33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine ai venit elena
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumesc iubita , nu uita ca imi esti datoare cu un mpelena a scris:
Buna ALI asteapta ziua de luni da?????
alitheea- vip
bine te am gasit stii doar eu nu am uitat ce am scris.. asteapta ce apare luni si... mai vorbimalitheea a scris:bine ai venit elena
[[[ offff zvonurile
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
eu spun că nu este acelaşi inel .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 13 Noi 2010, 3:31 pm, editata de 1 ori
daaaaaa pardonalitheea a scris:multumesc iubita , nu uita ca imi esti datoare cu un mp
elena- vip
zanutelor , va las ca a venit soacra in vizita si la mine e toata casa intoarsa pe dos , ca eu in loc sa imi termin treaba stau pe forum , am crezut ca ajunge mai tarziu, dar sper sa plece repede
alitheea- vip
paalitheea a scris:zanutelor , va las ca a venit soacra in vizita si la mine e toata casa intoarsa pe dos , ca eu in loc sa imi termin treaba stau pe forum , am crezut ca ajunge mai tarziu, dar sper sa plece repede
elena- vip
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara fetelor
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat
Va las un videoclip care pe mine m-a emotionat mult
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat
Va las un videoclip care pe mine m-a emotionat mult
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:https://www.youtube.com/watch?v=521qmMXs1pE
uitati-va aici de la min 1 la 2.40
, mie aceasta secventa imi confirma niste presupuneri , voi ce ziceti?
Buna seara ladies.Buna Ali ce a intrebat-o moderatorul despre dragostea in viata ei si a zis ca n-re timp pt. asa ceva si a fost o invalmaseala de cuvinte in araba si engleza si ce am inteles despre the love energy the god ingred(care nu-mi dau seama ce ar fi cred ca e vorba de un zeu ca ingredient nu cred ca e) si ea zice both (amandoua) in the shooting was very, really or real old and in reality it was real friend and dupa asta(?) este prietenul(prietena) meu(mea).Nu stiu ce sa spun stiu ca habit este obicei in araba dar iahia nu stiu cred ca e un nume ceva.Oricum ceva in legatura cu viata ei amoroasa a intrebat-o.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna seara Iuliana .... eu nu inteleg mare lucru din interviu de asta nu am comentat.. dar stiu ca au comentat fetele la vremea respectiva ca ar fi fost intrebata de relatia cu Bulent, ea ar fi raspuns ca a fost o mare dragoste dar ca acum sunt prieteni, nu stiu daca e vorba de asta sau de altcevaiulianagl a scris:
Buna seara ladies.Buna Ali ce a intrebat-o moderatorul despre dragostea in viata ei si a zis ca n-re timp pt. asa ceva si a fost o invalmaseala de cuvinte in araba si engleza si ce am inteles despre the love energy the god ingred(care nu-mi dau seama ce ar fi cred ca e vorba de un zeu ca ingredient nu cred ca e) si ea zice both (amandoua) in the shooting was very, really or real old and in reality it was real friend and dupa asta(?) este prietenul(prietena) meu(mea).Nu stiu ce sa spun stiu ca habit este obicei in araba dar iahia nu stiu cred ca e un nume ceva.Oricum ceva in legatura cu viata ei amoroasa a intrebat-o.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Buna seara Iuliana .... eu nu inteleg mare lucru din interviu de asta nu am comentat.. dar stiu ca au comentat fetele la vremea respectiva ca ar fi fost intrebata de relatia cu Bulent, ea ar fi raspuns ca a fost o mare dragoste dar ca acum sunt prieteni, nu stiu daca e vorba de asta sau de altceva
Pai nici eu n-am inteles dar oare chiar despre el era vorba???
iulianagl- moderator
sincera sa fiu nu stiu ... am vazut interviul dar nu mi s-a parut ca as fi auzit numele lui Bulent...Ali spunea ca ar fi fost intrebata si de Cansel... poate o sa traduca cineva interviul...iulianagl a scris:
Pai nici eu n-am inteles dar oare chiar despre el era vorba???
anuta1971- vip
Buna seara Denisa... ce suparat l-ai adus
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:Buna seara Denisa... ce suparat l-ai adus
Inveseliţi-l
DENISA a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img843/5236/serialesitelenoveletfou.png
Buna!Ce i-ai facut de e asa suparat?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna!Ce i-ai facut de e asa suparat?
eu ????? nimic , aşa e el de la mama natură , uite originalul
pregătiţivă bagajele să plecaţi după Canselu' la Paris , suratele voastre după forumurile străine şi-au făcut bagajele , sunt pe picior de plecare
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 13 Noi 2010, 6:45 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
DENISA a scris:
pregătiţivă bagajele să plecaţi după Canselu' la Paris , suratele voastre după forumurile străine şi-au făcut bagajele , sunt pe picior de plecare http://images.pop.bg/content/pics/53458.jpg
Nu stiu io de-astea!!!
iulianagl- moderator
pai inveti ca nu-i greu .. ce nu facem noi pentru Hoca e suparat rau saracutuliulianagl a scris:
Nu stiu io de-astea!!!
nici eu nu stiu de-astea
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 13 Noi 2010, 6:57 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
pai inveti ca nu-i greu .. ce nu facem noi pentru Hoca e suparat rau saracutul
iulianagl- moderator
Săriţi pe el şi înveseliţi-l . fie-vă milă
eu renunt n-am nici o sansa sa-l inveselesc... daca-i dau starea mea intra in depresie... si apoi doritoarele cred c-au facut deja o coada pana la StanbulDENISA a scris:Săriţi pe el şi înveseliţi-l . fie-vă milă
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
eu renunt n-am nici o sansa sa-l inveselesc... daca-i dau starea mea intra in depresie... si apoi doritoarele cred c-au facut deja o coada pana la Stanbul
Vine Dea amu ' şi-l înveseleşte
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum