15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
sper ca nu intra aici vreuna din fetele din ograda cealalta ca nu te vad ghini diloc!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dacă Murat se hotărăște să o apuce de mănuță pe Hasret, se termină filmul. Sunt mai pudici decăt mama pudismului în materie de seriale - Asi
Buna Iulia ma bucur ca ti-a placut nu stiu cum as putea sa-l pun aici pe port ca e misto dar mai am multe de citit nu am reusit sa citesc mesajele de o saptamana e jale dar nici chef nu prea am Am facut o mica selectie dar mai este mult..
Apropo treaba aici sta in felul urmator:
1 Denisa atenteaza la Murat
2 Noi trebuie sa ne hotaram ce facem ca dusmanul...pandeste si actioneaza
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
rodica a scris:Buna Iulia ma bucur ca ti-a placut nu stiu cum as putea sa-l pun aici pe port ca e misto dar mai am multe de citit nu am reusit sa citesc mesajele de o saptamana e jale dar nici chef nu prea am Am facut o mica selectie dar mai este mult..
e... ce zici de ţinuta mea ????
a avut Cansel în seara sta nişte pantofi de parcă erau a lui bunicu .
pufy2010 a scris:
"iulia80" ca eu ampierdut sirul..mai prind ceva din ce citesc din ograda cealalta!
n-ai pierdut nimic, este cam ca în al 2-lea episod
cred că nici măcar scenariu nu au, joacă de capul lor
:merci: Pentru filmuleţ dar ţie care îţi place mai mult cum arată Angelina sau Nurgula?
Denisaaa aşa o să-l primeşti pe Muri?
Rodica, iulia la atac vă termină
lexia a scris:
... dar ţie care îţi place mai mult cum arată Angelina sau Nurgula?
am o pernă cu față dublă, pe o parte Angelina, pe cealaltă Nurgula. Ca să nu se supere, într-o seară - pe o parte , în următoarea - pe cealaltă . Și când visez frumos, sună ceasul....
lexia a scris:
Denisaaa aşa o să-l primeşti pe Muri?
Rodica, iulia la atac vă termină
da , dar sper să vină repede să nu fac pneumonie aşteptând-ul .
Nu ne este frica suntem de-ai lui Stefan cel Mare si... atat
Iulia ce faci suntem in pericol hai la siliconare
rodica- vip
rodica a scris:Nu ne este frica suntem de-ai lui Stefan cel Mare si... atat
Fugiţi repede şi lăsaţi terenul liber , aţi văzut ce ţinute am .
Nu vreau sa mai repet nu ne ducem amandoua odata ci pe rand asa ca locul nu ramane liber una din noi va fi prezenta si nu ma ca urmeaza pisica infuriat
rodica- vip
bre eu poza am ratat-o zice ca am interzis la ea..ca violeaza nu stiu ce!
amu sper ca nu pt Fulgerica ca te zic colegului de aparatment!
rodica ma gandesc la noapte si iti zic maine cum facem cu atentatorii!
eu m-am retras dragelor...rodica scoate ghearele si pari fioroasa!
amu sper ca nu pt Fulgerica ca te zic colegului de aparatment!
rodica ma gandesc la noapte si iti zic maine cum facem cu atentatorii!
eu m-am retras dragelor...rodica scoate ghearele si pari fioroasa!
iulia80- vip
rodica a scris:Nu vreau sa mai repet nu ne ducem amandoua odata ci pe rand asa ca locul nu ramane liber una din noi va fi prezenta si nu ma ca urmeaza pisica infuriat
eu propun să o iei şi pe Iulia să nu te rătăceşti , să nu greşească doctorul să pună în locuri greşite silicoanele . vezi Iulia te lasă singură , să te văz amu'
Uite-o Iulia
aha...iar ti trage curentul la sale bre....oi videa cum te-ai drege apoi..si fii fara grija ca nu o parasesc pe rodica....
punem noi ceva la cale!
punem noi ceva la cale!
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha...iar ti trage curentul la sale bre....oi videa cum te-ai drege apoi..si fii fara grija ca nu o parasesc pe rodica....
punem noi ceva la cale!
mai bine dă-mi ceva preventiv după acum , nu vezi ce hăinuţe groase port .
l-au luat durerile de cap , face calcule la care să vină prima cu colindul .
rodica a scris:Nu ne este frica suntem de-ai lui Stefan cel Mare si... atat
Vouă nu dar poate lui turcului Murat când aude de Stefan cupidon cupidon
Ia auzi ce le făcu Ştefan turcilor Marea oştire a turcilor se clătină şi se destrămă într-o învălmăşeală cumplită.
Denisa îţi cresc şansele
Ultima editare efectuata de catre lexia in Vin 10 Dec 2010, 11:32 pm, editata de 1 ori
Nici ca aveti liniste Denisa prea umbli dezbracata si la turci e o mica probleme eele umbla cam imbracate asa ca nu stiu care va fi cota de succes. Iar de colindat vine la noi in Moldova Iulia nu ma lasa singura ci doar se duce sa cugete la ce strategie vom adopta
rodica- vip
Denisa, cred că este alergic la albastru, schimbă culoarea
lexia a scris:
Vouă nu dar poate lui turcului Murat când aude de Stefan cupidon cupidon
Ia auzi ce le făcu Ştefan turcilor Marea oştire a turcilor se clătină şi se destrămă într-o învălmăşeală cumplită.
Denisa îţi cresc şansele
Pai da ostirea turca se clatina si Stefan fu biruitor asa ca Lexia e bine de noi
rodica- vip
pufy2010 a scris:Denisa, cred că este alergic la albastru, schimbă culoarea
Esti neutru dar bagi strambe
rodica- vip
cred ca mediteaza cu cine sa vorbeasca pe mail
rodica- vip
rodica a scris:
...Esti neutru dar bagi strambe
EUUUUUUUUUUU? NUUUUUUUUUUUUU!?!?
am aflat, meditează la ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA"
1.. DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta.
2. SIMBOL: Fm
3. APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana.
4. OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator
5. GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi:
izotopul "snur" ( 45 kg ),
izotopul "dama bine" ( 55 kg ),
izotopul "forme pline" ( 65 kg )
izotopul "batoza" ( 100 kg ).
Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor.
6. RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.
7. PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare:
stare amorfa (pana la 16 ani),
stare cristalina (16-35 de ani),
stare gelatinoasa (35-50 de ani) si
stare uscata (peste 50 de ani).
Aflat in starile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact, ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite. Daca e lovit, scoate sunete ascutite.
Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric
8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si
punga. Are o mare afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului - vezi diamantul si celelalte pietre pretioase) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor
9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a
creste efectul estetic al masinilor sport.
10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune.
11. ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.
P.S. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare !
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Vin 10 Dec 2010, 11:47 pm, editata de 1 ori
rodica a scris:
cred ca mediteaza cu cine sa vorbeasca pe mail
normal cu mine ....
Vise si iluzii
rodica- vip
rodica a scris:
Pai da ostirea turca se clatina si Stefan fu biruitor asa ca Lexia e bine de noi
Păi nu crezi că tocmai din acest motiv o să vă ocolească, nu are acasă una oare mai vrea şi o urmaşă a lui Ştefan să-l sau voi numai
rodica a scris:Vise si iluzii
Iulia cred că deja a adormit, lasă cugetarea pe mai târziu , poate la anul
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum