15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
alimar
IDILKO
teodora_roman
Admin_dea05
lexia
asi demir
lica54
rodica
michiper68
kh69
pufy2010
DENISA
Motzişor
iulia80
andradamaria
19 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
ceva hrană pentru suflet
de la casa de producție PUFY, în special pentru voi, turkish series/romantic scenes
Re: 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Eeeeei, felicitări!!! Mulţumim frumos!!!pufy2010 a scris:... de la casa de producție PUFY[/size], în special pentru voi, turkish series/romantic scenes
https://www.youtube.com/v/6hr4qXXwXHw
Pufyyyyyyyyyyy, eşti virusat! Ceva de tradus n-ai vrea?
Boală grea, îţi spune Stan Păţitul!
Gataaaaaaaaaaaaaaa, la sooomn, noapte bună!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
...Pufyyyyyyyyyyy, eşti virusat! Ceva de tradus n-ai vrea?
Boală grea, îţi spune Stan Păţitul!
încerc să mă tratez, dar nu prea îmi iese Trebuie să caut un psihiatru
Dă-l încolo de psihiatru, mai bine la poveşti cu prietenii, o canapea mai avem şi noi. Başca doo tratate şi o sticlă cu vin. Pufy, încă o dată felicitări!pufy2010 a scris:...
încerc să mă tratez, dar nu prea îmi iese Trebuie să caut un psihiatru
Fug la somn, sper să nu te opreşti aici cu clipurile!
Motzişor- vip
buna dimineata forum..
PUFY..O SURPRIZA MINUNATA..FELICITARI..bre..tu sigur tii cu filoftica? si ce de-a amintiri din ASI!...parca parca scapasem de virusul ASI.....!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
PUFY..O SURPRIZA MINUNATA..FELICITARI..bre..tu sigur tii cu filoftica? si ce de-a amintiri din ASI!...parca parca scapasem de virusul ASI.....!
sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 17 Dec 2010, 7:27 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
Asi= esență de romantism. Chiar dacă dizolvi 1 ml de Asi în 1 tonă de apă, tot rămâne concentrat de romantism
O zi bună!
o zi buna si tie pufy!
vad ca e si lica in index......si evident RODICA!
GATA...sterg putina.....
PS: pufy..ce de-a ventuze...dar ai uitat ventuza care o are Motz in semnatura!..aia pasiune,bre!
vad ca e si lica in index......si evident RODICA!
GATA...sterg putina.....
PS: pufy..ce de-a ventuze...dar ai uitat ventuza care o are Motz in semnatura!..aia pasiune,bre!
iulia80- vip
Buna dimineata zi buna tuturor
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
am zis ca sterg putina..dar am vazut-o pe marioara! salutari draguta...sa ai o zi cat mai faina...si cat mai putin friguroasa!
iulia80- vip
pufy2010 a scris:[
Asi= esență de romantism. Chiar dacă dizolvi 1 ml de Asi în 1 tonă de apă, tot rămâne concentrat de romantism
O zi bună!
Vai Pufy ce frumos ai scris aici, fur ce ai zis.
pentru clip, zic şi eu boală grea care se ia,foarte frumos dar de 2 ori m-am uitat şi nu i-am văzut pe Casel cu Tuba, nu plâng, dacă e aşa doamne ce o să se mai bucure fetele de pe port MY.
Bună dimineaţa naţiune, o zi bună vă doresc.
Ultima editare efectuata de catre lexia in Vin 17 Dec 2010, 8:00 am, editata de 1 ori
iote bre..pi cine am uitat! lexia....sa ai o zi cat mai buna!
iulia80- vip
iulia80 a scris:iote bre..pi cine am uitat! lexia....sa ai o zi cat mai buna!
aşa, aşa la fel şi ţie, nu te-a acoperit omătul?
lexia a scris:... nu i-am văzut pe Casel cu Tuba
să fiu un pic rău, pentru Cansel trebuia să prelucrez coloana sonoră a unui film mut
buna dimineata,
Pufy este minunat, continua!!!!!!!!!!!!!!
Lica ,asa sta in general treaba cu CRACIUNUL LA TURCI ,EXCEPTAND comunitatea crestina,
Febra Crăciunului i-a cuprins şi pe turci. Deşi majoritatea covârşitoare a populaţiei este musulmană, ea a preluat cu entuziasm simboluri laice asociate sărbătorii creştine a Naşterii lui Isus Hristos.
Cei care au avut cel mai mult de câştigat sunt comercianţii, care au înregistrat profituri însemnate datorită afluxului mare de clienţi. Şi nu este vorba numai de magazinele de tip hypermarket, ci şi de bazarele unde se îngrămădesc cumpărătorii cu mai puţină dare de mână. Deşi situate în apropierea minaretelor moscheilor, prăvăliile din bazar sunt pline de brazi de Crăciun, globuri şi instalaţii luminoase.
Pentru regizorul Yilmaz Erdogan, popularitatea lui Moş Crăciun în Turcia constituie un indiciu al rolului de punte între Occident şi Orient pe care îl joacă această ţară. Convieţuirea tradiţiilor musulmane cu valorile consumismului occidental reprezentate de Moş Crăciun este prezentată cu umor şi înţelegere în filmul său "O viaţă veselă". Regizorul interpretează rolul principal, în care îl personifică, bineînţeles, pe Moş Crăciun.
http://www.realitatea.net/turcii-au-preluat-simboluri-laice-asociate-craciunului_693074.html
Pufy este minunat, continua!!!!!!!!!!!!!!
Lica ,asa sta in general treaba cu CRACIUNUL LA TURCI ,EXCEPTAND comunitatea crestina,
Febra Crăciunului i-a cuprins şi pe turci. Deşi majoritatea covârşitoare a populaţiei este musulmană, ea a preluat cu entuziasm simboluri laice asociate sărbătorii creştine a Naşterii lui Isus Hristos.
Cei care au avut cel mai mult de câştigat sunt comercianţii, care au înregistrat profituri însemnate datorită afluxului mare de clienţi. Şi nu este vorba numai de magazinele de tip hypermarket, ci şi de bazarele unde se îngrămădesc cumpărătorii cu mai puţină dare de mână. Deşi situate în apropierea minaretelor moscheilor, prăvăliile din bazar sunt pline de brazi de Crăciun, globuri şi instalaţii luminoase.
Pentru regizorul Yilmaz Erdogan, popularitatea lui Moş Crăciun în Turcia constituie un indiciu al rolului de punte între Occident şi Orient pe care îl joacă această ţară. Convieţuirea tradiţiilor musulmane cu valorile consumismului occidental reprezentate de Moş Crăciun este prezentată cu umor şi înţelegere în filmul său "O viaţă veselă". Regizorul interpretează rolul principal, în care îl personifică, bineînţeles, pe Moş Crăciun.
http://www.realitatea.net/turcii-au-preluat-simboluri-laice-asociate-craciunului_693074.html
andradamaria- vip
pufy2010 a scris:
să fiu un pic rău, pentru Cansel trebuia să prelucrez coloana sonoră a unui film mut
Pufy, ai o bere de la mine
(Dea să ne ierte micile răutăţi... de gustibus... eh)
Bună dimineaţa tuturor!
Aşk ve Ceza ep. 35 - 6/7 --- 7/7 subtitrat româneşte - formatul original
Vă las, puştimea din jurul meu are test!!!
Motzişor- vip
MOTZ multumiri tie si Lexiei!
Iulia, cu omatul...si cu surprinderea se pare ca te simti acasa
mi-a placut si mie ce-a zis Pufy de "numarul 1"din sondajele alea care dupa umila mea parere ii aduc numai deservicii ,cat cuprinde,Tubei dar ..m-am abtinut!
OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!suntem mai bogate! :qw9: :qw8:
:merci: :merci: :merci:
Iulia, cu omatul...si cu surprinderea se pare ca te simti acasa
mi-a placut si mie ce-a zis Pufy de "numarul 1"din sondajele alea care dupa umila mea parere ii aduc numai deservicii ,cat cuprinde,Tubei dar ..m-am abtinut!
OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!suntem mai bogate! :qw9: :qw8:
:merci: :merci: :merci:
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... "numarul 1"din sondajele alea
Gonulul are totuși un merit, cel puțin pentru mine - îmi aduce aminte de fluturașii timpurii din stomac, aferenți claselor I-VIII. Întotdeauna au existat, în perioada respectivă, doi băieți (în cazul nostru Murat și Levent) care transmiteau tot felul de semnale - de dragoste - aceleiași fete.
Când unul - mai cu tupeu - făcea un pas, iar fata îl refuza, celălalt băiat avea o mare problemă: dacă să facă și el același pas (cu riscul de a și-o lua) sau să rămână în banca lui și să continue să transmită semnale către fată.
Cred că asta e și în Gonul, iar Murat continuă să transmită semnale către Hasret, deși fata este mai mult decât dornică ca el să facă pasul.
gata pauza, pe mai târziu
hello natiune.....vai de mine disecati inima...sper sa nu va ceteasca fetele din ograda cealalta!
va doresc o amiaza cat mai placuta!
va doresc o amiaza cat mai placuta!
iulia80- vip
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
asi demir a scris:
Thank you, asi demir
Baiatul nostru iar călăreşte că tot ştie el din pruncie probabil. Oare şi Pala va fi implicat în misiune?
Thank you asi demir ..
fine Ashraf & Pala will be with Savas in this mission imposible
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Aşk ve Ceza 38.Bölüm Özeti
SAVAŞ VE YASEMİN İÇİN YOLUN SONU MU ?
Birbirlerini delicesine seven Yasemin ve Savaş’ı yine zor günler beklemektedir. Önlerine çıkan engellerle durmadan mücadele eden bu iki insanın karşısında, şimdi vermek zorunda oldukları yeni bir sınav vardır.
Hiçkimse’nin O’na verdiği yeni görevle kendini çaresiz hisseden Savaş, İran’a gitmek ve Beşir’i bulmak zorundadır. Böylece hem aile adını temizleyebilecek hem de Yasemin’le kurmayı planladıkları mutlu yuvalarına giden yoldaki tüm engelleri kaldırmış olacaktır. Ancak Savaş bu yeni haberi Yasemin’e nasıl vereceğini bilemez.
Öte yandan Yasemin 2. bebeklerinin yolda olduğu müjdesini Savaş’a verebilmek için sabırsızlanmaktadır. Gün boyunca bu mutlu haber için hazırlanıp durmuştur. Hazırladığı kutlamayla, ilk bebekleri Ömer’in müjdesini birlikte yaşayamamış olmalarının acısını çıkaracaklardır O’na göre...
Savaş Yasemin’e İran’a gitmek zorunda olduğunu söyleyebilecek mi?
Yasemin Savaş’ın bu ölüm yolculuğuna çıkmasına izin verecek mi?
Savaş İran’a gidecek mi?
Adım adım Savaş’ı takip eden Beşir’in planı ne?
Bu zor yolculukta Savaş’ı neler bekliyor?
kh69- membru senior
pufy2010 a scris:
[/quote]
sorry, habar n-am de serial, n-am rezistat decat vreo 5 episoade pe repede inainte si am avut niste comentarii...de asa ca din consideratie pentru mine si pentru iubitorii serialului am renuntat.
mai citesc din cand in cand despre diferite sondaje si ca sa vezi ,din punctul meu de vedere, sunt contra naturii
andradamaria- vip
AVC 38.Bölüm Summary
THE END OF THE ROAD TO SAVAS & YASEMİN
Yasamin & Savas are loving each other insanely but difficult days still waiting for them .
They are constantly struggling against the obstacles in front of them, now they have to have a new exam.
No body gave Savas a new task and with helpless feeling, Savas has to go to Iran to find al-Bashir .
Yasemin establish a plan to clean the name of the family so happy and will remove all the obstacles on the road leading to their nests. However, Yasmine would not know about this new war news how it will be .
On the other hand, Yasamins good news to Savas about their babies on the way , prepared during the day and focused for this happy news. All these prepared gose in vain. The pain of being Omar the first baby of Yasamin According to him, along with the good news ...
I might say that Savas has to go to Iran
.will Yasamin allow Savas his journey to death?
Bashir's plan, following Savas step by step ?
What Savas to expect in this difficult journey,?
THE END OF THE ROAD TO SAVAS & YASEMİN
Yasamin & Savas are loving each other insanely but difficult days still waiting for them .
They are constantly struggling against the obstacles in front of them, now they have to have a new exam.
No body gave Savas a new task and with helpless feeling, Savas has to go to Iran to find al-Bashir .
Yasemin establish a plan to clean the name of the family so happy and will remove all the obstacles on the road leading to their nests. However, Yasmine would not know about this new war news how it will be .
On the other hand, Yasamins good news to Savas about their babies on the way , prepared during the day and focused for this happy news. All these prepared gose in vain. The pain of being Omar the first baby of Yasamin According to him, along with the good news ...
I might say that Savas has to go to Iran
.will Yasamin allow Savas his journey to death?
Bashir's plan, following Savas step by step ?
What Savas to expect in this difficult journey,?
kh69- membru senior
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 20. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 38. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum