15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Iulia sa ai o zi cat mai frumoasa si sa stai linistita ca Denisa nu citeste chiar tot asa ca am mari sanse sa scap si sa raman numai cu Murat si dau si tie o bucatica ca tu esti vecina si prietena mea asa ca nu da idei unora si altora
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
rodica a scris:Buna Iulia sa ai o zi cat mai frumoasa si sa stai linistita ca Denisa nu citeste chiar tot asa ca am mari sanse sa scap si sa raman numai cu Murat si dau si tie o bucatica ca tu esti vecina si prietena mea asa ca nu da idei unora si altora
ţi-ar surâde ideea să rămâi cu Fulgerică??? Vise taică .. vise...
Buna seara,
Chiar daca cu intarziere,urez si eu "LA MULTI ANI !" tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui.
Multumim pentru cadourile frumoase, sper ca mosul v-a umplut ghetutele, ciorapeii si ce mai aveti pe acolo
Chiar daca cu intarziere,urez si eu "LA MULTI ANI !" tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui.
Multumim pentru cadourile frumoase, sper ca mosul v-a umplut ghetutele, ciorapeii si ce mai aveti pe acolo
andradamaria- vip
Buna Andrada !!
Rodica ai îngheţat aşteptând-ul pe Fulgerică
Rodica ai îngheţat aşteptând-ul pe Fulgerică
Salut fetelor,
cine a primit nuielușa?
cine a primit nuielușa?
pufy2010 a scris:Salut fetelor,
cine a primit nuielușa?
eu nu dar cred că meritam , măcar una mai mică .
DENISA a scris:
...eu nu dar cred că meritam , măcar una mai mică .
poate data care vine
pufy2010 a scris:
poate data care vine
nu .. nu că mă cuminţesc .
DENISA a scris:.
.. nu că mă cuminţesc
păcat
DENISA a scris:
ţi-ar surâde ideea să rămâi cu Fulgerică??? Vise taică .. vise...
Buna. Desigur ca-mi surade ce Muri este de lasat Si nu sunt vise este realitate GPS l-a adus aseara la mine si nu am inghetat de frig
rodica- vip
Iulia pe unde esti am nevoie de ajutor ca Denisa ma ataca si nu este convinsa ca Muri a venit la mine
rodica- vip
rodica a scris:Iulia pe unde esti am nevoie de ajutor ca Denisa ma ataca si nu este convinsa ca Muri a venit la mine
ţie fricuţă ????
Nu imi este frica, dar unde sunt doi puterea creste, iar tu esti un pericol pentru ca ai arsenalul pregatit
rodica- vip
rodica a scris:Nu imi este frica, dar unde sunt doi puterea creste, iar tu esti un pericol pentru ca ai arsenalul pregatit
astăzi vreau să şed cuminţică dar mâine iute îmi etalez arsenalul
uite ce întăriri am cred că i le împrumut şi lui Savaş.
Apai vezi de cer ajutor ca tu-mi esti dotata iar eu nu am decat dorinta fara putinta Apropos de mesajul primit aseara cred ca ma confundat a crezut ca-mi plac "gagicile"aia nu stie ca eu sufar din cauza lui Murat
rodica- vip
vă pupăcesc , ne auzim mâine , plec la benchetuit .
Petrecere frumoasa si seara buna tuturor Multi
rodica- vip
hello... am aparut si eu..mai este careva prin ogarda?
sper ca a venit mosul la voi...ca pe mine nu m-a nimerit asta noapte..asta pt ca a infundat proprietarul hornul de la semineu!
parasesc ograda..ca mi-s cam obosita..ca astia di pi aici nu au treaba cu Mos Nicolaie!
sper ca a venit mosul la voi...ca pe mine nu m-a nimerit asta noapte..asta pt ca a infundat proprietarul hornul de la semineu!
parasesc ograda..ca mi-s cam obosita..ca astia di pi aici nu au treaba cu Mos Nicolaie!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 07 Dec 2010, 7:40 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună seara vă spun şi eu şi noapte bună!
Eu am primit şi jordiţă, cizmuliţele (roşii) au fost pline, vă doresc tot ce e mai bun!
Sănătate şi fericire!
Eu am primit şi jordiţă, cizmuliţele (roşii) au fost pline, vă doresc tot ce e mai bun!
Sănătate şi fericire!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata zi frumoasa si linistita
rodica- vip
1buna dimineata dragelor...
mai rodica..dar numai noi 2 bantuim pe aici..iaca de ce nu o gaseste murat al nostru pe deni..ca bantuie lelea..prin curti straine!
sa aveti o zi cat mai frumoasa....!
bna pufy...sa ai o zi cat mai buna..
eu o sterg ca am de cetit ceva inainte de a pleca la scarbici!
mai rodica..dar numai noi 2 bantuim pe aici..iaca de ce nu o gaseste murat al nostru pe deni..ca bantuie lelea..prin curti straine!
sa aveti o zi cat mai frumoasa....!
bna pufy...sa ai o zi cat mai buna..
eu o sterg ca am de cetit ceva inainte de a pleca la scarbici!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună fete şi băieţi, cam gol pe aici, hai să mai înveselesc atmosfera.
https://www.youtube.com/watch?v=kItrcETeZb4
Pa menajaţi-vă pentru întâlnirea din această seară.
https://www.youtube.com/watch?v=kItrcETeZb4
Pa menajaţi-vă pentru întâlnirea din această seară.
Saluuut, da, ne vedem deseară.lexia a scris:Bună fete şi băieţi,...
Lexia, Keii n-a mişcat nimic, eu mai am un pic de lucru şi mă apud de ultima parte din ep. 34, să-l termin azi.
Problema piratării filmelor la Festivalul de film de la Cairo.
Mai în glumă mai în serios, of.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mar 07 Dec 2010, 1:40 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
bună ziua drăgălaşelor !!
Yeni iş ortağı 'Aşk ve Ceza'yı karıştıracak
07.12.2010
'Ömre Bedel', 'Bahar Dalları', 'Kınalı Kar' ve 'Rüyalarda Buluşuruz' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özlem Conker, atv'de yayınlanan 'Aşk ve Ceza' dizisinin kadrosuna katıldı. Conker dizide; Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı 'Yasemin'in ve Nazan Kesal'ın canlandırdığı 'Sevgi'nin kurduğu ajansın yeni ortağı 'Ceyda'yı canlandıracak. Acımasız bir karaktere sahip olan 'Ceyda' dizinin seyrini de değiştirecek.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/12/07/yeni_is_ortagi_ask_ve_cezayi_karistiracak
Yeni iş ortağı 'Aşk ve Ceza'yı karıştıracak
07.12.2010
'Ömre Bedel', 'Bahar Dalları', 'Kınalı Kar' ve 'Rüyalarda Buluşuruz' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özlem Conker, atv'de yayınlanan 'Aşk ve Ceza' dizisinin kadrosuna katıldı. Conker dizide; Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı 'Yasemin'in ve Nazan Kesal'ın canlandırdığı 'Sevgi'nin kurduğu ajansın yeni ortağı 'Ceyda'yı canlandıracak. Acımasız bir karaktere sahip olan 'Ceyda' dizinin seyrini de değiştirecek.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/12/07/yeni_is_ortagi_ask_ve_cezayi_karistiracak
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum