15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="lexia dar nouă ce ne-ai adus? farfurii goale? [/quote]
Mulţumesc tuturor
Păi am invitat pe toată lumea joi la cu cârnaţi şi ţuică fiartă sau vin, după preferinţe
Mulţumesc tuturor
Păi am invitat pe toată lumea joi la cu cârnaţi şi ţuică fiartă sau vin, după preferinţe
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cred că o va invita elegant pe Yaso să se mute în casa baldarilor și îi va permite să iasă din curte o dată pe an
Yaso a început să guste din beneficiile combinației cu un Agă. E doar începutul...
Yaso a început să guste din beneficiile combinației cu un Agă. E doar începutul...
pufy2010 a scris:cred că o va invita elegant pe Yaso să se mute în casa baldarilor și îi va permite să iasă din curte o dată pe an
cam aşa sună
Ce efect benefic a avut SAVAS asupra lui Omer l-a impacat imediat
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
si sa vezi ce metamorfoza sufera, o sa ajunga a 2 alexia a scris:
cam aşa sună
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
scenariștii oare nu știu că sunt 2 lucruri care nu se fac în fața unui copil, din care unul este să te cerți?
să apară Savaş să îl pună la punct pe Bora
pufy2010 a scris:
scenariștii oare nu știu că sunt 2 lucruri care nu se fac în fața unui copil, din care unul este să te cerți?
Pufy ei respectă realitatea
1.After the shooting Savas sent Esref to yasemin's to guard her house. She was about to go out with ömer and esref didnt let her. he said she should wait for Savas.
She wasnt happy, i guess she was scarzed
savas came and had a dicussion with yasemin. I didnt get it all but they argued about the blood feud, him saying he is the head of the tribe and her saying he is the head of his family.
Bora is at the company and Hakan is not very happy.Sevgi is after Yas again. Yas doesn't open her phone.
Ceyda says if she has issues about me tel me.
**
savas is going to van I guess. and he says he will stay for 3-4 days.
and he tells yas not to go out the house until she gets back.
she agrees.
**
Savas says he wants to record Ömer into his ID. he should carry his surname.
yas says what about your mom. he says you are my wife and he is my son.. and everyone should know this.
they say they love each other..
She wasnt happy, i guess she was scarzed
savas came and had a dicussion with yasemin. I didnt get it all but they argued about the blood feud, him saying he is the head of the tribe and her saying he is the head of his family.
Bora is at the company and Hakan is not very happy.Sevgi is after Yas again. Yas doesn't open her phone.
Ceyda says if she has issues about me tel me.
**
savas is going to van I guess. and he says he will stay for 3-4 days.
and he tells yas not to go out the house until she gets back.
she agrees.
**
Savas says he wants to record Ömer into his ID. he should carry his surname.
yas says what about your mom. he says you are my wife and he is my son.. and everyone should know this.
they say they love each other..
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 14 Dec 2010, 9:13 pm, editata de 1 ori
Vai ce pretentii ai de la scenaristi! noi nu prea mai asteptam mare lucru de la ei ,oricum pe la inceputul serialului ii faceam varza, acum ne-am mai ogoitpufy2010 a scris:
andradamaria- vip
cu puţin efort fusta va pocni pe Yasemina .
DENISA a scris:cu puţin efort fusta va pocni pe Yasemina .
în episodul acesta? superrrrrr
[quote="DENISA"]cu puţin efort fusta va pocni pe Yasemina . DENISA IMI ERA DOR DAR DE PE TURNUL EFEL,N-A COBORAT
SEVGI SE IA IN SERIOS
SEVGI SE IA IN SERIOS
andradamaria- vip
[quote="andradamaria"]
şenilele alea o ajută să respire aer cura la înălţime .
şenilele alea o ajută să respire aer cura la înălţime .
ce asortată e Yaso, rochia cu papucii, iar sutienul cu cerceii. Modă, nu glume
cu puterea minţii ai răuşit să-i vezi culoarea sutienului ??
DENISA a scris:cu puterea minţii ai răuşit să-i vezi culoarea sutienului ??
doar breteaua, din păcate
unde e leyla?n-a tipat in episodul asta,dar mai e timp..sau fac cu randul,ori BORA ori LEYLA
andradamaria- vip
buna natiune....ati chefuit fara mini?
ce-am pierdut? iar mi-s obosita...si nu stiu daca ajung sa vad serialul..basca ca mi se lungesc urechile de foame!
ce-am pierdut? iar mi-s obosita...si nu stiu daca ajung sa vad serialul..basca ca mi se lungesc urechile de foame!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
poftă bună
Hakan, ai o problemă, Pelin tocmai a sărit pe tine
mamă ce bătăuş e Fulgerică , s-a transmis bine gena . Andrada plângeai după Leyla , uite că a simţit şi a apărut .
Te pupăcesc Iulia .
Te pupăcesc Iulia .
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum