16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+27
iulia1965
florica
mitzymeu
vivi
anuta1971
GUMUS-NOOR
sasa
ivcheto83
alimar
michiper68
mirabel
prytymeu
Gloxinia2010
asi demir
dlacatus65
kh69
dana17
andradamaria
pufy2010
teodora_roman
lexia
lica54
rodica
Admin_dea05
iulia80
Motzişor
DENISA
31 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
serialul lui Halit îl dau şi ai noştri ??
Rodica , Iulia poate mai aveţi nevoie de câteva " valuri "
Re: 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu.Dar vreau sa ma uit sa vad ce-i de capul lui.Reclama a fost super ,m-a cucerit turcul SuleymanDENISA a scris:serialul lui Halit îl dau şi ai noştri ??
]
Vai denisa dar ce de bunataturi!!!!Cand ai gatit draga asa de multe?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dea pe ce program va fi serialul şi în ce zi ??
Stati linistite nu le-a gatit Denisa le-a imprumutat de pe la altii ca sa ne creasca noua partile dorsale si sa nu mai incercam la Murat ca de.. vom fi grase si frumoase chestia cu devreme acasa o lasam pe mai tarziu sau poate GPS lui Murat dupa dimensiun i se orienteaza intelegeti ce vreti
Apropos din promo cred ca Cicek o suna pe Yaso si ii spune de Savas Asa place la turci boala suferinta disparitii de cate 5 ani Sadici baietii
Apropos din promo cred ca Cicek o suna pe Yaso si ii spune de Savas Asa place la turci boala suferinta disparitii de cate 5 ani Sadici baietii
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
tot ptr partea dorsală , vreau ca Iulia şi Rodica să nu încapă în rochiile pregătite ptr revelion .
dacă mai gust mult şi eu am şanse să nu mai încap în ţinutele mele sumare .
dacă mai gust mult şi eu am şanse să nu mai încap în ţinutele mele sumare .
Salut fetelor,
la următorul episod va fi ceva consum de batiste
pufy2010 a scris:Salut fetelor,
bună !!! trebuie să ne achiziţionăm câteva seturi de prosoape , doar trebuie să-l bocim pe Savaş. tu bănuiesc că o să fii vesel doar râmâne Yasemina văduvă.
DENISA a scris:... tu bănuiesc că o să fii vesel doar râmâne Yasemina văduvă.
Nu chiar. Speram ca Savaș să fie cu finanțatul, iar eu cu aventura.
Acum nu se mai poate
uneori Yasemina pare a fi îmbrăcată de la reduceri sau de la second-hand , deci nu te va costa prea mult , mai rău de noi că trebuie să ne înbunătăţim garderoba cu rochii de culoare neagră , că doar vom fi în doliu .
DENISA a scris:
Da, da... Să facem calculul: 2 copii Yaso +2 ai mei, 1 buc. soție + 1 buc. Yaso, 2 buc. soacre = distrus pe viață. Trebuie să mă apuc să sap în curte după petrol
M-am scos, nu?
pufy2010 a scris:
Da, da... Să facem calculul: 2 copii Yaso +2 ai mei, 1 buc. soție + 1 buc. Yaso, 2 buc. soacre = distrus pe viață. Trebuie să mă apuc să sap în curte după petrol
M-am scos, nu?
da , dar câştigi o soacră de pus la rană , mama Yaseminei , niciodată nu va fi monotonie în casă.
DENISA a scris:...dar câştigi o soacră de pus la rană , mama Yaseminei , niciodată nu va fi monotonie în casă.
pentru câte o soacră, luat individual, există leac. Dacă se aliază, atunci să vezi problemă
Ceva dulce , ca să ne scadă glicemia
soacrele le muţi separat , amândouă în aceeaşi casă şi la cât mai mare distanţă de tine.
soacrele le muţi separat , amândouă în aceeaşi casă şi la cât mai mare distanţă de tine.
DENISA a scris:... cât mai mare distanţă de tine.
"Dușmanul" trebuie ținut aproape și strivit puțin câte puțin!
aoleu dar soacra nu-i duşman , e foarte bună la casa omului , mai ales în cazul meu , trimite săptămânal pachete cu păpică.
pufy2010 a scris:
"Dușmanul" trebuie ținut aproape și strivit puțin câte puțin!
La ce faci referire soacra sau rivale ?
rodica- vip
DENISA a scris:... e foarte bună la casa omului , mai ales în cazul meu
probabil excepția, ce confirmă regula
din punctul meu de vedere, soacra ideală e bună ca berea : rece și pe masă!
pt. Rodica, la soacrăăăăă
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Mier 29 Dec 2010, 6:26 pm, editata de 1 ori
Rodica vrei să afli metode noi cum să mă ţii la distanţă?
Iulia vezi ce sclipitoare sunt ???
pufy2010 a scris:[
Iulia vezi ce sclipitoare sunt ???
pufy2010 a scris:
probabil excepția, ce confirmă regula
pt. Rodica, la soacrăăăăă
Soacra mea e fata la locul ei nu am ce sa-i reprosez !
rodica- vip
rodica a scris:...
Soacra mea e fata la locul ei nu am ce sa-i reprosez !
și a mea, ... e cea mai bună invenție în materie de crescut copiii, dar tot soacră rămâne
E adevarat de la distanta se vede bine
rodica- vip
Denisa meteorologii au anuntat geruri in urmatoarele zile fii atenta ca esti prea golasa ai grija de sanatatea salelor tale
rodica- vip
Sara bună fetelor, să trăieşti Pufy, 7000 de clicuri tre' să dau să ajung la voi.rodica a scris:Denisa meteorologii au anuntat geruri in urmatoarele zile fii atenta ca esti prea golasa ai grija de sanatatea salelor tale
Iaca, oare de ce lipseşte Murat în clipul dat de ATV cu urări de Anul Nou?
http://www.atv.com.tr/multimedya/video/videoizle/AE1BC286-FF87-466D-B342-B9FE10753406
Am verificat, nu e cine ştie ce regie acolo să nu fi putut fi încropit când erau toţi, bine că e Pelin-Ahu, sau cum o mai cheamă.
Aşa că... pentru a ne gustul, vă aduc un comentariu pus acum 30 de minute la clipul ,,milionar" :
,,Straordinario!!!! In questo video parlano gli occhi!!! Bellissimo!!"
Pentru conformitate :))
https://www.youtube.com/watch?v=gR6fmU3W1BI
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzi lipsa lui Muri din clip nu-mi miroase a bine , oare pleacă de la ei ??? nu apare măcar mort în capturile din ep viitor .
Rodica dar ce grijulie eşti cu mine .... dacă eşti aşa drăguţă îţi mai ofer ceva
trailer translation: (source:youtube)
Besir: what a cold blooded man u came out to be ...you shot ur own nephew with out blinking ur eye
Sahnur..No No enough enoughhh my son is in van not in iran
Savas's lawyer: Madam sahur we need to talk about savas's son's inheritance
Sahnur : what son???
It seems everyone in istanbul thinks that savas is dead and they mourn his death. The photos of yasemin in savas's room holding his sweater tight to her chest is heartbreaking. from the photos, I think that çiçek will enter the room and will see yasemin crying. May be savas's death news will not be bad after all, sahnur will accept ömer, çiçek will be less hostile towards yasemin, Nazan will come back to the baldar mansion without Bora this time.
I hope savas wont stay away for a long time, and by episode 40 he'll be back. I cant stand the idea of yasemin mourning him while he's alive.
It would be great if sahnur asks yasemin did you know he is going to iran and yasemin says yes he told me he is going to solve the drug problem. I want çiçek and sahnur to feel guilty so bad; I also hope he comes back only for yasemin and remains dead for the others, it would be soo romantic to see him with her in their house while everyone else thinks he's dead
Rodica dar ce grijulie eşti cu mine .... dacă eşti aşa drăguţă îţi mai ofer ceva
trailer translation: (source:youtube)
Besir: what a cold blooded man u came out to be ...you shot ur own nephew with out blinking ur eye
Sahnur..No No enough enoughhh my son is in van not in iran
Savas's lawyer: Madam sahur we need to talk about savas's son's inheritance
Sahnur : what son???
It seems everyone in istanbul thinks that savas is dead and they mourn his death. The photos of yasemin in savas's room holding his sweater tight to her chest is heartbreaking. from the photos, I think that çiçek will enter the room and will see yasemin crying. May be savas's death news will not be bad after all, sahnur will accept ömer, çiçek will be less hostile towards yasemin, Nazan will come back to the baldar mansion without Bora this time.
I hope savas wont stay away for a long time, and by episode 40 he'll be back. I cant stand the idea of yasemin mourning him while he's alive.
It would be great if sahnur asks yasemin did you know he is going to iran and yasemin says yes he told me he is going to solve the drug problem. I want çiçek and sahnur to feel guilty so bad; I also hope he comes back only for yasemin and remains dead for the others, it would be soo romantic to see him with her in their house while everyone else thinks he's dead
Cred că pe melodia asta voi avea de lucru în noaptea de revelion
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum