ca sunt cu Ezel si ne auzim maine.
A inceput Ezel?Daca dispar sa stiti ca sunt cu Ezel si ne auzim maine.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am nascut acolo
Si eu am zis tot la fel.
iulianagl- moderator
incepi sa semeni tot mai mult cu minenarcisa a scris:
Sunt bine, eram și mai bine dacă nu ardeam friptura și nu fierbeam cartofii până să se facă praf.
alitheea- vip
Buna seara ... unde ai stat doamna pana acu.. te-am vazut dupa perdea... ai tacut chiticaxxa246 a scris:
Anutza, sa traiesti!
mie imi place poza aia.
asa trucata cum e.
si nu-mi place neam-neam de .
las ca-i place lui de .. ce trebe sa ne placa noua?... acu pe bune sunt tare potriviti
anuta1971- vip
Noapte bună Garo.Garo a scris:noapte buna , discutii placute in continuare si sa ne vedem cu
bine miine,pa
va las cu ei...
narcisa- vip
Bună seara Axxa. Cele care nu s-au ars de tot erau prea sărate. Și aveam o foameeeeeeeee Iar cartofii nu prea i-am mai găsit prin oală. Așa că ce să-ți mai arunc, o felie de pâine. Bine că a pus Flori de mâncare.axxa246 a scris:
si? nu mai sunt bune deloc?
arunca-le incoace, ca la mine se primesc si din astea.
narcisa- vip
Noapte buna Lica, vise placutelica54 a scris:Dragalaselor buna seara ma bucur ca sunteti din nou acasa am intrat sa va spun noapte bun somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute.Iar celor care se uita la Ezel vizionare placuta alitheea multam frumos pentru lincuri
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum