Serialesitelenovelet
15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Vin 10 Dec 2010, 10:43 pm

sper ca nu intra aici vreuna din fetele din ograda cealalta ca nu te vad ghini diloc!
15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 3176764736 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 3176764736 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 3176764736
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 10 Dec 2010, 10:47 pm

Dacă Murat se hotărăște să o apuce de mănuță pe Hasret, se termină filmul. Sunt mai pudici decăt mama pudismului în materie de seriale - Asi Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 10:51 pm

Buna Iulia ma bucur ca ti-a placut nu stiu cum as putea sa-l pun aici pe port ca e misto dar mai am multe de citit nu am reusit sa citesc mesajele de o saptamana e jale dar nici chef nu prea am Am facut o mica selectie dar mai este mult..

Apropo treaba aici sta in felul urmator:
1 Denisa atenteaza la Murat
2 Noi trebuie sa ne hotaram ce facem ca dusmanul...pandeste si actioneaza

Smile
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 10:57 pm

rodica a scris:Buna Iulia ma bucur ca ti-a placut nu stiu cum as putea sa-l pun aici pe port ca e misto dar mai am multe de citit nu am reusit sa citesc mesajele de o saptamana e jale dar nici chef nu prea am Am facut o mica selectie dar mai este mult..

Apropo treaba aici sta in felul urmator:
1 Denisa atenteaza la Murat
2 Noi trebuie sa ne hotaram ce facem ca dusmanul...pandeste si actioneaza

Smile

e... ce zici de ţinuta mea ????15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 42264991091890295676

a avut Cansel în seara sta nişte pantofi de parcă erau a lui bunicu .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 10 Dec 2010, 10:59 pm

pufy2010 a scris:
"iulia80" ca eu ampierdut sirul..mai prind ceva din ce citesc din ograda cealalta!

n-ai pierdut nimic, este cam ca în al 2-lea episod Smile
cred că nici măcar scenariu nu au, joacă de capul lor Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

:merci: Pentru filmuleţ dar ţie care îţi place mai mult cum arată Angelina sau Nurgula?

Denisaaa aşa o să-l primeşti pe Muri?Smile
Rodica, iulia la atac vă termină
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 10 Dec 2010, 11:03 pm

lexia a scris:
... dar ţie care îţi place mai mult cum arată Angelina sau Nurgula?

am o pernă cu față dublă, pe o parte Angelina, pe cealaltă Nurgula. Ca să nu se supere, într-o seară - pe o parte , în următoarea - pe cealaltă . Și când visez frumos, sună ceasul.... Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 11:04 pm

lexia a scris:

Denisaaa aşa o să-l primeşti pe Muri?Smile
Rodica, iulia la atac vă termină

da , dar sper să vină repede să nu fac pneumonie aşteptând-ul .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:05 pm

Nu ne este frica suntem de-ai lui Stefan cel Mare si... atat Smile

Iulia ce faci suntem in pericol hai la siliconare
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 11:07 pm

rodica a scris:Nu ne este frica suntem de-ai lui Stefan cel Mare si... atat Smile

Fugiţi repede şi lăsaţi terenul liber , aţi văzut ce ţinute am .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:09 pm

Nu vreau sa mai repet nu ne ducem amandoua odata ci pe rand asa ca locul nu ramane liber una din noi va fi prezenta si nu ma 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2743637754 ca urmeaza pisica infuriat
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 10 Dec 2010, 11:11 pm

bre eu poza am ratat-o zice ca am interzis la ea..ca violeaza nu stiu ce! Smile Smile Smile
amu sper ca nu pt Fulgerica ca te zic colegului de aparatment! 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2743637754
rodica ma gandesc la noapte si iti zic maine cum facem cu atentatorii!
eu m-am retras dragelor...rodica scoate ghearele si pari fioroasa!
15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 11:11 pm

rodica a scris:Nu vreau sa mai repet nu ne ducem amandoua odata ci pe rand asa ca locul nu ramane liber una din noi va fi prezenta si nu ma 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2743637754 ca urmeaza pisica infuriat

eu propun să o iei şi pe Iulia să nu te rătăceşti , să nu greşească doctorul să pună în locuri greşite silicoanele . vezi Iulia te lasă singură , să te văz amu'

Uite-o Iulia
15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 42264991091890295676
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Vin 10 Dec 2010, 11:15 pm

aha...iar ti trage curentul la sale bre....oi videa cum te-ai drege apoi..si fii fara grija ca nu o parasesc pe rodica....
punem noi ceva la cale!
kiss kiss kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 11:18 pm

iulia80 a scris:aha...iar ti trage curentul la sale bre....oi videa cum te-ai drege apoi..si fii fara grija ca nu o parasesc pe rodica....
punem noi ceva la cale!
kiss kiss kiss

mai bine dă-mi ceva preventiv după acum , nu vezi ce hăinuţe groase port . kiss kiss kiss

l-au luat durerile de cap , face calcule la care să vină prima cu colindul .
15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 18843716584712372126
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 10 Dec 2010, 11:30 pm

rodica a scris:Nu ne este frica suntem de-ai lui Stefan cel Mare si... atat Smile

Smile Smile Smile Vouă nu dar poate lui turcului Murat când aude de Stefan cupidon cupidon
Ia auzi ce le făcu Ştefan turcilor Marea oştire a turcilor se clătină şi se destrămă într-o învălmăşeală cumplită.
Denisa îţi cresc şansele Smile

Ultima editare efectuata de catre lexia in Vin 10 Dec 2010, 11:32 pm, editata de 1 ori
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:30 pm

Nici ca aveti liniste Denisa prea umbli dezbracata si la turci e o mica probleme eele umbla cam imbracate asa ca nu stiu care va fi cota de succes. Iar de colindat vine la noi in Moldova Smile Smile Iulia nu ma lasa singura ci doar se duce sa cugete la ce strategie vom adopta
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 10 Dec 2010, 11:31 pm

Denisa, cred că este alergic la albastru, schimbă culoarea Smile
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:37 pm

lexia a scris:

Smile Smile Smile Vouă nu dar poate lui turcului Murat când aude de Stefan cupidon cupidon
Ia auzi ce le făcu Ştefan turcilor Marea oştire a turcilor se clătină şi se destrămă într-o învălmăşeală cumplită.
Denisa îţi cresc şansele Smile

Pai da ostirea turca se clatina si Stefan fu biruitor asa ca Lexia e bine de noi
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:38 pm

pufy2010 a scris:Denisa, cred că este alergic la albastru, schimbă culoarea Smile

Esti neutru dar bagi strambe Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:42 pm

cred ca mediteaza cu cine sa vorbeasca pe mail Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 10 Dec 2010, 11:43 pm

rodica a scris:
...Esti neutru dar bagi strambe Smile

EUUUUUUUUUUU? NUUUUUUUUUUUUU!?!? 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 281600

am aflat, 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 60243 meditează la ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA"

1.. DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta.

2. SIMBOL: Fm

3. APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana.

4. OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator

5. GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi:
izotopul "snur" ( 45 kg ),
izotopul "dama bine" ( 55 kg ),
izotopul "forme pline" ( 65 kg )
izotopul "batoza" ( 100 kg ).
Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor.

6. RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.

7. PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare:
stare amorfa (pana la 16 ani),
stare cristalina (16-35 de ani),
stare gelatinoasa (35-50 de ani) si
stare uscata (peste 50 de ani).
Aflat in starile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact, ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite. Daca e lovit, scoate sunete ascutite.
Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric

8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si
punga. Are o mare afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului - vezi diamantul si celelalte pietre pretioase) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor

9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este folosit pentru a
creste efectul estetic al masinilor sport.

10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune.

11. ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.
P.S. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare !

Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Vin 10 Dec 2010, 11:47 pm, editata de 1 ori
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 11:44 pm

rodica a scris:

cred ca mediteaza cu cine sa vorbeasca pe mail Smile

normal cu mine ....15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Sinttulo2ii
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 10 Dec 2010, 11:47 pm

Vise si iluzii
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 10 Dec 2010, 11:48 pm

rodica a scris:

Pai da ostirea turca se clatina si Stefan fu biruitor asa ca Lexia e bine de noi

Păi nu crezi că tocmai din acest motiv o să vă ocolească, nu are acasă una 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 205782 oare mai vrea şi o urmaşă a lui Ştefan să-l Evil or Very Mad sau voi numai 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 354328

15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155656 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 17 155656
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 10 Dec 2010, 11:48 pm

rodica a scris:Vise si iluzii

Iulia cred că deja a adormit, lasă cugetarea pe mai târziu , poate la anul Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum