15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da, decorat şi parfumat, în ovaţiile poporului iranian şi spre surpriza consumatorului anatolian, care în faţa eroismului de neimaginat va cumpăra fără doar şi poate cei mai patriotici cârnaţi!pufy2010 a scris:târnăcop, cazmale, .... trebuie să îngropăm pe cineva? Se întoarce cineva cu onoruri militare din Iran?
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:
super, iar pe Sahnur o vor declara turcii "mamă eroină" în slujba statului
[Mam intors din drum Motzisor vreau sa te intreb Turcii sarbatoresc Craciunul?Si daca da cum?
o seara buna iti doresc
o seara buna iti doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dragă Lica, nu prea sunt în temă, ştiu că acel Kurban Bayram, care tocmai a fost (Sărbătoarea Sacrificiului) e echivalat ca importanţă cu Crăciunul nostru, poate şi fiindcă se duc copiii la urat şi sunt primiţi cu tot felul de bunătăţi şi dulciuri. Există în schimb creştini şi în Turcia.lica54 a scris:[Mam intors din drum Motzisor vreau sa te intreb Turcii sarbatoresc Craciunul?Si daca da cum?
o seara buna iti doresc
Motzişor- vip
lica54 a scris:[Mam intors din drum Motzisor vreau sa te intreb Turcii sarbatoresc Craciunul?Si daca da cum?
o seara buna iti doresc
Da Motz exact asta vroiam să-i spun că probabil acel 1% creştini din Turcia sărbătoresc Crăciunul dar lica ca şi obicei, ei fac pom vine moşul nu ştiu cum îi zic ei, în noaptea de anul nou.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Joi 16 Dec 2010, 9:26 pm, editata de 1 ori
[Multumesc te-am intrebat ca pe ATV intr-o reclama am vazut un brad impodobit.
lica54- vip
ţi-am spus ce-i cu bradullica54 a scris:[Multumesc te-am intrebat ca pe ATV intr-o reclama am vazut un brad impodobit.
Lexia, salut!lexia a scris:
Da Motz exact asta vroiam să-i spun că probabil acel 1% creştini din Turcia sărbătoresc Crăciunul
Canım, suntem întrebate pe contul de pe YT dacă noi vom mai traduce, în condiţiile în care şi Kanal D difuzează filmul. Tu ce zici?
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Lexia, salut!
Canım, suntem întrebate pe contul de pe YT dacă noi vom mai traduce, în condiţiile în care şi Kanal D difuzează filmul. Tu ce zici?
Ce treabă avem noi cu ei, sănătoase doar să fim sigur că traducem
lexia a scris:...
Ce treabă avem noi cu ei, sănătoase doar să fim sigur că traducem
Aferim!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Aferim!
Vezi că am şi lăsat acolo mesaj
Dragalaselor sunteti sigure suta la suta ca kanal d difuzeaza serialul?Ca neau dezamagit de mai multe ori.
lica54- vip
buna sara pi racoare..
ce fac dragele? rodica nu-i prin zona..? buna lexia,pufy.lica..cred ca Motz e camuflata!
dar mandra pe unde batuie?
ce fac dragele? rodica nu-i prin zona..? buna lexia,pufy.lica..cred ca Motz e camuflata!
dar mandra pe unde batuie?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Iulia, cum este zăpada franțuzească?
pufy2010 a scris: Iulia, cum este zăpada franțuzească?
bre ..nu rade ca ninge viscolit..maine va fi nasol..astia nu cunosc cauciucurile de iarna...si sunt in pana cu sarea!
este o placere sa mergi cu masina..
iulia80- vip
iulia80 a scris:
bre ..nu rade ca ninge viscolit..maine va fi nasol..astia nu cunosc cauciucurile de iarna...si sunt in pana cu sarea!
este o placere sa mergi cu masina..
o sanie 4ics4 e mai bună!
stiu...dar la ce drumuri am aici..nu incap cu ea!
iulia80- vip
iulia80 a scris:stiu...dar la ce drumuri am aici..nu incap cu ea!
și pe la noi au anunțat cod galben de ninsoare, probabil că mâine va fi soare
a naibii treaba..aici a zis ca ninge joi si vineri..a inceput de miercuri..si tot sunt nepregatiti!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 17 Dec 2010, 7:54 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:a naibii treaba..aici a zis ca ninge joi si vineri..a inceput de miercuri..si tot sut nepregatiti!
cred că la voi este primar român, sau cu origini în România. Numai pe la noi se atribuie contractele de dezăpezire în decembrie și se motivează că sunt condiții excepționale, neprevăzute
de care primar vorbeste bre..ca nu-l cunosc!
pe mine nu m-a sunat sa ma salute....
IARNA NU-I CA VARA! tare imi suna cunoscuta vorba!
tie nu?
gata sterg putina..
va doresc somnik usor cu vise placute!
pe mine nu m-a sunat sa ma salute....
IARNA NU-I CA VARA! tare imi suna cunoscuta vorba!
tie nu?
gata sterg putina..
va doresc somnik usor cu vise placute!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 16 Dec 2010, 10:38 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:...IARNA NU-I CA VARA! tare imi suna cunoscuta vorba! tie nu?
pacat ca nu doare pufy...
gata am sters-o..
noapte buna dragilor..
gata am sters-o..
noapte buna dragilor..
iulia80- vip
iulia80 a scris:pacat ca nu doare pufy...
gata am sters-o..
noapte buna dragilor..
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum