16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna seara..am revenit cu ceva frumos!
lexia sper sa iti placa! mii de plus ca melodia e din unul din serialele mele favorite!
https://www.youtube.com/watch?v=H3tk4C5dPhw
lexia sper sa iti placa! mii de plus ca melodia e din unul din serialele mele favorite!
https://www.youtube.com/watch?v=H3tk4C5dPhw
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iulia80 a scris:
mai vechi, dar super - aceeași temă muzicală ca în clipul Gonulcelen
[Dragalaselor de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
LA MULTI ANI! SARBATORI FERICITE INTREGII ECHIPE ROMANI TURCI ARABI BULGARI
LA MULTI ANI!TUTUROR CELOR IUBITORI DE VIATA DIN TURCIA TRANSMISA DE MINUNATII LOR ACTORI CARE AU CUCERIT INUMILE NOASTRE UN AN FERICIT ! CU BUCURII SANATATE INDEPLINIREA DORINTELOR BUNE SI SA NE BUCURAM DE MURAT /SAVAS DIN 3 IANUARIE LA CANAL D ROM CU MULT DRAG VA PASTREZ IN INIMA MEA PE TOATE SI PE TOTI CEI CE NE-AU ADUNAT AICI ALIMAR scuza-ma motzy iar am uitat cum sa scriu
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Interview murat Ylidirim ve burcin yerli dizi yersiz uzun
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
dimineata pi racoare...am scos capul la soare!
thank you asi demir!
vai de mine,vai de mine..draga de .....cum a luat ea microfonul,cum a asteptat ea sa ii vina randul si cum s-a muscat ea de buza...numai numai sa nu dee drumul!
pufy rugarm turcul sa traduca?
thank you asi demir!
vai de mine,vai de mine..draga de .....cum a luat ea microfonul,cum a asteptat ea sa ii vina randul si cum s-a muscat ea de buza...numai numai sa nu dee drumul!
pufy rugarm turcul sa traduca?
iulia80- vip
Buna dimineata tuturor! Astazi nu va fi un episod nou? Multumesc!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Gloxinia2010 a scris: Buna dimineata tuturor! Astazi nu va fi un episod nou? Multumesc!
Servus superbelor, splendidul!
Nu, Gloxinia, azi nu va fi un nou episod, se reia doar la 3 noaptea ep. 38 de săptămâna trecută.
Sunt în goana mare, vă doresc o zi superbă tuturor şi, celor care aveţi nevoie, spor la treabă!!!
https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/24y3bwy.jpg
:qw5: :qw5: :qw5: :qw5: :qw5: :qw5: :qw5: :qw5:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună ziua dragilor.
Mulţumesc şi eu de urări şi vă las spre dectare 2 clipuri noi
Mulţumesc şi eu de urări şi vă las spre dectare 2 clipuri noi
buna dragilor...
multam fain Motz+ lexia!
mai denisa..iote -te unde te-am gasit valsand! ( la minutul 0:40 apari) il dedic tututor membrilor acestui forum!
multam fain Motz+ lexia!
mai denisa..iote -te unde te-am gasit valsand! ( la minutul 0:40 apari) il dedic tututor membrilor acestui forum!
iulia80- vip
[Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit.Sunteti prinse in febra pregatirilor pentru anul nou va doresc spor in toate.Motzisor absenta ta zilele acestea de aici ma duce la gandul ca esti suparata cineva te-a necajit?Eu citesc zilnic si pe port ro si acolo te gasesc prezenta mai mereu pe topicul lui Murat.Scuzam-i indrazneala.multi si o zi buna
lica54- vip
Bună ziua !!!
Iulia valsam cumva cu dumnealui ????
Iulia valsam cumva cu dumnealui ????
Salut fetelor
Iulia, în perioada asta e mai greu cu tradusul, să văd ce pot să fac
Iulia, în perioada asta e mai greu cu tradusul, să văd ce pot să fac
DENISA a scris:
Salut Denisa,
în loc de foto, așteptam o mișcare, din cele pe care le făcea Crăciunița, acum vreo două pagini.
O să încerc să croşetez un dans
http://sendables.jibjab.com/add_ecard_message/208565596
http://sendables.jibjab.com/add_ecard_message/208565596
m-am instalat frumuşel să văz serialul dar văd că dau altceva , dar săptămâna trecută parcă la trailer scria 28 dec sau m-am tâmpit eu cu totul ?? Culmea e că mi-am făcut şi programul în funcţie de serial .
ies , mă duc la Shopping.
DENISA a scris:[center]
[r săptămâna trecută parcă la trailer scria 28 dec sau m-am tâmpit eu cu totul ?? Culmea e că mi-am făcut şi programul în funcţie de serial ]
Bună Denisa, ei dacă ai lipsit ai aflat abia acuma că e pauză la episoade noi.
Măi dar frumos mai dănţuieşti în clipul pus de Iulia şi pentru tine şi pentru Iulia
buna seara natiune..
deci ioc serial asta seara!lasa ca si cand vom avea...
va doresc seara placuta! mii de
deci ioc serial asta seara!lasa ca si cand vom avea...
va doresc seara placuta! mii de
iulia80- vip
de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute o noapte linistita va doresc Maine se va naste o noua zi
lica54- vip
Bună searea frumoaselor, drăgălaşule!lica54 a scris:[Dragalaselor ....Motzisor absenta ta zilele acestea de aici ma duce la gandul ca esti suparata cineva te-a necajit?Eu citesc zilnic si pe port ro si acolo te gasesc prezenta mai mereu pe topicul lui Murat.Scuzam-i indrazneala.multi ...
Dragă Lica, nu te scuza, totul e în ordine, pe Port ro pot intra şi ieşi rapid, iar aici iar nu mai primesc pe e-mail atenţionările când se adaugă comentarii, acum văd că lumea a stat la şuete.
Şi sunt zorită între tot felul de treburi.
Voi reveni ceva mai încolo că m-am ţinut tot de chefuri şi acum e rost de ceva treabă, vă ţuc pe toţi,
Motzişor- vip
new trailer
https://www.youtube.com/watch?v=C0hLOACiwRA
ivcheto83- membru
Data de inscriere : 28/08/2010
Thank you, welcome!!!ivcheto83 a scris:new trailer
Motzişor- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum