15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
La vântul de afara şi la ce frig se arată, din cojoc, direct sub plapumă, nu mai are timp să admire silicoane, deci investiţia nu merită deocamdată
Şi apoi, găina bătrână bătrână, dar dacă-i experimentată, ştie cum să atragă atenţia:...mai cu , mai cu cafea mai cu
nu ne lăsăm, îi facem buletin de Ardeal şi gata cocos
Şi apoi, găina bătrână bătrână, dar dacă-i experimentată, ştie cum să atragă atenţia:...mai cu , mai cu cafea mai cu
nu ne lăsăm, îi facem buletin de Ardeal şi gata cocos
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Trebuie să plec, vă pup
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Salut fetelor,
ce olimpiadă aici, cu marele premiu
cred că sunt 2 secțiuni de concurs:
1. tunning feminin - silicoane, țoale etc
2. furajare - păpica la greu
Și mai cred că încă nu ați scos artileria grea
ce olimpiadă aici, cu marele premiu
cred că sunt 2 secțiuni de concurs:
1. tunning feminin - silicoane, țoale etc
2. furajare - păpica la greu
Și mai cred că încă nu ați scos artileria grea
aşa vreţi să -l cuceriţi ??? eu cred că preferă dudui ca şi mine , care sunt adevărate catastrofe în gospodărie
și apropo de olimpiadă
Mai degraba as putea sa impac intreaga Europa, decat doua femei
Ludovic al XIV-lea
.....mai ales când subiectul este Murat.
Pufy2010
Mai degraba as putea sa impac intreaga Europa, decat doua femei
Ludovic al XIV-lea
.....mai ales când subiectul este Murat.
Pufy2010
Ori suferă de sinceritate ca de o maladie.pufy2010 a scris:O femeie care iti spune varsta reala este fie prea tanara pentru a avea ceva de pierdut, fie prea batrana pentru a avea ceva de castigat din asta.
Pufyşor, tell me! Că noi ne tot întrebăm pe 'ţ-şp'ce forumuri, ştii vreun turc fan Asi???
Tare am vrea să ştim cum văd turcii filmul ăsta :nh8:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
v-aţi terminat de " tunat " ?? eu abia amu' încep
Motzişor a scris:
...Pufyşor, tell me! Că noi ne tot întrebăm pe 'ţ-şp'ce forumuri, ştii vreun turc fan Asi???
Știu un român de etnie turcă care a urmărit serialul. Nu știu dacă poate fi încadrat la categoria "fan", și nici nu știu dacă a văzut filmul la ordinul soției (etnic turc)
DENISA a scris:[color=blue]v-aţi terminat de " tunat " ?? eu abia amu' încep [center][img]
ce piese tunezi?
buna dragilor...
bre denisa.........ai grija cu tunatul sa nu te traga curentatul pi la sale!
,ne auzim mai tarziu
PS: Motzule::tot Moldova-i fruntea,nu?
bre denisa.........ai grija cu tunatul sa nu te traga curentatul pi la sale!
,ne auzim mai tarziu
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pufy2010 a scris:
ce piese tunezi?
tot ce se poate tuna , doar nu o să aştept să mi-o ia înainte Rodica şi Iulia . Iulia deja m-a tras curentul , cred că mai mult pe la cap
Nu ştiu, mă fac că subtitreziulia80 a scris:...
Motzişor- vip
bre denisa:nu esti departe cu diagnosticul!
lasa lasa Motzule.ca vii tu la reuniunea de n-ani de la terminarea facultatii! unde crezi ca vei vini?
lasa lasa Motzule.ca vii tu la reuniunea de n-ani de la terminarea facultatii! unde crezi ca vei vini?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:
tot ce se poate tuna , doar nu o să aştept să mi-o ia înainte Rodica şi Iulia . Iulia deja m-a tras curentul , cred că mai mult pe la cap [/color]
sorry, era o întrebare de psiho, promit că nu mai fac
Iulia, poate vin să vă văd pe voi cu dragă inimă!iulia80 a scris:bre denisa:nu esti departe cu diagnosticul!
Îţi poţi imagina că există o generaţie care n-a făcut NICIO întânire din 1984 până acum???
Colegii mei din Iaşi chiar n-au nicio scuză
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Îţi poţi imagina că există o generaţie care n-a făcut NICIO întânire din 1984 până acum???
Colegii mei din Iaşi chiar n-au nicio scuză
Motzi nu e timpul pierdut , sunt superbe reîntâlnirile , fac atât de bine la corazon .
Superbe pozele, Denisa!DENISA a scris:
Motzi nu e timpul pierdut , sunt superbe reîntâlnirile , fac atât de bine la corazon .https://2img.net/r/ihimizer/img29/3695/serialesitelenovelet1o9.jpg
Da, poate până la urmă, dacă se îndură careva dintre colegii mei.
Motzişor- vip
DENISA a scris:
... fac atât de bine la corazon .[/color]
... sau pot redeschide unele răni, tot pe la corazon pe acolo
O păţişi, cumva?pufy2010 a scris:
... sau pot redeschide unele răni, tot pe la corazon pe acolo
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
O păţişi, cumva?
INDISCRRRETOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pufy2010 a scris:
INDISCRRRETOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
:)
OK, într-o relație sunt anumite așteptări, și de o parte și de cealată. Când aceste așteptări nu mai sunt ancorate în realitate sau nu mai au potențial de materializare, cineva - ori o parte, ori cealaltă - suferă
DENISA a scris:
i-a prins și pe ei cel mai puternic drog - telefonul mobil
Buna seara dragalaselor.Inchide ochii pentru o clipa si zimbeste! Pentru ca tocmai ti-am trimis un gind bun si un sarut de noapte buna!Somn usor si vise placute.Va pe miine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum