16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:
Rezumatul rezumatului....
În articol este prezentat un aşa zis "complot" pus la cale de fanii lui TUGA B. împotriva lui MURAT Y(DEMIR) și a soţiei acestuia. Motivul ar fi acela că unii dintre fani încurcă lumea din seriale cu viaţa reală, şi nu pot ierta "trădarea lui ASI de către DEMIR", în sensul că s-a însurat cu Burcin T. Sunt prezentate mai multe mail-uri care vin în sprijinul teoriei enunţate de autorul articolului.
Complotul constă în manevrarea sondajelor prin vot, pentru a o scoate pe Tuba pe primul loc. Autorul articolului recomandă vizualizarea forumurilor, pentru a se stabili cine este cel mai bun actor și cea mai bună actriță
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Servus, Pufy!pufy2010 a scris:
Rezumatul rezumatului.......
Pufy Ideal!
Pufy Perfect!
Pufy Adorabil!
Mulţumim frumos de pe doo forumuri, plus cititorii ascunşi şi pupă turcul din partea noastră!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
... şi pupă turcul din partea noastră!
cu plăcere, cât despre pupat, mai bine NU, că s-ar putea să-i placă și mă trezesc cu altele.
ca să beneficieze familia turcului, o să o pup pe sora sa
Aprob pozitivpufy2010 a scris:...
ca să beneficieze familia turcului, o să o pup pe sora sa...
Transmite-i atunci, să-i trăiască familia lui
Motzişor- vip
Dea, mulţumim frumos, imaginile sunt superbe şi tu nu ne uiţi, să ne trăieşti!Admin_dea05 a scris:https://i.imgur.com/Sc5o0.gif
Cu ajutorul Lexiei (care a terminat ep. 36, doar eu sunt codaşă ):
Aşk ve Ceza ep. 36 - 3/7 subtitrat româneşte - formatul original
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 22 Dec 2010, 10:03 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
upgrade telefonic cu turcul, după ce i-am transmis că vreau să o pup pe sora sa și lui să îi transmit sănătate
autorul articolului afirmă că nu se pot compara prestațiile artistice ale lui Mura și Tuba, întrucât primul are rol principal, iar Tuba (mult mai cunoscută decât Cansel E.) ,are rol secundar în Gonulcelen.
pentru o evaluare corectă, ar trebui comparate două seriale în care cei doi să aibă rolurile principale
aprecierea turcului meu: fanii celor doi sunt la fel de înfocați ca și fanii echipelor de fotbal din Turcia - adică defecți la minte
aprecierea mea: fanii Tubei îl iubesc la fel de mult și pe Murat, numai că ... EZEL -"orice trădare are la bază o mare dragoste
ps. gogu crom functioneaza ireprosabil
buna seara natiun...buna pufy..buna motz..
deci marioara e in deplasare..SARBATORI FERICITE DRAGUTA!
dar mandra cu salele goale pe unde batuie?
deci marioara e in deplasare..SARBATORI FERICITE DRAGUTA!
dar mandra cu salele goale pe unde batuie?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
salut Iulia
pufy2010 a scris:
aprecierea turcului meu: fanii celor doi sunt la fel de înfocați ca și fanii echipelor de fotbal din Turcia - adică defecți la minte
aprecierea mea: fanii Tubei îl iubesc la fel de mult și pe Murat, numai că ... EZEL -"orice trădare are la bază o mare dragoste
ps. gogu crom functioneaza ireprosabil
Servus, Iuliaaaa!
Pufy, la aprecierea turcului cică mă înscriu şi eu, spune-i că mai suntem şi zăluzi rezonabili
La aprecierea ta: păi...
la PS: mă bucur! E şi tare iute de picior gogu, să-l foloseşti sănătos!
Motzişor- vip
bre...despre ce vorbiti?..despre goaghel croam?
salutare Motz!
salutare Motz!
iulia80- vip
iulia80 a scris:bre...despre ce vorbiti?..despre goaghel croam?
da, făcusem pană la internet explorerul/mozzila și dacă nu intervenea Motzul , eram cât pe ce să folosesc ciocanul pentru a repara laptopul
multumesc Motzisor
eu folosesc Mozilla si merge ghinisor.
.e adevarat ca voi daca sunteti casa de productie aveti nevoie de ceva mai multa performanta!
dau o beutura? cine serveste? cred ca Motz e prima!
.e adevarat ca voi daca sunteti casa de productie aveti nevoie de ceva mai multa performanta!
iulia80- vip
Tanti doctor, eu sunt prima, dar scoate alcoolul de-acolo, că nu se mai ştie ce combat:iulia80 a scris:eu folosesc Mozilla si merge ghinisor.
boala sau medicamentul???
Pufy, cu plăcere, iar acum mă retrag în subtitrări mai revin însă
Motzişor- vip
bre..la care boala de referi? ca cea provocata de alergenul Murat?..asta bre.nu are leac...
cred ca mi-s nitel poiata asta seara!
in rest dai cu HAC inainte...spor la treaba!
iulia80- vip
Sunt răcită! Dar aşa... doar un pic, ceva de gen operetăiulia80 a scris:bre..la care boala de referi? ca cea provocata de alergenul Murat?..asta bre.nu are leac...
Motzişor- vip
avea denisa..niste pomada numai buna de pus pe piept! se numeste DEMIROL!....stai sa ma uit daca nu e la rodica in sertar.....
nta....a dosit-o ghini rodica!
dar te ajut cu un sfat+ un gand bun! daca ajuta!
nta....a dosit-o ghini rodica!
dar te ajut cu un sfat+ un gand bun! daca ajuta!
iulia80- vip
Buna seeara fetelor!!!
Cine foloseste Internet Explorer vad ca are probleme cu forumul in seara asta. Cu mozilla sau google chrome merge bine.
Cine foloseste Internet Explorer vad ca are probleme cu forumul in seara asta. Cu mozilla sau google chrome merge bine.
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:
DEMIROL, wow, sună a etnobotanice. Dacă servesti limitat, te simti bine, dacă utilizezi prea mult, ajungi la spital (îndiferent de profilul spitalului)
Admin_dea05 a scris:
am pățit-o , dar s-a tratat cu chrome
mai pufy...nu e din categoria etnobotanice..dar creaza dependenta..!
iulia80- vip
Cum sa va uit?..Mai ales acum cand o sa fie pe TV la noi ...sigur am sa ma uit deja am renuntat la ezel din clipa cand l-am vazut pe Murat Y pe sticlaMotzişor a scris:Dea, mulţumim frumos, imaginile sunt superbe şi tu nu ne uiţi, să ne trăieşti!Admin_dea05 a scris:https://i.imgur.com/Sc5o0.gif
C
Sanatate multa!!! un ceiulet pt raceala
Admin_dea05- Admin
cand mi-ai trimis mesaj am vazut doar niste hieroglife nici nu stiam cine mi-a trimis...m-am speriat am zis ca s-a intamplat ceva cu forumulpufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:
am pățit-o , dar s-a tratat cu chrome
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:
am înțeles, nu e dintre etnobotanice. Da după nebunia care era pe hunili când se difuza ASI, rezultă că dependența asta nu se trateaza. Se recomandă doar izolarea în mediul virtual
bre...daca iei antidotul cum si cand trebuie mai ai ceva sanse de recupare!
dragilor si dragelor..eu ma retrag in cuibul meu..
va doresc somnik usor cu vise cat mai placute!
dragilor si dragelor..eu ma retrag in cuibul meu..
va doresc somnik usor cu vise cat mai placute!
iulia80- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum