16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
thank you Motzişor
ivcheto83- membru
Data de inscriere : 28/08/2010
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
:qw4: :qw8: :qw12:
Aşk ve Ceza Dizisi 39. Bölüm 2.Fragmanı
sasa- membru activ
Data de inscriere : 14/09/2010
Salut,
înteleg din trailer că Omer tocmai a devenit Agă? super
Să vezi confruntare cu Sahnur
O zi bună!
înteleg din trailer că Omer tocmai a devenit Agă? super
Să vezi confruntare cu Sahnur
O zi bună!
buna dimineata forum..
buna pufy....acum toti se vor crede aga!
sa aveti o zi cat mai faina!
buna pufy....acum toti se vor crede aga!
sa aveti o zi cat mai faina!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Neaţa drăgălaşelor ( drăgălaşule ) !!!
Bun venit în ograda noastră Sasa... Welcome....
The trailer is as i expected, everyone being informed about Savas's death and mourning. I doubt Sahnur will believe he is dead without his body; i want her to feel guilty for her involvement in drugs. I am hoping we see Savas at least at the end of the episode, or they clarify what happened and not keep us guessing.
apparently Sahnur is not accepting ömer easily. Her first reaction to the lawyer's annoucement was "what son?" I hope she will accept her grandson by the end of the episode. It will be nice to see her having a good relation with yasemin and ömer when Savas comes back :-)
Sahnur would definately want a grandson, the more males in the family, the better. Whether she will doubt the paternity of Omer is another issue. But Yasemin would not be happy about their involvement in her life, we will see. Great acting from Sahnur again.
I don't think sahnur will believe that omer is savas son, she will think that savas write him on his name because he is in love with his mum.
Sahnur sees Yas as gold digger so her suspicions would let her to think that way, but i dont think the writers would dwell on this, they would have to accept him because he is a Baldar now who stands to inherit their business. Two weeks to go, long wait.
oare e Ömer băiatul din faţa lui Şahnur de la finalul trailerului ??? e prea mult , doar nu o să ni-l arate pe Savaş în baston , că de murit sigur nu a murit, vă închipuiţi cum arată Yasemina peste ani?? s-ar putea să visăm urât noaptea .
The trailer is as i expected, everyone being informed about Savas's death and mourning. I doubt Sahnur will believe he is dead without his body; i want her to feel guilty for her involvement in drugs. I am hoping we see Savas at least at the end of the episode, or they clarify what happened and not keep us guessing.
apparently Sahnur is not accepting ömer easily. Her first reaction to the lawyer's annoucement was "what son?" I hope she will accept her grandson by the end of the episode. It will be nice to see her having a good relation with yasemin and ömer when Savas comes back :-)
Sahnur would definately want a grandson, the more males in the family, the better. Whether she will doubt the paternity of Omer is another issue. But Yasemin would not be happy about their involvement in her life, we will see. Great acting from Sahnur again.
I don't think sahnur will believe that omer is savas son, she will think that savas write him on his name because he is in love with his mum.
Sahnur sees Yas as gold digger so her suspicions would let her to think that way, but i dont think the writers would dwell on this, they would have to accept him because he is a Baldar now who stands to inherit their business. Two weeks to go, long wait.
oare e Ömer băiatul din faţa lui Şahnur de la finalul trailerului ??? e prea mult , doar nu o să ni-l arate pe Savaş în baston , că de murit sigur nu a murit, vă închipuiţi cum arată Yasemina peste ani?? s-ar putea să visăm urât noaptea .
'Neaţa copii!DENISA a scris:Neaţa drăgălaşelor ( drăgălaşule ) !!!
...
Denisa, tânărul de la sfârşitul trailer-ului e avocatul familiei.
Mă duc să reverific setările pentru că forumul îşi face de cap. Pentru voi
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Bună Motzi !!
şi indivizii aceştia cine sunt oare ??? parcă avocatul familiei era un nene mai cărunt .
Buna dimineata o zi buna si linistita tuturor. Bre dar ce de bunataturi a pus Denisa crede ca metoda de ingrasare aduce ceva sanse pentru ea Doar in cele mai frumoase vise
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
rodica a scris:Buna dimineata o zi buna si linistita tuturor. Bre dar ce de bunataturi a pus Denisa crede ca metoda de ingrasare aduce ceva sanse pentru ea Doar in cele mai frumoase vise
Salutare !!! ce spui de ţinuta mea ????
Denisa, mersi de poze, clip şi bunătăţi, babalîcii ăia sunt capii de familii din Van.
PS. Familia Baldar are mai mulţi avocaţi (un corp întreg).
PS. Familia Baldar are mai mulţi avocaţi (un corp întreg).
Motzişor- vip
la cât de mafioţi erau le necesitau cam multe cabinete de avocatură.
DENISA a scris:
Salutare !!! ce spui de ţinuta mea ????
Bre iar ai sa racesti la sale si nu stiu ce remediu ar putea sa-ti prescrie Iulia decat sa te imbraci mai grosut si cred ca am mai spus poate lui Murat ii plac cele mai acoperite de valuri
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Vă salut pe toate!
Denisa toate bunătăţile alea sunt de la pomana lui Savaş? jale mare o fi în episodul 39
Pe calul din prormo unde e şi Pala, legat ca un sac bănui că este Savaş
Denisa toate bunătăţile alea sunt de la pomana lui Savaş? jale mare o fi în episodul 39
Servus Lexia, care cal??? Tu ai mai avut ochi şi pentru cal?lexia a scris:Vă salut pe toate!
... jale mare o fi în episodul 39
Copii, eu am zbughit-o în oraş, vă pup, o zi faină tuturor!!! :fan6:
Motzişor- vip
Salut fetelor,
săraca Ciceka, ce istorie, căsătorită de 2 ori și tot așa cum o făcut-o mumă-sa. Poate a 3-a oară e cu noroc
Gata pauza
săraca Ciceka, ce istorie, căsătorită de 2 ori și tot așa cum o făcut-o mumă-sa. Poate a 3-a oară e cu noroc
Gata pauza
DENISA a scris:
Thank you soooooooooooo much
asi demir- membru activ
Data de inscriere : 16/08/2010
pufy2010 a scris:Salut fetelor,
Gata pauza
Pardon, pardon, Kemal ce a păzit 10 zile cât i-a fost soţ? ăla o iubea rău
Toţi traşi la negru numai Fidan nu
Motzişor uite aici cum deschizi linkul cum îl veziMotzişor a scris:
Servus Lexia, care cal??? Tu ai mai avut ochi şi pentru cal?
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2011/01/04/ask_ve_ceza_373793229436?target=fragman
sau aici m la 0,10
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mier 29 Dec 2010, 1:26 pm, editata de 1 ori
Buna!!
Savas chiar moare, sau il salveaza cineva?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna!!
Bună Dea, păi dacă moare e gata filmul dar nu prea cred că moare o fi vreun plan cu el, scenarii avem o grămadă, să vedem ce variantă ne oferă scenariştii.
Aici se vede mai bine Yasemin în cameră la Savaş
Ultima editare efectuata de catre lexia in Mier 29 Dec 2010, 2:15 pm, editata de 1 ori
buna dragelor..
ce mai faceti? bre,pune mata mataluta si gateste ce ai pus in poze si pe urma etaleaza tinute din aiestea dezbuiate!
ce mai faceti? bre,pune mata mataluta si gateste ce ai pus in poze si pe urma etaleaza tinute din aiestea dezbuiate!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:bre,pune mata mataluta si gateste ce ai pus in poze si pe urma etaleaza tinute din aiestea dezbuiate!
dar ce mă rog vrei să-mi tai eu frumuseţe de degeţele ??? sau mai rău să-mi sară bucătăria în aer ...
Chiar mi se parea aiurea sa moara personajul principal dar la turci se poate intampla orice asa ca nu mai ma mira nimic.lexia a scris:[Bună Dea, păi dacă moare e gata filmul dar nu prea cred că moare o fi vreun plan cu el, scenarii avem o grămadă, să vedem ce variantă ne oferă scenariştii.
]
Admin_dea05- Admin
Bună Dea !! dispare Savaş dispar şi telespectatorii şi cred că se termină şi serialul, probabil îl ţin câţiva ani pe undeva rătăcit , fără memorie . mam' mare cred că pleacă pe lună
Buna!..posibil!DENISA a scris:Bună Dea !! dispare Savaş dispar şi telespectatorii şi cred că se termină şi serialul, probabil îl ţin câţiva ani pe undeva rătăcit , fără memorie .
...Vaii ne-au navavalit turcii ..Del la anul incep luni, marti -ask la noi, ask la turci..miercuri Suleyman(halit ergenc)la turci Ezel la noi..joi Ezle la noi ...vineri gonulcelen...oare o sa rezist?!
Admin_dea05- Admin
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum