15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna dragilor..am intrat doar ca sa va zic somn usor..m-a tras curentul denisei pi la sale!
pe bune motz-ule nu ai avut reuniune? eu am avut in 2008 10 ani de la terminarea licelui.a meritat pe bune......
in 2014 ar treb sa fac 10 ani de la terminarea facultatii1 vom vedea atunci daca ne vom reuni macar seria noastra..ca am fost 300 si ceva in an si 6 serii!
v-am lasat!
bre..ai grija cu tunatul..ca vorbesc cu rodica...!
pe bune motz-ule nu ai avut reuniune? eu am avut in 2008 10 ani de la terminarea licelui.a meritat pe bune......
in 2014 ar treb sa fac 10 ani de la terminarea facultatii1 vom vedea atunci daca ne vom reuni macar seria noastra..ca am fost 300 si ceva in an si 6 serii!
v-am lasat!
bre..ai grija cu tunatul..ca vorbesc cu rodica...!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
vă urez şi eu somn uşor ..
PS: tare faine poze ai crosetat draguta!
iulia80- vip
N-am avut, n-am avut, n-am avut! Eram doar 25 de entuziaşti!iulia80 a scris:PS: tare faine poze ai crosetat draguta!
N-am fi fost atât de greu de strâns de pe drumuri.
Ei, pentru somnoroşi, somnic pufos!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Episode 37 tips in turkish. For the curious ones, google translate it
AşK VE CEZA 37. BÖLÜM TÜYOLAR:
Savaş ailesini ve Yasemin’i korumak için bazı tedbirler alıyor.
Bora şirkette sinir bozucu faaliyetlerde...Sanki şirketin sahibi...
Savaş’ın aldığı kararlar Yasemin ve Sevgi’yi karşı karşıya getiriyor.
Bu Sevgi'de bazen fazla oluyor ha
Çiçek hayatıyla ilgili sizin sevineceğiniz kararlar almak üzere ama o Yavuz yok mu o Yavuz...
Yasemin,Savaş'a hamile olduğunu açıklamak için en büyük desteği kimden görüyor dersiniz? Pelin tabii ki...
Hiç kimsenin ofisini görmeye hazır mısınız? Hiç kimsenin mekanı hiç biryer...
Hiç kimse, Savaş’a Beşir ve Savaş’ın babası ile ilgili çok çok önemli bilgiler veriyor.
Ve bölüm sonu Yasemin'in kapısının önünde bitiyor.
YASEMıN: Ama annen?
SAVAş:Ömer benim oğlum.Sen de karımsın. Herkes bilecek bunu.Herkes anlayacak birtanem...
Tüyoları beğenmedim diyeni yakarımOlsa bi nane yazıcam da yok maalesef
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
Buna dimineata o zi frumoasa tuturor.
Bre dar aseara dupa ce nu am mai putut intra v-ati facut de cap pana si Iulia a intrat tarziu. Eu am fost prima care am zis ca ma siliconez. cred ca la varsta lui nu mancarea il preocupa ci ceia ce priveste cand imbatranesti incepi sa apreciezi gospodinele pana si Pufy care parea neutru a inceput sa incline balanta dar mai discutam cred ca pana la urma ajunge in Moldova ca e bine si avem si obiective turistice multe il ducem la manastiri pentru iertarea pacatelor si poate i se lumineaza mintea si se gandeste la noi cele "tunate" Pusi multi.
Bre dar aseara dupa ce nu am mai putut intra v-ati facut de cap pana si Iulia a intrat tarziu. Eu am fost prima care am zis ca ma siliconez. cred ca la varsta lui nu mancarea il preocupa ci ceia ce priveste cand imbatranesti incepi sa apreciezi gospodinele pana si Pufy care parea neutru a inceput sa incline balanta dar mai discutam cred ca pana la urma ajunge in Moldova ca e bine si avem si obiective turistice multe il ducem la manastiri pentru iertarea pacatelor si poate i se lumineaza mintea si se gandeste la noi cele "tunate" Pusi multi.
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Draga Forum, Dana va transmite sanatate si sarbatori fericite tuturor
rodica- vip
buna dimineata soare..dimineta pi racoare...
rodica draga...cunoastem noi vreo 2 chirurgi care tuneaza ghini..deci o sa aratam mai tepene ca denisa dupa!
va doresc sa aveti o zi cat mai mumoasa!
rodica draga...cunoastem noi vreo 2 chirurgi care tuneaza ghini..deci o sa aratam mai tepene ca denisa dupa!
va doresc sa aveti o zi cat mai mumoasa!
iulia80- vip
[Dragalaselor buna dimineata si un gind bun poftiti la o si un ferbinte sa va incalzeasca sufletele pe asa o vreme friguroasa.Va doresc o zi buna linistita cu multe bucurii va din toata bunicuta
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna Iulia , stai linistita ca noi suntel cele mai tari. Cred ca ar fi bine ca fetele sa sada cuminti ca la cat de nervoasa am fost saptamana asta si la ce mai urmeaza voi fi ca un uragan saptamana asta. Sa stai linistita ca noi suntem echipa si le dovedim
Chirurgi stiu multi si buni dar nu la Stamate mergem la Pieptu ca e mai la moda
Chirurgi stiu multi si buni dar nu la Stamate mergem la Pieptu ca e mai la moda
rodica- vip
Multumim !!!La fel si ei Sarbatori fericite si sanatate multa!rodica a scris:Draga Forum, Dana va transmite sanatate si sarbatori fericite tuturor
Buna dimi!!!
Cine vrea sa voteze cel mai bun film serial al anului 2010
http://www.haberturk.com/medya/haber/578467-2010un-en-iyi-dizisi-hangisi-oyunuzu-kullanin
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="rodica"]
Dragă Rodica, mulţumesc mult de tot pentru mesaje, sunt la şcoală, în ora liberă, dar în crizăde timp, totuşi.
Dumnezeu s-o ajute pe Dana, să aibă parte de sănătate şi zile frumoase!
Dragă Rodica, mulţumesc mult de tot pentru mesaje, sunt la şcoală, în ora liberă, dar în crizăde timp, totuşi.
Dumnezeu s-o ajute pe Dana, să aibă parte de sănătate şi zile frumoase!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Rodica şi noi îi transmitem Danei multă sănătate , , să treacă uşor peste acest moment şi o aşteptăm alături de noi .
Bună ziua fetelor !!!
Iulia , Rodica mergeţi mai repede la siliconat ca să râmână locul liber în lipsa voastră , am înţeles că după , câteva zile nu trebuie să faceţi mişcări bruşte .
Bună ziua fetelor !!!
Iulia , Rodica mergeţi mai repede la siliconat ca să râmână locul liber în lipsa voastră , am înţeles că după , câteva zile nu trebuie să faceţi mişcări bruşte .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Dec 2010, 2:26 pm, editata de 1 ori
bre..lasa-te de sporturi din astea..ca ne descurcam noi-eu si rodica..DENISA a scris:Rodica şi noi îi transmitem Danei multă sănătate , , să treacă uşor peste acest moment şi o aşteptăm alături de noi .
Bună ziua fetelor !!!
PS: rodica ..am inteles ca totusi Lazar ar fi mai bun...ca e lucrat prin tari straine..deci dam cu banu?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
bre..lasa-te de sporturi din astea..ca ne descurcam noi-eu si rodica..
PS: rodica ..am inteles ca totusi Lazar ar fi mai bun...ca e lucrat prin tari straine..deci dam cu banu?
vai dar nu îmi făceam griji mă gândeam la binele meu , voi lipsă , Muratel la colindat ...
Bre prea va faceti de cap denisa sazi cuminte daca nu vrei Nu-ti mai fa griji pentru noi ca nu lipsiim ci ne ducem la siliiconat pe rand deci fii linistita si nu mai fi ingrijorata
rodica- vip
Faine fotografii.
Denisa imi cer mii de scuze dupa ce a trecut ceva timp am constatat ca ti-am scris gresit numele.
Buna Pufy
Denisa imi cer mii de scuze dupa ce a trecut ceva timp am constatat ca ti-am scris gresit numele.
Buna Pufy
rodica- vip
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
37.bölüm özeti:
Moranlar İstanbul’da Savaş’a, Baldarlar’sa Van’da Yavuz’a ateş açarlar. İki aşiret hızla kan davasına doğru gitmektedir. Yavuz, Baldar konağını ziyaret eder ve kanı durdurabilecek bir çözüm önerir. Gerçekten kan duracak mı, yoksa bu Yavuz’un yeni bir tuzağı mı?
Ceyda, ajansta hakimiyet kurmaya başlar. Bu, Sevgi ve Yasemin’in arkadaşlığını, belki de ortaklıklarını sarsacak sorunların başlangıcıdır. Mehmet, yeniden Yasemin’in karşısına çıkmaya hazırlanırken hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır.
Tüm bunlar olurken, Mustafa’nın ilk cinayetinin düzmece olduğu ortaya çıkar. Avukat, bu oyunu oynayanların peşine düşer. Mustafa’nın düşürüldüğü tuzakla, Savaş’ın düşürüldüğü tuzak arasında nasıl bir bağ var?
Hiçkimse’nin Beşir’i bilerek yakalamadığını öğrenen Savaş, hayatının en acı gerçeklerinden biriyle yüzleşir…
Zor günler yaşayan Savaş ve Yasemin, aşklarından aldıkları güçle birbirlerini destekleyip teselli bulurlar. Yasemin ve Savaş, birbirlerine büyük ve müthiş sürprizler hazırlamaktadır.
Hem aşireti hem de Yasemin ve Ömer’den oluşan ailesi için her şeyi yoluna sokmaya çalışan Savaş, üstündeki iftirayı temizlemek için ölümü göze alarak yeni bir yola girer...
kh69- membru senior
Google translions bolum 37
37.bölüm summary:
Moranlar Savas in Istanbul, Van, Yavuz Baldarlar'sa they open fire. Two tribal feud rapidly moving towards. Yavuz, Baldar mansion visits and recommends a solution to stop the blood. Are you really the blood will stop, otherwise a new trap Yavuz Is it?
Ceyda, agency begins to establish dominance. This, of love and friendship Yasemin, perhaps the beginning of their partnership will shake problems. Jack, once again preparing to go in front of Yasemin's no ummadığı encounters with something.
All the while, the first murder of Mustafa turn out to be phony. Lawyer pursues this game players. Mustafa reduced trapping, War, there is a link between reduced trap?
Bashir knowing Savas Hiçkimse'nin yakalamadığını learner, with one confronts the realities of the most painful of his life ...
Savas and Yasamen living in hard times, their power aşklarından find each other support and consolation. Yasamen & Savas, is preparing another big and great surprises.
Both the tribe and the family of Sally and Omar was trying to push everything to the path of Savas, to clear at the top of defamation by considering a new road into the death of
Moranlar Savas in Istanbul, Van, Yavuz Baldarlar'sa they open fire. Two tribal feud rapidly moving towards. Yavuz, Baldar mansion visits and recommends a solution to stop the blood. Are you really the blood will stop, otherwise a new trap Yavuz Is it?
Ceyda, agency begins to establish dominance. This, of love and friendship Yasemin, perhaps the beginning of their partnership will shake problems. Jack, once again preparing to go in front of Yasemin's no ummadığı encounters with something.
All the while, the first murder of Mustafa turn out to be phony. Lawyer pursues this game players. Mustafa reduced trapping, War, there is a link between reduced trap?
Bashir knowing Savas Hiçkimse'nin yakalamadığını learner, with one confronts the realities of the most painful of his life ...
Savas and Yasamen living in hard times, their power aşklarından find each other support and consolation. Yasamen & Savas, is preparing another big and great surprises.
Both the tribe and the family of Sally and Omar was trying to push everything to the path of Savas, to clear at the top of defamation by considering a new road into the death of
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Vin 10 Dec 2010, 7:16 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum