16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Cum te simţi Pufy? Se pare că ai fost tare cuminte anu' ăsta, că Moşu' ţi-a adus-o pe Nurgul în pragul divorţului, singură şi nemângâiată (aşa a ajuns şi pe barca lui Savaş).
În schimb noi, gagicile , nu l-am mulţumit pe moşneag :qw1: . Îl duce pe în Iran . Şi noi ne pregăteam: unele cu cârnaţi, altele cu prăjituri, pe Denisa o dor şalele de la antrenament şi de la ţinutele alea dezgolite . Se alese prafu' de pregătirile noastre
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor , am venit din '' ograda '' vecina sa va urez : '' Sanatate si Sarbatori Fericite !!! ''
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
teodora_roman a scris: :...
Cum te simţi Pufy?
Ca un Agă , cât despre pregătiri, poate merg la o pomană, dacă Savaș nu se mai ridică de la pământ (cinic nu?)
Salut Dana 17
Pufy, nici nu ştii tu de când vreau eu să văd Iranul. Amu, că m-am dumirit şi cum să trec graniţa, nu-mi mai rămâne decât să-mi iau termosul cu cafea şi să plec să salvez băietu, doar n-o să-l las să zacă în boscheţipufy2010 a scris:
Ca un Agă , cât despre pregătiri, poate merg la o pomană, dacă Savaș nu se mai ridică de la pământ (cinic nu?)
...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:... Amu, că m-am dumirit şi cum să trec graniţa,
cum?, pe cal sau cu jeepul?
Ferrari are şi el limitele lui, aşa e! Pe cal!pufy2010 a scris:
cum?, pe cal sau cu jeepul?
Pe calul de la Ferrari!
Motzişor- vip
ce Ferrari, cred că PejoSMotzişor a scris:
pufy2010 a scris:
ce Ferrari, cred că PejoS
Pe joos? Pufy, decât să merg pe jos mai bine învăţ să zbor :drunken:
Motzişor- vip
ok, am înțeles cu mersul pe jos. Și eu mă duc cu mașina să cumpăr pâine, adică vreo 30 m .Motzişor a scris:
buna seara buna seara...am venit cu sanioara..
ce faceti dragilor..schimbati caii cu potcoavele?
sper ca sunteti ghini! mii de
da de rodica stiti ceva?
ce faceti dragilor..schimbati caii cu potcoavele?
sper ca sunteti ghini! mii de
da de rodica stiti ceva?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara forum. Ce mai faveti ? Vad ca suntem putini toata lumea se pregateste pentru sarbatori. Liniste si pace. Duduia cu salile goale lipsa Motzi e racita si se doftoriceste Lexia mediteaza la Murat, Pufy se gandeste la Pejos Iulia doreste un cadou mare si consistent de la Mos Murat si daca am uitat pe cineva scuze ca ma pregatesc sa-l intampin pe Murat si....am multe treburi de rezolvat
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
rodica a scris:Buna seara forum. Ce mai faveti ? Vad ca suntem putini toata lumea se pregateste pentru sarbatori. Liniste si pace. Duduia cu salile goale lipsa Motzi e racita si se doftoriceste Lexia mediteaza la Murat, Pufy se gandeste la Pejos Iulia doreste un cadou mare si consistent de la Mos Murat si daca am uitat pe cineva scuze ca ma pregatesc sa-l intampin pe Murat si....am multe treburi de rezolvat
Iulia, Rodica, seara bună dar ce i-ai pregătit tu la moşul ăsta vezi că e cam înfrigurat vine de departe tocmai din Iran aşa că să ai pregătit ceva cald
Nu pot spune ce i-am pregatit, dar cald este el ca e tanar si plin de energie
rodica- vip
rodica a scris:Nu pot spune ce i-am pregatit, dar cald este el ca e tanar si plin de energie
hello rodica..ce faci draguta? dar cum de esti mataluta la computer?
daca ai pregatit ceva fain....sa zici ca e si din partea mea!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 23 Dec 2010, 10:47 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Buna Iulia am voie pana la orele 23 ca astazi am fost foarte cuminte. Acum am terminat cam tot ceia ce mi-am propus sa rezolv si acum pauza mica. Sper ca esti bine ca nu am mai avut timp de alte lucruri. Pisicile sunt bine s-a rezolvat problema dar vai de blana lor ca tare a mai fost gaurita
rodica- vip
rodica a scris:Buna Iulia am voie pana la orele 23 ca astazi am fost foarte cuminte. Acum am terminat cam tot ceia ce mi-am propus sa rezolv si acum pauza mica. Sper ca esti bine ca nu am mai avut timp de alte lucruri. Pisicile sunt bine s-a rezolvat problema dar vai de blana lor ca tare a mai fost gaurita
lasa rodica..bina ca sunt sanatoase..creste blana la loc...
deci ai pregatit ceva mumos pt Fulgerica!
iulia80- vip
Da am pregatit ceva frumos dar nu spui ca doar e secret Nici tie. Dar stai linistita. E de bine Dusmanul pandeste si poate sa ne dea planurile peste cap asa ca ai rabdare
rodica- vip
dusmanul sufera de lumbago!
iulia80- vip
Prea a umblat despuiata pe asa un ger acu iarna ar trebui sa stea linistita ca...
rodica- vip
Iulia trebuie sa ma retrag iti urez noapte buna si somnic usor vise frumoase si daca ai timp vorbim maine ca am voie sa trimit si eu felicitari asa ca ai grija de tine
Lexia noapte buna si vise frumoase
Pupici tuturor
Lexia noapte buna si vise frumoase
Pupici tuturor
rodica- vip
rodica a scris:Prea a umblat despuiata pe asa un ger acu iarna ar trebui sa stea linistita ca...
nu-i mai bine de noi ca suntem cu 7 cojoace......
noapte buna draga rodica...spal si eu putina....
iulia80- vip
Every one...And for all my dear friends with my great love
MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR
MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum