15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da morcovul sa fie tanar asa ca la mine se cam potriveste
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da, şi la mine.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Ma mai gandesc ce sa fac o sa ma sfatui cu Iulia si vom lua o hotarare renh
rodica- vip
rodica a scris:Ma mai gandesc ce sa fac o sa ma sfatui cu Iulia si vom lua o hotarare renh
vă siliconaţi amândouă ?? să nu mergeţi la medicul Burcinei .
Normal ca ne siliconam amandoua ca trebuie sa aratam bine pentru frumosul nostru esti cumva invidioasa ?
rodica- vip
Salut pe toată lumea, vai ce veselie aici, că afară e dezastru.
Vai ce frumos a zis tanti aia la Cairo de Murat,
Dr. Laila a spus: "M-am gândit că Murat Yildirim (fier), a fost într-adevăr în durere"
Şi apoi a fost capabil sa ma uit la episoade din seria (Asi) ..
Whent el e erou de Fier (Murat Yildirim)
Calul a căzut de sus ..
rănit erou (Murat Yildirim), şi a rupt coaste .. .
A fost un erou, Iron (Murat Yildirim) să sufere într-un mod .. Am crezut că a fost o adevarata durere ..
A fost într-adevăr foarte genial ...
Şi am spus, că acest actor .. Într-adevăr un actor foarte bun .. şi mi-a placut foarte mult, de mult pentru său acţionează
Vai ce frumos a zis tanti aia la Cairo de Murat,
Dr. Laila a spus: "M-am gândit că Murat Yildirim (fier), a fost într-adevăr în durere"
Şi apoi a fost capabil sa ma uit la episoade din seria (Asi) ..
Whent el e erou de Fier (Murat Yildirim)
Calul a căzut de sus ..
rănit erou (Murat Yildirim), şi a rupt coaste .. .
A fost un erou, Iron (Murat Yildirim) să sufere într-un mod .. Am crezut că a fost o adevarata durere ..
A fost într-adevăr foarte genial ...
Şi am spus, că acest actor .. Într-adevăr un actor foarte bun .. şi mi-a placut foarte mult, de mult pentru său acţionează
Ce duios!!!lexia a scris:...
Calul a căzut de sus ...
Lexia, dacă următorul film al lui Murat e film arab, ce ne facem???
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
rodica a scris:Da morcovul sa fie tanar asa ca la mine se cam potriveste
Tineri tineri morcovii că sunt de la turci că la ăstia de aici le-a cam trecut sezonul, acum şi ardei tot de la ei sunt şi toate ,
Salut Motz, luăm morcovi de la arabi De fapt ar fi groaznic să il aud în arabă
Ultima editare efectuata de catre lexia in Joi 09 Dec 2010, 4:45 pm, editata de 1 ori
Să fie doar frunzele de la arabi, rădăcina să fie tot turcească
teodora_roman- vip
fetelor eu vă pupăcesc , ne auzim mai târziu .
Vorba Anei de pe Port, nu sunteţi citovelexia a scris:... Salut Motz, luăm morcovi de la arabi
Bonus
Aşk ve Ceza ep. 34 - 6/7 subtitrat româneşte - formatul original
(fragmentul 7 şi el se încarcă tot ca melcul)
Motzişor- vip
Doamne ajută că s-a încărcat Motzişor. Vă pup şi eu. Mai dau o tură mai târziu.
O sa pun o intrebare de tontalica ca tot m-am dat "rotunda'' si grozava ep.35 s-au pus si fragmentele 5 si 6 ca nu mai stiu
rodica- vip
Vă pup şi eu. Am ameninţat că plec la bucătărie şi mă ţin de cuvânt
teodora_roman- vip
Recunosc sunt Bula am scris si apoi am vazut frag.6
rodica- vip
Uite, Rodica:rodica a scris:Recunosc sunt Bula am scris si apoi am vazut frag.6
Aşk ve Ceza ep. 34 - 7/7 subtitrat româneşte - formatul original
Motzişor- vip
Multumesc frumos Motzule intotdeauna ai fost o draguta cu mine care sunt"as" in ale calculatorului Multi Pusi indragostit
rodica- vip
Vă pupăcesc pe toţi şi va urez week-end plăcut. Nu ştiu dacă voi reuşi să mai intru de undeva sau daca voi avea timp, ca am fost convocaţi la tăiatul patrupedului din coteţ . Deci, ma apuc de bagaje că mâine ne vom întoarce la origini (unii). Motzi, vin în zonă, poate facem o alianţă şi îl aducem pe Fulgerică în Ardeal.
Cine vrea e binevenit! Eu voi fi cam aşa din cauza atâtor mirosuri care imi vor stressa colecistu'
pe luni
Cine vrea e binevenit! Eu voi fi cam aşa din cauza atâtor mirosuri care imi vor stressa colecistu'
pe luni
teodora_roman- vip
Serviţi vă rog Rodica serveşte cu încredere , nu va mai fi nevoie să-ţi cheltui banii pe silicon se depune taman unde trebuie .
Teodora, oricând, cu plăcere, îl înşfăcăm şi-l ţinem bine că prea-l bate vântul la Iaşi!teodora_roman a scris:... Motzi, vin în zonă, poate facem o alianţă şi îl aducem pe Fulgerică în Ardeal.
...
Motzişor- vip
fetelor nu cred că aveţi lanţul bun .Motzişor a scris:
Teodora, oricând, cu plăcere, îl înşfăcăm şi-l ţinem bine că prea-l bate vântul la Iaşi!
He-he, lanţ n-o fi, dar ne bazăm pe ochi frumoşiDENISA a scris:fetelor nu cred că aveţi lanţul bun .
Motzişor- vip
Cum am atentat la Fulgerică, cum aţi sărit toate . Da' ne luptăm Motzi, armele noastre nu prea fac faţă artileriei Denisei, da' nu ne lăsăm.
teodora_roman- vip
Motzişor a scris:
He-he, lanţ n-o fi, dar ne bazăm pe ochi frumoşi
şi ţinuta trebuie să fie adecvată , siliconul pus unde trebe '
Consideră-ne mai de la ţară... ăăă... ţinuta şi... gata cupidonDENISA a scris:...
şi ţinuta trebuie să fie adecvată , siliconul pus unde trebe '
Motzişor- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum