Serialesitelenovelet
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Vin 24 Dec 2010, 4:43 am

kh69 a scris: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 648483 Every one...And for all my dear friends with my great love

MERRY CHRISTMAS & HAPPY NEW YEAR

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1395.snc4/164761_149033531813048_100001192069854_212140_297018_n.jpg

Thank you, dear KH69, Happy New Year for you, too! سنة جديدة سعيدة

From our Bulgarian friend a new video:

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Vin 24 Dec 2010, 8:50 am

buna dimineata forum...!
VA DORESC SA AVETI UN CRACIUN PLIN DE BUCURII SI VESELIE! CELOR CARE AU FOST CUMINTI LE DORESC SA AIBA PARTE DE UN MOS CAT MAI DARNIC (PS: aviz celor despuiati di prin ograda) Smile
:as1: :qw1: :qw5: :qw12:
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Vin 24 Dec 2010, 12:07 pm

Buna dimineaza sa aveti o zi minunata iar seara cand Mosul vine sa va aduca tot ceia ce voi va doriti (exceptie Murat- e al meu si al Iuliei) :qw5: sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa aveti parte de tot ce este mai bun si mai frumos !!! Multi 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 24 Dec 2010, 3:32 pm

Bună dimineaţa la Moş Ajun,
vă doresc tuturor un Crăciun fericit cu sănătate şi multe daruri, cu colindători şi clipe pline de veselie!

Cu ajutorul Lexiei, căreia îi mulţumesc din suflet şi-i doresc tot ce e mai bun!

Aşk ve Ceza ep. 36 - 4/7 subtitrat româneşte - formatul original

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 7677 :qw4: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 155520 :qw12: :za5: :za5: :za5: :za5: :za5: :za5: :za5:
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 24 Dec 2010, 4:15 pm

Dragalaselor si pufy bei buna ziua si bine vam gasit.Bunicuta a impodobit pentru fiecare cite un :qw4: cu ffff sanatate cu cununi de fericire si globulete cu bucurie.Fie ca :qw9: sa descarce sacul la usa voasta cu multa intelepciune,bunatate,dragoste si iubire fata de cei dragi.Sa iubiti sa fiti iubite. :qw12: alaturi de cei dragi voua.Va kiss kiss dulce si va imbratisez cu mult drag din I love you
Pentru pufy :qw4: :sdf:
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 24 Dec 2010, 4:31 pm

Motzişor a scris:[color=brown]Bună dimineaţa la Moş Ajun,
vă doresc tuturor un Crăciun fericit cu sănătate şi multe daruri, cu colindători şi clipe pline de veselie!
:
Şi eu vă doresc un Crăciun fericit alături de cei dragi
Primiţi cu colinda?

lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de dlacatus65 Vin 24 Dec 2010, 5:16 pm

Sarbatori fericite! Mos Craciun sa va daruiasca multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Ca de obicei, sa ne adunam in jurul bradului alaturi de familie si de cei dragi, sa lasam lumina Craciunului sa ne patrunda in case si sa ne bucuram de magia sarbatorilor. La multi ani !
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Craciunfericit

U
dlacatus65
dlacatus65
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 24 Dec 2010, 5:26 pm

lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 24 Dec 2010, 5:52 pm

lexia a scris:https://www.youtube.com/v/6xF2UM5zl7A

Bravo, Lexia, muţumim frumos pentru postare, m-a distrat copios clipul ,,Măria lu' Crăciun", tipa/tipul şi-a corectat greşeala pe meniul cu titlul, dar nu merita şters şi refăcut?
Clipul e foarte frumos! Of, păţaniile de Crăciun 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 131747 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 229917 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793

:as1: :as1: :as1: :as1: :as1: :as1: :as1: :as1:
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 24 Dec 2010, 8:13 pm

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2585635lahg48i98w16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Pozdravikoleda

E timpul colindelor, e vremea să ne bucurăm alaturi cei dragi, când minunea Naşterii lui Hristos cuprinde sufletele şi le înnobilează.
Tuturor membrilor acestui forum le doresc în prag de sărbători, pace, lumina şi căldură în suflet, vă doresc să aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun, să vă bucuraţi şi să aşteptaţi anul ce vine.
Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. Crăciunul este o perioadă a anului, în care să ne amintim de cei la care ţinem!
Crăciun fericit!

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 V6sqo9

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 132598j2zt3edhtu16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2758606n16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2738188g16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 1741229i0hqtacr4k
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Nfex1ll116. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 1826452layd7tu2rp
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 0305

Christmas is a special time of year to remember those who are close to our hearts!
May your days be bright, and your heart be light!
May this glorious day of our Savior’s birth
resound with hope and peace on earth!
Merry Christmas!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Vin 24 Dec 2010, 8:46 pm

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 MerryChristmas
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 2

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 4

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Vin 24 Dec 2010, 9:15 pm

Thank you dear Asi Demir. Happy New Year and Happy Christmas days for you, too.
Here there is a movie which is similar a little with ,,Asi".
But it is only with Romanian subtitles.

Bună seara! Crăciun fericit!
Primiţi cu colindul?
A venit Moşul!
V-a adus un mic cadou.
Un film vechi, dar care mai poate fi extrem de captivant, un film care pare să fie îndeaproape înrudit cu filmul ,,Asi".
De când am văzut Asi m-am tot gândit cât de mult seamănă o anumită parte a intrigii cu ,,Vizita bătrânei doamne", film realizat în 1964 cu Ingrid Bergman şi Anthony Quinn, doi titani!
Filmul e puternic protejat de regulile dreptului de autor şi am avut o mulţime de probleme la prelucrare şi încărcare.
Din această cauză pe Trilulilu, unde poate fi văzut comod, on line, nu are o imagine prea frumoasă.
Daţi clic în acest Playlist al filmului, care are în total 4 fragmente.
http://www.trilulilu.ro/30072BB/fisiere/playlist/583544

:qw8: :qw8: :qw8: :qw8: :qw8:
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Vin 24 Dec 2010, 10:03 pm

:qw4:

Doamnelor și domnișoarelor, acum, în ajunul Crăciunului și în preajma Anului Nou, dați-mi voie să vă urez și eu să aveți parte de sănătate, bucurii și putere de a trece peste aspectele tensionate ale vieții, cu încredere și fruntea sus.
Fie ca, prin voia Domnului, să fiți iubite și respectate.
Aceleași gânduri bune pentru toți cei care contează pentru dumneavoastră.

La mulți ani! și cât mai multe :qw7:
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de asi demir Sam 25 Dec 2010, 12:07 am

Büyük aşk 20 dakikada bitti!

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 68570447510701714740

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 19

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 24

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 43

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 44
Oyuncular Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay çifti 20 dakikada anlaşmalı olarak boşandı.
Beyoğlu 1. Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasına Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay katıldı. Duruşmaya ilk önce Nurgül Yeşilçay daha sonrada Cem Özer geldi. 14.00′da başlayan boşanma davası 14.20′de bitti. Tarafların anlaşmalı olarak boşandıkları öğrenildi. Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay’ın çocukları Osman Nejat’ın ise Nurgül Yeşilçay’da kalacağı belirtildi. Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay 2004 yılında evlenmişti. 20 dakikada gerçekleşen boşanma davasının ardından çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nurgül Yeşilçay üzgün olduğunu belirterek, “Ben elimden geleni yaptım. Şimdiye kadar çocuğumu düşündüğüm için sustum. Susmaya da devam edeceğim. Herkes ne olduğunu biliyor. Tabi ki üzgünüm.” dedi. Cem Özer ise adliye çıkışı basın mensuplarının sorularına, “Böyle olması gerekiyordu” diye konuştu.

NURGÜL YEŞİLÇAY BOŞANDI

asi demir
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 16/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 25 Dec 2010, 9:47 am

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 6nJEr

Cu colinde de Craciun,
Va dorim un an mai bun,
Si cu dragoste crestina
Sa primiti in dar lumina,
Zurgalai de flori de gheata
Sa va bucure de viata,
Mult noroc sa aveti in toate,
la multi ani cu sanatate!

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 1bUzK-120-1a

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 1bUzK-122-1

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 8ehkY

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 25 Dec 2010, 12:02 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Sam 25 Dec 2010, 10:41 am

[quote="Motzişor"]
"[De când am văzut Asi m-am tot gândit cât de mult seamănă o anumită parte a intrigii cu ,,Vizita bătrânei doamne", film realizat în 1964 cu Ingrid Bergman şi Anthony Quinn, doi titani!]

Buna dimineata! Sarbatori fericite tuturor !
Multumesc mult pentru ca am putut revedea acest minunat film! La fel de incantator ,cu aceiasi geniali actori, dar in alt registru, este si filmul A Walk In The Spring Rain.

[img]16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 46369971464180817728[/img]

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 25 Dec 2010, 11:50 am

Gloxinia2010 a scris:....
Buna dimineata! Sarbatori fericite tuturor !
Multumesc mult pentru ca am putut revedea acest minunat film! La fel de incantator ,cu aceiasi geniali actori, dar in alt registru, este si filmul A Walk In The Spring Rain...
Sărbători fericite Gloxinia, sărbători fericite tuturor!
Da, ţin minte filmul, ţin minte ce plăcere era pe vremea acea să mă duc la cinematograf.
La filmul ăsta fusese puţină lume în sală, probabil vroiau să-i ştie doar tineri.
Ei, eu aveam atunci vreo 16 ani şi filmul mi s-a părut frumos, duios, ca o pledoarie pentru suflet. 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
:qw4: :qw4: :qw4: :qw4: :qw4: :qw4: :qw4: :qw4: :qw4:
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de prytymeu Sam 25 Dec 2010, 8:45 pm

Craciun fericit, sanatate, noroc si bucurii.
La multi ani!- celor care paoarta numele Cristina, Cristiana, Cristian.
prytymeu
prytymeu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65

Sus In jos

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Empty Ieri erau si 2 fisiere pe hotfile, din pacate nu l-am downladat decat pe primul si azi nu le mai gasesc. Nu stiu eu unde sa caut?

Mesaj Scris de mirabel Sam 25 Dec 2010, 10:43 pm

Motzişor a scris:Thank you dear Asi Demir. Happy New Year and Happy Christmas days for you, too.
Here there is a movie which is similar a little with ,,Asi".
But it is only with Romanian subtitles.

Bună seara! Crăciun fericit!
Primiţi cu colindul?
A venit Moşul!
V-a adus un mic cadou.
Un film vechi, dar care mai poate fi extrem de captivant, un film care pare să fie îndeaproape înrudit cu filmul ,,Asi".
De când am văzut Asi m-am tot gândit cât de mult seamănă o anumită parte a intrigii cu ,,Vizita bătrânei doamne", film realizat în 1964 cu Ingrid Bergman şi Anthony Quinn, doi titani!
Filmul e puternic protejat de regulile dreptului de autor şi am avut o mulţime de probleme la prelucrare şi încărcare.
Din această cauză pe Trilulilu, unde poate fi văzut comod, on line, nu are o imagine prea frumoasă.
Daţi clic în acest Playlist al filmului, care are în total 4 fragmente.
http://www.trilulilu.ro/30072BB/fisiere/playlist/583544

:qw8: :qw8: :qw8: :qw8: :qw8:

mirabel
membru
membru

Data de inscriere : 16/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kh69 Dum 26 Dec 2010, 2:42 am

The Tuurkish actors asking to make the one episode to be 45 minutes like the others actors in USA and Europe , because the one episode take 20 hours daily .. stupid

http://www.sondakika.com/haber-fatmagul-e-bir-gun-bize-her-gun-2436095/

16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 6bcef76cdbb9b0c173596343f6407319_k16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 4844fcc06149f842ec9c652cd0b8fe92_k16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 7a1826c3826b71571548fb998207971f_k16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 Picture16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 83d081536e1376a230d0f22e2de298bd_k16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 A297adc196a9446e1e81acc134458634_k16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 B7bf62eb5e884bd53477156bf57c56e1_k16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 42acd1634d6c51f84949786a5023d12f_k
kh69
kh69
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 26 Dec 2010, 12:19 pm

buna dimineata dragelor..si dragilor!
sper ca ati avut parte de un craciun cat mai frumos. si de un mos darnic!
sper ca mandra e intacta dupa schii!
va doresc sa aveti in continuoare o duminica superba!
mii de 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 26 Dec 2010, 6:10 pm

Dragalaselor buna seara vin si eu cu un Cantec de Craciun

Din an in an sosesc mereu
Lageam cu Mos Craciun
E ger cumplit,e drumul greu
Da-i obicei strabun.

Azi cu stramosii cant in cor
Colidul sfant si bun
Tot Mos era si-n vremea lor
Batranul MosCraciun

E sarbatoare si e joc
In casa ta acum
Dar sunt bordeie fara foc
Si maine-i Mos Craciun

Acum te las,fii sanatos
Si vesel de Craciun
Dar nu uita,cand esti voios
Romane sa fii bun!
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Dum 26 Dec 2010, 6:22 pm

https://www.youtube.com/watch?v=NcanApXUe7E E super melodia
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 26 Dec 2010, 6:32 pm

buna seara buna seara..am venit cu.....frig.....
ce mai faceti dragilor.....
rodica..multumim de dedicatie..cred ca denisa ii place tare mult melodia!
16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Dum 26 Dec 2010, 6:33 pm

mamă, ce zile și nopți, gata cu musafirii, 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 9 421862 șprițurile și cârnații. Trăiască Mezimul! Smile

urmează Anul Nou :ryty:

Salut Iulia, Rodica , Lica
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum