15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="andradamaria"]
of de ar afla şi de noi
Aoleu acuma că are aşa un renume şi îl vede o ţară întreagă cine ştie câte pretendente o să aparăl . Echipă adunarea să apărăm ce e al nostru, pregătiţi armamentul greu.
of de ar afla şi de noi
Aoleu acuma că are aşa un renume şi îl vede o ţară întreagă cine ştie câte pretendente o să aparăl . Echipă adunarea să apărăm ce e al nostru, pregătiţi armamentul greu.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Joi 16 Dec 2010, 7:45 pm, editata de 1 ori
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="andradamaria"][quote="lexia"]HABAR N-AM!!!!!!!!!!!!!!! ds
dar daca este adevarat astia ne-au citit pe noi
n-am vazut nici o reclama la kanalisti, n-am avut cum dar o fi pe site-ul lor ceva
n-am gasit nimic LEXIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
uite ce scrie Katinka ,dupa ce s-a interesat la sursa direct
Fetelor, e adevarat!
Stiti cand v-am rugat eu sa scrieti pe siteul lor sa cerem ask...ei bine aflati ca desi noi suntem aici cateva, fanii care au cerut ask au fost mult mai multi, secondati indeaproape de fani Erkan P....
Am spus ca le fac cinste si vor 100 de scrumbii, simplu, dar se implineste la vara, daca vom fi sanatosi!
Imi este clar ca multa lume se uita la Ask!
Ehh, daca ati sti ce stare am, Yupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!![/quote]
dar daca este adevarat astia ne-au citit pe noi
n-am vazut nici o reclama la kanalisti, n-am avut cum dar o fi pe site-ul lor ceva
n-am gasit nimic LEXIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
uite ce scrie Katinka ,dupa ce s-a interesat la sursa direct
Fetelor, e adevarat!
Stiti cand v-am rugat eu sa scrieti pe siteul lor sa cerem ask...ei bine aflati ca desi noi suntem aici cateva, fanii care au cerut ask au fost mult mai multi, secondati indeaproape de fani Erkan P....
Am spus ca le fac cinste si vor 100 de scrumbii, simplu, dar se implineste la vara, daca vom fi sanatosi!
Imi este clar ca multa lume se uita la Ask!
Ehh, daca ati sti ce stare am, Yupiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!![/quote]
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
salut fetelor,
m-am întors de la
pufy2010 a scris:
salut fetelor,
m-am întors de la
Salut Pufy, ia vezi de citeşte ce surpriză te aşteaptă vorba fetelor de pe port o vezi pe plasmă pe Yasemina din 3 ianuarie dar se pare că acuma eşti cam epuizat după atâta bâţâială
Ultima editare efectuata de catre lexia in Joi 16 Dec 2010, 7:52 pm, editata de 1 ori
te-ai distrat bine? sau asa :dancing:pufy2010 a scris:
salut fetelor,
m-am întors de la
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
încă nu știu, o să văd după durerile de cap de mâine dimineață
Lexia fetelor, salut! Asta da, veste!!!lexia a scris:...
Am probleme mari cu încărcarea filmului, revin!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
[quote="lexia"]
În format 3D
În format 3D
Ma bucur ca v-a placut si multumesc pentru felicitari dar nu eu sunt cea in red cred ca este Yaso ca ea se imbraca sa n-o deoache lumea cat este de frumoasa desteapta harnica si devreme acasa
Cat priveste plecarea in Iran a lui Murat vom vedea ce va rezolva ca el este inalt puternic frumos destept si stie sa lupte Are toate calitatile posibile de aia imi place
Apropo Bula intreaba a aparut traducerea ep.27
Cat priveste plecarea in Iran a lui Murat vom vedea ce va rezolva ca el este inalt puternic frumos destept si stie sa lupte Are toate calitatile posibile de aia imi place
rodica- vip
Varsta : 68
o sa-i vada ridurile, smacul de 2 degete, lopetile, ...si ce mai are,la adevarata valoare,lexia a scris:
Salut Pufy, ia vezi de citeşte ce surpriză te aşteaptă vorba fetelor de pe port o vezi pe plasmă pe Yasemina din 3 ianuarie dar se pare că acuma eşti cam epuizat după atâta bâţâială
iti dai seama ca nurgula ar fi avut in Pufy un real ajutor la vremea in care noi o desfiintam ???????????/
andradamaria- vip
[quote="lexia"]
Ne unim fortele ca suntem f.puternice si la o adica ne mai antrenam
Ne unim fortele ca suntem f.puternice si la o adica ne mai antrenam
rodica- vip
rodica a scris:
nu suntem adversari, de genul pufy versus ... adversarele Nurgulei, suntem complementari - ying/yang
[quote="rodica"]acuma vrei unitate ,pana azi erai numai tu si iulia,noi restul mai putin denisa care are acces la cea mai sofisticata tehnica de lupta de pe mapamond, dar ai dreptate,vin vremuri grele!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Ei uite ce repede se schimbă mentalitatea oamenilor, acum te faci frate.. ne mai mirăm de ciceaka?
Pufy la 3D cred că ai deja nevoie să îţi faci rost de o armură .
lexia a scris:...
da, dar o să pot studia și formele în relief ... mă refer la nas, urechi, mâini
OARE???????????pufy2010 a scris:
andradamaria- vip
rodica a scris:
hei Rodica de care 27 vorbeşti ăsta era prin septembrie, dacă te referi la ultimul adică 37 cel de Marţi nu încă, acum am început să traduc 36.
andradamaria- vip
Asa e lumea, azi iti unesti fortele la greu iar apoi in cei care te-au ajutat Pare cunoscut.
Cred ca cei care au anuntat serialul din ianuarie au vise sa nu le zicem etotice Iar Pufy la 3D va fi cam greu sa faca fata privitul dauneaza grav sanatatii
Cred ca cei care au anuntat serialul din ianuarie au vise sa nu le zicem etotice Iar Pufy la 3D va fi cam greu sa faca fata privitul dauneaza grav sanatatii
rodica- vip
lexia a scris:
hei Rodica de care 27 vorbeşti ăsta era prin septembrie, dacă te referi la ultimul adică 37 cel de Marţi nu încă, acum am început să traduc 36.
Cand spun ca sunt bula am mare dreptate ca mai scriu si prostii Ma refer la 37 dar uneori aparea numai traducerea apoi urmau prelucrarile sper ca acum m-am facut inteleasa daca nu las-o asa pe alta data
rodica- vip
Andrada seara placuta in continuare ca a venit timpul sa eliberez ringul asta e ce e placut e putin si scurt
rodica- vip
[quote="lexia"]
Nu se pot încărca ultimele două fragmente!!! peste 2000 de minuteeeee
Nu ştiu ce are YouTube, mi-am verificat conexiunea, mere brici ca de obicei! Va fi seara experimentelor asta, dar mi-e ciudă pentru că îmi încurcă toate socotelile.
Cu pauza de iarnă la AvC nu ştiu nimic oficial, dădeam şi eu cu logica, ar trebui să aibă şi ei An Nou!
Lexia, ziceţi voi că devenim plutonul ideal? La Kanal D? Nu cred să le folosească traducerea noastră.
Oricum, traducerea s-a apropiat de perfecţiune doar când am lucrat permanent cu Xalqa.
Of, mă termină nesiguranţa încărcării. Voi încerca să prelucrez fişierele şi în format mai mic.
Dă Doamne să meargăăă
Nu se pot încărca ultimele două fragmente!!! peste 2000 de minuteeeee
Nu ştiu ce are YouTube, mi-am verificat conexiunea, mere brici ca de obicei! Va fi seara experimentelor asta, dar mi-e ciudă pentru că îmi încurcă toate socotelile.
Cu pauza de iarnă la AvC nu ştiu nimic oficial, dădeam şi eu cu logica, ar trebui să aibă şi ei An Nou!
Lexia, ziceţi voi că devenim plutonul ideal? La Kanal D? Nu cred să le folosească traducerea noastră.
Oricum, traducerea s-a apropiat de perfecţiune doar când am lucrat permanent cu Xalqa.
Of, mă termină nesiguranţa încărcării. Voi încerca să prelucrez fişierele şi în format mai mic.
Dă Doamne să meargăăă
Motzişor- vip
Daaa, mai ia-ţi şi un târnăcop la tine că doamna oricum are cazmalepufy2010 a scris:...
Motzişor- vip
Dragalaselor, buna seara si bine v-am gasit! Am vazut si eu vestea cea mare dar ma tem ca vom avea parte de asa ceva.Ca kanalisti de multe ori ne-au dezamagit Va de noapte buna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
târnăcop, cazmale, .... trebuie să îngropăm pe cineva? Se întoarce cineva cu onoruri militare din Iran?
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum